Henry & penny mic dejun tematic tratează - pentru că câinele tău ar trebui să mănânce mai bine decât tine

Umplând fețele noastre

Bătătură! Suntem Henry & Penny - doi buldogi francezi cu o prezență online de peste 100.000 de adepți pe Instagram, mai multe videoclipuri virale cu milioane de vederi (cea mai mare are 9 milioane), reclame (Google, Carmax, locul copiilor) și un magazin online de boutique numit după noi! Henryandpenny.COM

Henry & Penny

Ca aproape orice câine, ne place să mâncăm! Dar am folosit pentru a gusta pe chips-uri de cartofi, bomboane si sifon (Oh da, aproape uitat brânză și înghețată prea). I, (Henry) a vrut să-mi iau bobina de plajă, așa că mi-am dat seama că mi-aș convinge banii mici să mă alătur mea în schimbarea obiceiurilor noastre alimentare. Dar am aflat că a fost mai ușor de spus decât făcut ..

Câinele dvs. este tratat totul natural?

Deși am vrut să facem un efort de a mânca alimente sănătoase, am realizat că piața a fost inundată cu tratarea câinilor, majoritatea conținând ingrediente artificiale sau prelucrate. Chiar și multe câini tratează și alimente care sunt etichetate "All-naturale" și "organice" conțin ingrediente cum ar fi puiul, porumbul sau brânza, care sunt "ok" pentru câini, dar nu exact cel mai bun lucru pe care îl pot mânca dintr-un punct de vedere nutrițional. Sunt obsedat de brânză, dar prea mult îmi face rău burta! Aditivii precum sirop de porumb, bisulfat de sodiu sau galben # 5 sunt utilizați în aceleași tratamente care pretind a fi sănătoase pentru câinele dvs. și aceste ingrediente nu sunt recomandate pentru o dietă sănătoasă. Din moment ce nu am găsit ceea ce căutam, am decis să ne facem pe cont propriu!

MIC DEJUN? DA, TE ROG!!!

Fabricat din Ingrediente de cea mai bună calitate cum ar fi cartofi dulci dulci, banane și miere, Henry & Penny Mic dejun tematică Linia de animale de companie au fost create! Ne-am dat seama ce modalitate mai bună de a obține toți prietenii și fanii noștri canini să mănânce sănătoși! Tratatele sunt mari ca o gustare suculentă pentru câinele dvs., oferindu-le în același timp substanțele nutritive necesare și ajutând la reglementarea problemelor lor digestive și alergice.

La fel de important ca crearea unui produs bun pentru câinele dvs., am vrut să o distrați pentru cea iubită (și pentru dvs. și pentru dvs.)! Articolele de mic dejun Henry & Penny sunt potrivite pentru orice câine, oricând. Nu rănește că și ei au un gust bun! Plus, care nu iubește micul dejun!? & # 128521;

H & P tratează

Free-free de cereale

În plus față de utilizarea ingredientelor sănătoase, care sunt, de asemenea, foarte nutritive și complexe, Henry & Penny tratează sunt fără cereale!

O dietă fără cereale este adesea recomandată pentru canini. Cu toate acestea, alimentele lor sunt de obicei făcute cu boabe, cum ar fi porumbul și cereale, pe care un câine nu este potrivit pentru a digera. Granulele sunt adesea legate de probleme digestive și alergice în canini. Free-free este, de asemenea, mai hrănitoare și mai aproape de dieta naturală a câinelui (similar cu o dietă "Paleo").

O dietă fără cereale este deosebit de esențială pentru rasele brachycefalice (cu fața în față, ca noi!☺), cu toate acestea, este un avantaj pentru orice câine!

Beneficiile de sănătate ale hrănirii hranei fără cereale:

  • Mai multă energie!
  • Mai puține alergii
  • Un sistem digestiv mai bun
  • Mai puține straturi de vărsare și shinier!
  • Respirație mai bună (mmm!!)
  • Ajută la reglarea greutății și dezvoltarea musculară

GHICI CE?

Pentru a face un lucru bun chiar mai bine, H & P tratează nu utilizează conservanți! Și încă mai au o perioadă de valabilitate de 1 an - acum mâncați pe asta!

Tratatele sunt pe deplin aprobate și făcute proaspete într-o brutărie licențiată (din păcate datorită codului de sănătate, nu ni se permite).

H & P în aluat

Varietate de aromă delicioasă

H & P tratează următoarele opțiuni:

Pâine de bananePâini de mușcătură de pâine de banane-morcov

Henry Home FriesOsul în formă de cartofi dulci reali

Penny ClacakesClacakes unt de arahide în formă de inimă

Bufet mic dejun3 pungi, 1 din fiecare aromă (la o reducere)

Sperăm că veți da tratate noastre o încercare, dar suntem siguri că le veți iubi când faceți!

Detalii suplimentare:

  • Proaspăt realizat într-o brutărie licențiată
  • Granul gratuit
  • Nu există substanțe chimice sau conservanți
  • Nu există culori artificiale sau arome
  • Forme și ambalaje atractive și distractive
  • Ingrediente de grad umane
  • USDA aprobat
  • Perioada de valabilitate de 1 an
  • Ambalaje gratuite reciclabile și BPA
  • Fiecare sac este încălzit individual sigilat pentru prospețime maximă

Acesta este un post de oaspeți de la prietenii noștri la Henry & Penny.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Henry & penny mic dejun tematic tratează - pentru că câinele tău ar trebui să mănânce mai bine decât tine