Revizuire: petetime petz 360 poarta de câine configurabilă

Porțile de câine pot servi în multe scopuri. În timp ce unii proprietari de animale de companie le folosesc pentru a conține cățeluși rambunpțioși, alții le folosesc pur și simplu pentru a-și păstra câinele bine comportat în timp ce se potrivesc cu podelele sau pregătirea pentru o petrecere de cină.

Când alegeți poarta dreaptă pentru a conține pooch-ul dvs., este important să vă gândiți la modalitățile prin care îl veți folosi. O veți lăsa într-un singur loc sau îl veți mișca în jurul casei dvs? Credeți că animalul dvs. va încerca să scape sau va rămâne fericit în zona sa desemnată? Doriți să luați poarta cu dvs. în timp ce călătoriți?

Am revizuit câteva tipuri diferite de porți de companie în trecut, inclusiv:

De asemenea, puteți verifica Compararea a trei dintre cele mai bune porți de câini Pe piață pentru mai multe informații.

Am vrut să revizuiesc poarta de câine configurabilă Petz 360 °, deoarece nu este o poartă tradițională PET. Poarta asta nu va conține fiecare câine, dar are încă multe utilizări practice. După cum puteți vedea, este mai plăcut din punct de vedere estetic decât cele mai multe porți de câini și foarte unice în designul său.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Pagetime Petz 360 Poarta de câine configurabilă
Revizuire

Primetime Petz 360 Configurabil Poarta de câine

Am fost imediat atras de această poartă datorită designului său frumos de lemn 100%. Cele mai multe porți de companie se lipesc ca un deget mare, dar ce veți face? Trebuie să vă păstrați PET dvs. conținute, iar o poartă este cea mai bună opțiune.

Nu cu asta!

Poarta de câine configurabilă Petz 360 ° va arăta grozav cu orice decor de acasă. Este elegant, dar neutru. Finisajul de nuc se va potrivi cu orice pardoseală de stil și se amestecă cu orice design de perete de la vopsea la tapet.

În timp ce îmi place aspectul acestei poarta, nu este cea mai practică poarta de câine disponibil. Așa cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, este o poartă liberă. Aceasta înseamnă că pur și simplu stă pe cont propriu fără a fi atașată la pereți sau la ușă.

Ei o numesc o poartă configurabilă de 360 ​​° pentru un motiv bun, de asemenea. Există trei panouri care sunt fiecare separate prin balamale duble. Balamalele permit fiecărui panou să se deplaseze înainte sau înapoi, ceea ce vă permite să configurați această poartă în aproape orice formă.

De asemenea, puteți achiziționa kituri de extensie suplimentare pentru această poartă care vă permite să blocați o zonă mai mare sau să creați un Playpen pentru Pooch.

Dacă aveți o deschidere ciudată pe care trebuie să o blocați, această poartă va fi cel mai probabil să facă treaba. După cum puteți vedea în fotografiile mele, este, de asemenea, ideal pentru deschideri extra-labe, cum ar fi cea din casa noastră. La puțin sub 86 de centimetri lungime, acesta poate dura aproape orice intrare.

LEGATE DE: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

În fotografia de mai sus puteți vedea că secțiunea mijlocie a acestei porți de câine are o ușă de 24 de inch care deschide atât în ​​interior cât și spre exterior. Ușa se blochează în siguranță cu un șurub încărcat cu arc. Acest lucru vă împiedică animalul de companie să poată sări pe poartă și să-l deschidă.

Deoarece poarta este liberă în picioare, mi-a fost îngrijorat că s-ar putea să se deplaseze și să-și zgârie parchetul laminat. Din fericire, există picioare de cauciuc pe partea inferioară a porții care împiedică zgârierea.

Primetime Petz 360 Configurabil PET

Poarta asta nu este perfectă

Acum că ți-am spus toate avantajele poarta de câine configurabilă PETZ 360 °, să vorbim despre dezavantajele evidente.

În primul rând, veți observa în revizuirea mea video că această poartă este foarte scurtă. Se află la doar 24 de centimetri înălțime, ceea ce înseamnă că majoritatea câinilor puteau purta cu ușurință dacă doreau. Pentru că este o poartă liberă, câinele dvs. ar putea, de asemenea, să-l bată cu ușurință dacă chiar a vrut să scape.

În termeni de la Layman, această poartă de câine nu va conține doar nici un puști. Pentru a beneficia de această poartă, câinele dvs. trebuie să fie instruit să rămână deja într-o zonă închisă. Puppurile sau câinii rambunptioși cu probleme de separare nu vor fi păstrate conținut de această poartă Petz Primetime.

Dacă câinele dvs. a vrut cu adevărat să treacă prin această poartă, el ar putea face cu ușurință acest lucru. Să nu mai vorbim, construcția lemnului înseamnă că un câine care iubește să mestece va distruge rapid această poartă. Este într-adevăr potrivită numai pentru câinii care nu vă deranjează să fie conținut.

Această poartă de la Pettime Petz este, de asemenea, mai scumpă decât o poartă de câine tradițională. Puteți să o achiziționați pe Amazon pentru 90 USD. Puteți lua o poartă de câine tradițională care este mai robustă și mult mai înaltă pentru aproximativ jumătate din acel preț. Cu toate acestea, nu va arăta aproape la fel de frumos ca această opțiune.

REZUMATUL PRIMETIME PETZ 360 ° CONFUCURAMABILIZAREA PODURILOR DOINGULUI

Pro:

  • Primetime Petz 360 Configurabil Poarta de câineFoarte atractivă cu designul de lemn 100% și finisajul de nuc
  • Configurabil în multe forme
  • Lățimea de 86 de inchi poate dura aproape orice intrare
  • Panoul mediu de poartă are o ușă de 24 de inch care vă permite să treceți cu ușurință sau să lăsați animalele de companie prin poartă
  • Încălzirea ușii este în siguranță cu un bolț încărcat cu arc
  • Echipat cu picioare de cauciuc pentru a preveni zgârierea podelei

Contra:

  • Poarta permanentă liberă, ceea ce înseamnă că ar putea fi ușor lovită
  • Doar 24 de centimetri înălțime, astfel încât majoritatea câinilor ar putea să sară cu ușurință peste el
  • Construcția din lemn nu ar fi deținută la chewers distructiv
Acum e rândul tău
Ce părere aveți despre această poartă PETZ PETZ?

Dețineți această poartă? Ați încercat-o în trecut? Ai fost fericit cu asta? Ne-ar plăcea să auzim și părerea dvs. de la această poartă! Orice informație pe care doriți să o împărtășiți ar putea ajuta pe alți proprietari de câini care cumpără poarta cea mai bună pentru a conține animalul lor de companie. Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți comentariile de mai jos.

Citiți următorul: Proiectul DIY Pet Gate - Cum de a face o poarta de companie la domiciliu


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petetime petz 360 poarta de câine configurabilă