Giveaway: zuke`s genuine jekky steaks trateaza ($ 40 + valoare)

Dacă ați căutat un nou câine tratați pentru FIDO, aici este șansa dvs. de a încerca un tratat de câine de înaltă calitate gratuit! Prietenii noștri la Zuke`s ne-au dat un pachet de premii Doggy care include fiecare aromă a noilor lor fripturi autentice jefuite pentru a da un cititor de sfaturi de câine Lucky Top.

Introducerea acestui Givedaway gratuită este rapidă și ușoară și veți avea șansa de a câștiga Trei pungi de 7 uncii de fripturi din toate naturale de câine trăiesc în valoare de 40 de dolari.

* Derulați în jos pentru a citi instrucțiunile despre cum să introduceți acest Givedaway.

Îmi puteți citi Revizuirea lui Zuke`s Genuine Jocky trateazăPentru a afla mai multe despre acești câini naturali tratează și cât de mult câinii mei se bucurau sau derulați jos în jos pentru a viziona recenzia video.

Despre pachetul de premii Doggy veți primi

Zuke

Fripturile originale ale lui Zuke sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, care vor complimenta frumos dieta regulată a câinelui. Aceste tratamente de câine sunt făcute cu carne de vită de iarbă din Noua Zeelandă ca prim ingredient.

Zuke utilizează, de asemenea, conservanți naturali, deci nu există nitriți adăugați sau nitrați în aceste tratamente.

Când trageți o friptură ciudată din geantă, veți observa imediat mirosul de carne de vită. Ele miroase la fel ca și carnea de vită umană! Veți putea, de asemenea, să vedeți felii de legume proaspete utilizate în fiecare formulă. Aceste tratamente sunt fără cereale, adică să fie benefice pentru câinii cu alergii de cereale sau sensibilități digestive.

Dacă câștigi această givoeway, veți primi trei pungi ale lui Zuke Genuine Jekky trated. Câinele dvs. va fi capabil să gusteze pe aceste trei arome:

  • Carne de vită și cartofi
  • Carne de vită și cartofi dulci
  • Carne de vită și morcov

Zuke

Cum să introduceți Giveaway

Intrarea în Givedaway este foarte simplă:

  1. CA Pagina noastră pe Facebook
  2. Vizita acest post de dăruire și cum ar fi / comentați / împărtășiți-l astfel încât să vă vedem numele

Veți fi introdus automat în acest Givedaway și vom lua legătura cu dvs. prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ De asemenea, pentru mai multe actualizări Giveaway.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 12 februarie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Puteți găsi opinia mea detaliată despre aceste produse în mine Revizuirea fripturilor originale ale lui Zuke sau urmăriți videoclipul de mai jos. Noroc!

Revizuirea video a steak-urilor originale ale lui Zuke

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: zuke`s genuine jekky steaks trateaza ($ 40 + valoare)