Pink toe tarantula: profilul speciilor

O tarantula roz de la un web

Un comportament liniștit de păianjen, cerințe minime de spațiu și ușurință relativ de îngrijire poate face o opțiune excelentă pentru un Pet de companie exotic. Tarantulele de la roz, uneori denumite păianjeni de arbori de Antilles, obțineți numele lor de la degetele de culoare portocalie roz, care iese din picioarele negre de blană. Nativ în America de Sud, aceste creaturi agile în mișcare rapidă trăiesc în copaci în care se rotesc pe bordurile elaborate. Ca animale de companie, ei necesită locuințe care imită habitat natural, împreună cu pradă viu. Și în timp ce unii oameni se ocupă de păianjeni, aceste animale sunt mai mult pentru plăcerea dvs. în timp ce urmăriți comportamentele lor interesante.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Pink Toe Tarantula

Nume stiintific: Avicularia versicolor

Dimensiunea adulților: Piciorul de 3 ani.5 până la 5 inci

Speranța de viață: Până la 10 ani (femelele trăiesc, în general, mai lungi decât bărbații)

Pink toe toe tarantula comportament și temperament

Deoarece animalele de companie, tarantulele de la picioare roz sunt animale liniștite și își vor petrece o mare parte din timpul petrecut într-un stat odihnitor în incinta lor. În general, cea mai mare activitate pe care o veți vedea de la ei este atunci când își vânează prada vii, cum ar fi greiești, în timpul hrănirii. Se așteaptă să petreacă câteva ore în fiecare săptămână pe hrăniri și să păstreze carcasa curată.

Aceste tarantule pot împărtăși o incintă cu alții din aceeași specie, deși nu au nevoie neapărat de companie. Locuințele solitare elimină amenințarea cu canibalismul, o situație care poate apărea atunci când Păianjeni trăiesc în sferturi strânse sau sunt altfel stresate. De asemenea, este mai bine să vă păstrați tarantula departe de orice alte animale de companie din gospodărie, deoarece ei ar putea să se rănească unul pe altul.

În timp ce unii proprietari preferă să nu se ocupe de păianjeni, alții se bucură de ea. Și dacă o faci calm și ușor, păianjenul de obicei nu va deranja să stea pe mâna sau pe braț. Cu toate acestea, tarantulele de la roz Toe au tendința de a fi skittish și ar putea încerca să sară din mâini dacă sunt surprinși. Acesta este motivul pentru care este important să vă ocupați de păianjen în timp ce stați pe pământ. Dacă se încadrează accidental, va fi mai puțin probabil să rănești. O cădere de la chiar și la câțiva metri poate provoca vătămări grave sau chiar să fie fatale într-un păianjen.

În plus, o tarantulă roz poate mușca dacă se simte amenințată. Spiderul are venin toxic care cauzează în mod obișnuit o reacție locală de roșeață, umflare și durere asemănătoare cu o boală de albine. Cu toate acestea, unii oameni care sunt alergici la venin pot avea reacții mai grave, cum ar fi dificultatea respirației și ar trebui să caute îngrijire medicală imediată.

1:41

8 sfaturi pentru păstrarea tarantulelor ca animale de companie

Locuind Tarantula roz

O incintă cu o înălțime este necesară pentru acești păianjeni de locuințe pentru copaci. Un rezervor de 10 galoane, cu o deschidere laterală securizată, poate funcționa bine. Deoarece Tarantulele roz de la picioare își rotesc autosturile mari, deschiderea laterală împiedică deteriorarea webului în orice moment trebuie să deschideți carcasa pentru hrănire sau curățare.

Rezervorul trebuie să conțină 2 până la 3 inci de mușchi de turbă sau sol (fără îngrășăminte și pesticide) în partea de jos, precum și busteni mici, ramuri și plante vii pentru alpinism. PERUSE PET Magazine pentru accesorii de reptile și de păsări - în special ramurile naturale - deoarece acestea funcționează adesea bine pentru ca tarantulele de companie să urce pe.

Pink de la picioare pot tolera o gamă largă de temperaturi de la aproximativ 60 până la 80 de grade Fahrenheit. Cu toate acestea, în mod ideal, temperatura incintei ar trebui să fie între 78 și 82 de grade Fahrenheit. Sub încălzitoare sub-rezervoare și Lămpile de căldură reptilate poate furniza cantitatea corectă de căldură ambientală. Monitorizați temperatura cu un termometru în rezervor.

În picioarele sălbatice, roz, trăiesc în climatul umed, deci este important să se mențină un nivel de umiditate între 65% și 75% în incinta păianjenului. De fapt, menținerea nivelului de umiditate ridicată poate fi una dintre cele mai dificile părți ale unei tarantule roz. Pentru a ridica umiditatea, puteți adăuga un burete înmuiat în apă până la fundul incintei, precum și ceață a carcasei la fiecare două până la trei zile cu apă curată într-o sticlă de pulverizare. Nu numai că acest lucru va oferi umiditate pentru animalul dvs. de companie, dar va beneficia, de asemenea, orice plante vii din incintă. Monitorizați nivelul de umiditate cu un higrometru.

Pentru a menține incintei, îndepărtați orice pradă nelimitată după 24 de ore. De asemenea, monitorul pentru creșterea mucegaiului, care poate apărea într-un mediu umed. Îndepărtați imediat orice porțiuni ale mușchiului de turbă sau lenjeria de sol care încep să crească mucegaiul. Și se așteaptă să facă o schimbare completă a așternutului aproximativ la fiecare patru până la șase luni.

12 cele mai bune animale de companie exotice pentru viața de locuit

Alimente și apă

Păianjeni iubesc greieri și alte insecte, făcând proprietatea animalelor de companie un proiect în două părți, deoarece va trebui să păstrați și să hrăniți greieri live alături de arachnidul dvs. Cricherele ar trebui să fie Gut-încărcat (alimente hrănitoare hrănite) înainte de a le oferi păianjenului tău.

Căderea pradă vii în partea de jos a incintei trebuie să vă atingeți apetitul păianjenului, în timp ce păianjenul ar putea ignora insectele moarte. Adulții roz roz mănâncă în general câțiva greieri la fiecare trei până la 10 zile, iar tinerii păianjeni au nevoie de hrană similară la fiecare două până la cinci zile. De asemenea, puteți da un adult tarantulă mouse-ul ocazional pinky sau o șopârlă mică ca un tratament. Asigurați-vă că consultați medicul veterinar pentru suma și varietatea corespunzătoare pentru a vă hrăni animalul.

Este recomandat să hrăniți o tarantulă seara când este mai activă și gata să mănânce. Lăsați prada în carcasă peste noapte, dar asigurați-vă că eliminați tot ce este neobișnuit în 24 de ore. Pradă rămase în incintă pe care tarantula ta nu vrea să acceseze de fapt păianjenul.

În cele din urmă, habitatul tarantulei trebuie să aibă întotdeauna o sursă de apă curată. Puneți câteva boluri de apă mici, superficiale în toată carcasa și spălați-le și reumpleți-le zilnic.

Probleme comune de sănătate

Tarantulele sunt, în general, animale bogate, care nu se confruntă cu multe probleme de sănătate în captivitate. Dar tot trebuie să monitorizați pentru orice modificare a comportamentului, cum ar fi letargia, pierderea poftei de mâncare sau de stimulare în incintă. Acestea pot indica o eventuală problemă de sănătate și ar trebui să consultați un medic veterinar care să se specializeze în Tarantule cât mai curând posibil.

Unii proprietari greșesc Spider`s ciclul de molid pentru boală. Moltingul are loc când un păianjen își aruncă exoscheletul pentru a forma unul nou. Înainte de un molt, un păianjen ar putea să-și piardă apetitul și să pară puțin lent și plictisitor. Mulți păianjeni se amestecă în timp ce se află pe spatele lor cu picioarele lor, care pot fi proprietarii de alarmă care nu sunt familiarizați cu procesul. Motorul real durează doar câteva ore, dar atunci noul Exoskeleton are nevoie de timp pentru a se întări și de a deveni protectoare. Întregul proces este de obicei în câteva săptămâni, iar păianjenul dvs. ar trebui să-și reia comportamentul normal. Dacă nu are sau dacă Molt pare să fie mai dificil sau mai mult decât în ​​mod normal, consultați-vă medicul veterinar.

Achiziționarea tarantulei tale roz

Pink Toe Tarantule sunt legale de păstrare în majoritatea domeniilor, deși anumite legi locale și reguli de proprietar ar putea să le restrângă. S-ar putea să nu găsiți un deget roz la un magazin tipic de animale de companie. Deci, căutați un crescător de reputație sau o organizație exotică de salvare a animalelor de salvare. Un veterinar exotic local ar putea să vă îndrepte către un vânzător bun. Așteptați să plătiți între 20 și 40 de dolari în medie.

Vânzătorul ar trebui să vă poată oferi informații detaliate despre originea și sănătatea păianjenului. Asigurați-vă că învățați vârsta și sexul. Când selectați păianjenul, căutați unul care este alertă și se mișcă rapid. Evitați oricare dintre ele sunt hunse cu picioarele curbate sub ele. De asemenea, cereți să vedeți păianjenul mâncați, dacă este posibil.

Animale similare la Tarantula Pink Toe

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tarantule care poate fi noul dvs. animal de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pink toe tarantula: profilul speciilor