Rețetă: biscuiți de bacon și unt de arahide biscuiți tratează

Îți place combinația de a Sânge și sare sarană? Câinele tău va! Aceste biscuiți de bacon și unt de arahide Biscuiți sunt sănătoși și foarte ușor de făcut. Câinii noștri le iubesc și sunt sigur că și pe a ta!

Care nu-i place baconul? S-ar putea să vă îngrijorați că este prea gras să se hrănească cu animalul dvs. de companie. În timp ce adăugați bacon la dieta lui Fido pe o bază regulată nu este sănătoasă, o sumă mică aici și există perfect în siguranță.

Untul de arahide este o aromă preferată pentru mulți câini. Nu numai că untul de arahide este o mare sursă de proteine, de asemenea are vitamina B și E, Niacin, grăsimi sănătoase de inimă și multe alte substanțe nutritive pe care corpul dvs. are nevoie de corpul tău.

Doar fiți atenți că untul de arahide pe care îl achiziționați nu conține xylitol - poate fi toxic pentru canini.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Bacon și câine de unt de arahide Biscuiți tratează revizuirea

Bacon și câine de unt de arahide Biscuit tratează

Ingrediente

  • 3 felii de slănină (cubulete)
  • 1 ouă
  • 1/3 ceasca de unt de arahide cremoase
  • 1 lingurita. Sirop din esență de arțar
  • 3 lingurite. apă
  • 1/2 ceasca de făină de soia
  • 1/2 ceașcă de făină de grâu întregi
  • 1/2 ceasca de germeni de grâu

Ghid video asociat: Cum se face ca câinele de casă să trateze

Directii

Preîncălziți cuptorul la 300 °.

Prăjiți baconul până la crocant și salvați grăsimea pentru mai târziu. Într-un castron mare de amestecare, combinați ouă, sirop de arțar, unt de arahide, apa și bacon. Se amestecă până când ingredientele sunt amestecate bine.

Adăugați făina de soia, făină integrală de grâu și germenul de grâu la amestec. Când sunt complet combinate, tăiați baconul și adăugați-l și la amestec.

Acum va trebui să scoateți aluatul pe o suprafață flourat. Unt și siropul de arahide fac acest aluat un pic lipicios, deci asigurati-va ca raspandita o multime de faina. Veți dori să vă făceați și PIN-ul de rulare.

Rulați aluatul până când este de aproximativ 1/4 inch gros. Așa cum veți vedea în ghidul meu video, am folosit tăietorii de cookie pentru a face forme drăguțe, dar nu trebuie. De asemenea, ați putea folosi un cuțit de unt sau un tăietor de pizza pentru a tăia mici tratate.

Bacon și câine de unt de arahide Biscuit tratează

Coaceți tratamentele la un cuptor de 300 ° timp de 12-15 minute. Veți ști când vor fi terminate, deoarece vârfurile vor începe să se întoarcă. Odată ce sunt cool, le puteți hrăni cu pooch-ul tău.

De asemenea, puteți stoca rămatul de răni într-un container etanș în frigider timp de 5-7 zile. Dacă doriți să faceți un lot mai mare, le puteți păstra în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Bun venit Waggin `Homemade Dog tratează revizuirea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: biscuiți de bacon și unt de arahide biscuiți tratează