Wonderwoof aduce modă la tehnologia câinilor

Wonderwoof aduce modă la tehnologia câinilor

Betsy nu a putut să-și dea seama de ce câinele ei iubit a câștigat atât de multă greutate. Ea a plecat să lucreze toată ziua și se întrebă ce a făcut în timp ce era departe. Soluția ei a fost aceea de a crea cravată de arc de la Wonderwoof pentru câini. Este un monitor de activitate în formă de arc care clips pe gulerul unui câine.

Tulta Wonderwoof Bow Comunică cu aplicația Wonderwoof. Cravată de arc este echipată cu un accelerometru care trimite informații aplicației despre activitățile câinelui în timpul zilei. Cravată de arc utilizează tehnologia Bluetooth pentru a se conecta cu aplicația.

LEGATE DE: Zece produse de câine neobișnuite pe care părinții de companie le cumpără

Aplicația are un programator care permite părinților de companie să introducă întâlniri, remedimente, mementouri de medicamente și orice alte informații utile pe care le-ar plăcea salvate. Aplicația alertează, de asemenea, proprietarii atunci când câinele lor este în afara razei, ceea ce este minunat dacă frecventați parcul de câine sau luați o mulțime de Off Walsk Walks. Aplicația permite, de asemenea, utilizatorilor să se conecteze unul cu celălalt pentru a discuta problemele cu câinele, obțineți sfaturi, configurați Playdates, sau doar conectați-vă cu alți oameni care iubesc câinele.

Wonderwoof aduce modă la tehnologia câinilor

WonderWOOF utilizează o baterie reîncărcabilă care se conectează cu un micro USB și durează aproximativ o săptămână înainte de a fi încărcat din nou. Un indicator LED se va aprinde când bateria Wonderwoof rulează scăzut. Dispozitivul este complet impermeabil, deci este minunat pentru câinii și câinii activi care petrec o mulțime de timp în aer liber.

Estetica este cu siguranta ceea ce se stabileste din afara altora Monitorizarea activității Produse pentru animale de companie. Aplicația utilizează un șablon pastel luminos și este bine conceput și foarte ușor de utilizat. Legăturile de arc vin în șase culori funky cu nume distractive, inclusiv rău la osul oase, dogquamarine albastru, bomboane trestie roz, hounds gri, bowtie negru și puppy violet.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Nu că aveți nevoie de stimulente pentru a juca cu câinele dvs., dar WonderWoof gamesind tendința la poochoch, permițându-vă să câștigați mușcături osoase și insigne atunci când tu și câinele tău ajunge la anumite etape. Monitorul de activitate vă va urmări Mâncarea animalelor de companie, dormind și activitate dacă jucați cu ei sau blocați în birou.

Utilizatorii vor primi actualizări pe telefonul lor pe tot parcursul zilei, astfel încât să poată păstra filele pe ceea ce face câinele lor. Veți ști când animalul dvs. este activ în timpul zilei și vă poate ajuta să urmăriți ce oră vine și câinele Walker. Puteți utiliza informațiile pentru a urmări toate diferențele în comportamentul animalului dvs. de companie, deci veți fi întotdeauna în partea de sus a sănătății câinelui dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wonderwoof aduce modă la tehnologia câinilor