Cremarea pentru câini - procedură, pro, contra & prețuri

Cremarea pentru câini - Procedură, Pro, CS & Prețuri

Nu puteți niciodată să vă gândiți la timpul petrecut își pierde câinele iubit. Cu toate acestea, trebuie să planificați ce veți face cu rămășițele sale în acel moment pentru că doriți sau nu trebuie să luați o decizie. Efectuarea tuturor aranjamentelor corespunzătoare pot fi înfricoșătoare. Cu toate acestea, cu atât mai multe informații aveți despre Cremation de companie, Cu cât va fi mai ușor decizia.

Dacă vă iubești câinele ca și cum ar fi fost un membru al familiei, și nu ca un animal simplu, atunci trebuie să-i dați sfârșitul pe care îl merită. O opțiune de a face acest lucru este Câine cremation. În cazul în care nu știți, așa cum există pentru oameni, există și incinerarea animalelor. Prin urmare, am pregătit pentru dvs. un ghid foarte detaliat despre el. Aici vom discuta despre acest proces, avantajele și dezavantajele, iar costul va trebui să plătiți dacă vă decideți.

Procedura de incinerare a câinilor

Chiar mai jos veți ști cum Procesul de incinerare pentru caine este de la 5 pași.

Contactarea unui crematoriu local

Primul pas pe care trebuie să-l urmați după moartea câinelui tău iubit dacă vrei să creghezi, desigur, găsiți un crematoriu. Acest lucru ar trebui făcut în prealabil, așa că atunci când vine timpul, veți ști unde să mergeți. Și, de asemenea, pentru că vă puteți asigura că acest loc oferă un serviciu de înaltă calitate care operează din punct de vedere etic și legal.

Încercați să căutați un crematoriu care este în zona dvs., astfel încât să nu trebuie să mutați distanțe mari pentru a face documentele. Cu toate acestea, dacă nu doriți să gestionați toate situațiile, există și alte opțiuni.

Dacă câinele dvs. a fost eutanasiat la biroul veterinar, atunci veterinarul ar putea face aranjamentele. Pe de altă parte, dacă a murit acasă, puteți contacta direct furnizorul de incinerare și ei vor fi responsabili de tot. Ei îl vor transporta în facilitatea lor pentru a continua procesul.

PET este plasat într-o unitate de incinerare

În primul rând, este important să știți că există multe tipuri de incinerare. Există incinerare privată, incinerare semi-privată și incinerare comunală. Cremația privată este doar pentru un singur animal, deci înseamnă că acesta va fi plasat singur în unitatea de incinerare. Este, de asemenea, tipul de incinerare care costă cel mai mult.

Cremația semi-privată înseamnă că câinele dvs. va fi incinerat cu alte animale. Cu toate acestea, fiecare dintre ele va fi într-un spațiu partiționat. Și incinerarea comună înseamnă că corpurile mai multor animale de companie vor fi plasate împreună în unitate care urmează să fie incinerată.

Câinele dvs. va fi plasat într-o unitate de incinerare sau în altă cameră sau cu alte animale, în funcție de serviciul pe care îl plătiți. După aceea, temperatura va fi ridicată între 1400- și 1800 grade Fahrenheit. În acest fel, rămășițele vor fi incinerate și; Prin urmare, redus la oase uscate și praf. Acest proces poate dura între 45 de minute și 3 ore.

Orice material non-organic va fi eliminat

Căldura intensă vaporizează materia organică și o reduce la cenușă și la os. Cu toate acestea, pot exista unele materiale non-organice care erau în sau pe câine care nu vor fi transformate în cenușă.

Prin urmare, aceste elemente vor fi eliminate din cremains. Aceste elemente pot fi, de exemplu, un guler, orice hardware chirurgical sau o bucată de metal.

Apoi, crematorul va folosi un magnet sau mâna lui după verificarea vizuală a rămășițelor de extragere a acestor materiale neecologice.

Cenușele și oasele rămase vor fi solului

După ce au inspectat cremații să se asigure că există doar cenușă și oase, atunci vor fi solului. Acest lucru se face pentru a crea o consistență mai pulberă. În cele din urmă, după ce fragmentele osoase sunt pulverizate, totul va arăta ca nisipul gri.

Țineți cont de faptul că unii crematorii vă oferă posibilitatea de a fi prezenți în întregul proces. Prin urmare, dacă există ceva ce doriți să faceți, ar trebui să întrebați mai întâi dacă îl permit.

Fragmente osoase ale câinilor
Cenușa va arăta ca nisipul de pudră gri.

Rămășițele vor fi transferate într-un container și vor fi returnate

Dacă ați plătit pentru o incinerare privată, atunci cremații pentru animalele de companie vor fi returnate. Compania de incinerare le va pune într-un container cum ar fi o pungă de plastic, staniu sau cutie de carton. Desigur, ei vor eticheta recipientul cu numele dvs. de câine.

De obicei, veți primi cremains pentru animalele de companie într-o zi sau două. După aceea, puteți decide ce să faceți cu ei. Există multe lucruri pe care le puteți face cu cenușa PET, de exemplu:

  • Transferați-le într-o urnă sau puneți-le într-o cutie decorativă
  • De asemenea, ar trebui să căutați "bijuterii de cremare a câinelui" dacă sunteți interesat să aveți o bucată de bijuterii memoriale proiectate cu cenușă în interior
  • Păstrați-l la un cimitir de animale de companie

Pe de altă parte, dacă ați plătit pentru o incinerare comunală, atunci cremații pentru animalele de companie nu vor fi returnate. Care se datorează faptului că acestea vor fi combinate cu cele ale altor animale de companie și vor fi îngropate într-un loc pe care compania le decide. În timp ce plătiți pentru o incinerare semi-privată, este greu de spus. Unele facilități se vor asigura că păstrați cenușa fiecărui animal de companie separate. Cu toate acestea, nu este sigur dacă o pot face sau nu.

Profesioniști de incinerare a câinelui

Să privim partea bună a incinerării câinilor. Există multe lucruri pozitive despre angajarea acestui serviciu. Cele mai multe dintre ele sunt legate de faptul că va însemna o experiență mai bună pentru dvs. decât alte opțiuni. Cremația câinilor este, de asemenea, mai benefică pentru mediul înconjurător. Descoperiți profesioniștii acestui proces prin intermediul a 4 puncte principale.

Puteți avea în continuare un serviciu

Dacă credeți că având o incinerație de câine, nu veți avea un memorial, atunci sunteți greșit. În mod eronat, mulți oameni cred că multe lucruri care vin împreună cu înmormântări, cum ar fi pietrele de vârf, nu vor veni împreună cu incinerarea. Cu toate acestea, nu există niciun motiv de îngrijorare.

Puteți avea în continuare o piatră de cap, țineți un serviciu memorial sau orice alt tip de memorial pentru a onora memoria animalului dvs. dacă doriți și vă puteți permite.

Mai puțin costisitoare

Cremarea nu este la fel de scumpă ca înmormântarea. Aceasta reprezintă o opțiune cu adevărat economică, de fapt. Dacă le comparăm cu înmormântare, atunci există multe lucruri de plătit în acest ultimii cum ar fi:

  • Un sicriu de câine
  • Un serviciu de înmormântare
  • Terenul animalului dvs. va fi îngropat
  • Piatra de frică
  • Taxe suplimentare

Plata pentru toate acestea implică o sumă de până la zece ori mai mare decât ceea ce va trebui să plătiți pentru o incinerație.

Crematizarea animalului dvs. de companie vă va costa doar procesul de întoarcere a rămășițelor sale în cenușă. Chiar și după aceea, crematoriu vă va da cremains într-un container modest. Va fi de până la tine să-l schimbați și să puneți cremains într-o frumoasă urnă, cutie sau chiar în bijuterii. Cu toate acestea, nu vor exista alte cheltuieli pentru dvs. să aveți grijă de.

Mai repede

Nu este ușor să luați decizii în timp ce suferiți pierderea prietenului dvs. cu patru picioare. Prin urmare, ați putea dori să încheiați situația cât mai curând posibil. Ei bine, incinerarea este un proces care nu va consuma prea mult timp și care va dura mai puțin decât înmormântarea.

Există, de asemenea, multe opțiuni în care puteți obține ajutorul VET sau crematoriu pentru a face toate aranjamentele necesare. În acest fel, nu va trebui să participi în mod activ la întregul proces și să aveți doar cremains pentru animalele de companie la sfârșit.

De obicei, crematorii de animale de companie vor face experiența cât mai ușoară și mai rapidă posibil. Ei se pot ocupa de transportul câinelui tău rămâne la facilitatea lor și să facă toate documentele. Nu va fi prea mult pentru dvs. și după una sau două zile, veți avea cremații câinelui tău.

Prietenos cu mediul

Procesul de incinerare a câinilor nu produce atât de multe daune mediului ca înmormântare. Acest lucru se datorează în principal pentru că nu produce o cantitate mare de emisii toxice și nici un spațiu la sol nu este utilizat.

De exemplu, dacă vă decideți înmormântare, rămășițele câinelui dvs. vor fi plasate într-un sicriu. Credeți sau nu, aceasta este o sursă de contaminanți de mediu. În plus, dacă doriți să îngropați cenușele incinerate, există urne de cremare a câinelui care sunt biodegradabile. În acest fel, cenușa se poate transforma într-un copac.

Există, de asemenea, urși solubili în apă, astfel încât să puteți împrăștia cenușa câinelui pe mare. Niciuna dintre aceste opțiuni nu reprezintă o amenințare la adresa mediului.

Un scurt interviu de viciu al unui cremator de câini.

Contra de incinerare de caine

Acum, să ne uităm la partea rea ​​a incinerării câinilor sau cu alte cuvinte, de ce nu poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Ca totul în această viață, cremația câinilor nu este, de asemenea, perfectă. Unele dezavantaje sunt mai legate de impactul pe care îl poate avea asupra vieții tale. Descoperiți Contra acestui proces prin 3 puncte principale.

Clash religios

Iudaismul, creștinismul și islamul, religiile monoteiste, consideră că actul de a avea o înmormântare pentru un respect de animale. Căci ar fi comparat animalul la demnitatea umană. Prin urmare, familiile din aceste religii nu ar permite incinerarea unui câine.

Decizia permanentă

Odată ce animalul dvs. este incinerat, nu se întoarce. Chiar dacă regretați decizia dvs. mai târziu, nu va fi posibilă schimbarea unui lucru. Nu este ca atunci când alegeți să o îngropați și puteți să o execut mai târziu sau să o mutați într-un alt loc.

Să punem situația pe care nu ați reușit să o plătiți pentru o incinerare privată. Nu puteți ști niciodată ce sa întâmplat cu cremații câinelui tău și poate fi dureros. Poate, mai târziu, ați putea să vă gândiți la alte opțiuni care ar fi putut fi mai bune, dar a fost prea târziu.

Ei bine, de aceea, înainte de a lua decizia, trebuie să te gândești serios la asta, având în vedere toate posibilitățile.

Poate fi greu pe tine

Nu având un loc fizic pentru a reveni la doliu este unul dintre motivele pentru care oamenii nu aleg cremația câinilor. S-ar putea să nu aveți închidere și poate fi mai dificil să renunțați și mai mult atunci când nu ați fost martor la incinerare.

Văzând animalul iubit, un timp final poate fi ceea ce aveți nevoie pentru a vă deplasa și a primi confort. Cu toate acestea, nu mulți oameni își pot permite acest preț și, de cele mai multe ori, ei așteaptă până când se face întregul proces.

De asemenea, uneori, știind că prietenul tău cu patru picioare a fost ars și nu este subteran poate fi dificil de imaginat.

Prețuri

Costurile de incinerare variază între $ 50- $ 250. Acesta va depinde de mulți factori, cum ar fi facilitatea pe care o utilizați, greutatea câinelui dvs. și tipul de incinerare pe care o alegeți. Cu cât câinele dvs. este mai mare, cu atât costul de incinerare este mai mare. Nu va fi același Cremate AN Alaskan Malamute decât a Chihuahua.

Cremările private sunt mai scumpe decât cremurile comunale sau semi-private. Asta pentru că câinele tău va fi incinerat singur, iar cremații vor fi returnați. Ceilalți sunt mai economici dacă nu vă deranjează să nu vă întoarceți cremații. După cum v-am spus înainte, unii crematorii vă permit să vedeți întregul proces. Cu toate acestea, există un preț pe care trebuie să-l plătiți pentru el. De obicei, este între 20 și 30 de dolari în plus.

Cremații vor fi returnați într-un container modest. Prin urmare, dacă doriți să le puneți într-o urnă, prețul poate fi de peste 50 de dolari. După cum probabil ați realizat, pentru a crede că câinele dvs. rămâne, trebuie doar să faceți o singură plată. Dacă doriți să obțineți anumite servicii suplimentare, va trebui să efectuați plăți suplimentare; Cu toate acestea, cu siguranță, acestea nu sunt obligatorii.

Cât costă să crem un câine lângă mine?

Costul de incinerare a animalelor, în special costul de incinerare a câinilor pot varia între 50 și 250 de dolari. Acest lucru se datorează faptului că există mulți factori care influențează această sumă. După cum am văzut, există tipuri de incinerare care au un preț mai mic în comparație cu alții. Cu toate acestea, depinde și de cât de mare este câinele dvs.

Incinerare privatăIncinerare semi-privatăCremationul comunal
1-30 lbs.$ 175$ 110$ 50- $ 75
31-60 lbs.$ 200$ 125$ 90
61-90 lbs.$ 225$ 135$ 110
91-120 lbs.$ 250$ 145$ 125

Chiar mai sus, veți găsi o masă în care prețul de incinerare se găsește în funcție de greutatea câinelui și de tipul de incinerare.

Cremarea pentru câini - Întrebări frecvente

Cu un subiect atât de sensibil, meritați să găsiți toate informațiile de care aveți nevoie rapid și ușor. Priviți mai jos pentru alte răspunsuri de care veți avea nevoie.

Chiar îți întorci cenușa câinelui înapoi?

Aceasta este o întrebare foarte bună și răspunsul depinde de tipul de incinerare pe care o plătiți. Dacă credeți că prin faptul că aveți cenușă cainele dvs., veți păstra o parte din esența sa. Apoi, puteți opta pentru incinerarea privată. În aceasta, câinele dvs. va fi plasat singur în unitatea de incinerare și veți avea cremații să vă întoarcă.

Cu toate acestea, dacă ați plătit pentru o incinerare comunală, atunci cremații câinelui dvs. nu vă vor fi returnați. Care se datorează faptului că câinele dvs. va fi plasat în unitatea de incinerare cu alte animale de companie. După aceea, compania va îngropa sau le va împrăștia într-o grădină sau într-o grădină pe care o decid. Aceasta reprezintă o opțiune mai puțin costisitoare în comparație cu incinerarea privată. Pe de altă parte, întrebarea poate fi direcționată dacă cenușa care sunt returnați sunt cu adevărat cele ale animalului dvs. de companie.

Ei bine, pentru a fi sigur de asta, mai întâi trebuie să fi contactat un serviciu de calitate. Multe crematoriile sunt de încredere și vor fi dispuși să răspundă la toate întrebările dvs. Cu toate acestea, dacă aveți încă suspiciuni, atunci există o altă opțiune. De asemenea, puteți plăti pentru a asista la întregul proces de incinerare, iar rămășițele vă vor fi livrate imediat. În acest fel, veți avea securitatea că cremații pe care ți-au dat într-adevăr aparțin câinelui tău.

Îmbrăcăminte comună pentru câini
Compania de incinerare va împrăștia sau va îngropa cenușa.

Microcipurile PET supraviețuiesc incinerării?

S-ar putea să vă întrebați ce se întâmplă cu microcipul când animalul dvs. este incinerat.

Ei bine, să răspundem în acest fel. Dacă animalul dvs. de companie are părți metalice în corpul lor, cum ar fi plăci sau șuruburi de la intervenție chirurgicală, Aceste elemente vor fi salvate. Asta pentru că unele materiale nu se topesc și supraviețuiesc temperaturilor ridicate, rămășițele sunt expuse.

După aceea, aceste elemente vor fi plasate într-un alt container sau pungă de plastic cu numărul sau numele de identificare al animalului. În cele din urmă, proprietarii îi vor putea să-i ridice.

De ce nu ar trebui să vă îngropați animalul în curte?

În timp ce îngroparea animalului dvs. de companie acasă poate fi perfectă, Răspunsul depinde, de fapt, de faptul dacă este sau nu legal. Poate părea ridicol pentru tine de la teoretic; Puteți face ceea ce doriți cu proprietatea dvs. Cu toate acestea, în unele state, acest lucru nu este permis. Posibilitatea de a face acest lucru sau nu se bazează pe motivul morții câinelui, profunzimea uleiului de apă și tipul de sol pe care îl aveți.

Aceasta se datorează faptului că orice materie organică pe care o îngropați va dispersa în cele din urmă în sol și în sistemele locale de apă. Asta înseamnă că, dacă animalul dvs. de companie a avut vreo boală, poate obține alte animale bolnave și chiar contaminate aprovizionarea cu apă. Există câteva reguli județene / statale pe care trebuie să le urmați. Acestea există pentru a proteja sănătatea și bunăstarea dvs. și a comunității dvs.

Decizia privind un animal de companie care a trecut este una dificilă, faceți ceea ce simțiți cel mai bine și amintiți-vă, un animal de companie este o parte a familiei. Îndurerat peste ele este natural pentru că ei au avut importanță, așa cum le-ai făcut.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cremarea pentru câini - procedură, pro, contra & prețuri