Hedgehog manipularea sfaturilor și a elementelor de bază

Ținând un hedgehog de copil

Mulți proprietari noi de arici sunt nervoși despre manipularea animalelor de companie spinoase. Arici pot fi manipulate (ei nu sunt prea prickly), deși este necesară o anumită răbdare pentru a vă asigura că ariciul dvs. este atât de sigur și confortabil în mâinile voastre. Urmați acești pași pentru a începe să vă manipulați ariciul.

Pași pentru a gestiona un arici

  1. Începeți să vă manipulați ariciul în seara când sunt cel mai probabil să fie treji. Un arici somnoros poate fi grumpy, ceea ce va face această sarcină practic imposibilă.
  2. Permiteți-vă arici să vă smulgă mâinile, astfel încât să vă recunoască de fiecare dată când vă descurcați.
  3. Plasați-vă mâinile pe partea de palmă pe fiecare parte a ariciului. Dacă este necesar, puteți colta ușor ariciul în cușcă, astfel încât ei va fi mai probabil să trebuiască să meargă pe mâini.
  4. Împingeți ușor mâinile sub ariciul tău în picioare. Puteți chiar să scoți puțin așternut Pentru a vă proteja mâinile un pic mai mult dacă sunteți nervos despre a fi înțepenit.
  5. Cupeți mâinile și ridicați ariciul în timp ce sunt înfășurați în mâinile voastre. Păstrați degetele împreună și din calea buricului de arici în cazul în care ei decid să se rotească într-o minge (un deget prins în mijlocul unui arici în sus nu este distractiv).
  6. Ariciul tău poate fi sau să se rotească într-o minge. Încercați să persisim dacă ariciul dvs. este supărat în mod nejustificat și nu faceți niciun progres. Este bine să-l scoți dacă ea sa rostogolit într-o minge.
  7. Țineți-vă ariciul (încercați să vă acoperiți hedgie pe o mână sau antebraț și plasați-vă ușor de pe partea din spate pentru securitate) sau puneți-l în poală. Cei mai mulți se vor descurca destul de repede dacă se simt în siguranță și vor începe să exploreze.
  8. Simțiți-vă liber să recurgeți la mită dacă este necesar. Dacă ariciul dvs. se rostogolește într-o minge, oferă un tratament, cum ar fi un gustos mese de masă de îndată ce se descurcă. Hedgehogul tău va decide, probabil, repede că este luat este un lucru bun, deoarece se răsplătesc pentru asta. Rezervați acest tratament de ori când vă manipulați ariciul.
  9. Odată ce ariciul dvs. a derulat de la minge, le permiteți să vă exploreze mâinile și la paiul lor propriu. Nu încercați să vă alăturați ariciilor până când nu s-au relaxat.
  10. Un arici relaxat își va pune jos spinele. Odată ce coloanele se îndreaptă (nu se potrivește în diferite direcții ca atunci când ariciul dvs. este rulat într-o minge), puteți încerca să le mângâie în direcția spânzărilor. Evitați să încercați să vă alăturați inițial fața de arici, deoarece nu-i place de obicei.
  11. Oferiți tratamente speciale intermitent în timp ce vă ocupați de ariciul dvs. pentru a spune ca ariciul dvs. că este manipulat este un lucru bun. Sperăm că ariciul vostru va recunoaște că tratarea și obținerea tratamentelor nu este înfricoșătoare, dar distractivă.

sfaturi

  • Hedgehogii vă vor recunoaște prin miros. Purtarea mănușilor vă va confunda numai ariciul. Loțiunea de mână sau parfumurile grele vă pot confunda, de asemenea, ariciul. Plasarea unui tricou pe care l-ați purtat în cușcă, le puteți familiariza cu mirosul tău.
  • Dacă este necesar, un prosop gros poate fi folosit pentru a ridica o arie încăpățânată la început, mai degrabă decât mănuși. Puteți să glisați mai ușor tricoul departe decât ați putea scoate o mănușă și apoi continuați să vă țineți ariciul cu mâinile goale.
  • Nu vă luați ariciul de sus.
  • Amintiți-vă, spânzările nu sunt ghimpate și nici nu ies ca Porcupine se strecoară, așa că dacă vă veți bate, va răni, dar nu va fi insuportabil dureros.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hedgehog manipularea sfaturilor și a elementelor de bază