Tot ce trebuie să știți despre tarantule

Tarantula Exoskeleton

Dacă vă găsiți Pet Tarantula situată pe spate, este important să nu atingeți-o, deoarece este extrem de fragilă în acest moment. Poate fi destul de alarmant pentru a găsi tarantula ta situată în această poziție aparent nefiresc, dar șansele sunt pur și simplu pentru că începe să se estompeze. Majoritatea tarantulelor se va amesteca în timp ce se află pe spatele lor (deși unii se vor mișca pe laturile lor). Moltingul durează de obicei oriunde de la 15 minute până la o zi întreagă, deci țineți un ochi pe tarantula dvs. (amintiți-vă să nu atingeți). Ar trebui să puteți verifica dacă se plânge de dovezile pe care le-a lăsat în urmă sub formă de molug.

Mulți oameni cred că dacă lor Tarantula este pe spate, înseamnă că încearcă să moară. Acest lucru nu este cazul, și este destul de rar că o tarantulă ar fi găsit vreodată mort cu susul în jos. Este mai probabil să fie găsit mort cu picioarele sale curbate sub ea decât să fie găsite în spatele lui.

1:41

Urmăriți acum: 8 sfaturi pentru păstrarea tarantulelor ca animale de companie

Semne de molid

Există și alte semne mai subtile că o tarantulă este pe punctul de a stoma, deși unele dintre acestea pot apărea din alte motive în afară de molid:

  • O scădere a apetitului. O tarantulă pregătindu-se pentru un molt va opri, de obicei, să mănânce, uneori timp de câteva săptămâni înainte de un molt.
  • O scădere a activității. O tarantulă pregătindu-se să devină adesea foarte lentă și lentă.
  • Dezvoltarea unui loc chel. Tarantulele, de asemenea, uneori dezvoltă un loc chel pe abdomenul lor, care crește din ce în ce mai întunecat, pe măsură ce mlt se apropie (un loc chel poate apărea și în New World Tarantule care și-au lovit părul de urticare). După molting, locul chel va fi plecat.
  • Utilizarea sporită a Webbing. Tarantulele pot face o covor din mătase pentru molivă.
  • Colorarea plictisitoare.

Dacă observați semnele că un molt este iminent, asigurați-vă că umiditatea din rezervor este ideală și temperaturile sunt potrivite pentru tipul dvs. specific de tarantulă. Mediul adecvat este important pentru un molt de succes. Asigurați-vă că nu există nici o pradă nefolosită în rezervor, deoarece chiar și o cricket poate răni serios - sau chiar ucide - o tarantulă topită.

Un timp stresant și periculos

În timp ce vechiul exoscheleton este vărsat, corpul taranței va fi moale și extrem de vulnerabil. Deși moliția reală durează de obicei câteva ore, corpul lui Tarantula va fi, de asemenea, moale și vulnerabil timp de mai multe zile înainte ca noul Exoskeleton să se întărească complet. Din acest motiv, numai că nu ar trebui să rezolvați niciodată o tarantulă care să se ocupe de ea imediat după ce a murit.

Așa cum am menționat mai devreme, asigurați-vă că nu există greieri în rezervorul Tarantula și nu alimentați o tarantulă recent mlied timp de cel puțin o săptămână (pentru a împiedica crichetele noi să-ți bată tarantula înainte ca Exoskeletul să aibă timp să se întărească). Tarantula nou mlied este atât de sensibilă că chiar și un cricket inofensiv poate provoca daune grave acestora.

Frecvență

De când păianjenii au un exoscheleton, trebuie să vărsăm vechiul exoscheleton și să formeze unul nou pentru a crește. Prin urmare, păianjenii tineri crescuți vor stoma mai frecvent (până la o dată pe lună) decât păianjenii mai în vârstă (care se pot amesteca numai în fiecare an sau doi).

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Cowles, Jillian. Arahnizi uimitoare. Princeton University Press, 2018

  2. Fordham, Margaret și Brian K. Roberts. Îngrijire de urgență și critică, o problemă de clinici veterinare din America de Nord: Practica exotică a animalelor. Elsevier științe de sănătate, 2016

  3. Tarantulele: teribile sau teribile! Universitatea Cornell

  4. Tully, Thomas N., și marchează a. Mitchell. Terapia actuală în practica de companie exotică. Elsevier, 2016

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tot ce trebuie să știți despre tarantule