Top # 123: plidenting pentru câini și proprietarii lor

Ați avut vreodată greu să găsiți o călătorie acasă de la aeroport? Sau au avut probleme să obțină o plimbare pentru a aduce câinele la veterinar? Dacă vă bazați pe călătoriile pentru unele dintre nevoile dvs. de transport, poate fi foarte dificil să găsiți un șofer care să fie de acord să vă aducă câinii de-a lungul. Și, cu excepția cazului în care animalul dvs. de companie este un animal de serviciu, nu sunt de obicei permise în transportul public.

Aparna Srinivasan se schimbă. Ea este fondatorul și CEO-ul Absolut corect, O companie destul de nouă, care este dedicată obținerii animalelor de companie și proprietarilor lor de la punctul A la punctul B. Spre deosebire de alte companii, Absolut corect șoferii sunt dispuși (și excitați!) să beneficiezi animale de companie de toate tipurile în vehiculele lor.

Ei nu angajează doar șoferii. Absolut corect șoferii nu numai că trebuie să treacă o verificare de fond, dar sunt, de asemenea, conduse prin baza de date a cruzimii animalelor pentru a se asigura că nu vor reprezenta un pericol pentru animalele de companie în îngrijirea lor. Dacă câinele dvs. are o întâlnire care nu este de urgență, el poate fi chiar capabil să prindă a Absolut corect plimbare fără să-l însoțești.

Evident, această companie oferă o mulțime de opțiuni pe care alte opțiuni de neplăcere nu le fac. Cum a obținut aparna ideea Absolut corect? Și cum a întors ideea ei într-o adevărată? Veți afla în acest episod și veți afla mai multe despre Absolut corect, Obiectivele viitoare de expansiune și modul în care puteți rezerva o plimbare pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Top -123- Redizanare pentru câini și proprietarii lor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 123: plidenting pentru câini și proprietarii lor