Retriever de aur prietenos devine bff-uri cu mini-cal neglijat

Molly, câinele și Sammy, calul, sunt acum stele de internet virale din cauza prieteniei lor inimii, care a fost prinsă pe video.

Darlene Kindle are un loc de muncă exigent și provocator, în calitate de director al adăpostului de salvare și asistență din Carolina. Dar ea are ajutor de la retrieverul ei de aur, Molly, care are o abilitate de a face ca animalele salvate să se simtă în siguranță.

Un astfel de animal care este probabil recunoscător pentru prezența lui Molly este Sammy, un mini-cal neglijat. Sammy a fost, în principiu, pielea și oasele și # 8221; Când a fost adus în locul lui Darlene. El a fost, de asemenea, înspăimântat de oameni din jurul lui.

Dar o lună după reabilitarea sa, Sammy se recuperează încet și a făcut un prieten în Molly. Potrivit lui Darlene, cei doi au fost inseparabili de când calul a sosit.

Gifturile lui Molly

Darlene a dat iubitorii de animale un vârf de prietenie dintre Molly și Sammy într-un videoclip pe care la împărtășit Facebook. A arătat că Molly stătea în fața lui Sammy, permițând calului să-i dăuneze și să o ia cu capul, în timp ce Molly a returnat gestul.

Câine cu prietenul prietenului

Darlene a descris câinele ei ca un oarecum ca un entuziast Wal-Mart mai mare. Ea a salutat pe fiecare animal care vine în fermă, dar ea este cea mai mare parte atașată de mini-caii, probabil pentru că sunt de aproape înălțimea ei.

Lucrătorul de salvare a mai spus că Molly are un cadou pentru a ști ce animal a avut nevoie de mai multă dragoste și îngrijire pentru că sunt trist. Acesta a fost locul de muncă principal al lui Molly la adăpost.

Mini calul este spălat

Istoria lui Sammy

Uneori, în iulie, Darlene a primit un apel de la un alt adăpost despre Sammy. Descris ca un mini-cal de argint Dapper, Sammy a fost estimat la vârsta de patru până la șase ani și se rătăceau pe străzi când controlul animalelor Carolina de Sud a găsit-o. Calul ar fi fost eutanasiat pentru că era într-o formă foarte proastă dacă Darlene nu l-ar fi dus sub îngrijirea ei.

Sammy a cântărit la doar 200 de kilograme când el ar trebui să fie în mod ideal de 300 de kilograme pentru vârsta lui. În afară de a fi subnutriți, Sammy avea probleme cu mersul și dinții. După depunerea și acordarea atenției nevoilor sale medicale și îngrijirii imediate, Darlene și echipa ei au păstrat un ceas foarte aproape pe cal.

De îndată ce Sammy este mai sănătos, el va primi o intervenție chirurgicală dentară și o operațiune potențială pentru patellasul său bilateral de blocare. De asemenea, ar trebui să fie castrat.

Recuperarea lui Sammy

Darlene, totuși, este încrezător că Sammy va face o recuperare completă, deoarece medicul veterinar i-am spus ei calul a avut această determinare de a trăi în ochii lui. În afară de asta, el are cel mai bun prieten al lui Molly, motivându-l să se îmbunătățească.

Cei mai buni prieteni și calul

După videoclipul lor viral, Darlene a postat o altă actualizare pentru a spune urmașilor dornici de povestea lui Molly și Sammy că calul a câștigat greutate. El nu mai merge mai rău ca înainte și probabil va primi o tăietură pentru copitele sale. Numai timpul va spune dacă pașii lui se îmbunătățesc, totuși.

Populare de Aur de Aur

Potrivit Clubului American Kennel, Retrieverii de Aur ca Molly sunt populare în America, din cauza naturii lor prietenoase și a temperamentului bine manevrabil. Împreună cu labradorii și păstorii germani, această rasă este una dintre cele mai devotate, ascultătoare și inteligente de câini.

Aceste animale sunt ideale pentru familiile cu copii din cauza naturii lor calde și blânde. Ca testament la calmul lor, retrieverii de aur, de obicei, nu coacă. Cu toate acestea, ele sunt prea bune și iubesc că nu sunt mari ca câini de protecție.

Calul salvat

Retrieverii de aur iubesc lucrul cu oamenii și sunt atât de ușor de antrenat. Ei fac cel mai bun partener sau câini de service pentru persoanele cu dizabilități. Din cauza simțului lor ascuțit de miros, ei fac bine în locuri de muncă cu risc ridicat ca narcotice sau snifffers bombă.

În unele țări, care deține retrieveri de aur ar putea fi considerată ca un simbol de stare. Unele dintre celebrități celebre care au deținut de la Aur Retrieseri includ Oprah Winfrey (Luke și Lyla), Betty White (Pontiac), Ryan Reynolds (Baxter), președintele Ronald Reagan (victorie) și președintele Gerald Ford (libertate).

Citiți următorul: Aceste 23 de prietenii cu câini puțin probabil vă vor face să mergeți awww

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Retriever de aur prietenos devine bff-uri cu mini-cal neglijat