Cât costă cremația câinilor? Tot ce trebuie să știți

Cât costă cremația câinilor?

"Dacă există un cer, este sigur că animalele noastre trebuie să fie acolo. Viețile lor devin atât de interconectate cu propria noastră; ar lua mai mult decât un arhanghel pentru a le detașa "- Pam Brown.

Pierderea unui animal de companie este o experiență dureroasă pe care nimeni nu o poate fi gata. Nu vrem să ne gândim niciodată la asta, dar știm că va veni în jur pentru că câinii au o viață mai scurtă decât oamenii. Dacă aveți de-a face cu experiența zdrobitoare a sufletului de a-ți pierde câinele, vă rugăm să acceptați condoleanțele noastre sincere.

Cea mai tristă parte este că, chiar și în mijlocul acestui moment sumbru, trebuie să vă ocupați de câteva chestiuni sensibile la timp. Începeți prin a imagina ce să faceți cu corpul, iar incinerarea este probabil una dintre opțiunile dvs. Unele dintre motivele care fac incinerarea o alegere populara sunt ca este convenabil si accesibil. Să analizăm costurile medii ale acestui serviciu și ceea ce implică.

urne de companie

Înțelegerea costurilor de incinerare a câinilor

Costul de a crea un câine poate varia foarte mult; de la 30 la 250 de dolari. Prețul depinde de metoda de incinerare și de mărimea animalului de companie. De asemenea, este posibil să plătiți pentru costuri suplimentare, cum ar fi serviciile de ridicare și urnele speciale. Cremarea ar putea fi o alegere personală sau o recomandare de către medicul veterinar.

Factorii care determină costurile de incinerare pentru câini:

  • Metoda de incinerare

Există trei metode generale de incinerare:

  1. Privat
  2. Individual
  3. Comunal

1. Cremation privat de caine

Aici, numai tu și animalul de companie vor fi în camera de incinerare, deci există șanse minime de a fi amestecate. Odată ce procesul de incinerare este finalizat, furnizorul de servicii va pulveriza cenușa și va da-le. Această metodă atrage cel mai mare cost.

2. Cremația individuală a câinelui

Este considerată o metodă "semi-privată". Câteva animale de companie sunt incinerate în același timp, dar animalele sunt ținute în camere separate. Deci, există o posibilitate de incinerare rămâne amestecare, dar nu una înaltă. Metoda exactă variază de la o cremă la alta și la fel și costul. Cu toate acestea, incinerarea individuală este, în general, mai ieftină decât incinerarea privată, dar scumpă decât incinerarea comunală.

3. Îmbunătățirea animalelor de companie comună

Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente din punct de vedere al costurilor de a vă strânge câinele, atunci ar trebui să optați pentru cremația comunală pentru animalele de companie, deoarece este cea mai ieftină. Metoda implică cremarea mai multor animale în același timp. Deoarece toate animalele sunt ținute într-o singură cameră în timpul incinerării, nu este posibil să se ofere câinelui rămășițele proprietarilor. Prin urmare, cremația dispune de cenușă. Unii crematorii împrăștie rămășițele într-o grădină sau un câmp care este dedicat acestui scop.

Costurile de incinerare după mărime

Regula generală este că cu cât câinele este mai mare, cu atât veți cheltui mai mult cheltuielile de incinerare. De exemplu, un proprietar de labrador va plăti mai mult pentru ca animalul său de companie să fie incinerat decât un Pomeranian. Logica este că animalele mari iau spații uriașe în cameră, ia mai mult timp pentru a fi cremat și mai mult pentru a procesa.

Prețul specific va depinde de locul în care vă luați animalul de companie care să fie incinerat. Unele greutăți de grup în clase, cum ar fi 10 până la 20 de kilograme sau 30 până la 50 lbs. Cu alte cuvinte, nu există un standard specificat pentru intervalele exacte de greutate PET. De aceea ar trebui să numiți mulți furnizori de cremare pentru animale de companie să obțină citate înainte de a se stabili pe o anumită cremă.

Servicii suplimentare de incinerare care ar putea afecta costul de incinerare pentru caine

  • Taxele de transfer

Prețul incinerării, fie privat sau comunal, nu include costul transferului câinelui de la clinica veterinară sau acasă la crematoriu. Uneori, VET poate elabora un contract cu incredibilul de preluare. Indiferent dacă există sau nu o astfel de relație, va trebui să plătiți pentru transportul corpului la crematoriu. Majoritatea furnizorilor de servicii pot veni la casa dvs. și pot alege câinele dvs. la o taxă suplimentară, care variază între 50 și 75 USD.

  • Vizualizarea comisioanelor

Dacă doriți să fiți prezenți în timpul incinerării, este posibil să trebuiască să tuseți mai mulți bani, deoarece unele crematoriile percep taxe de vizionare. Majoritatea oamenilor au ideea că martorul ajută la procesul de vindecare.

  • Urne de incinerare

Dacă optați pentru incinerarea privată sau metoda de incinerare individuală, veți cere, fără îndoială, un container pentru a pune cenușa. Nu trebuie să cumpărați o urnă, dar mulți proprietari de animale de companie decid să aleagă să obțină unul în onoarea prietenilor lor blană. Veți găsi o serie de urne de la compania de servicii de incinerare. Acestea variază în preț, calitate și specificații, deci, sunteți sigur că veți găsi unul care se potrivește nevoilor dvs.

  • Memoriale

Odată ce aveți rămășițele, sunteți liber să decideți ce să faceți cu ei. Dacă alegeți să îngropați, atunci ați putea plăcea un marker memorial. Poate fi o piatră de grădină mare sau o placă de granit simplă. De asemenea, puteți merge pentru marcajul convențional de memorial.

  • Nișă de mausoleu

Dacă locuiți într-o zonă populată, puteți lua în considerare așezarea cenușii câinelui dvs. pentru a vă odihni într-un mausoleu sau nișă. Prin urmare, ar trebui să plătiți pentru zona pe care o veți îngropa prietenul tău iubit.

  • Plăci de înmormântare

Unele crematori și cimitire oferă pachete care includ parcele de înmormântare. Costul se bazează pe mărimea spațiului pe care doriți să-l plasați cenușii. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să plătiți separat markerul.

Procesul de incinerare a câinelui - ce să așteptați

Mulți proprietari de câini sunt ezită în legătură cu procesul de incinerare a animalelor de companie, care este de înțeles deoarece este o opțiune relativ nouă în comparație cu înmormântările. De aceea ar trebui să vă familiarizați cu procesul, astfel încât să știți ce să vă așteptați.

  • Începeți prin contactarea unui crematoriu local

Puteți face acest apel atunci când câinele dvs. trece departe. Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie suferă de o boală severă sau este de vârstă, puteți face întrebări în avans. Acest lucru vă va salva agonia de planificare pentru incinerarea câinelui tău în timp ce se înnebunește.

Personalul de la Crematoriu vă va duce prin procedură și va explica diferitele opțiuni disponibile. De exemplu, există mai multe tipuri de proceduri de preparare a incinerării și cenușii. După ce vă luați decizia și vă programați o întâlnire, puteți plăti pentru personal să aleagă animalul de pe biroul VET sau de la domiciliu.

  • Personalul va pune câinele dvs. în unitatea de incinerare

În funcție de tipul de incinerare pe care ați ales-o, câinele dvs. poate fi plasat singur în cameră sau cu alte animale de companie. Personalul va porni mașina și va atinge temperaturi cuprinse între 1400 și 1800 de grade Fahrenheit. Astfel de temperaturi au efectul de a vaporiza corpul animalului, lăsând în urmă praful și piesele osoase mici.

  • Acestea vor elimina materialele anorganice din cenușă

Înainte de a predarea cenușii la tine sau să-l stropiți în grădină (în funcție de tipul de incinerare pe care l-ați ales), personalul va elimina materialele anorganice din cenușă. Acestea includ lucruri cum ar fi gulerele, implanturile microcip și știfturile chirurgicale. Unii crematoare fac acest lucru manual, în timp ce alții folosesc magneți pentru a accelera procesul.

  • Bucățile de os sunt zdrobite mai departe

Piesele mici de os sunt măcinate pentru a obține o textura uniformă a cenușii.

  • Rămășițele sunt puse într-un container și s-au întors la tine

Dacă ați fi ales o incinerare privată sau individuală, personalul va plasa cenușă într-o oală și vă dați-o. În ceea ce privește incinerarea comunală, cenușa sunt eliminate după cum au convenit mai devreme, probabil într-o grădină. Tipul de container pe care au pus cenușa depinde de preferințele personale și de cremația specială. Dacă ați cumpărat greu o urnă, le puteți cere să pună rămășițele în ea.

Procesul de incinerare este adesea peste câteva ore și puteți alege rămășițele câinelui în aceeași zi.

urs de urnă cu cenușă câine

Câine cremation FAQ

Î: Ar trebui să-mi cresc câinele?

A: Alegerea la Cremate Dog este o opțiune ideală, în special pentru proprietarii de durere. Când ți-ai creat animalul și puneți cenușa într-o urnă, aveți o amintire fizică a prietenului tău blană. În mod surprinzător, acest lucru poate oferi mai mult confort decât se putea imagina vreodată. Uneori incinerarea poate fi singura opțiune. Acest lucru se datorează faptului că unele comunități nu permit îngroparea animalelor de companie fie pe terenuri private sau publice datorită riscurilor asociate cu săparea și lovirea utilităților subterane cum ar fi liniile de canalizare. În funcție de costurile de incinerare și de costurile suplimentare pe care trebuie să le cheltuiți, incinerarea poate fi mai ieftină sau mai scumpă decât alte alternative.

Î: Cât va costa să-mi cresc câinele?

A: Costul mediu al câinilor de încălcare variază de la 50 la 150 de dolari. Costul se bazează pe tipul de incinerare pe care îl alegeți, locația dvs., dimensiunea câinelui dvs., serviciile suplimentare și multe altele.

Î: Cât durează procesul?

A: De obicei, întreaga incinerare durează aproximativ o oră. Cu toate acestea, acest lucru variază, de asemenea, în funcție de greutatea animalului dvs. de companie.

Î: Ce ar trebui să fac cu cenușa câinelui meu?

A: Odată ce câinele dvs. a fost incinerat, veți primi un pachet care conține rămășițele prietenului tău canin. Puteți să vă ocupați de aceste rămășițe în unele moduri:

Puneți-le într-o urnă - Aceasta este una dintre cele mai populare și mai accesante moduri de stocare a cenușelor de companie. Urnele vin în diferite stiluri, dimensiuni și costuri, deci sunteți sigur că veți obține unul care se potrivește nevoilor dvs.

Burry - Mulți proprietari de animale de companie aleg să îngroape cenușa câinilor lor. În majoritatea cazurilor, acest lucru se face în curtea familiei. În acest fel, familia își poate vizita animalul de companie ori de câte ori le place, ceea ce poate ajuta la procesul de îndure. Rămășițele sunt îngropate aproape de pământ, deci nu există riscul de a interfera cu utilitățile subterane. Dacă optați să îngropați cenușa, puteți utiliza o urnă biodegradabilă.

Cutii de incinerare - Puteți obține o cutie de lemn unică pentru plasarea cenușii. Afișarea casetei din casa dvs. va lăsa o amintire durabilă a câinelui dvs.

Împrăștiați cenușă - Unii proprietari de câini simt că cenușa de împrăștiere simbolizează plecarea finală a animalelor de companie. Unde împrăștie rămășițele este o alegere personală. Puteți decide să împrăștiați într-un parc, în spațiu sau pe mare. Dacă vă decideți să împrăștiați în apă, este recomandabil să utilizați o urnă de apă.

O piatră de cap - Dacă împrăștie rămășițele din grădină, puteți cumpăra o piatră de cap și puneți-o acolo. Acesta va fi un memorial frumos pentru animalul dvs. pierdut.

Bijuterii și lanțuri cheie - Dacă doriți să păstrați memoria câinelui dvs. aproape de inimă, nu există o opțiune mai bună decât un lanț cu o cantitate mică de rămășițe în interior.

Keychain BineStakes - Un alt mod de a păstra rămășițele apropiate de dvs. este prin plasarea unei părți din cenușă într-un lanț cheie care este făcut pentru scopul specific. Unele dintre bijuteriile care pot fi făcute cu cenușa câinelui dvs. includ lanțuri, inele și brățări ale gleznei.

Î: Ce se întâmplă dacă animalul meu de companie moare acasă?

A: Multe crematorii oferă servicii de colectare. Prin urmare, puteți apela furnizorul să aleagă rămășițele. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că majoritatea crematoriilor percep mai mult pentru serviciile de colectare în timpul weekend-ului și orele de program de afaceri.

Î: Ce se întâmplă dacă câinele meu trece la biroul VET?

A: Majoritatea veterinarilor nu efectuează incinerarea, dar au legături cu oamenii care fac. Prin urmare, puteți solicita recomandări pentru un furnizor de servicii de calitate.

Î: Pot să fie incinerați lucrurile câinelui meu?

A: Acest lucru va depinde de crematoriu specific. Unii permit că păturăul să fie incinerată, atâta timp cât este făcută cu fibre naturale. Cele mai multe nu permit incinerarea jucăriilor sau a materialelor plastice. Indiferent dacă permit sau nu vor depinde de reglementările de mediu din zonă și de implicațiile acestora.

Î: Voi avea nevoie de un sicriu pentru a-mi recupera câinele?

A: Nu. Un sicriu nu este o cerință de incinerare. În schimb, puteți înfășura prietenul tău iubit de canini în pătură preferată. La fel, puteți obține un sicriu dacă doriți.

Î: Cum pot spune dacă am primit rămășițele corecte?

A: Atâta timp cât angajați un crematoriu reputat, acest lucru nu ar trebui să fie o preocupare. Personalul calificat asigură că aceștia respectă tehnicile potrivite pentru a se asigura că au pus rămășițele de incinerare ale animalelor separate. Acest lucru se face cu ajutorul etichetelor de identificare.

Pierderea câinelui tău iubit poate fi un timp stresant. Acest ghid este precaut pentru a ameliora presiunea de a face decizii cruciale în timpul durerii. Dacă întâmpinați pierderi în acest moment sau ați anterior, oferim condoleanțele noastre calde.

Surse:

  1. Dr. Patty Khuly VMD, Pe incinerarea privată a animalelor de companie, Vetstreet
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă cremația câinilor? Tot ce trebuie să știți