Care se ocupă de pierderea unei păsări de companie

Birds Cage

Este o parte incomodă, dar inevitabilă Proprietatea de animale de companie- Într-un anumit punct, este probabil ca animalul tău să moară și va trebui să-ți spui la revedere tovarășului că ai petrecut atât de mult timp. Oamenii diferiți au modalități diferite de a face față durerii și pierderii, dar există câteva lucruri generale pe care le puteți face pentru a face mai ușor să faceți față. Citiți mai departe pentru a descoperi unele dintre numeroasele căi pe care proprietarii de animale de companie din întreaga lume au învățat să se ocupe de moartea animalelor lor iubite. Sperăm că veți putea să vă confruntați în unele dintre ideile pe care le veți învăța în timpul pierderii.

Au o înmormântare pentru pasărea ta

Unii oameni pot spune că având o înmormântare pentru un animal este prostie sau inutilă, dar adevărul este că mulți proprietari de animale de companie găsesc confort în a avea o înmormântare pentru animalele pe care le-au pierdut, în special cele care au familiile copii mici. Alegeți un loc potrivit pentru a vă îngropa păsările și pentru a invita prieteni apropiați și familii sau pentru a lua ceva timp pentru a vă aminti liniștit prietenul tău cu fața de-a dumneavoastră. Unii oameni aleg să recite anumite rugăciuni sau poezie sau să joace muzică care le reamintește de animalele de companie. Indiferent de modul în care conduceți înmormântarea păsării, partea importantă este că vă oferă închiderea și șansa de a spune în mod oficial la revedere.

Creați un site web memorial

Memoriile online au câștigat popularitate în ultimii ani atât pentru animalele de companie, cât și pentru oameni. Nu numai că va construi un memorial online să vă dea timp pentru a reflecta asupra amintirilor fericite pe care le-ați făcut cu animalul dvs. de companie, dar vă va oferi, de asemenea, un loc permanent pe care îl puteți face pentru a revizui acele amintiri oricând doriți după aceea. Mulți oameni aleg să creeze memorii online pline de fotografii și videoclipuri ale animalelor de companie plecate și apoi împărtășesc legătura cu prietenii și familia, astfel încât ei să-și amintească viața prețioasă care a fost pierdută și oferă condoleanțele lor. Există chiar mai multe site-uri memoriale care vă vor permite să creați o pagină pentru animalul dvs. absolut gratuit.

Eliminați elementele care vă amintesc de animalul dvs. de companie

În zilele imediat după pierderea unui animal de companie, mulți oameni consideră că este prea greu să se ocupe de vederea vederilor familiare care le amintesc de pierderea lor. În cazul unei păsări de companie, puteți găsi că este util să-i îndepărtați cușca, jucăriile și alte obiecte din locurile lor normale și să le păstrați din vedere până când vă simțiți mai bine sau chiar să le dați departe unui adăpost sau o pasăre salvare. Este destul de greu să treci prin zilele următoare pierderii unei păsări de companie fără a-și auzi Vocile dulci, să nu mai vorbim de a se uita la o cușcă goală. Întrebați-vă dacă eliminați lucrurile de păsări vă vor ajuta să faceți față pierderii și, dacă va face acest lucru sau cereți unui prieten sau unui membru al familiei să vină să aibă grijă de ea pentru dvs.

Face un tribut creativ

Mulți oameni care se ocupă de pierdere consideră că este mângâind să facă un tribut creativ în memoria animalelor de companie. Ești scriitor, un pictor sau un muzician? Încercați să scrieți o poezie, pictați o imagine, sau compuneți o melodie în memoria prietenului tău iubit cu pene. Sa spus că crearea de artă de orice fel este o modalitate excelentă de a elabora sentimente interne care implică aceste tipuri de situații tragice. Crearea unui tribut adecvat pentru animalul dvs. de companie vă poate ajuta să vă dați închiderea pe care aveți nevoie pentru a putea continua.

Permiteți-vă să vă întristați

Indiferent de modul în care alegeți să vă amintiți animalul de companie, rețineți că este normal și bine să experimentați sentimente de durere de ceva timp. Poate dura luni de luni pentru ca unii oameni să lucreze prin procesul de îndurerat, iar adevărul este că o parte a durerii nu va dispărea niciodată. În cele din urmă, va fi mai ușor să se ocupe deși și într-o zi veți putea privi înapoi amintirile pasării dvs. de companie fără să vă simțiți atât de copleșiți de tristețe. Odată ce ați ajuns la acest punct, puteți lua în considerare Adoptarea unei noi păsări de companie pentru a vă împărtăși viața.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Coping cu pierderea unui animal de companie. Asociația medicală veterinară americană

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care se ocupă de pierderea unei păsări de companie