Revizuire: paw pod dog burial pod

Dacă ați pierdut vreodată un animal de companie de familie, știi inima care vine cu ea. Împreună cu devastarea, acest eveniment aduce și un număr copleșitor de decizii care trebuie făcute. Cel mai important, ce ar trebui să faceți cu rămășițele animalului dvs. de companie? Pod de laba Poduri de înmormântare poate ajuta la această decizie.

Efectuarea de aranjamente pentru animalul dvs. de companie se face cel mai bine înainte de a trece. Nu este cu siguranță ceva despre care vrem să ne gândim, dar trebuie făcut. În caz contrar, vă puteți găsi blocat într-o situație confuză în timpul unui timp foarte trist în viața voastră.

Știați că există legi care înconjoară îngroparea animalelor de companie?

Am acoperit multe aspecte ale îngropând un câine în acest articol.

Pe scurt, în unele orașe și orașe există legi despre înmormântări pe proprietatea personală. Dacă este ilegal în cazul în care locuiți sau asociația proprietarului dvs., este posibil să aveți nevoie să vă îngropați animalul într-un cimitir de companie desemnat sau altă locație publică. Dacă este cazul, va trebui să aveți un plan în poziție înainte ca câinele să plece.

Dacă, ca mine, locuiți într-o regiune în care pământul îngheață în timpul lunilor de iarnă, este probabil ca tu să poți trebuie să aibă un animal de companie crematizat. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, doriți să stocați cenușa într-un container atractiv până când le puteți îngropa când se dezgheță.

Paw pod câine de îngropare podNu este un subiect pe care cineva se bucură de discuții, dar este ceva pe care fiecare proprietar de companie trebuie să se gândească. Am cumpărat urnele metalice în trecut și odată ce un prieten al nostru a construit o cutie de lemn pentru a pune rămășițele câinelui nostru. A Pod de laba oferă un mod ecologic și prietenos de familie pentru a vă îngropa animalul de companie care nu costă mai mult decât o urnă tradițională.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

Paw Pod Dog Burial Pod Review

Paw Pod Dog Burial Pod Review

Îngroparea animalului dvs. de companie într-o urnă din plastic sau metal nu este ecologică. Podul de înmormântare la laba sunt făcute din coji de orez, amidon de porumb și pulbere de bambus. Ele sunt complet ecologice și se vor degrada în 3-5 ani după ce au fost îngropați.

Podurile de labe sunt prea durabile. Ei pot Țineți până la 200 de lire sterline. În revizuirea mea video de mai sus, vă arăt cât de solide sunt într-adevăr aceste păstăi de înmormântare a animalelor de companie. Am fost de fapt plăcut surprins de Cât de puternică este un pod de labe.

Probabil întrebați de ce aceste păstăi arată atât de mici.

Podul de laba pe care îl arăt în revizuirea mea este un mic, măsurând 10.5 & ​​# 8243; lung, 6.5 & ​​# 8243; largă și 4.5 & ​​# 8243; adâncime. Există dimensiuni mai mici disponibile Site-ul companiei, și cele mai mari măsuri de dimensiuni 26 "x 18" x 10, "care cu siguranță nu este suficient de mare pentru un câine mare. Evident, aceste păstăi sunt făcute pentru a ține cenușa și animalele foarte mici.

Din păcate, asta înseamnă că va trebui să plătiți pentru o incinerare, plus costul unui pod labe pentru a-ți îngropa câinele. În timp ce unii proprietari de animale de companie ar putea avea nevoie să-și crească animalul oricum, alții pot prefera să aducă corpul acasă pentru înmormântare. Să nu mai vorbim, costurile de incinerare nu se pot încadra în bugetul fiecărui câine.

LEGATE DE: 15 moduri de a petrece ultimele zile cu câinele dvs. de moarte

Paw Pod ReviewÎmi place că fiecare pod vine cu o bucată de material mic în formă de frunze care este însămânțată cu flori sălbatice. Puteți planta această frunză mică pe partea de sus a site-ului de înmormântare și în fiecare an va fi un memorial minunat, natural al iubitului dvs. animal de companie.

După cum explic în revizuirea mea video, caracteristica mea preferată a Paw Pod este capacitatea sa de a ajuta familiile cu copii să facă față pierderii animalelor de companie. Aceste păstăi pot fi decorate cu vopsea, markeri, autocolante, lipici sclipici și o mulțime de alte consumabile de artă.

Aceasta este o caracteristică unică care permite copiilor dvs. să-și exprime tristețea și durerea prin memorializarea iubitului lor de companie. Dacă aveți animale de companie și copii, știți cât de greu poate fi să explicați moartea unui câine unui copil mic.

Când câinele dvs. trece, există o mulțime de cheltuieli pentru a planifica. Dacă sunteți într-un buget, un Pod POD nu poate fi o cheltuială necesară. Podul de dimensiuni mici pe care îl împărtășesc în revizuirea mea vinde pentru $ 40 pe Amazon. Cea mai mare dimensiune costă 150 USD, și puteți găsi și poduri mai mici care vinde mai puțin.

Țineți minte că dacă intenționați să utilizați un fel de urnă sau câine de un fel, este probabil că veți ajunge să cheltuiți mult mai mult de 100 de dolari. De asemenea, majoritatea urnelor și a casetelor de companie pentru câini nu sunt ecologice.

Citiți următorul: Sunt prea multe casete de animale pentru câini? Avem nevoie de ele?

Rezumatul podului de înmormântare a câinelui Paw Pod
Revizuire

Pro:

  • Paw pod câine de îngropare podEcologic - se degradează în 3-5 ani
  • Puternic și durabil
  • Păstrează până la 200 de lire sterline
  • Pot folosi marcaje, autocolante, vopsea și alte materiale de artă pentru a decora podul
  • Disponibil în mai multe dimensiuni pentru animale de companie de la goldfish la hamsteri la câini
  • Vine cu o bucată de material în formă de frunze în formă de floarea sălbatică

Contra:

  • Trebuie să aibă câini mijlocii și mari crematizați pentru a folosi un pod de labe
  • Adaugă o cheltuială suplimentară la un eveniment deja scump și traumatic

Acum este rândul tău să revizuiască Pet Pod Burial Pods

Ați folosit vreodată unul dintre aceste păstăi pentru a îngropa un animal de companie? Nu trebuie să fie un câine, să ne anunțați de ce ați ales un Pet Pod și care este prima dvs. recenzie. Ați găsit un alt produs similar pe care îl puteți împărtăși cu cititorii noștri? Ne-ar plăcea să auzim și despre asta! Împărtășiți opiniile și sfaturile dvs. în comentariile de mai jos sau lăsați-vă propria recenzie video Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: paw pod dog burial pod