Neube (testicule false) - totul despre bilele de câine fals pentru câinii de caini

Neube (testicule false) - Totul despre bilele de câine fals pentru câinii de caini

Orice noul Pet-Parent vă va spune că cea mai dificilă decizie pe care au făcut-o cu privire la cel mai bun muguri a fost neutering. Dar Neutare poate fi răspunsul la rugăciunile dvs. (sau câinele dvs.). Neutering, De asemenea, cunoscut sub numele de castrare, este o procedură veterinară pe care majoritatea animalelor de companie trebuie să le treacă. De fapt, este foarte recomandat să vărutați câinele dacă nu intenționați să o reproduceți.

Dar ți-a apărut că un câine de sex masculin netered s-ar simți rău în legătură cu pierderea testiculelor sale? Gregg Miller se simte cu siguranță așa. Prin urmare, a venit cu ideea lui Bile de câini falsi pentru câini de caini Aka Neutare!

În încercarea de a-și salva câinele, Buck, de la suferința pierderii fizice a testiculelor sale, Greg a venit cu conceptul de testicule false pentru câinii formați din polipropilenă sau siliciu. Vet-ul ia spus că a plecat cu nuci, dar nu-l opri. Înainte de a continua să vă spunem mai multe despre Neutare, și concepția sa, trebuie să știți că există diferite tipuri de neutare disponibile pe piață. Să aruncăm o privire în asta, vom?

Tipuri de neutare

Așa cum am discutat mai devreme, neuțele sunt implanturi testiculare protetice, iar primul implant comercial într-un câine a fost în 1995. De atunci, au fost introduse o varietate de tipuri.

Original

Ideea neuică a fost Gregg, dar a primit veterinarul lui Buck să sară pe bandwagon cu el. Prototipul original a constat dintr-un tip de material hard-plastic care era prea ferm. Greg a spus, prima și singura problemă pe care au întâlnit-o, "a fost că materialul folosit în neutarea originală a fost suficient de rigid pentru a face un sunet de de fiecare dată când câinele sa mutat sau sa așezat în jos. Care nu era ideal, cel puțin, pentru că cine vrea ca pentru animalul lor de companie?

Deoarece norocul ar avea-o, un geniu a venit cu invenția siliconului solid, iar Gregg a găsit soluția perfectă pentru problema rigidă. Și de atunci, Gregg nu sa uitat înapoi. Au fost efectuate peste 500.000 de proceduri neutare efectuate cu succes în toată Statele Unite. Să nu mai vorbim, Gregg`s un milionar în propriul său drept.

Natural

Implanturile solide-silicon au destul de mult aceeași textura, precum și fermitatea ca testiculele naturale ale câinilor masculi. Aceste proteze testiculare siliconice nu sunt disponibile numai pentru câini, ci pentru orice animal de sex masculin care poate doriți să oferiți încrederea Pseudo-Studițy.

Recent, un elefant de sex masculin într-o grădină zoologică suferă pierderea privaturilor sale. Dar și el a avut ajutor din neutare. Gregg personalizat cu pepene verde, 2800 de dolari costa neutare pentru elefantul. Vedeți, neuterizarea este esențială dacă doriți să vă salvați prietenul dvs. blând de la cancer testicular la o vârstă mai înaintată - un fapt care se aplică la cele mai vechi animale masculine. Vestea bună pentru dvs. este că procedura neuticoasă, cu o medie, costă în jur de 310 USD. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cheltuiala acestei chirurgie cosmetică pe animalul dvs., dacă nu dețineți o girafă. Dacă dețineți o girafă, considerăm că implanturile false testiculare sunt cel mai puțin din preocupările dvs.

Ultra

Chiar și Kim Kardashian ia adorat povestea ei adorabilă, Rocky, O pereche de aceste implanturi protetice. Dar, după cum vă puteți imagina neutarea Kim achiziționată au fost top-of-the-line. Ea a ales Ultra neutare care sunt si silicon solid. Ultra neutare sunt cu 30% mai moale în rigiditate și puțin mai greu pe geantă.

Veți găsi că aceste bile de câine ultra neutare sunt cele mai apropiate de adevăratul lucru. Iar clienții sunt în general super-fericiți cu ei. Ultra neutare au încurajat cu siguranță proprietarii de animale de companie din întreaga lume, în special cei care obișnuiau să-și păstreze câinii intacte, să-și facă animalele de companie sterilizate.

Costul de a obține neutare

Proiectul lui Gregg Miller ia făcut un milionar certificabil. Dar a fost dorința lui serioasă de a-și ajuta animalul care a dus la inventarea neuușilor.

Ideea din spatele neuticurilor a fost întotdeauna pentru a face posibilă o procedură chirurgicală pentru animalele de companie care ar încuraja neuterizarea și ar fi accesibilă celui. Un alt motiv din spatele neuticurilor era să se asigure că neuterizarea nu va avea nici un fel să provoace un animal un sentiment de pierdere.

Prețul neuușelor originale

Prețul pentru neuțelele originale este sub 40 USD pe pereche. Acest lucru nu include costurile pentru neutering sau implantare. Și puteți fi siguri că neuțelele originale au ajuns mult mai bine în ceea ce privește calitatea materialului. Dar dacă sunteți un părinte în cauză, atunci ar fi inteligent să optați pentru ceva foarte aproape de adevăratul lucru.

Prețul Natural & Ultra Neu Neu

Modelele naturale și ultra neutare variază de la 80-130 $. Aceste prețuri sunt exclusiv pentru perechea de testicule de câini falsi. Prețul pentru neuterizare și implantare este separat și poate varia în funcție de facilitățile medicale și de medicul veterinar.

Gregg a spus, când Buck a avut intervenția chirurgicală, el părea deprimat și părea să întrebe ce sa întâmplat cu mine, dar dacă obțineți PET neu neu neutare, puteți fi siguri că câinele tău nu va simți nici o diferență în corpul său.

Mai mult decât atât, vă puteți relaxa despre lucruri precum câinele dvs. în lupte cu alți câini sau urinând pe toată casa dvs. pentru a-și marca teritoriul.

Ca să nu mai vorbim, deoarece neutarea au luat stigma din neutering, controlul populației animale se îmbunătățește. În fiecare an, controlul animalelor trebuie să scadă milioane de straturi și animale de companie nedorite. De ce controlul populației prin sterilizare este un mod uman de a limita numărul de câini.

De ce, ca proprietar de câine, este responsabilitatea dvs. să vă gândiți la bunăstarea animalului de companie și la populația de câine globală. Nimic nu este mai dureros pentru un iubitor de animale decât pierderea unei vieți nevinovate. Și asta este exact ceea ce puteți preveni prin obținerea câinelui sterilizat.

Prețul de neutare a câinilor
Prețurile vor varia în funcție de tipul de neutare pe care îl alegeți.

Opoziția asupra neuușilor

Neu-urile au fost un concept umanitar pentru Greg. Cu toate acestea, mulți oameni s-au opus implanturilor testiculare protetice, precum și chirurgiei cosmetice asupra animalelor. Argumentul general împotriva neuușilor este că nu puteți lua consimțământul de la animalul de companie pentru a le pune sub cuțit. Neuteringul este vital pentru sănătatea animalului de companie, dar chiar și care primește o mulțime de critici. Deci, nu este o mare parte dintr-un șocant că neutarea lor au partea lor de bashing.

In conformitate cu Colegiul Regal al Chirurgilor Veterinari, Chirurgie pe un animal de companie care este intenționat în întregime din motive cosmetice este ilegală în Marea Britanie. Bilele de câine fals nu sunt o opțiune pentru fiecare proprietar de animale de companie. Mai mulți preferă să-și părăsească animalele de companie, mai degrabă decât să meargă la neutering. Destul de câțiva proprietari de animale de companie nu au capabili să geline la sugestia testiculelor false când vine vorba de ei Anatomia câinelui. Dar nu există nici o negare a faptului că neuzei câștigă popularitate într-un ritm constant. Există o șansă corectă ca neutarea să fie la fel de obișnuită ca și neuterizarea în următorii câțiva ani.

NeuBusi - FAQ

Nu este un singur animal de companie, care se poate lăuda de a fi indiferenți față de neutering. Prin urmare, ideea inovatoare de neutare poate provoca reacții puternice. Dar asta e exact de ce am compilat o listă de întrebări frecvente despre Neu Neu. Asigurați-vă că ați trecut prin acestea pentru a vă pune mintea în pace.

Ce sunt neutare pentru câini?

Cea mai ușoară modalitate de a descrie neutare este de a spune Sunt implanturi false pentru animale pentru animale. Neu-urile sunt pentru câini, dar este posibil să le personalizați în dimensiune pentru a se potrivi oricărui animal. Aceste implanturi, costând puțin peste 300 de dolari dacă contabilizați intervenția chirurgicală care merge cu ei, poate salva animalul dvs. de companie de a lipsi părțile corpului. De asemenea, vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin vinovați de maimarea animalului dvs. de companie.

Neustele nu sunt FDA aprobat. Dar materialul folosit pentru Neu NeuBus are aprobarea FDA, deci nu trebuie să vă temeți de bunăstarea animalului dvs. de companie. Ca să nu mai vorbim, nu există cazuri de complicații în animalele de companie în ceea ce privește neutarea neuușilor. Faptul că neutarea au câștigat atât de multă reputație de-a lungul anilor, vorbește despre satisfacția clienților.

Care este scopul neutrilor?

Neutare sunt Proteza testiculară estetică pentru câinii care sunt castrați. Dacă nu-ți ucidă câinele, va ajunge să copleze cu o femeie în căldură, conducând la un Sarcina nedorită. Mulți câini sunt așezați în fiecare zi, pentru că nimeni nu le vrea. Deci, este important să promovați neuterizarea pentru a reduce creșterea populației de câine.

Cu toate acestea, mulți proprietari de câini se opun neuteringului pur și simplu pentru că nu doresc să-și desfigureze câinii. Neu-urile sunt o soluție simplă, astfel încât să vă mențină estetica câinelui în ciuda neuteringului.

Câinii își pierd bilele?

Gregg Miller, inventatorul neuticilor, spune că câinele său sa comportat supărat după ce a fost sterilizat. În timp ce nu există niciun studiu pentru a susține afirmația că câinii își pierd testiculele, multe Părinții PET se plâng de schimbări de comportament după procedura de sterilizare. Aceste schimbări includ pierderea apetitului, dormind tot timpul și ascunderea. Câinii deprimați arată, de asemenea, toate aceste semne.

Pierderea unei părți a corpului este ceva pe care nici oamenii, nici animalele nu le pot ignora. De aceea există o credință puternică de către mulți în comunitatea de câini pe care câinii le pierd pe testiculele lor după ce sunt sâni.

Ce sunt numite bile de câine fals?

Bilele de câine fals sunt numite neutare. Ele au fost create de Greg Miller, care făcea parte din proiectul de implantare testiculară canin (CTI). Acest proiect a inclus o echipă de medicii veterinari care au început dezvoltarea procedurii chirurgicale și linia de produse neutare. De-a lungul anilor, oamenii au numit Neu Neutry cu numeroase nume - implanturi testiculare protetice și proteze pentru câinii de caini. Unii îl numesc chiar și # 8216; Bile de câine fals ". Dar rămâne faptul că neuzei au un scop - pentru a vă oferi prietenul tău blând și încrederea înapoi.

Deci, sunt neutare etice și merită prețul? În cele din urmă este decizia dvs., dar asigurați-vă că faceți ceea ce este mai bine pentru câinele dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Neube (testicule false) - totul despre bilele de câine fals pentru câinii de caini