Revizuire: petcube play 2 camera dog

Vă faceți griji cu câinele dvs. în timpul zilei în timp ce sunteți departe de casă? Mulți proprietari de animale de companie depășesc această problemă prin investirea în camerele de companie pentru a păstra un ochi pe puii lor atunci când sunt departe. Nu numai că va fi PETCUBE PLAY 2 Permiteți să vă uitați la Fido, vă oferă opțiunea de a juca cu el și pe tot parcursul zilei.

PETCUBE PLAY 2Am revizuit originalul Play Petcube Înapoi în 2017. Mi-a plăcut dispozitivul, dar a avut câteva neajunsuri. Am fost încântat să văd câteva dintre aceste probleme abordate în cel mai nou model.

De asemenea, unele dintre lucrurile pe care mi le plăceau cu adevărat despre modelul anterior nu s-au schimbat. Noul PETCUBE PLAY 2 este mult mai mică decât multe alte camere de companie și se amestecă bine cu orice decor de acasă. Este, de asemenea, ușor de utilizat, iar aplicația este foarte ușor de utilizat.

Petcube Play 2 Revizuirea camerei de câine

Petcube Play 2 Revizuirea camerei de câineDupă cum ați observat în imaginea de mai sus, această cameră de companie este mică. Este un 3.5 "x 3.5 "x 3.5 "cub. Cele mai multe dispozitive similare sunt cel puțin dublu, deci dacă aveți doar o zonă mică pentru a lucra cu aceasta, poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

Playul Petbube 2 funcționează în același mod ca și alte produse similare. Conectați dispozitivul într-o sursă de alimentare și lăsați-o să se conecteze la Wi-Fi-urile casei dvs. da, Trebuie să aveți Wi-Fi în casa dvs. pentru ca acest dispozitiv să lucreze.

Apoi tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația Pecube, care este gratuită pentru dispozitivele Android și IOS. Este nevoie doar de câteva momente pentru a se conecta telefonul dvs. smartphone sau tabletă la aparatul foto din casa dvs. Va trebui să activați accesul Bluetooth pe dispozitivul dvs. și cele două se vor sincroniza automat.

Crede-mă, nu sunt deloc tehnologie, dar a fost foarte simplu să obținem această cameră și să alergem. Fluxurile camerei din video de 1080p HD, care este mai bună decât 720p pe care îl veți găsi cu alte camere. De asemenea, oferă una dintre cele mai largi vederi, la 180˚. Camera este chiar dotată cu o viziune de noapte, astfel încât să puteți verifica în continuare puii după întuneric.

PLAY PETCUBE 2 vă permite să auziți ce se întâmplă la domiciliu și să înregistrați mesaje pentru animalele de companie cu microfonul său cu 2 căi. Veți primi notificări de sunet și de mișcare atunci când animalele de companie sunt active, de asemenea. Dacă preferați să nu aveți notificările care aruncați telefonul (ca mine), le puteți opri în setările aplicației.

LEGATE DE: Cea mai bună comparație a camerelor de câine - Petzi vs. Petcube vs. Furbo

Noua cameră de câine Pecube

De asemenea, puteți vedea jucăria cu laser încorporată dacă vizionați ghidul video de mai sus. Este certificat sigur pentru oameni și animale de companie. Acest laser vă permite să jucați cu animalele de companie chiar și atunci când nu sunteți acolo. Aceasta este o caracteristică unică care nu se găsește pe multe alte camere de companie.

Una dintre cele mai mari coborâri ale modelului original este incapacitatea de a muta laserul în sus și în jos. A indicat direct din dispozitiv, așa că ar trebui să uniți camera spre podea dacă sunteți în cazul în care ați dorit laser la punct. În noul model, puteți ajusta laserul în sus și în jos și în partea laterală.

Spre sfârșitul revizuirii mele video vă arăt cum arată aplicația și cum să o utilizați. Este foarte prietenos, care este un bonus dacă nu sunteți foarte prost. Puteți vedea că camera foto în timp vii, astfel încât să vedeți exact ceea ce se întâmplă în casa dvs. în momentul în care deschideți aplicația.

Când deschideți mai întâi aplicația, aveți posibilitatea de a verifica fie pe propriile animale de companie cât și să vă conectați la o alimentare live de la camera dvs. de acasă sau să urmăriți și să jucați cu alte animale de companie ale oamenilor. Asta e drept; Petcube vă permite să vă conectați la alte camere, ceea ce este rece pentru câteva motive.

Dacă animalul dvs. de companie dormește sau nu se simte ca să se joace, vă puteți distra jucând cu animalele altor oameni. Dacă nu aveți timp să vă jucați cu câinele dvs. în timpul zilei, poate cineva va! De asemenea, oferă prietenilor și membrilor familiei abilitatea de a verifica partenerul dvs. canine pentru dvs. fără a fi nevoie să vă opriți de casa dvs.

Dacă acest lucru vă face nervos, puteți seta aparatul foto la "privat" dacă nu doriți ca nimeni să se poată conecta la acesta.

Ca bonus suplimentar, există unele adăposturi de animale care utilizează camerele de companie Pecube pentru a permite iubitorii de animale să joace cu adăpost în timpul liber. Puteți, de asemenea, să urmați alți utilizatori de petcube dacă găsiți alte animale pe care le bucurați cu adevărat de joc cu sau dacă doriți să păstrați filele pe animalele de companie prietenilor dvs.

DE ASEMENEA: Cum tehnologia de câini viitoare va afecta părinții de companie

PETCUBE PLAY 2

După cum veți vedea în recenzia mea video, există un meniu în partea dreaptă a ecranului care vă permite să măriți și să distribuiți rapid imaginile și videoclipurile. Calitatea hranei video este bună, dar uneori există un pic de lag. Desigur, aceasta va depinde de cât de puternică este conexiunea dvs. la Internet.

Puteți vedea că laserul ne distrăgă animalele de companie, dar câinii noștri nu sunt întotdeauna în starea de spirit să se joace cu ea. De asemenea, se plictisesc cu ea destul de ușor, pe care le puteți vedea în recenzia mea video. Laserul este o lovitură imensă cu pisicile noastre!

De asemenea, ar trebui să menționez că această cameră PET nu are un distribuitor de tratament. Mulți proprietari de animale de companie preferă o cameră care oferă opțiunea de tratare a animalelor de companie pe parcursul zilei. Ispita de mâncare aduce animalul mai aproape de camera și entute practic orice animal de companie.

Dacă căutați o cameră de câine care oferă un distribuitor de tratament, Pecube Bites Modelul va avea mai mult interes pentru dvs.

Cea mai bună îmbunătățire făcută la acest model de joc petcube este adăugarea unui dispozitiv din Alexa încorporat. Majoritatea difuzoarelor echipate cu Alexa vinde pentru aproximativ 50- $ 100. Chiar dacă aveți deja un dispozitiv Alexa, ați putea folosi această cameră într-o altă zonă a casei dvs.

Camerele pentru animalele de companie nu sunt o necesitate, dar ele sunt un lucru minunat de a avea dacă vă faceți griji pentru tine animalele de companie în timpul zilei. Ei pot fi, de asemenea, capabili să calmeze un animal de companie cu anxietate ușoară de separare. Din păcate, ei nu vin ieftin.

Puteți achiziționa Petcube Play 2 pentru 199 de dolari pe Amazon chiar acum, care cu siguranță nu este un preț care se va potrivi în bugetul fiecărui câine. Cu toate acestea, acest preț este comparabil cu alte produse similare. Având în vedere costul unui dispozitiv separat Alexa, cred că această cameră de companie este o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: 30 de moduri de a distra un câine plictisit

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petcube play 2 camera dog