Diy dog șampone: 3 rețete de șampon de casă pentru pooch-ul tău!

DIY-câine-șampon

Șampoanele canine pot fi scumpe - în special pentru cei cu câini care iubesc să se murdărească!

Dar din fericire, Există o serie de moduri de proprietari pot face șampoane de câine DIY acasă. Acest lucru nu numai că vă va permite să salvați câțiva dolari, dar vă va oferi și șansa de a adapta șamponul pentru a se potrivi nevoilor specifice câinelui.

Vom discuta câteva dintre cele mai bune rețete de șamponare DIY pe care le-am putea găsi mai jos, precum și o rețetă pentru un spray super ușor de purici.

Săpun de câine

1. Săpun de bară de casă de la DIY natural

Acest lucru nu este la fel de teatral, grafic sau periculos ca modul de luptă al clubului de a face săpun, dar acest proiect are un lucru în comun cu Flick: Va trebui să fiți atenți la amestecarea unor ingrediente în această formulă.

Mai târziu, mai târziu.

Începeți să faceți acest săpun pentru loc prin asamblarea ingredientelor necesare. Aceasta include:

  • Apa distilata
  • Leşie
  • Ulei de masline
  • Ulei de cocos
  • Un alt ulei (DIY natural recomandă unul realizat din piese egale de ulei de șofrănel și ulei de floarea-soarelui)

De asemenea, veți avea nevoie de niște matrițe. Evident, nu contează cu adevărat ce matrițe de săpun pe care le folosiți. Dar, având în vedere că faci săpun pentru câinele tău, simțim că acestea sunt deosebit de potrivite.

Lye este substanța chimică pe care o veți avea nevoie Utilizați cu grijă.

Este un alcalin foarte caustic care poate provoca grave Burns, aceasta reacționează violent cu multe alte substanțe chimice și este Toxic dacă este ingerat.

Vom recomanda cu insistență cititorii să verifice Linii directoare pentru manipularea LYE în siguranță înainte de a merge mai departe.

Începeți prin amestecarea liantei cu apa distilată (faceți atât de încet și cu atenție). Apoi, amestecați toate uleiurile împreună. Adăugați amestecul de apă de liceu și păstrați-l pe agitare. Potrivit ghidului natural al DIY, puteți încălzi amestecul dacă temperatura scade sub 100 de grade Fahrenheit.

Apoi, faza a doua: Adăugați uleiul de ricin, sucul de lamaie și uleiurile de lemongrass, cedru și eucaliptus. Se toarnă amestecul rezultat în matrițele pe care doriți să le utilizați și lăsați-le să setați. Asta este!

Doar ține pasul pe pooch-ul tău Asigurați-vă că câinele dvs. nu mănâncă bara de săpun - Cu toate aceste ingrediente minore-mirositoare, aroma ar putea părea groaznică de câine!

2. Șampon de curățare profundă de la Petcarerx

Acesta este un șampon destul de drept înainte nu necesită multe ingrediente, nici nu durează prea mult timp să facă. Începeți prin asamblarea pur și simplu a tuturor lucrurilor de care aveți nevoie:

  • 2 cești de oțet de cidru de mere
  • 2 cești de săpun blând de mâncare
  • 4 cani de apă
  • 4 uncii de glicerină vegetală

Petcarerx recomandă încearcă să utilizeze un săpun de mâncare cu un pH între 7 și 8 ani. Site-ul recomandă, de asemenea, evitarea săpunurilor cu parfumuri puternice sau aditivi inutili.

Începeți prin amestecarea oțetului de cidru de mere și săpunul de mâncare într-un recipient. Apoi amestecați în cele patru cești de apă și, în final, glicerina. Agitați bine pentru a vă asigura că totul este amestecat și faceți din nou în orice moment să vă pregătiți să utilizați șamponul pe pooch.

Șampon de ovăz pentru câini

3. Șampon pentru piele uscată și mâncărime de la AKC

Nu toate Pooches sunt egale: Mulți suferă de mâncărime sau de piele uscată, care le poate face mizerabil. Există o serie de comerciale Șampoanele concepute pentru a ajuta la calmarea pielii sensibile, Dar puteți face și unul singur.

Este, de asemenea, înțelept să vorbim cu medicul veterinar despre această problemă, deoarece pielea mâncărime poate fi un simptom al unei probleme de sănătate subiacente. De asemenea, puteți dori să reevaluați alimentele câinelui dvs. și să treceți la una poate ajuta la hidratarea pielii sale.

Cele mai multe șampoane DIY concepute pentru a ajuta la tratarea pielii mâncărime Utilizați același ingredient de bază: fulgi de ovăz. Și aceasta nu este o excepție.

Veți avea nevoie doar de trei lucruri pentru a biciui acest șampon de mâncărime Creați o baie de ovăz relaxantă pentru pooch:

  • 1 ceașcă de fulgi de ovăz
  • 1/2 cană de bicarbonat de sodiu
  • 1 litru de apă caldă

Începeți prin măcinarea fulgiului de ovăz într-un polizor de cafea sau un procesor de alimente. Opriți odată ce a ajuns la consistența făinii. Adăugați fulgul de ovăz, bicarbonat de sodiu și apă într-un castron mare, amestecați-l și sunteți gata să rociți.

Este adesea o idee bună să lăsați șampoanele bazate pe odmeal să stea pe câine timp de câteva minute înainte de a-l clăti.

4. Spray de purici de casă de la molid

Acest lucru este într-adevăr mai mult de un spray de purici decât un șampon, dar îl includem pentru că se poate dovedi util pentru unii proprietari.

Tratamentele de hrană de casă sunt rareori la fel de eficiente ca opțiunile comerciale de înaltă calitate. in orice caz, Ele pot fi suficiente pentru unele cazuri. De exemplu, dacă locuiți într-un climat rece și aveți doar un singur câine, o opțiune DIY poate fi suficientă pentru a menține purici la Bay.

Și dacă veți folosi un tratament de purici DIY, puteți utiliza și cel mai ușor de făcut. Acest lucru, care vine prin amabilitate Molidul, cu siguranță se potrivește facturii.

Ingredientele pentru acest pulverizator de purici sunt ridicol de simple:

  • Oală de apă
  • Lămâie
  • Container pentru a le amesteca în
  • Sticla cu pulverizator

Molidul vă recomandă să începeți prin fierberea apei. Tăiați lămâie în timp ce așteptați. Apoi, scoateți apa din căldură, aruncați lămâul tăiat în ea și lăsați să se fixeze peste noapte. În dimineața următoare, puteți turna amestecul în sticlă, deci este gata de utilizare.

Extractele de lamaie ajută respingerea puricilor datorită prezenței unei substanțe chimice numite D-Limonene. Este de fapt prezent în majoritatea fructelor citrice, așa că ați putea folosi, probabil, limes în loc de lămâi dacă vă place.

Sperăm că veți găsi una dintre aceste rețete funcționează bine pentru poochia dvs!

Asigurați-vă că ați împărtășit oricare dintre propriile dvs. rețete de șamponare DIY în secțiunea de comentarii și anunțați-ne orice alte sfaturi de baie pe care le puteți împărtăși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog șampone: 3 rețete de șampon de casă pentru pooch-ul tău!