20 Povești de groază de câine nebun

Folosind serviciile de ședință pentru animale de companie sau de câine făcut de profesioniști sau pur și simplu să ceară prietenilor să-ți ia animalul de companie pentru câteva zile este o modalitate bună de a vă permite ceva timp liber pentru călătorie și pentru ce nu. Cu toate acestea, aceste lucruri nu merg întotdeauna așa cum ați planificat, așa cum veți vedea în povestirile de groază pe câine de mai jos pe care le-am compilat în această listă.

Privind la acest lucru dintr-un alt unghi, câine de mers pe jos poate fi, de asemenea, a o slujbă bună Pentru a câștiga bani în plus și pentru a petrece timp cu animale de companie. Din păcate, nu toți proprietarii care folosesc serviciile unui câine Walker sunt o plăcere de a face față, iar acest lucru poate merge uneori foarte repede foarte repede.

Fie că angajați un sitter de companie sau doriți să deveniți a Câine Walker, Citiți mai întâi unele dintre aceste povestiri de groază pentru animale de companie, atât din perspectiva proprietarilor, cât și a ședinților / walkers, pentru a obține o idee mai bună cum să fie un câine de câine responsabil sau un utilizator al acestor servicii și lucruri pe care ar trebui și nu ar trebui să le faceți.

Câinele de serviciu pierdut

Povestea de groază a câinelui pierdut
Jamie Halper / Barkpost

Jamie Halper nu putea chiar să viseze la coșmarul care a avut loc când a decis să se înscrie Dogvacay.COM, Un site web și un fel de serviciu ca AirBnb pentru câini. Chiar dacă Ellie Lou este de fapt câinele de serviciu al lui Jamie, care merge aproape peste tot cu ea, Jamie a vrut să-i dea ceva timp liber și să o lase timp de două săptămâni cu un cuplu care trăiește aproape de ea cu propriile lor câini și de mari recenzii Dogvacay.

Actualizările de pe Ellie au fost frecvente la început, dar au devenit rare ca timpul a continuat. Scuze au fost suspecte, și o zi înainte ca Jamie să vină acasă, a primit un mesaj că câinele ei a fost pierdut! După o campanie de Facebook extinsă, Ellie a fost găsit, dar nu fără consecințe, deoarece sa dovedit că lipsește mai mult decât cuplul admiși.

In poveste Publicat pe Barkpost, Jamie Halper spune totul în detalii mai mari.

O casă de orori

O poveste de către un utilizator reddit, / u / sarahbobombomb, sună ca o creepypasta regulată. Utilizatorul, o fată de 16 ani care a urmărit câinii pentru alții, a avut o ofertă de la unul dintre clienții ei recurenți să-și petreacă nopți în casa lui timp de o săptămână în timp ce el este departe și are grijă de cele două cățelue afgane de vânătoare afgane.

Altele decât descoperirea unei grăunte de arme și muniție într-una din dulapurile sale, prima noapte a mers fără o problemă. A doua noapte, când Sarahbobombombous a ieșit cu câinii pentru pauza lor de potty, ea a pornit alarmele detectorului de mișcare. Nu după mult timp, alarma a început să bată și a văzut lumina la etajul superior.

Când a văzut pe cineva care se uită la fereastră, ea a luat puii, a intrat în mașina ei și a de pe proprietate. După ce a sunat la 911, ea a așteptat polițiști să caute casa, dar nu au găsit nimeni acolo și nici semne de intrare forțată. Teenul înspăimântat a păstrat câinii în casa ei pentru restul săptămânii, niciodată acceptarea ofertelor pentru a viziona câinii de la acel client.

Puteți citi Povestea completă pe Reddit aici.

Sitterul necinstit

Într-una din poveștile de groază de companie Publicat pe Thatmutt.COM, Gretchen Crawford și-a lăsat câinele Westie cu un vecin, spunând în mod explicit că câinele nu ar trebui să renunțe la lesa pe plimbări.

Când sa întors din călătoria ei, ea și-a luat câinele de la vecin, fără să suspecteze că sa întâmplat ceva. Cu toate acestea, robotul ei telefonic era plin de mesaje care o informează că au găsit câinele ei. Desigur, în ciuda încheierii fericite, Gretchen nu ia luat din nou câinele la acel sitter.

Cheile de mașină lipsă

Când este reddit utilizator / u / prustage a luat câinele prietenului său într-o excursie la Stonehenge, câinele își ridică cheile de mașină când le-a scăpat și a fugit. După ce a urmărit câinele timp de o oră, l-a găsit fără cheile.

El le-a căutat până când era întunecată și a trebuit să-i facă acasă de când nu le-a găsit. După ce a fost luat de un cuplu frumos, câinele a mers numărul doi și a aruncat pe scaunul din spate, chiar înainte de a ajunge acasă, făcându-i să meargă în ultimele 5 mile.

Puteți citi Povestea completă pe Reddit aici.

Creșterea banilor pentru a da în judecată

Stirile a unui rezident Sydney care a vrut să-i în judecată pe câinele său sa răspândit rapid online. Jackson Millan și-a lăsat doi câini, un pug și un boxer, cu un bărbat pe care la găsit pe Paws Mad, un site dedicat găsirii de câine. El a vizitat casa lui Sitter și a simțit că este sigur să mergem pentru vacanța sa de 6 săptămâni în Brazilia.

Lucrurile au mers prost chiar înainte de a se întoarce. Cererea de actualizare a câinilor săi a fost întotdeauna întâlnită cu scuze, până când Millan a primit o fotografie a lui Otis Pug cu un ham. Millan a observat pete în jurul ei, care a sugerat că hamul nu a fost luat.

El a împins Sitterul să ia Otis la veterinar, ceea ce a dus la un diagnostic de gâscă de 6 inci peste gâtul lui Otis. Sitter nu a luat hamul timp de trei săptămâni, prompându-l pe Millan să creeze o pagină gofundme, astfel încât să poată da în judecată Sitterul câinelui.

Stagnat de coioți

Un alt utilizator reddit / u / baileylikethebooze L-au luat pe părinții lui Mini Schnauzer la o școală cu un gard în jurul ei, ca să-l lase să fugă pentru o vreme. Cu toate acestea, a auzit ceva în tufișuri la un moment dat și a realizat că au fost urmate de coioți, cel puțin 5 dintre ei! A apucat câinele și a plecat acasă, din fericire, fără nici o interferență de către coioți.

Puteți citi Povestea completă pe Reddit aici.

Incidentul de câine diabetic

Leeann Madsen a angajat un Sitter Pet, oferindu-i instrucțiuni clare despre dieta câinelui ei diabetic și despre fotografiile de insulină. Chiar dacă Sitterul de companie a spus că știe cum să se ocupe de câinii diabetici, în prima zi a uitat să dea insulinei câinelui și să-i hrănească pizza! Sitterul a trebuit să-l ia pe dex la veterinar și apoi a refuzat să-l iau, lăsând Leeann cu un câine stresat și o factură enormă de VET.

Mai multe detalii despre această poveste au fost informate Pawcultura.com locul aici.

Lupta fără sfârșit

Unii câini nu se înțeleg, ceea ce este ceva care r.B. experimentat de el însuși când a acceptat să urmărească câinele tatălui său. Chiar dacă câinele său și câinele tatălui său au ajuns bine înainte, de data aceasta situația a fost mult diferită - câinele tatălui ar ataca în mod constant câinele, mârâind și lătrat după el, bătăindu-l tot timpul oricum.

R.B nu a fost, de asemenea, în imposibilitatea de a părăsi singur câinele tatălui pentru o vreme, deoarece va începe să dease lucruri. Chiar și porțile dintre câini nu sunt eficiente deoarece duc la lătrat. Cu adevărat un coșmar așezat.

Puteți citi Povestea completă pe Mamapedia.com aici.

Nu un mare prieten

Cu toate acestea, un alt utilizator reddit / u / theonewiththets a avut o experiență foarte neplăcută când a părăsit-o pe câinele Annabel de 8 luni cu prietenul ei pentru o săptămână. După doar două zile de vacanță, ea a primit un apel telefonic de la un alt prieten, care a ieșit să-i verifice și a văzut câinele rămase în cutie toată ziua și a hrănit o singură dată.

Câinele a fost, de asemenea, bătut pentru orice mizerie din cutie, care nu a fost curățată. Celălalt prieten a luat câinele cu ea, dar consecințele încercării au fost evidente pe Annabel care și-au exprimat frica de cutii și de oameni mari după aceea.

Puteți citi Povestea completă pe Reddit aici.

Povestea poopului

Unul dintre personalul de la o companie de canine spune o poveste de penny, un eater notorie. Știind despre acest obicei al lui a ei, întregul personal îl ține departe de orice "tratează gustos".

Cu toate acestea, Penny a reușit să se strecoare în câteva mușcături frumoase într-o singură ocazie, după găsirea unei grămezi de poo înghețată pe o plimbare de iarnă. În timpul călătoriei, Penny a vărsat peste tot pe spate, răspândind mirosul indestructibil și viguros de-a lungul drumului. Penny a fost bine, din fericire, dar personalul a fost lăsat cu o mașină plină de poop pentru a curăța.

Două pooches iritant

unu Nodul Utilizatorul Forumului după numele lui MrSweiner acceptat să aibă grijă de doi câini pentru prietenii lor timp de 12 zile după ce sitterul lor a fost anulat. Un laborator și un terrier Jack Russel au fost livrate la ea și din prima noapte, era evident că câinii nu sunt fani mari de dormit.

Au scârțâit, au bătut și zgâriat tot ce au găsit toată noaptea. În plus față de aceasta, alergiile lui MrSweiner au început să acționeze de la vărsarea constantă în jurul casei. Iar laboratorul a fost întotdeauna sărit în piscină!

Puteți citi povestea completă Nodul.com forum aici.

Bebelușii bunicii

Următoarea poveste vine de la Forumul comunității de câini, de la utilizatorul Astaracheetah, care a trebuit să aibă grijă de câinii bunicii ei. Și a fost de două săptămâni, chiar dacă prima săptămână a mers fără probleme. Problema cu câinele pekinese a început când a început să urmărească pisica de casă.

Doberman, pe de altă parte, a decis să-și marcheze teritoriul, non-stop. Povestea noastră a încercat să-l pună într-o cutie, ceea ce a dus la o noapte de lătrat constant. Cea mai rea parte - nu poti refuza sa ajutanzi bunica ta, asaracheetada a trebuit sa-l suga.

Puteți citi povestea completă Câine.com forum aici.

Întâlniri apropiate de un alt fel

Un utilizator reddit, / u / cygnuswomyn, a avut un vizitator neașteptat în timp ce era câine așezat într-o țară. Cei doi câini, Dixie și Chester, nu au fost o problemă pentru ea, ci o moosă care sa dovedit a fi sigur în curtea cursei. Și nu doar nici o moose, o moose mama. După un scurt moment de șoc, Cygnuswomyn a reacționat repede și a primit câinii înăuntru.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Câinii au plecat singuri

Un alt utilizator reddit / u / designoddess spune o poveste a doi prieteni care au rămas la locul ei pentru a avea grijă de câțiva câini. După ce nu le actualizează, ea a devenit îngrijorată și a cerut altui prieten să le verifice.

Ei au aflat că cei doi prieteni au petrecut doar o noapte la casa ei și apoi au plecat cu toată mâncarea, lăsând câinii în cutia fără mâncare sau apă, fără să spună nimănui despre asta.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Atacul de cositoare

O altă poveste interesantă vine de la / u / mistress, un utilizator reddit al cărui tată a acceptat să aibă grijă de buldogul prietenului său. El a avut deja câțiva buldogi și în timp ce câinii au ieșit în curte, tatăl a început să coste iarba.

Complet din albastru, buldogul prietenului a atacat mașina de tuns iarba, tăind limba pe ea. Din fericire, tatăl a reacționat rapid și a luat câinele la veterinar imediat, salvând viața câinelui.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Câinii dispariției

Mai multe povestiri de la reddit! Un utilizator prin numele lui / u / pui-pui a fost câine ședinței pentru un cuplu cu 3 terrieri de la Jack Russel. Casa are o ușă de câine, astfel încât să poată ieși ori de câte ori doresc într-o curte împrejmuită cu un gard invizibil suplimentar în jurul lui.

De data aceasta, în loc de lătratul obișnuit, puiul nu au fost întâmpinați de tăcere. Când a intrat în curte, doar un câine, murături, a fost acolo. După o scurtă căutare, ceilalți doi câini au apărut pe cealaltă parte a porții, ceea ce era ciudat, deoarece există și gardul invizibil

Același lucru sa întâmplat în dimineața următoare, chiar lipsește. Atunci că puiul nug a văzut o gaură în gard și a văzut câinii din apropiere. Ea le-a atras și sa dovedit că gardul invizibil a fost tăiat cumva, ducând la aceste situații stresante.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Câini din New York

Cecelia Taylor, un sitter de câine din New York, a crezut că câinii mici nu erau la fel de greu de manevrat ca fiind mai mari, chiar și în New York. Apoi a întâlnit-o pe Nala, o mică chipoodle. Nala a fost o mare neplăcere care a lătrat non-stop, a mers la baie pe covor în fiecare zi și chiar și Cecilia în cele din urmă. Ea a primit, de asemenea, Cecilia în probleme cu proprietarul ei.

Citiți-vă povestea completă Hercampus.com aici.

Un prieten iresponsabil

Unele dintre aceste povești de groază nu au un sfârșit fericit. De exemplu, un utilizator reddit / u / a-punk spune o poveste a prietenului său care a fost câine care stătea pentru prietenii săi pentru o lună. Când unul dintre câini a murit în a doua zi după ce a mâncat ceva de la cabinetul de curățenie, prietenul său tocmai și-a lăsat câinele acolo pentru că nu dorea să o atingă.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Un câine într-un șanț

O altă poveste scurtă tristă vine de la utilizatorul Reddit / u / mcavity15, al cărui câine a fost lovit de o mașină în timp ce era în vacanță. Pentru a face lucrurile mai rău, omul care trebuia să-l privească a găsit câinele și tocmai l-au târât de pe drum spre un șanț, fără a lăsa pe nimeni să știe că câinele era mort până când proprietarul a venit acasă acasă.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Gardul invizibil nu reușește

Un accident nefericit a lăsat utilizatorul reddit / u / buring5ensare cu responsabilitatea îngrijorătoare de a lăsa prietenii săi să știe că câinele lor este mort. După ce a fost de acord să-i urmărească câinii de cameră de cameră timp de 10 zile, în timp ce se aflau într-o călătorie, în prima zi a lăsat câinii din casă cu gardul lor invizibil.

După ce a auzit strigând, el a ieșit să verifice ceea ce se întâmplă și a văzut unul dintre câinii care trece prin gardul invizibil și pe o parcare unde a fost lovită de o mașină, murind câteva momente mai târziu în brațe.

Puteți citi povestea completă pe Reddit aici.

Citiți următorul: Comparând cele mai bune servicii de îmbarcare pentru câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

20 Crazy câine de mers pe jos și povestile de groază

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Povești de groază de câine nebun