Top # 126: cum se pregătește pentru trecerea unui animal de companie

Animalele noastre fac parte din familiile noastre. Noi devenim atașați de ei la fel ca și copiii noștri umani. Sunt loiali, iubiți și deveniți cei mai buni prieteni. Când animalele noastre de companie trec, este la fel de dificil ca și pierderea unui membru uman al familiei noastre. Această pierdere poate fi devastatoare pentru un proprietar de animale de companie.

Pregătirea pentru pierdere în avans puteți salva stresul și durerea de inimă în timpul unui timp deja dificil. Crearea unui tip de moștenire pentru animalul dvs. iubit vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să vă închideți după trecerea lui. Mulți proprietari de animale de companie au înmormântări Pentru câinii lor, unele grădini de plante pentru a-și onora memoria companionului de canin și alții găsesc modalități unice de a sărbători viața animalului lor de companie.

Pregătirea unui memorial, plantați un copac în memoria animalului dvs. de companie, compilarea unui album foto sau a unui scrapbook sau, altfel, împărtășiți amintirile pe care le-ați plăcut cu animalul dvs. de companie vor crea o moștenire pentru a sărbători viața partenerului dvs. de animale. Amintiți-vă că distracția și iubirea pe care ați împărtășit-o cu animalul dvs. de companie vă poate ajuta să vă deplasați în cele din urmă.

Rita Levine să conducă recent un efort de a reabilita a Cimitirul PET din New York. Cimitirul a fost vândut unui dezvoltator pentru taxele din spate datorită gestionării necorespunzătoare. Știind că mii de suflete au fost așezate să se odihnească în cimitir, inclusiv animalele de companie, Rita știa că trebuie să facă ceva pentru al salva.

În acest podcast explică mai multe despre călătoria ei pentru a salva cimitirul, precum și modul în care proprietarii de animale de companie se pot pregăti pentru trecerea unui animal de companie. Ea discută diferitele opțiuni disponibile pentru înmormântare și cum puteți face procesul puțin mai ușor.

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Cum se pregătește pentru trecerea unui animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 126: cum se pregătește pentru trecerea unui animal de companie