16 Animale care sunt fericite să fie copii

iepuri răsturnate

Un lucru e sigur: adultul nu este tot ce este spart a fi. Între locurile de muncă, programele ocupate și liste aparent fără sfârșit, ea poate fi dificilă de a lua o respirație sau chiar snag o noapte solidă de somn.

În timp ce nu putem renunța la adulți sau să vă ajutăm să verificați elementele de pe lista de sarcini îngrozitoare - Ne pare rău!- Vă putem face luni (sau marți, miercuri sau în orice altă zi a săptămânii) puțin mai strălucitoare. Cum, întrebați? Doua cuvinte: Bebelus. Animale.

Luați o pauză de la orice lucru adult faceți acum și verificați aceste animale super-fericite, pentru copii. Apoi, bucurați-vă în amintirile de libertate, obținerea unui somn suficient și, practic, faceți tot ce doriți, ori de câte ori ați vrut. Suspin.

01 din 17

Ei nu vă fac griji pentru părul corpului

De ce seamănă acest purcet mic fuzzy atât de bucuroasă? Ea este literalmente niciodată nici măcar nu a considerat că părul ei de corp a fost îndepărtat și, probabil, niciodată nu va.

Continuați la 2 din 17 de mai jos.
  • 02 din 17

    Ei nu simt nevoia de a-și exercita

    Profesioniștii din domeniul medical spun că luarea a 10.000 de pași pe zi pot ajuta la pierderea în greutate, reducerea stresului și îmbunătățirea funcției cognitive. În plus, este o modalitate ușoară și ușoară de a obține un antrenament zilnic. Știți ce altceva este distractiv și ușor? Fiind purtat peste tot ca acest tip.

    Continuați până la 3 din 17 de mai jos.
  • 03 din 17

    Ei nu pregătesc mese

    Eyuppors38 / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-7 "Container de date =" Adevărat "/">

    Masa Prep este un rău necesar dacă doriți să economisiți timp și bani. Dar dacă fiecare masă a fost făcută de altcineva - și hrănită de mână, nu mai puțin - probabil că ar fi la fel de fericită ca și acest copil girafă.

    Continuați până la 4 din 17 de mai jos.
  • 04 din 17

    Ei nu skip vacanțe

    Amintiți-vă de primăvară Break 2000? Când ați bătut la soare pe o plajă frumoasă, Faraway, fără toate responsabilitățile și un metabolism super lent? Noi de asemenea.

    Continuați la 5 din 17 de mai jos.
  • 05 din 17

    Ei nu au grijă în lume

    Minkewink / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Sloths trăiți cu adevărat visul. De ce? În primul rând, sunt ridicol de drăguț. În al doilea rând, ei dorm 15 până la 20 de ore pe zi și, practic, petreceți restul timpului de mâncare și agățați-vă cu prietenii lor leneși.

    Continuați până la 6 din 17 de mai jos.
  • 06 din 17

    Ei nu au locuri de muncă reale

    Sarahbanis / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-16 "Container de date =" Adevărat "/">

    Stați înapoi de pe computer și imaginați-vă dacă ați fost slujba dvs. de a arăta drăguț, jucați cu jucării, mâncați mese pregătite de altcineva, luați NAP și obțineți fratele de burtă. Doar imagina.

    Continuați până la 7 din 17 de mai jos.
  • 07 din 17

    Ei nu se îmbolnăvesc de glume proaste

    Kolibri5 / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    În mod evident, umorul de glume de trecere-drum nu este (încă) pierdut pe acest elefant pentru copii.

    Deci, de ce a traversat elefantul copilului drumul? Deoarece puiul a avut o zi liberă.

    Ne vom vedea acum.

    Continuați la 8 din 17 de mai jos.
  • 08 din 17

    Ei nu au mare responsabilitate

    Eric Kilby / Flickr / CC BY-SA 2.0"Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-24 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Stând pe vârful vacilor. Sperând oamenii care nu se întreabă prin țipări ca niște copii umani. Răciți într-o grămadă de fân toată ziua. Mănâncă niște fân. Ceea ce nu trebuie să fie țapul ăsta de copii?

    Continuați până la 9 din 17 de mai jos.
  • 09 din 17

    Ei nu fac nimic altceva decât puiul

    Grecia grecescood-tamystika / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-27 "Container de date =" Adevărat "/">

    Poți să te gândești la ceva mai bun decât să pleci ziua într-un loc însorit într-un plantator? O canapea confortabilă ar putea fi o îmbunătățire, dar vom lua literalmente orice pui de somn, oricând, oriunde.

    Continuați până la 10 din 17 de mai jos.
  • 10 din 17

    Ei nu urăsc mâncare sănătoasă... Inca

    Carolyn Coles / Flickr / Cc cu 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-30 "Container de date =" Adevărat "/">

    Care știa că este posibil să arate atât de mult vesel în timp ce mănâncă doza zilnică de verdeață? Poate dacă este topped cu brânză topită, Dar altfel ..

    Continuați până la 11 din 17 de mai jos.
  • 11 din 17

    Ei nu trebuie să oprească să rămână la un moment dat

    Sarah Buckley / Flickr / Cc cu 2.0"Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-33 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu este nimic mai bun decât să se prăbușească și să sufle cu partenerul tău. Spre deosebire de oameni, acești iepuți pot petrece toată ziua făcând-o - fără a fi întreruptă de lucruri enervante ... cum ar fi responsabilitățile zilnice.

    Continuați până la 12 din 17 de mai jos.
  • 12 din 17

    Nu au nevoie de atâta somn atât de mult

    Stuart Richards / Flickr / Cc by-nd 2.0"Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-36 "Container de date =" Adevărat "/">

    Amintiți-vă bucuria extraordinară pe care ați simțit-o atunci când părinții voștri vă vor lăsa să vă așezați în timpul zilei de culcare? Exact așa se simte această bufniță. Într-o zi, o să înțeleagă neprețuirea unui solid opt ore de Zzz.

    Continuați până la 13 din 17 de mai jos.
  • 13 din 17

    Ei nu știu nimic rău se întâmplă

    Skeeze / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-39 "Container de date =" Adevărat "/">

    Există un moment în istoria cinematografică care a transformat nenumărate copii în adulți jaded: când mama lui Bambi moare. Din fericire, acest Fawn nu a văzut niciodată Bambi, Deci nu știe cât de crud poate fi lumea.

    Continuați până la 14 din 17 de mai jos.
  • 14 din 17

    Ei nu au 9-la-5s

    Akatach / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-42 "Container de date =" Adevărat "/">

    Delfinii sunt super inteligenți, atât intelectual cât și emoțional, deoarece creierul lor sunt masivi - comparativ cu corpurile lor, dimensiunea creierului este a doua numai la ființele umane. Dar acest lucru ar trebui să nu vină ca o surpriză, așa cum au în mod clar că au dat seama - tot ce fac este să înoate în ocean, să se joace cu prietenii și să mănânce fructe de mare toată ziua.

    Continuați până la 15 din 17 de mai jos.
  • 15 din 17

    Ei nu știu că nu sunt invincibili

    Publicdomainpictures / Pixabay / CC0 Domeniul public "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-45 "Container de date =" Adevărat "/">

    Amintiți-vă zilele de abandonare a adolescenței? Ca orice pre-teen sau adolescent prea încrezător, fiind în vârful lanțului alimentar nu face doar acest leu copil fericit - îl face incredibil de smug, de asemenea.

    Continuați până la 16 din 17 de mai jos.
  • 16 din 17

    Ei nu au afecțiune

    Acest miel mic zâmbește pentru că mama ei a spus: "Îmi place oaie"Când a pus-o jos pentru un pui de somn. Unele cercetări sugerează spunând că "Te iubesc" sau spun că sunteți iubiți vă poate spori starea de spirit ... și cu toții cunoaștem beneficiile unui pui de somn. Deci, o puteți da vina pe ea?

    Continuați la 17 din 17 de mai jos.
  • 17 din 17

    Ei nu-mi fac griji cu privire la riduri

    În timp ce țestoasele trăiesc adesea de la 10 la 25 de ani, unii pot să sfideze timpul, spațiul și logica trăind până la până la 150 de ani. Asta înseamnă că acest tip nu trebuie să vă faceți griji cu privire la riduri sau pensionare pentru cel puțin 144 de ani.5 ani.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 16 Animale care sunt fericite să fie copii