Chilean rose tarantule: profilul speciilor

Chilean a crescut tarantula

Tarantulele de trandafir din Chilean au provenit din deserturi și pășuni uscate din Chile, Bolivia și Argentina. Se hrănesc cu insecte, viermi, șopârle mici și chiar mamifere mici și se află în culori de la gri deschis la un roz subtil la un trandafir vibrant.

Chilean Rose Tarantule sunt ușor de găsit în magazinele de animale de companie. De fapt, această specie de păianjen este distribuită pe scară largă în America de Nord, datorită nu numai exportul ieftin de păianjeni prinși sălbatici, ci și proliferarea păianjenilor prin reproducerea captivă de către hombyiști. Pentru portarul de păianjen începător, această specie face a Pet de companie superb, Deoarece comportamentul său Docile și nivel scăzut de întreținere necesită un efort foarte mic de la proprietarii săi.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Chilean Rose Tarantula, părul de trandafir Tarantula, Chilean Foc Tarantula

Nume stiintific: Gramostola Rosea

Dimensiunea adulților: Spanul piciorului de 4 1/2 la 5 1/2 inci

Speranța de viață: În captivitate, femelele trăiesc până la 20 de ani-bărbați trăiesc 2 până la 5 ani

Chilean a crescut comportamentul și temperamentul tarantulei

Chilean Tarantule de trandafiri care sunt manipulate prea des pot deveni agresivi sau agresivi și pot ridica picioarele din față pentru a vă avertiza cu o mușcătură potențială. Ele au, de asemenea, fire de culoare asemănătoare coloanei vertebrale pe abdomenul lor care conțin o venin ușoară. Aceste fire de păr se scot din corpul lor) când se simt amenințate. Numite fire de perete de urticare, pot provoca o erupție iritantă pe pielea umană.

Acest păianjen nocturn are o reputație pentru a fi calm și supus. Cu toate acestea, natura mody a acestui arahnid uneori face să apară altfel. În plus față de tunele lor tipice normale și tuneling, tarantulele de trandafir Chilean sunt cunoscute pentru comportamentele de redecorare a rezervoarelor. Acestea pot include umplerea vasului de apă cu murdărie, plante de desfacere și crearea colțurilor de baie.

Locuințe Tarantula din Chilean

Chilean Rose Tarantule necesită mic spațiu, O caracteristică care le face râvnit de păzitorii începători. Un rezervor de 5 până la 10 galoane sau un terrariu este de obicei potrivit. Ca regulă generală, lățimea habitatului Tarantula ar trebui să fie de trei ori mai mare decât spanul piciorului și numai la fel de înalt ca păianjenul este atunci când stăm la capăt.

Carcasa ar trebui să fie rezistentă la evadare, de preferință cu o deschidere laterală - deoarece tarantulele doresc să stea cu susul în sus în partea superioară a rezervorului, acest lucru va împiedica păianjenul să cadă de fiecare dată când trebuie să serviți rezervorul. De asemenea, agățându-se în partea de sus a cuștii este potențial periculoasă pentru această specie, deoarece o cădere ar putea cauza abdomenul său de ouă să se despartă, ducând la moarte.

Mediul spiderului dvs. ar trebui să includă un spațiu de ascundere realizat dintr-un jurnal gol, o bucată de lemn de pluș curat sau un accesoriu comparabil găsit în magazinele de animale de companie. Coaja de plută sau jumătate dintr-o oală mică, de flori de lut poate fi de asemenea folosită pentru un adăpost. Plantele artificiale (sau cele live pentru păzitorii avansați) oferă o acoperire suplimentară bună, ajutându-vă pe PET TARANTULA să se simtă calm și sigur.

Substrat

Lenjeria care lines podeaua rezervorului dvs. de păianjen le permite să se umflă, de asemenea, diminuarea aspixiunii sticlei netede sau a podelei din plastic. Două până la trei centimetri de mușchi de turbă, sol, vermiculit sau coji de cocos mărunțită pot fi folosite ca un substrat. Încercați să alegeți un material care poate fi tăiat în jos. O atingere de apă poate fi adăugată pentru a obține o consistență perfectă, dar alegeți un material care se va usca rapid în cazul scurgerii vasului de apă. Substraturile umede sunt sigur de a face o anxioasă tarantulă.

Căldură

Fiind locuitorii deșert, această specie de arahnid este foarte tare și mai puțin sensibilă la fluctuațiile de căldură - zile de desert cald și nopți de deșert rece sunt normele din habitatul lor sălbatic. De obicei, orice temperatură care vă face confortabil va fi, de asemenea, potrivită tarantulei dvs. În plus, tarantulele de trandafiri Chilean nu disprețuiesc umiditatea și poate deveni agitată dacă descoperă un loc umed în cușcă. Menținerea unui mediu uscat (dar nu parched) este esențială pentru creșterea corectă a acestei specii de deșert.

Alimente și apă

Chilean Rose Tarantule favorizează live greieri și alte insecte libere de pesticide ca sursă de hrană principală. Astfel încât să le hrănească corect, înseamnă, de asemenea, menținerea greierilor de companie alături de păianjenul dvs. și oferindu-le o dietă care va maximiza aportul de nutrienți în tarantula dvs. Tarantulele adulte mănâncă de obicei doar o dată sau de două ori pe săptămână, în timp ce păianjenii imaturi pot fi hrăniți mai des.

Unii păzitori sugerează că oferă un spider plin de păianjen ocazional, de calciu în oasele mamiferelor poate copleși nevoile nutritive ale păianjenului. Deci, suplimentarea cu această sursă de alimente în captivitate nu este recomandată.

Ocazional, o trandafir din Chilean va trece printr-o perioadă de post, în funcție de nevoile sale dietetice. În cazul în care păianjenul dvs. merge mai mult de câteva săptămâni fără mâncare sau prezent cu un abdomen scârțâit, consultați-vă Exotice veterinar Pentru a vă asigura că păianjenul dvs. nu este rănit, deshidratat, malnutrit sau stresat. Un castron de apă mic plasat în interiorul incintei PET Arachnicid și sa schimbat zilnic, ar trebui să-l păstreze suficient de hidratat. Aveți grijă să evitați scurgerile la reîmprospătarea acesteia.

Probleme comune de sănătate

Dacă păianjenul tău tinde să urce ziduri, să acționeze erratic sau să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în partea de sus a cuștii, ceva este oprit și ar putea fi la fel de simplu ca o umiditate prea mare în mediul înconjurător. Mențineți intervalul perfect de umiditate de 65 până la 70%, folosind un contor sau un ecartament de umiditate relativ.

Toate tarantulele trec prin perioade de Molting. Acesta este adesea un timp stresant pentru păianjenul tău. Este posibil să nu mănânce și poate rămâne încă pentru perioade lungi de timp - poate chiar să se întoarcă și să se întindă înapoi. Dacă se întâmplă acest lucru, nu fi alarmat. Tarantula ta nu este moartă - doar trece printr-un proces natural, dar precar, care, dacă este deranjat, s-ar putea dovedi fatal. Odată ce amiația este finalizată, trebuie să vă abțineți de la manipularea animalelor de companie pentru încă câteva săptămâni, deoarece pielea nouă nu sa întărit și este în pericol de rupere. Orice daune va fi permanentă și potențial fatală.

Achiziționarea tarantulei tale de trandafir Chilean

Achiziționarea unui trandafir Chilean de la un magazin de animale de companie este acceptabilă atâta timp cât asigurați că acest nou animal nou a fost păstrat în condiții superbe. Cu toate acestea, este înțelept să căutați un crescător, deoarece sunt, de obicei, mai conștiincioși decât magazinele cu amănuntul. De asemenea, cumpărarea de la un crescător asigură că nu susțineți o industrie care epuizează această specie în sălbăticie.

Rețineți că majoritatea magazinelor de animale de companie vând doar bărbații de scurtă durată, deoarece femelele de lungă durată sunt mult mai scumpe. Odată matur, păianjenii de sex masculin vor căuta o femeie să se împerecheze și dacă cineva nu este disponibil, va muri imediat după primul său an. Puteți identifica o tarantulă de sex masculin prin pedipalps-ul său mărită (a doua pereche de picioare din față). Dacă doriți un animal de companie foarte mult timp sau doriți să le reproduceți în cele din urmă, începeți prin achiziționarea unei femei sănătoase.

Păianjeni similari la Tarantula din Chilean

Dacă sunteți interesat de mai multe tarantule de companie, verificați:

În caz contrar, verificați-le alte nevertebrate care poate fi animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Chilean rose tarantule: profilul speciilor