Revizuire: produsele carlson pet de mers pe jos de mers pe jos prin poarta de câine

Când proprietarii de câini se gândesc la porțile de companie, De obicei le asociază cu cățeluși și câini hiperactivi. Dar, porțile de câini pot fi de fapt benefice pentru fiecare animal de companie - indiferent de vârsta, dimensiunea sau rasa ei. Porțile de companie pot păstra câinele dvs. în siguranță și îl pot împiedica să intre în zonele în care nu este dorit.

Câinii sunt imprevizibili de natură. Aceasta este una dintre calitățile care le face un astfel de animal de companie distractiv. Este, de asemenea, una dintre calitățile care le face în dificultate în mod regulat.

Puteți găsi Porți de companie pentru câini din metal, lemn sau plastic. Unele sunt înalte și pot bloca în mod adecvat ușile, în timp ce altele sunt mai scurte, dar acoperă o zonă mult mai largă. Există, de asemenea, multe Tipuri de porți de companie Disponibil, inclusiv porți gratuite, porți montate pe hardware și porți montate pe presiune.

Carlson Pet GatesÎn acest articol, voi examina unul dintre cele mai populare și mai bine vândute porți de companie pentru câini de la Carlson Pet produse. Aceste porți sunt una dintre cele mai rentabile opțiuni și s-au dovedit a fi foarte populare printre proprietarii de animale de companie atât a pisicilor, cât și a câinilor.

Există multe de gând să se gândească la alegerea poarta potrivită pentru animalul dvs. de companie, iar primul lucru pe care trebuie să-l decideți este locul în care și cum îl veți folosi. Pentru mai multe informații despre alegerea celei mai bune poartă de câine pentru a vă conține FIDO, verificați articolul nostru privind selectarea unui poarta de companie adecvată sau playpen.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie caută o poartă care va bloca o ușă pentru a-și păstra câinele dintr-o cameră nedorită. De aceea am ales să revizuiesc această opțiune de la produsele Carlson Pet. Este o alegere accesibilă, dar este ușor de utilizat și eficient la păstrarea câinilor sărituri?

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Carlson Pet Produse de mers pe jos prin revizuirea poarta de câine

Carlson Pet Produse Pauză de câine

Despre porțile de câini Carlson

Acesta este un Montat la presiune Poarta de câine, ceea ce înseamnă că nu se atașează de fapt pe pereți sau la ușă. Extindeți sistemul de montare a presiunii până când poarta este fixată robust. Ea vine cu suporturi de perete dacă doriți un atașament sigur și intenționați să părăsiți poarta într-un singur loc.

Utilizarea sistemului de montare a presiunii este foarte convenabil dacă doriți să vă deplasați poarta în jurul casei dvs. sau să o luați cu dvs. în timp ce călătoriți. De asemenea, dacă vă închiriați sau vă puteți închiria casa și vă îngrijorați de a face deteriorarea pereților cu porți montate pe hardware, aceasta este o opțiune mai ușoară.

Produsele Carlson Pet a creat această poartă cu o construcție de oțel 100%.

În mod surprinzător, aceste porți de companie sunt mult mai rezistent decât din lemn sau porți de câine din plastic, care este foarte benefic dacă aveți un câine mare sau unul care salută. Construcția de oțel înseamnă, de asemenea, că această poartă nu pot fi mestecate de puii de îngrijire.

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, acest produs vine cu 2 extensii care vă permit să extindeți lățimea porții de la 29 la 44 de centimetri. Se potrivește perfect într-o ușă standard și poate fi, de asemenea, folosit pentru a bloca deschiderile mai mari. De exemplu, folosesc această poartă pentru a-mi păstra câinii să coboare pe scările pridvorului nostru când sunt în afara vara.

CITESTE ACEST: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Carlson Pet Produse Pauză de câine

De asemenea, demonstrează cât de ușor este să deschideți această poartă în recenzia mea video. Puteți să-l deschideți rapid cu o singură mână, ceea ce este foarte convenabil atunci când purtați alimente sau umblați la etaj cu un copil de dormit pe umăr.

Nu vă faceți griji, Porțile se blochează în siguranță, Atâta timp cât vă asigurați că este închis, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la animalul dvs. de companie sărind și să-l deschideți pe cont propriu.

Caracteristica cea mai unică de pe această poartă este 10 & # 8243; X 7 & # 8243; Poarta mică Swinging situată în partea de jos a acestei porți de câine. Permite pisicilor noștri să treacă într-o cameră în timp ce păstrează încă câinii noștri. Acest lucru este ideal pentru gospodăriile cu mai multe animale, mai ales dacă căutați o modalitate de a păstra Fido din gunoiul pisicii!

Poarta asta de la Carlson Pet produse Standuri de 30 de centimetri înălțime. Probabil este suficient de înalt pentru a ține cele mai multe jumperii, dacă câinele dvs. poate obține într-adevăr un aer. De asemenea, lamelele verticale ale porții împiedică alpiniștii să obțină peste poartă.

Atâta timp cât pooch-ul tău nu este un câine Houdini, această poartă ar trebui să poată să-l contin.

Citiți și: 15 moduri de a preveni câinii de la mobilierul de mestecat

Este această poartă de câine perfectă?

Carlson Pet Produse Pauză de câineDin păcate, am o plângere destul de semnificativă. După cum am menționat, aceasta este o poartă montată sub presiune.

Aceasta înseamnă că trebuie să-l ajustați în creșteri mici până când nu se aplică suficientă presiune la ușă pentru a menține poarta să cadă în jos.

Această sarcină nu este atât de ușoară cu această poartă. În timp ce alte produse similare pot fi ajustate în mai puțin de un minut, este nevoie de un timp pentru a obține acest lucru securizat acolo unde doriți.

Există o ceașcă mică de perete (cum ar fi cea prezentată în dreapta) pe fiecare din cele patru colțuri ale porții. Trebuie să transformați fiecare ceașcă individuală pentru a aplica presiunea pe ușă.

Aceasta este consumă timp, și destul de plictisitor dacă vei fi în mișcare poarta în jurul casei tale sau călătorește cu ea frecvent.

După cum veți vedea în recenzia mea video, mă duce la 5 minute pentru a readuce poarta de fiecare dată când vreau să o pun în sus. Durează doar un minut pentru ao lua în jos. Dacă veți părăsi cea mai mare parte a porții într-un singur loc, probabil că nu va fi o afacere mare.

Pentru mai multe informații despre modul în care această poartă PET se compară cu alte produse similare, puteți citi (și viziona) meu Cea mai bună comparație a poarta câinelui.

În ansamblu, acestea sunt porți de câine bune care sunt în mijlocul gamei de prețuri. Puteți cumpăra această poartă pe Amazon pentru aproximativ 50 de dolari. Cu toate acestea, puteți găsi și unele care sunt mult mai ieftine, deși sunt, de asemenea, susceptibile de a fi și o calitate mai ieftină.

De asemenea, puteți găsi porți de companie care sunt mai atrăgătoare din punct de vedere estetic și se vor potrivi în mai bine cu decorul casei dvs., dar probabil vor costa aproximativ de două ori mai mult decât pe acesta.

LEGATE DE: 5 cele mai bune porți de câini și jucăriile pentru câini

Rezumatul produselor Carlson Pet Walk prin revizuirea poarta de câine

Pro:

  • Carlson Pet Produse Pauză de câine100% construcție de oțel care este durabilă și de mestecat
  • Designul montat pe presiune nu necesită atașarea porții la perete cu hardware
  • Vine cu 2 extensii care vă permit să o extindeți de la 29 la 44 de centimetri
  • Plimbare ușoară prin poarta vă permite să o deschideți cu o singură mână în timp ce purtați alimente sau alte articole cu cealaltă
  • MICI 10 & # 8243; X 7 & # 8243; Poarta de pe fund permite animalelor de companie mai mici, ca pisicile, să meargă înainte și înapoi între camere - perfect pentru păstrarea câinilor din gunoi de pisică
  • 30 inci înălțime, ceea ce ține majoritatea jumperilor
  • Accesibil

Contra:

  • Sistemul de montare a presiunii este ușor de utilizat, dar foarte consumator de timp. Mă duce la 1 minut pentru a lua poarta în jos și 5 minute pentru ao pune înapoi. Acest lucru este foarte incomod dacă veți călători frecvent cu poarta sau mutați-l în jurul casei în mod regulat.
Acum e rândul tău
Ce părere aveți despre porțile de câini de la Carlson Pet?

Ați folosit vreodată această poartă? Este poarta pe care o ai pentru casă sau copii chiar acum? De ce ai ales? Dacă ați încercat-o în trecut și nu mi-a plăcut, vă rog să ne anunțați de ce nu a funcționat pentru dvs. Revizuirea pe care o împărțiți ar putea ajuta pe alți proprietari de animale de companie care caută cea mai bună poartă de câine pentru animalele de companie. Simțiți-vă liber să vă împărtășiți opiniile și sfaturile dvs.

Citiți următorul: 15 sfaturi despre animalul de protecție a casei dvs. în pregătirea pentru un câine nou


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: produsele carlson pet de mers pe jos de mers pe jos prin poarta de câine