7 Sfaturi pentru lansarea unui podcast podcast

Dacă vă simțiți că aveți ceva valoros pentru a oferi proprietarilor de animale de companie, podcastingul este o modalitate excelentă de a vă pune conținutul acolo. Am înregistrat Teoria animalelor de companie episoade podcast pentru mai mulți ani (suntem pe # 120th episod), făcând interviuri cu experții câinilor, inclusiv veterinari, formatori, întreprinderi și multe altele.

Deși podcast-ul nu a fost în jur la fel de mult ca site-urile web, au explodat în ultimul deceniu datorită nevoii noastre de a reduce plictiseala și de a ne mai bine prin ascultarea, spre deosebire de citire. Acest lucru le face foarte eficiente atunci când facem alte sarcini, cum ar fi curățarea casei, alergarea sau plimbarea și multe altele.

In timp ce Petcast-uri de companie poate fi recompensarea în multe feluri, întregul proces - de la planificarea la distribuție și marketing - poate simți puțin descurajator când începeți doar. Iată câteva idei care vă vor ajuta să creați un conținut minunat și să construiți o audiență credincioasă pentru următorul dvs. podcast de câine, Podcast Cat sau orice altă nișă asociată animalelor de companie.

7 sfaturi pentru lansarea unui Podcast Podcast

Animalele Podcast Sfaturi

1. Alegeți o nișă mai specifică

Serviciile precum iTunes oferă acum sute și mii de podcast-uri pe fiecare subiect imaginabile, iar animalele de companie nu fac excepție. Dar câștigarea popularității și urmărirea unui podcast de interes general este mult mai greu decât pretinsând o nișă mai specifică. A & # 8220 de animale Podcast & # 8221; ar cădea în acea piață foarte generală datorită dimensiunii sale.

Deci, cel puțin, luați în considerare îngustarea la una sau două specii. Pisicile și câinii sunt, evident, cea mai populară alegere pentru Podcasters și, dacă aici este locul în care interesele voastre mințește, asigurați-vă că oferiți o răsucire interesantă care vă va pune în afară de ceilalți. Acest lucru vă va ajuta să lansați mai repede, cu excepția cazului în care faceți ceva de genul "# 8220;Specii& # 8221; Podcast-ul a făcut-o.

2. Găsiți modalități de a fi puțin mai original

Internetul este plin de conținut, deci cum să găsiți exact ceva despre care nimeni nu a acoperit încă? Permiteți-mi să vă spun un secret: nu. Șansele de a oferi de fapt informații complet unice, noi sunt subterane la nici unul, mai ales că comunitatea online a PET este extrem de puternică.

Ce puteți face este să vă oferiți propria perspectivă și să dați subiectul un unghi nou. Experiența personală este întotdeauna o remiză mare pentru proprietarii de animale de companie. Gândiți-vă la ceea ce vă face în mod special unic ca proprietar de animale de companie. O bună inspirație pentru acest lucru este "# 8220;Câini și orașul& # 8221; Podcast.

De exemplu, poate că încercați să faceți jonglează copiii mici și puii? Sau poate aveți o mulțime de experiență cu spectacolele de rasă? Utilizați vocea și povestea dvs. Este probabil mai multe șanse de succes decât copierea spectacolului sau gazdei preferate.

3. Puteți juca cu formatele

Podcastingul este o priză creativă care permite o mulțime de experimentări interesante. Nu trebuie doar să vă înregistrați oferind plictisitor, aceleași informații vechi. Puteți înregistra o mulțime de segmente mai scurte, includeți biți obișnuiți care apar în fiecare episod, aduceți o co-gazdă sau faceți interviuri.

Unele spectacole au oaspeți co-gazde care preiau pentru un episod. Acest lucru poate fi deosebit de interesant pentru un spectacol on-line de cuvinte de companie. Oaspeții interesanți, ca un medic veterinar, un crescător, un antrenor de câini sau un specialist la comportamentul câinilor, o celebritate sau un reprezentant al companiei pot contribui la o mulțime de informații fascinante și utile.

De asemenea, puteți invita alți proprietari de animale de companie ca oaspeți, ce & # 8220;Purrrcast& # 8221; Podcast-ul a făcut-o. Proprietarii de animale de companie pot vorbi despre propria experiență personală și oferă o firmă individuală unică în povestea pe care încercați să o spuneți.

4. Script-vă show-ul

Indiferent de cât de ușor și spontan sunetele preferate de podcast, știți că o mulțime de pregătire a intrat în ea. Nu trebuie să scrieți un script de cuvânt-cuvânt și să citiți o hârtie întregului timp sau să o repetați și să furnizați cuvinte pre-scrise într-o manieră strictă. Cu toate acestea, o descriere detaliată vă va ajuta spectacolul să se simtă consistent și profesional.

Unul dintre podcasturile mele preferate, & # 8220;Pot să-ți petrec câinele?& # 8220 au un sistem excelent. Atât de asemănător, păstrarea spectacolului dvs. ușor script va asigura, de asemenea, că nu vă rog sau pierdeți în orice punct important pe care doriți să-l faceți.

Scrierea (și recitarea) scenariul dvs. înainte ca înregistrarea să vă ofere încredere și să faceți spectacolul mai neted. Păstrați o versiune concisă cu dvs. în timp ce înregistrați și o privire rapidă vă va ajuta dacă vă blocați.

5. Du-te înapoi și editați

Chiar și cu un script, înregistrarea dvs. este probabil să aibă glitches care necesită călcarea. Când asculți înapoi ceea ce ați înregistrat, probabil veți observa lucruri mici pe care nu le cunoașteți în timp ce vorbiți: pauze ciudate, tangente lungi, înfricoșătoare sau chiar o alunecare sub forma unui cuvânt de jurământ. & # 8220;Pet Life Radio& # 8221; Are o slujbă fantastică în această zonă.

Toate acestea pot fi eliminate în timpul procesului de editare. Înregistrarea așa-numitului "ton de cameră" înainte de fiecare spectacol este un truc util. Doar înregistrați câteva secunde de tăcere odată ce ați fost instalat. Este ceva ce puteți folosi pentru a acoperi cuvintele de jurământ sau zgomotul de fundal în timpul procesului de editare.

6. Creați o identitate unică

Unul dintre cele mai atractive lucruri pentru ascultătorii deținătorului de animale de companie este gazda, și eu personal iubesc ceea ce & # 8220;Catexplorer& # 8221; Podcast-ul face. O identitate unică vă va ajuta să vă diferențieze alte spectacole similare pentru animalele de companie. În afară de vocea dvs. unică și conținutul bun, contribuie la acordarea atenției detaliilor. Veniți cu un nume ușor de amintit, dar suficient de unic pentru a veni în căutări imediat.

Un slogan interesant vă va completa numele, faceți ca spectacolul să pară mai profesionist și să rezume tonul și subiectul spectacolului dvs. pentru ascultătorii dvs. - toate în câteva cuvinte. Veți avea nevoie, de asemenea, de o fotografie pentru arta dvs. de acoperire și, dacă este posibil, un logo drăguț cu un animal de companie. Acestea servesc aceluiași scop ca sloganul dvs., dar faceți-o în termeni vizuali.

În cele din urmă, alegeți muzica temă. Există o mulțime de resurse online, cum ar fi Arhiva de muzică gratuită unde puteți alege potrivirea corectă pentru dvs. Sau puteți obține un obicei făcut pentru destul de ieftin. Puteți auzi intro în fiecare dintre teoria mea de episoade de animale de companie podcast.

7. Îndepărtați-vă la început

Suntem cu toții încântați de proiecte noi și pot fi ușor de oferit la entuziasmul copleșitor. Încercați să faceți un Podcast de câine de încercare arată mai întâi pentru a vedea dacă acest loc de muncă este potrivit potrivit pentru dvs. Procesul include mult mai mult decât vorbind despre ceea ce vă place. Să fie obiectivă cu privire la faptul că vă place munca și dacă sunteți de fapt mulțumit de rezultate.

Dacă răspunsul la ambele întrebări este pozitiv, luați în considerare dacă aveți ceva de spus sau dacă a fost o singură idee pe care ați avut nevoie pentru a ieși din sistemul dvs. Cel mai bine este să faceți primele dvs. episoade cu echipamente amatori - ca un microfon digital ieftin sau chiar telefonul dvs. inteligent și software-ul gratuit. Dacă, după un timp, se pare că acest chestionar de podcast se va lipi, vă puteți gândi la investirea banilor în crearea unui studio mai serios.

În timp ce există o mulțime de tehnicități pentru a avea grijă de Pet Podcasting este, în cele din urmă, un efort creativ. Și, ca și în cazul tuturor proiectelor creative pe termen lung, unul dintre cele mai importante secrete ale succesului pe această piață este că vă place ceea ce faceți și vă distrați să faceți acest lucru și că faceți acest lucru cu pasiune și cunoștințe.

Citiți următorul: 20 de cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini

7 sfaturi pentru lansarea unui Podcast Podcast

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Sfaturi pentru lansarea unui podcast podcast