Revizuire: unipaws freestand pet poarta

Porțile de câine servesc multe scopuri. Unii proprietari de animale de companie le folosesc pentru a conține cățeluși care nu sunt încă spați. Alții folosesc doar o poartă pentru a-și păstra câinele într-o altă cameră în timp ce aspiră sau șterg podeaua. Indiferent de scopul pe care îl va servi, UNIPAWS GATE PET FREESTANDING este o alegere bună dacă căutați o poartă care nu se atașează la perete.

Freestanding Pet Pet Gates nu sunt o alegere bună pentru fiecare câine. Dacă credeți că câinele dvs. va sări, laba la sau încercați să împingeți poarta, o poartă liberă nu o va conține. Dacă câinele dvs. este mai probabil să găsească un loc destul de departe de odihnă în timp ce el este conținut, o poartă liberă va fi o alegere excelentă.

UNIPAWS GATE PET FREESTANDINGCele mai frumoase porți de companie sunt, de asemenea, mai mari decât porțile tradiționale care utilizează presiune pentru a sta în ușă sau între două pereți. Ele pot fi folosite pentru a bloca deschiderile mai mari, cum am demonstrat în revizuirea mea de mai sus.

Am fost atras de UNIPAWS GATE PET FREESTANDING din cauza aspectului său estetic. Nu-mi pasă de aspectul porților tradiționale de companie. Aș prefera să am o poartă, ca aceasta, care se amestecă în mai bine cu decorul casei noastre.

Dar este o valoare bună pentru bani? Care este calitatea produsului? Vă voi da toate detaliile din această recenzie a produsului.

Unipaws FreeStanding Pet Pat

UNIPAWS GATE PET FREESTANDINGAm fost imediat atras de designul frumos al porții. Este o poartă de lemn care este disponibilă într-un finisaj de espresso sau gri. Espresso se potrivește perfect cu casa noastră, după cum puteți vedea în fotografia de mai sus.

În timp ce iubesc apariția acestei poarta, nu este cea mai practică poarta de câine la magazin. După cum sugerează și numele, este o poartă liberă. Aceasta înseamnă că pur și simplu stă pe cont propriu fără a fi atașată la pereți sau la ușă.

Acesta vine cu două picioare de susținere, dacă este necesar, și oferă plăcuțe de cauciuc pe partea inferioară a porții pentru a preveni zgârierea podelei. Designul freestanding este ușor pentru câinii rambunptioși să bată peste, așa că nu este potrivit pentru toate animalele de companie.

UNIPAWS GATE PET FREESTANDINGCaracteristica mea preferată a poarta PET FreeStanding Unipaws este balamalele duble deschise.

Aceste balamale oferă o stabilitate suplimentară și permit panourilor poarta să se îndoaie în ambele sensuri. Este disponibil în modele de panou 3 și 4, iar balamalele permit fiecărui panou să se deplaseze înainte sau înapoi. Această caracteristică vă permite să configurați această poartă în aproape orice formă!

Dacă aveți o deschidere ciudată că tu trebuie să blocheze, Această poartă va fi cel mai probabil să facă treaba. După cum puteți vedea în fotografiile mele, este, de asemenea, ideal pentru deschideri extra-labe, cum ar fi cea din casa noastră. La 80 de centimetri lungime, poate dura aproape orice intrare.

LEGATE DE: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

UNIPAWS GATE PET FREESTANDINGPanourile sunt fiecare 20 și # 8243; larg. Desfășurat, UNIPAWS FreeStand Pet Gate Măsuri 80 & # 8243; H x 0 0.71 și D. Pliat, măsoară 20 ° C x 36 & # 8243; h x 2.84 și D. Când este îndoită, această poartă ușor de alunecat sub un pat sau se păstrează într-un dulap.

De asemenea, am fost mulțumit când am primit această poartă în poștă și am realizat că a existat niciun ansamblu necesar. Există un 2 & # 8243; decalajul dintre fiecare treaptă a porții, care ar putea să nu fie ideală pentru rasele foarte mici.

Mă așteptam la această poartă cu amănuntul pentru mai mult de 100 de dolari. Majoritatea porților de câine sunt comparabile în dimensiune și calitate de vânzare cu amănuntul de peste 100 de dolari. În mod surprinzător, puteți cumpăra poarta PET PET Unipaws pe Amazon pentru $ 59.99 (3 panouri) sau $ 89.99 (Panou 4). Este cu siguranță o mare valoare pentru bani!

Gradously, prietenii noștri la Unipaws ar dori să ofere cititorilor noștri un cod de cupon limitat de 5% reducere pentru poarta Pet Pet FreeStand de la Gri sau Espresso. Utilizați codul KM6GQ8OB la checkout pe Amazon pentru a primi reducerea. Această ofertă este valabilă până la 01/06/2019 11:59 PST PST.

Citiți următorul: Proiectul de Pet Gates DIY: Cum de a face o poarta de caine la domiciliu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: unipaws freestand pet poarta