Top # 12: pericole ale pachetelor de mâncare pentru câini ft. Blaine johnson & larine urbina

Cele mai multe site-uri de companie acoperă siguranța și pericolele de ingrediente alimentare pentru câini, ce hrană pentru câini este cea mai bună, pe care mărci de mâncare câine pentru a evita și așa mai departe și există o mulțime de informații minunate acolo. Cu toate acestea, toți discutăm rar un alt factor important care poate afecta sănătatea câinilor noștri - ambalarea alimentelor câinilor, pericolele sale și modul în care pachetele de alimente pentru animale de companie afectează mesele zilnice ale câinilor noștri.

Adevărul este că este similar cu alimentele umane, unele pachete de alimente pentru animale de companie pot conține substanțe chimice care se va scurge în alimentele din pachet. Acest lucru a fost neglijat de mult de către proprietarii de animale de companie, de industria și organismele de reglementare, dar trebuie să aducem mai multă atenție acestei chestiuni.

În teoria de astăzi a episodului de animale de companie Podcast, am avut șansa de a vorbi Blaine Johnson și Larina Urbina. Blaine este un director de dezvoltare a afacerilor la Tetra Pak - o companie dedicată fabricării pachetelor de 100% sigure și sănătoase pentru produsele alimentare PET și Larina este Managerul de comunicații Tetra Pak. Cei doi educați-ne pe ce să căutăm în pachete și cum să știți care pachetele de alimente pentru animale de companie sunt sigure și care sunt periculoase.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Pericolele pachetelor de alimente pentru câini
(transcrierea podcast brut)

Periculos de pachete de mâncare pentru câini podcast

* Pentru a citi doar transcrierea interviului, vă rugăm să derulați jos în jos.

Deci, în această săptămână mă gândeam la mâncare, cred că este cel mai mare lucru pe care îl gândim ca părinți de companie este nutriția pe care o oferim câinilor noștri sau animalele noastre în general, din alimentele pe care le hrănim la tratamente , gustări, lucruri de genul asta, ne întrebăm întotdeauna despre nutriție și cum afectează sănătatea lor generală. Și am vorbit despre acest podcast înainte de episoadele anterioare pe care le puteți găsi pe site-ul nostru, m-am uitat la sănătatea calității reale a alimentelor pe care le hrănim animalele noastre.

Dar în această săptămână m-am gândit mai mult pe liniile de sănătate și de fiecare aspect al acestui lucru și cred că unul dintre lucrurile pe care le distrugem, avem tendința de a privi ingredientele din mâncare, calitatea celor ingrediente, reputația companiei care sunt toate lucrurile bune de a privi, dar un lucru pe care îl cred că o mulțime de noi nu reușim să ne gândim chiar, nu este nici măcar pe radarul nostru, este calitatea ambalajului acelei alimente , ce este în ambalaj?

Dacă nu știți, este foarte asemănător cu & # 8230; Îmi pare rău că este foarte asemănător cu unele ambalaje din alimente umane, auzim multe lucruri despre materiale plastice, BPA, întotdeauna căutăm materiale plastice fără BPA în sticle și Tupperware, lucrurile pe care le folosim Pentru a stoca mâncarea noastră, dar aveți vreodată timp să vă gândiți la ceea ce este stocat de mâncarea de animale de companie și de multe ori este doar ambalajul pe care îl intră, este stocat imediat când este făcut imediat când este făcut La fabrica că este făcută și expediată în acest sens, se află pe un raft de magazin în asta, poate să stea în casa ta în acel ambalaj.

Deci, chiar vrei să faci ceva efort să te gândești la calitatea acelui ambalaj și știu că sună puțin prostie poate unii dintre voi, dar gândiți-vă cum se face ambalajul și dacă este făcut cu materiale plastice sau a făcut cu substanțe chimice, lucruri de genul asta, acestea pot leech în mâncarea câinelui tău. Așadar, citiți ingredientele pe ambalaj, gândindu-vă că acesta este un produs ecologic, acesta este un produs natural, acesta este ceva care este lipsit de conservanți chimici și aditivi și apoi este ambalat într-un pachet & # 8230; Este ambalat într-un pachet, care sună nebun și # 8230;. dar este ambalat într-un material care este chimicale și toxine în mâncare, astfel încât să fiți cumpărând o dietă de înaltă calitate pentru câinele dvs., dar este distrusă de substanțele chimice care se leagă prin intermediul ambalajului.

Așa că m-am uitat în ea, există o companie numită Tetra Pak și ceea ce fac este că ele se specializează în practic în a face ambalaje sănătoase. Suntem în această vârstă Cred că suntem în acest lucru în societatea noastră, unde este un fel de tendință adusă de milenii, dar căutăm în această etichetare curată, toată lumea dorește ca această etichetare complet vizibilă că companiile plucă fiecare ingredient în ordine, nu este nimic nu este nimic lăsat afară, nu este nici un lucru de a te înșela prin etichetarea a ceea ce în produsele pe care le cumperi. Așadar, avem această inițiativă de etichetă curată, care se întâmplă să aducă într-adevăr o atenție deosebită industriei alimentare și băuturilor la om, la animale, la animale și totul.

Toate alimentele pe care le cumpărăm, căutăm cu adevărat în asta. Dar există o diferență imensă lipsă și Tetra Pak și-a dat seama că, că nu acordăm atenție ambalajului acestor produse, am mers pe această tendință imensă de a vă asigura că tot ceea ce cumpărăm este super sigur și sănătos, dar Cum rămâne cu ambalajul? Dacă aveți lucruri leech prin ambalaj, nu obțineți mâncarea de calitate pe care credeți că o obțineți. Astfel încât Tetra Pak a creat modalități diferite de a împacheta alimentele care sunt în siguranță și este sănătoasă.

Așa că în această săptămână am reușit să vorbesc cu Blaine Johnson, care este directorul de dezvoltare a afacerilor și Larina, care este managerul de comunicare de la Tetra Pak și am discutat și # 8230; de fapt, au venit de la superzoo când am avut o conversație cu ei. SuperZoo este o expoziție uriașă pe care industria de animale de companie deține în fiecare an și s-au întors de la asta, așa că au avut o înțelegere acolo despre ce companie, tot ce caută părinții de companie și am discutat despre asta și lucrurile pe care ar trebui să le uităm pentru ca consumatori în ambalajul produselor pe care le cumpărăm. Așa că vă voi lăsa să ascultați acum acest interviu.

Interviu cu Blaine și Larină

Blaine: Noi, pe măsură ce larina ar fi putut să vă împărtășească cu dvs., tocmai am revenit de la SuperZoo și a fost o experiență foarte mare și am văzut câteva tendințe interesante care se desfășoară în ansamblu în industrie și în special la segmentul de ambalare.

Samantha: Oh, asta e interesant. Văd o mulțime de la sfârșitul meu Tendințele în ceea ce hrănim câini și am atât de mulți cititori care sunt interesați de următorul cel mai sănătos, cred că lipsa unui termen mai bun, dieta pentru câini și a început să mergem mai mult natural și organic și acum ajungem în alimentele crude și lucruri de genul asta. Și astfel există această tendință de a vă hrăni câinele, precum și hrăniți restul membrilor familiei dvs. Și este interesant, văd foarte mult cu produse de companie cum ar fi materialele plastice fără BPA și acele lucruri care vin prin faptul că oamenii își dau seama că dacă nu este sănătoasă pentru noi, nu este sănătoasă pentru câinii noștri.

Așa că am fost într-adevăr interesat când acest lucru a venit peste biroul meu pentru a explora partea de ambalare a acestuia pentru că mă simt ca o piesă care este lăsată în afară de proprietarii de animale de companie. Nu vedeți cu adevărat și de exemplu, de multe ori pe pachete pe care le veți vedea "Organic" sau "naturale" în litere mari și nu veți vedea cu adevărat multe informații despre ambalajul legat spre partea publicitară a lucrurilor. Așa că cred că este interesant de a obține asta acolo pentru părinții de companie, astfel încât ei pot înțelege mai multe despre pericolele unor ambalaje tradiționale și ce alte lucruri sunt de oferit și pe piață.

Blaine: Da, cred că l-ai lovit chiar pe cap. Cred că există într-adevăr două lucruri care se întâmplă și că lucrează destul de frumos împreună. Așa cum ați menționat, ele nu sunt cu adevărat tendințe, dar, pe măsură ce ne uităm la mâncarea umană, două lucruri care sunt foarte importante sunt aroma și calitatea și, în special, calitatea ingredientelor care intră acolo, organic toate-natural, sperăm că niciun conservant, mâncarea sănătoasă , și acest lucru se traduce nu numai familiei dvs. imediate, copiilor dvs., ci și prietenilor tăi blană, de asemenea.

Și cred că este un motiv pentru care am fost foarte reușită ca o companie, oferind proprietarii de mărci și soluții de ambalare a consumatorilor care ajută cu adevărat să păstreze calitatea produsului acolo. Și acest lucru este Segue destul de frumos, de asemenea, la segmentul de animale de companie, vreau să spun că proprietarii cu adevărat își iau deciziile de cumpărare pentru animalele de companie pe baza calității produselor și prospețenii naturale.

Și așa cred că veți vedea și acest consumator care cumpără cutiile Tetra Pak vede o nevoie sau vede valoare în acest lucru pentru prietenii lor de companie, de asemenea. Și așa că este într-adevăr în cazul în care vindem și cred că segmentul de animale de companie a fost poate puțin cam & # 8230; Astfel încât oamenii caută oportunități diferite și cred că este bine să transmitem calitatea care intră acolo. Deci, de exemplu, cantitatea minimă de ingrediente, fără conservanți și chestii pe care le putem pronunța și apoi să fie foarte confortabil cu privire la ceea ce puneți în produse, precum și să mutați panoul nutrițional în față și să îl păstrați foarte curat și sănătos.

Și cred că într-adevăr l-ați lovit la capăt acolo față de ambalaj este că dorim să facem mai multă educație consumatorilor un pic despre ceea ce este ambalajul deoarece este durabil, este BPA-Free, este făcută dintr-o Remillabilă Resurse și se potrivește cu adevărat în mod destul de frumos cu mesajul produselor finite alimentare naturale și sănătoase, precum și cu ambalajul.

Larina: De asemenea, la Echo ce a spus Blaine, cred că am găsit cu adevărat succesul cu faza alimentară umană naturală din cauza a ceea ce cartonul oferă că alte formate de ambalare nu pot. Astfel, lucrurile cum ar fi să fiți capabili să împachetați și să procesați ceva fără conservanți, cât și ca pachetul de materiale regenerabile să rezoneze cu adevărat cu proprietarii de brand natural și cred că este adevărat în mâncarea de animale de companie, precum și cu alimentele umane.

Samantha: Oh absolut. Așadar, am atins un pic și cred că consumatorii sunt destul de bine conștienți de faptul că anumite lucruri, din nou, materialele plastice sunt un lucru mare acum cu BPA și cu lucruri precum ceea ce va afecta din anumite produse, în special ambalarea, în nici unul sau # 8230; Din nou, am spus că o vedem foarte mult cu jucăriile câinilor că oamenii își dau seama că acele produse sau acele toxine și substanțe chimice le dau în sistemul câinelui prin ceea ce se mestecă pe jucării și lucruri de genul ăsta și același lucru se poate spune despre ambalarea alimentelor. Deci, există unele pericole cu ambalaje tradiționale pe care lucrurile le leagă în mâncare. Puteți vorbi despre acel mic?

Blaine: Sigur & # 8230; Du-te înainte Lori, îmi pare rău.

Larina: Pot să vorbesc puțin, Blaine poate probabil să vorbească mai precis, dar, în general, de la o perspectivă chimică pe care o cunoașteți toate pachetele noastre sunt compatibile FDA, de fapt, luăm atât de serios, în măsura în care protejarea mâncării, asigurându-vă că nimic nu ajunge în produsul însuși. BPA cutii sunt un bun exemplu, cutii de carton nu au BPA în ele și știu că este cu siguranță o problemă de buton fierbinte, nu doar cu alimente umane și sticle de apă și lucruri de genul asta, dar cu siguranță cu mâncarea de animale de companie și cred că noi a văzut că o mulțime în această săptămână la superzoo.

Samantha: Deci, care sunt unele dintre acele pericole ale ambalajului tradițional pe care încercați să le îndepărtați? Care sunt unele dintre aceste pericole pe care părinții de companie ar trebui să le cunoască?

Blaine: Da, cred că este de două ori, evident segmentul BPA este imens; Din păcate, cu o mulțime de cutii sau cutiile pe care le vedeți pe piață nu numai pentru segmentul PET, dar și pentru consumul uman este prezența BPA în el și, evident, există o mulțime de factori care influențează sarcina BPA, pH-ul sau aciditatea produsului, cât timp ar fi putut fi gătit sau pasteurizat în cutie. Încercăm să oferim un profil termic foarte scăzut la produsele noastre, evident, este foarte dependent de produs, dar practic nu vrem să o suprasolicitați, deoarece este foarte important să nu trebuie să adăugați vitamine sau minerale suplimentare sau conservanți produsului , și așa dacă tu dacă ai supraîncărcat-o, distruge o mulțime de substanțe nutritive naturale care sunt în mâncarea proaspătă dacă este umană sau câine.

Samantha: Și apoi care sunt unele dintre lucrurile "# 8230; Deci, puteți să-mi spuneți puțin despre Tetra Pak și ce oferim că cred că alte ambalaje tradiționale nu oferă?

Blaine: Da, cred, și Larina se simte liber să se afle, cred că unul dintre lucrurile pe care le avem "cel mai mare, cred că cheia succesului dacă o veți face, este reciclabilitatea și, practic, dacă vă uitați la ambalajul nostru a făcut, 70% din el este din lemn, care este avantajul pentru noi. Deci, spre deosebire de, poate un braconaj de stand-up din polietilenă sau o cutie de companie sau o sticlă de companie, acestea sunt toate făcute din combustibili fosili. Acum, acordat că folosim un pic de un animal de companie ca o căptușeală în interiorul ambalajului nostru, dar cred că avem și o inițiativă foarte mare pe măsură ce mergem mai departe să ne uităm la motivul alternativ, deci poate că este capacul de la zahăr și nu este pe orizontul imediat, ci ceva în care ne uităm foarte mult utilizând același tip de material ca o căptușeală în ambalajul nostru.

Așa că cred că atunci când un lucru frumos. Știi de exemplu, există o mulțime de segmente care intră în ea. Este, evident, aprovizionarea ambalajului original care este hârtia, iar segmentul de reciclare este important, dar și și gazele cu efect de seră în timpul producției și transportului de produse nefinisate și finite. Deci, dacă aș face ca un camion de pachete de reapare Tetra, de exemplu, pentru că se află plat, vă uitați la aproximativ nouă ori mai multe camioane necesare doar pentru a aduce ambalajul real al unuia dintre tipurile noastre de formate față de o cutie de staniu de exemplu. Astfel încât să-i ajute pe Mama Pământ în acel segment.

Larina: Și mă gândesc dacă sunteți într-adevăr în mod special la beneficiile consumatorilor, deoarece există cu siguranță o mulțime de beneficii lanțului de aprovizionare, cum a menționat Blaine, dar pentru noi să ne gândim doar la fel de beneficiile cu carton și hrana pentru animale de companie, este într-adevăr Trei categorii, una este siguranța și calitatea alimentelor din interior, deoarece, în funcție de tipul de carton pe care îl utilizați și tipul de procesare pe care îl utilizați, acesta elimină cu adevărat nevoia de conservanți, dar are și o perioadă mai scurtă de gătire, astfel încât să obțineți puțin un produs de degustare mai proaspăt că nutrienții sunt reținuți puțin mai bine.

Un alt avantaj uriaș este într-adevăr în funcționalitatea pachetului, deci nu aveți nevoie de instrumente pentru a deschide o cutie de carton. Deci, gândiți-vă că aveți un copil care trebuie să se deschidă chiar și de partea de sus poate fi în cazul în care ar putea fi marginile ascuțite, știți cu cutiile Tetra Pak fie că are un capac pe care îl puteți răsuci sau este perforațiile. Atât de puțin mai distractiv, funcțional, ușor de utilizat, și, de asemenea, forma cartonului este foarte prietenos dacă vă puteți potrivi pentru a vă potrivi mult mai mult știi în cămară, se stivă frumos, nu este ca greu, așa că dacă arunci o cutie pe jos, de exemplu, este mai puțin probabil să rănească decât ceva ca o cutie sau un pahar sau ceva de genul ăsta și spun că din experiență.

Și apoi, în care Blaine a atins, se uită într-adevăr la sustenabilitatea pachetului în comparație cu alte formate și faptul că este făcută din media de 70% din material regenerabil. Acesta este un avantaj imens și că vedeți și clienții încep să înțeleagă mult mai mult conceptul de reînnoire. Dar chiar uita la reciclabilitate și într-adevăr întregul ciclu de viață al pachetului, ce carton tetra trebuie să-i ofere este foarte puternic, deci ceva pe care consumatorii le pot vedea cu ușurință și cred dintr-o perspectivă de branding, pentru brandurile alimentare pentru animale de companie, în special Brandurile alimentare naturale pentru animalele de companie sunt într-un mod foarte frumos de a obține povestea de brand acolo într-un mod foarte tangibil cu pachetul.

Samantha: Cu siguranță. Există branduri chiar acum, aveți vreo branduri de mâncare pentru câini, unele dintre mărcile de nume mai mari, care utilizează containere Tetra Pak?

Larina: Sunt câteva. Whiskas are un lapte de pisică, este probabil cel mai mare marcă dacă veți fi în cutii de carton. Există, de asemenea, un produs numit Cat Sip, care este destul de mare, de asemenea, un lapte de pisică. Și apoi avem un produs alimentar pentru câini Caru & # 8230;

Samantha: Da. De fapt este amuzant, am făcut un interviu cu Caru acum câteva săptămâni.

Larina: Oh, minunat. Da, fac niște lucruri foarte mari. Sunt toate produsele de grad umane, tocmai au lansat bulionul de gumă care este super & # 8230; destul de uimitor.

Samantha: Minunat. Nu-mi dau seama că folosesc recipientele. Asta e minunat! Deci, pentru oamenii care pot avea un brand cu care se lipesc, câinele lor sau are nevoie de o anumită dietă sau ceva de genul asta, astfel încât ei nu pot găsi un brand care folosește o carton Tetra Pak Hai să spunem, dar ce sunt Unele dintre lucrurile poate că ar trebui să încerce să rămână departe de unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le caute în ambalajul produselor pe care le cumpără pentru animalele de companie?

Larina: Da, cred că este unul dur pentru că cred că depinde puțin de ceea ce caută în mod specific. Voi spune, în general, este probabil greu să ridic doar un pachet și să știm exact ce ar putea sau nu a putut face pentru mâncarea din interior, deoarece nu este tipărită în mod obișnuit pe pachet, mai ales dacă este o veste proastă. Un brand cu siguranță nu va spune și, de asemenea, de modul "# 8230; & # 8221; tu stii. Aș spune în a-ți face cercetările, devenind doar conștienți de diferitele tipuri de pachete care sunt acolo și unele dintre beneficiile și dezavantajele tuturor. Cred că, de asemenea, dintr-o perspectivă de sustenabilitate care înțelege cu adevărat ceea ce este durabil, privindu-se la & # 8230; ceva ca un exemplu ca ușile de sticlă.

Oamenii tind să se uite la o ușă de sticlă și să gândească bine că este într-adevăr natural și este bine ca produsul să aibă opțiuni de ambalare durabile, dar de fapt necesită un combustibil fosil semnificativ pentru a face un astfel de ambalaj comparativ cu ceva de genul unei cutii de carton. Așa că cred că este într-adevăr și este important pentru tine ca un consumator, din păcate dacă trebuie să faci un pic de cercetare, uitându-se la calitatea lor într-o mulțime de cazuri, de asemenea, pentru că din nou, este din nou nu întotdeauna aparent cu ușurință pe pachetul însuși.

Samantha: Există standarde care, dacă nu doar produsele de companie, dar apoi orice tip de produse pentru ambalare, există standarde pentru acest lucru sau doar destul de mult pentru alimentele care sunt conținute în interior?

Larina: Vreau să spun, în general, că toate pachetele trebuie să fie aprobate de FDA, deci la minimul gol ar trebui să obțineți un nivel de siguranță. Cred că este atunci când intrați în lucruri precum BPA și chimicale, știi ce este toleranța ta? Ce vrei să accepți și ce nu ești ca un consumator.

Samantha: Din păcate, cred că suntem o piață de consum în care începem să ne dăm seama că FDA-aprobat nu înseamnă întotdeauna sigur sau sănătos pentru familiile noastre, care este trist, dar adevărat. Pe ambalaj trebuie să fie marcat și aprobat de FDA și # 8221;? Tu stii?

Larina: Nu, nu cred asta. Blaine Nu știu dacă știți?

Blaine: Nu, nu este, dar chiar dacă este un material de ambalaj importat sau domiciliu, acesta trebuie să treacă prin trei lucruri în raport cu FDA. Unul este proiectul trebuie să fie trimis la FDA și a) Asigurați-vă că ceea ce nu suntem nimic ca un ingredient care intră acolo, care ar putea fi periculos, b) asigurându-se astfel de un tip de acțiune de poliție în termeni de a face pretenții care nu pot fi adevărate cum ar fi sănătatea inimii sau ceva de genul asta și sub formă de înregistrare.

Și apoi cred că chiar dacă au alunecat de cele mai multe ori, dar tot ceea ce intră în ambalajul nostru, dacă este pe partea lichidului sau pe partea solidă pe măsură ce faceți acest lucru trebuie să vă trimiteți la FDA depunerea. Atât de practic dacă fac un produs pentru câini și este a spus pachetul Tetra & # 8230;. Acest lucru merge și pentru alte formate, nu pot să vorbesc pentru fiecare tot, dar trebuie să le supuneți unde provin ingredientele, în timpul procesului și apoi să le dosar. Așa că este vorba, în esență, această cutie a fost gătită în acest moment pentru această perioadă de timp și a trecut prin aceste măsuri de control al calității, doar pentru a încerca să se asigure că produsul sigur se desfășoară pe piață. Funcționează tot timpul? Nu, dar muncește o majoritate a timpului pentru produsele de companie, precum și produsele de grad de om?

Samantha: Dar, în ceea ce privește ambalajul, consumatorii nu pot obține cu adevărat o mulțime de informații despre ambalajul din ceea ce scris pe ambalaj cred.

Larina: Da, cred că este din punct de vedere al reglementării, dar cred că din nou sunt mai multe șanse să apeleze atributele pozitive. Așadar, vedem că mulți clienții noștri subliniază într-adevăr "# 8230; factor.

Samantha: Sigur.

Larina: Da. Așa că știu că unele state se uită la reglementările în care trebuie să existe un fel de chemare la consumator cu privire la anumite elemente care se află în pachet, dar nu există nimic larg răspândit în acest moment.

Samantha: Corect corect. Nu are sens, bineînțeles că nu vor să spună că sunt făcute într-un pachet care are BPA sau ceva de genul asta, dar sunt sigur că ați spus că clienții dvs. sunt încântați să promoveze faptul că ei " Reținând un ambalaj de calitate durabilă. Așa că este interesant.

Larina: Da, exact.

Blaine: Da, cred că am acoperit-o bine. Cred că un aspect pe care îl vorbim foarte mult, consumatorii și calitatea, cred că cele două trepte de top, una este că ați întrebat despre produse sănătoase și cred că acest lucru se traduce imediat la ceva pe care l-ați fi consumat. Dacă te uiți la spate, panoul nutrițional, are o grămadă de cuvinte cu adevărat lungi pe care nu le poți pronunța și nu înseamnă nimic pentru tine.

Probabil că nu ați vrut să o mâncați sau să vă hrăniți cu animalele de companie, iar așa cred că o tendință pe care o putem vedea cu produsele Tetra Pak este etichetele foarte curate, foarte scurt, cred că sunt unu. Și acest # 8230; Există și câteva beneficii care merg la comerciantul cu amănuntul. Deci, de exemplu, datorită tipului dreptunghiular de dimensiune față de poate fi o cutie sau o pungă de sus, care are nevoie de o mulțime de ambalaje secundare pentru a-l susține în poziție verticală, comercianții cu amănuntul, deoarece vedem astfel de migrație la magazinele regionale mai mici și, practic, acest lucru le permite să pună la aproximativ 30% mai mult produs pe rafturile lor din cauza formei pachetului și, de asemenea, are un efect frumos de panou, precum și că nu puteți obține întotdeauna cu alt tip de format.

Samantha: Ah, este adevărat. Da, cred că unul dintre lucrurile pe care le-am gândit cam așa cum vorbim era, evident, compania pune ingrediente pe care nu le puteți citi, lucruri artificiale și acele lucruri în produsele lor, probabil că nu sunt îngrijorați ambalajul pe care îl intră produsul lor. Așa că aș presupune că o mulțime de companii care utilizează ambalaje de calitate superioară vor fi, de asemenea, acele produse de calitate superioară din interior.

Blaine: Absolut.

Larina: Cred că este corect să spun.

Vreau să-i mulțumesc din Blaine și Larine pentru a vorbi cu mine și vorbesc cu noi despre Tetra Pak și cu toate calitățile importante pe care ar trebui să le căutăm în ambalarea mâncării și să tratăm că cumpărăm câinii noștri. Voi aveți întrebări cu care vă simțiți liber să ajungeți la mine. Puteți sări imediat pe site-ul nostru, care este Teyoryofpets.COM, Există o secțiune pe acolo unde vă puteți introduce întrebările sau comentariile dvs., preocupările, ceva de genul acesta sau vă puteți înregistra și întrebările și comentariile dvs. și aș putea să le folosim în viitoarele podcast-uri.

Deci, dacă sunteți interesat de asta, asigurați-vă că verificați acea secțiune și dacă ați putea, de asemenea, să sari pe iTunes într-adevăr rapid și să-mi dau podcast-ului o revizuire pe care o apreciez cu adevărat că mă ajută să-l scot acolo și când i Abordarea experților în industria animalelor de companie vor veni pe podcast dacă pot vedea o mulțime de recenzii bune care le împrăștie cu adevărat să vrea să facă podcast-ul pentru a ajunge la mai mulți ascultători. Deci, dacă băieții puteți lua un al doilea, săriți pe iTunes, ar fi grozav.

Din nou Teyoryofpets.COM, Orice comentarii sau întrebări pe care le-aș fi fericit să mă adresez celor pentru dvs. și, cu siguranță, dacă nu pot răspunde la întrebarea mea, pot ajunge la blaine sau la larină sau orice alt contact pe care ar trebui să-l încerc să-i răspund. Dacă aveți vreo idee pentru viitoarele podcast-uri, orice întrebări arzătoare pe care ați încercat să le dați seama și credeți că vă pot ajuta, vă rog să nu ezitați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 12: pericole ale pachetelor de mâncare pentru câini ft. Blaine johnson & larine urbina