10 Cele mai bune specii de tarantula pentru a păstra ca animale de companie

Top ilustrația speciilor tarantula

Daca esti Având în vedere un păianjen pentru animale de companie, Tarantulele ar trebui să fie ridicate pe lista dvs. Există mai mult de 800 de specii tarantula, deși unele fac animale mai bune decât altele. Cei mai buni tarantule începători sunt locuitorii de măcini sau burrowers. Ei tind să aibă personalități docile și sunt mișcări lente. Cu grijă adecvată, multe dintre aceste animale pot trăi în jur de 10 ani sau mai mult în captivitate. Aici sunt 10 specii tarantula care pot face animale fascinante.

Bacsis

Tarantulele pot mușca, iar mușcăturile lor sunt venice. Dar pentru majoritatea speciilor, toxicitatea este similară cu cea a unui baston de albine. Cu toate acestea, ca o albie de albine, unii oameni ar putea prezenta reacții alergice grave la o mușcătură tarantula.

Păstrarea și îngrijirea tarantulelor ca animale de companie
01 din 10

Genunchiul roșu mexican este adesea primul animal de companie pentru iubitorii de păianjen. Femelele pot trăi în jur de 20 până la 30 de ani, în timp ce bărbații trăiesc doar timp de aproximativ 10 ani. Un rezervor de 5 până la 10 galoane este potrivit pentru aceste tarantule. Și cum sunt destul de docile, de obicei sunt ușor de manevrat.

Prezentare speciala

Lungime: 5 inci

Greutate: 0.5 uncii

Caracteristici fizice: Roșu-portocaliu genunchi - corp negru cu păr brun

  • 02 din 10

    De asemenea, cunoscut sub numele de Focul Chilean Tarantula, acest păianjen este popular pentru entuziaștii Arachnide începători. Femelele pot trăi până la 20 de ani, în timp ce bărbații trăiesc doar în jurul valorii de 5 ani. Un păianjen tipic tipic, trandafirul chilian necesită un mediu cald, umed și este cunoscut ca fiind destul de calm.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 0.5 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, părul de culoare maro-maro - trandafir pe corpul superior

  • 03 din 10

    Costa Rican Zebras sunt calmă, locuințe la sol care se pot mișca foarte repede. Ele nu sunt ideale pentru cei care doresc să se ocupe de păianjenii lor de animale de companie. Femelele pot trăi până la 20 de ani, cu bărbații la aproximativ 5 ani. Un rezervor cald, umed, 5-4-10-galon pentru acest păianjen.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 0.5 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul negru - părul roșu roșu - dungi albe pe picioare - spinnerete portocalii

  • 04 din 10

    Femeia Mexican Rddlegs poate trăi până la 30 de ani, în timp ce bărbații trăiesc în jur de 5 ani. Acești păianjeni de locuințe la sol sunt de obicei docil, dar sunt ușor usor. Intervalul de temperatură recomandat pentru această specie este de 75 până la 85 de grade Fahrenheit (24-29 grade Celsius) cu umiditate de 65 până la 70%.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Culoare închisă - roz, roșu sau portocaliu pe a doua îmbinare a picioarelor - carcasă superioară ușoară cu triunghi negru în față

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    De asemenea, denumit părul curl sau tarantulă, acest păianjen este foarte tare, în mișcare lentă și în creștere rapidă. Este un păianjen care locuiește la sol și are nevoie doar de o mică incintă, cum ar fi un acvariu de 5 până la 10 galoane. Femelele pot trăi în jur de 10 ani în timp ce bărbații trăiesc în jur de 4 ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5.5 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Corp rotund - Perioane scurte, întunecate - păr de aur lung, de aur

  • 06 din 10

    Pink Zebra Frumusețe

    La fel ca multe tarantule, frumusețea Zebra Pink salută din America de Sud și de obicei are o personalitate calmă. Acest păianjen greu de începător este adesea confundat cu o specie ușor mai mare, cunoscută sub numele de genunchiul de aur Chaco. Femelele pot trăi până la 25 de ani, în timp ce bărbații trăiesc în jur de 10 ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: În primul rând marcaje de culoare maro închis - galben dungi

  • 07 din 10

    Dacă căutați o specie de locuit de copaci, luați în considerare Tarantula roz. Este, de asemenea, numit The Guyana Pink Toe, Common Pink Toe, Toe roz din America de Sud și Spider de copac roz. Femelele trăiesc în jur de 10 ani cu bărbații la aproximativ 5 ani. Acest păianjen iubitor de copaci are nevoie de aproximativ un rezervor de 10 galoane, cu o înălțime care este echipată cu ramuri și alte elemente pentru alpinism.

    Prezentare speciala

    Lungime: 3.5 până la 5 inci

    Greutate: 0.5 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând de colorat negru-roz-portocaliu la capetele picioarelor blană

  • 08 din 10

    Black brazilian

    Ca un păianjen negru catifelat, cu o lungime largă a piciorului, tarantula neagră braziliană face pentru un animal de companie izbitoare. Femelele acestei specii pot trăi în jur de 20 de ani cu bărbații la aproximativ 5 ani. Acești păianjeni vor mânca aproximativ o jumătate de duzină greieri în fiecare săptămână. Preferă temperaturi în anii `70 și umiditatea în jur de 60%.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: În primul rând părul alb-catifelat

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Rumpul roșu mexican

    Tarantulele cu rochie roșie mexicană sunt, în general, docil și în mișcare lentă. Femelele trăiesc în jur de 15 ani cu bărbații la 5 până la 6 ani. În sălbăticie, acești păianjeni au tendința de a trăi lângă alte rumi roșii mexicane. Dacă sunteți interesat să aveți mai multe tarantule, aceasta ar putea fi o opțiune bună.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: În primul rând jet negru - fire roșii întunecate pe abdomen

  • 10 din 10

    Deși sunt puțin mai agresivi decât mulți alți păianjeni începători, tarantulele blonde mexicane sau deșerte fac încă o opțiune bună pentru persoanele cu experiență limitată arahnide. Femelele pot trăi până la 30 de ani, în timp ce bărbații au o durată de viață de 5 până la 10 ani. Venomul de la acești păianjeni este ușoară, dacă o persoană este alergică.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Blonde Hairs pe coajă superioară și picioarele inferioare - fire de păr negre pe femurs - păr brun pe abdomen

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune specii de tarantula pentru a păstra ca animale de companie