Revizuire: șampon organic certificat 4 legger pentru câini

Unii părinți de companie nu pun prea mult gândit în produsele îngrijite pe care le cumpără pentru câinii lor. Toate șampoanele de câine sunt la fel, dreapta? GRESIT! PET dvs. are nevoie de un șampon de câine care este sigur, sănătos, eficient și unul care îndeplinește nevoile sale specifice de îngrijire. Aceasta este ceea ce mă concentrez în acest sens Șampon organic 4-legger pentru revizuirea câinilor.

Un lucru important de spus este că ar trebui NU utilizare Șampon formulat pentru oameni pe câine. Pielea câinelui are un pH diferit decât al nostru, iar folosirea șamponului uman pe animalul dvs. de companie va usca probabil pielea și pentru ca stratul să fie plictisitor și uscat.

Asigurați-vă că șamponul câinelui dvs. este sigur trebuie să fie preocuparea dvs. de vârf. Șamponul include substanțe chimice dăunătoare, detergenți, parabeni, sulfați, curățători pe bază de sinteză, culori artificiale sau parfumuri? Toate aceste ingrediente pot fi în detrimentul pielii și hainei câinelui și pot, de asemenea, leech în corpul său prin piele.

În această săptămână am reușit să revizuiesc șamponul organic certificat 4-legger pentru câini. De fapt, am folosit șampoane de câini cu 4 legger pe câinii noștri de ceva timp, dar nu am încercat niciodată formula lor de ovăz aloe și lavandă. Am folosit întotdeauna formula de aloe și lemongrass, dar acest lucru sa dovedit a fi la fel de minunat.

Șampon organic 4-legger pentru revizuirea câinilor

Șampon organic 4-legger pentru revizuirea câinilor

Creatorii de produse de îngrijire a 4-legger au făcut aceste șampoane de câine după propriul lor câine a fost diagnosticat cu cancer. După un pic de cercetare, ei și-au dat seama rapid că multe dintre toxinele și substanțele chimice din produsele de câine comune au fost legate de provocarea cancerului și multe alte probleme grave de sănătate. Ei știau că trebuie să folosească un produs mai sigur, dar nu au putut găsi ceea ce căutau pe piață.

Când am descoperit pentru prima dată 4-legger, Din aceleași motive a fost creată compania. Am pierdut recent un câine la cancer și am aflat că dieta pe care o hrăniți și produsele pe care le-am folosit nu au fost cele mai sigure sau cele mai sănătoase. Introduceți șamponul câinelui 4-legger.

Aceste șampoane de companie sunt certificate organice de către USDA. Ce înseamnă asta? Este făcut cu ingredientele de cea mai înaltă calitate disponibile. Produsele lor de îngrijire a câinelui sunt făcute fără OMG-uri, fără pesticide, nici herbaide și nici ingrediente sintetice.

LEGATE DE: Cea mai bună recenzie a șamponului câinelui

Șamponul organic 4-legger pentru câini este, de asemenea, cruzime gratuit și biodegradabil. Ingredientele de calitate superioară sunt selectate pentru sustenabilitate și impactul lor scăzut asupra mediului. Aceste șampoane de câine sunt de asemenea vegane, și sunt făcute chiar aici în u.S.A.

Șampon organic 4-legger pentru revizuirea câinilor

Lucrul meu preferat despre acest șampon este că este potrivit pentru toți câinii cu orice tip de haină. Avem trei câini - toate rasele diferite, cu diferite tipuri de haine și de vârste diferite. Nu trebuie să-mi fac griji Găsirea unui șampon pentru catelul nostru, un șampon pentru labradorul nostru dublu acoperit sau un șampon special pentru boxerul nostru cu piele uscată. 4-Legger lucrează pentru toți cei trei câini!

Formula blândă nu va strica uleiurile naturale din haina câinelui tău. Acest lucru este ideal, deoarece aceste uleiuri care păstrează pielea și stratul de animale de companie hidratat și sănătos.

Aceasta este într-adevăr un șampon de calitate superioară, care este ideal pentru gospodăriile cu mai multe animale de companie. Este sigur pentru câinele tău și sigur pentru tine.

Un lucru pe care îl veți observa despre acest șampon este consistența sa. Nu este groasă ca șampoanele tradiționale de companie. Asta pentru că nu are ingredientele artificiale sau detergenții pe care majoritatea șampoane de câine au. Șamponul cu 4 legger este similar cu consistența apei, poate doar puțin mai groasă.

LEGATE DE: Eco de îngrijire a câinelui pentru animale de companie și spray-ul de împrospătare

Șampon organic 4-legger pentru revizuirea câinilorCând ai pus primul în mâna ta, te va surprinde. Prima dată când am folosit-o, m-am gândit că nu a existat nici un fel de șampon ca asta ar fi de gând să ofere o spumă bună și curat adânc în haina câinelui meu. M-am înșelat!

După cum puteți vedea în fotografiile mele și în videoclipul meu, acest șampon oferă un magazin mare. Este, de asemenea, foarte eficient la curățarea adânc în haina de companie pentru a scăpa de toate resturile.

Puteți achiziționa o sticlă de 16 uncii de șampon de 4 legi pentru câini Pe site-ul companiei pentru 14 dolari.99. De asemenea, poate fi achiziționat în multe magazine de vânzare cu amănuntul. Știu că este mai scump decât șampoanele tradiționale de câine, dar trebuie să vă gândiți la ceea ce obțineți pentru bani.

În primul rând, această sticlă de șampon va dura luni de zile. O sticlă durează de obicei aproximativ 4 luni în casa noastră și avem 3 câini care se scad de două ori pe lună, uneori mai des dacă intră în ceva. Chiar dacă nu este un șampon gros, este nevoie doar de o cantitate mică pentru a obține o spumă bogată. Obțineți un produs de calitate superioară care durează o lungă perioadă de timp - în valoare de 10 USD pentru mine!

Rezumatul șamponului organic de 4 legi pentru revizuirea câinilor

Pro:

  • Șamponul 4-legger este certificat organic la standardele USDA
  • Cruzimea liberă și vegană
  • Nu va elimina uleiurile naturale din haina câinelui tău
  • Biodegradabil
  • Seif pentru câini de fiecare vârstă și benefice pentru toate tipurile de straturi
  • Produs in SUA
  • Nu există detergenți dur, curățători pe bază de sinteză, parabeni, sulfați, alcool, ingrediente pe bază de petrol, parfumuri artificiale, culori sau conservanți.

Contra:

  • Mai scump decât alte șampoane tradiționale de companie, dar oferă multe beneficii pentru bani
  • Consistența foarte subțire, dar încă oferă un magazin mare

Acum este rândul tău să revizuiți șamponul organic 4-legger pentru câini

Ați încercat acest șampon cu animalul dvs. de companie? A funcționat și pentru tine ca și pentru mine? Mi-ar plăcea să vă aud opinia sinceră a oricărui produs 4-legger. Lăsați un comentariu de mai jos, explicându-vă opinia. Acesta poate ajuta pe alți proprietari de animale de companie să ia cea mai bună decizie la cumpărarea de bunuri pentru câinii lor.

De asemenea, puteți lăsa fotografii, videoclipuri sau comentarii despre paginile noastre sociale media și nu vă fie frică să-mi puneți orice întrebări pe care le considerați că nu ați răspuns în această recenzie. Dacă aveți sugestii pentru alte produse vă place să revizuiți, nu uitați să lăsați și pe aceștia.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: șampon organic certificat 4 legger pentru câini