Cum să faci scutece diy câine

DIY DIEL DIAPER

Vine un timp în viața mai multor părinți atunci când au nevoie de un scutec pentru copilul lor "# 8212; copilul lor de blană, adică.

Scutecele de câine sunt răspunsul la o mulțime de probleme cu patru picioare, dar, din păcate, cumpărarea de scutece de câine gata făcute nu este întotdeauna ieftin. Unii proprietari cuceresc acest cost prin a face scutece la domiciliu.

Mai jos, vom verifica câteva planuri de scutec de câini de casă. Dă-i o privire și vezi dacă ar fi o soluție bună pentru tine și pooch-ul tău.

De ce ar avea nevoie de un câine un scutec?

În timp ce sună puțin ciudat la început, câinele dvs. poate avea nevoie de un scutec din diverse motive, inclusiv:

  • Marcarea comportamentului & # 8212; Unii bărbați sunt predispuși la ridicarea piciorului în locuri necorespunzătoare. Un scutec sau o învelitoare (adesea numită "Banda de burtă") Împiedică daunele în jurul casei sau când sunteți afară și despre.
  • Incontinență și # 8212; Indiferent dacă este datorită bolii sau vârstei, câțiva câini se luptă cu "ținându-l."Un scutece Doggy este o modalitate de a conține mizeria și de a preveni deteriorarea sau murdărirea suprafețelor înconjurătoare. Doar asigurați-vă că vă consultați cu medicul veterinar, dacă este câinele dvs Experimentarea incontinenței.
  • Probleme de formare a casei & # 8212; Pe măsură ce lucrați Formarea casei și învățându-ți pooch-ul în cazul în care să poope și pipi, scutecele câinelui pot fi un miracol. Acest lucru este valabil mai ales pentru proprietarii cu puii deplini care își ajustează viața interioară.
  • Cicluri de căldură & # 8212; Femelele intacte au nevoie de o acoperire pentru a conține mizeria în timpul Cicluri de căldură, permițându-le să facă parte din familie, mai degrabă decât să fie ascunsă într-o cutie sau stilou.
  • Infecție sau rănire sau # 8212; Scutecele de câine nu sunt doar pentru capturarea meselor; Ele pot împiedica, de asemenea, pooch-ul dvs. să lingă în zonele care ar putea fi necesare pentru a fi acoperite din cauza bolii sau a rănirii. Ele permit ca puștii să se așeze confortabil, mai degrabă decât să fie forțați să poarte un e-gullar.
Diaper de câine de casă

Cele mai bune modele de scutece DIY DIY

Cu scutece câine, simplitatea este esențială. Nu vrei ca ceva greu să alunece și să renunțe și din moment ce va conține neplăcute, nu vrei să spargi banca să o facă. Iată câteva dintre ideile noastre preferate de Diy Dog Dog.

1. NO-Coase Diy Diy Diper

Top sfaturi de câine " DIY Dog Diaper Model este simplu, deoarece utilizează consumabile pe care probabil că deja le-ați culcat în jurul casei. Nu există tăieturi sau coasere complicate, făcându-l ideal pentru cele noi proiecte DIY.

Pur și simplu luați o pereche de lenjerie de corp care se potrivesc fizicului puilor, tăiați o gaură în care coada ei va merge, linia cu un tampon sanitar și tada & # 8212; un scutec doggy DIY.

Acest design funcționează cel mai bine pentru un câine de sex feminin în căldură sau pentru bărbați care se luptă cu comportamentul de marcare. Din păcate, un tampon sanitar nu poate absorbi o mulțime de urină și nu va rezista la fecale.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • 1 pereche Lenjerie de corp pentru copii (Stilul Boxer Stilul funcționează cel mai bine)
  • Tampon sanitar

2. Simplu DIY Doggy Diaper

Mulți se pot întreba: "Gee, pot folosi scutece regulate pe câinele meu?& # 8221; Ei bine, răspunsul este da!

Nu numai că sunt convenabili, dar conțin foarte mult mesele și blocarea materialelor de absorbție rapidă în umiditate pentru a preveni iritarea pielii între schimbări.

Diy Dog Diper de EHOW este la fel de ușor ca vine. Nu există nici o coasere implicată și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecarea ca și cum ați putea întâlni cu un tampon sanitar.

Selectați un scutec de copii sau un tracțiune care este aproape de dimensiune la talia și greutatea puilor. Tăiați o gaură în care ar merge coada ei și aveți instantaneu un scutec de câine.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • Diaperul pentru copii sau tragerea (de unică folosință este fină, dar scutecele de pânză reutilizabile sunt mai ecologice)

3. DIY scutece pentru câinii de sex feminin

Erns DIY DIY din lume transformă un scutece obișnuit pentru copii într-o acoperire prietenoasă de puști care este confortabilă și curată. Aceasta este o ajustare simplă fără nici o coasere.

Acest design pornește prin lărgirea ușor a găurilor piciorului scutecului cu foarfece, permițându-vă că suțurile dvs. să aibă mai multă mișcare de mișcare decât designul tradițional.

Apoi, tăiați o gaură pentru coada puilor, deși puteți face puțin mai largă pentru a permite Poo să scape și dacă îl utilizați în timpul căldurii puilor. Utilizați bucăți mici de bandă de țesături pentru a sigila unde tăiați gaura de coadă, asigurând o etanșare etanșă la apă care păstrează materialul absorbant în interior.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • Scutec
  • Bandă de țesături

4. Easy Pad Diaper

Doganul Dogaholic Pad Diaper nu este numai de unică folosință și # 8212; Dar și ușor! Dimensiunea este mai potrivită pentru câinii mari decât modelele tradiționale de scutec umane sunt, de asemenea.

Tăiați o formă de clepsidră de la A câine pip pad care este suficient de mare pentru a acoperi biții din spate și cățeluș de doggo. Apoi ați scufundat o secțiune care pentru coada puilor pentru a se potrivi și a fi confortabil.

Odată ce aveți modelul pe câinele dvs., asigurați-vă cu bandă, dar aveți grijă ca nimeni să intre în contact cu blănurile sau pielea pupului. În timp ce acesta este un design nifty, este probabil opțiunea cea mai sigură pentru cei cu Pouches active.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • Pee Pad
  • Bandă

Puteți vedea un scutece DIY similare fiind realizat în videoclipul de mai jos.

5. Diy Sock Diaper

Acest model de scutec de câine gratuit, postat pe IMGUR, utilizează ceva ce toată lumea se află în jurul valorii de în jurul valorii de & # 8212; o șosetă veche. Ușor și inovator, este o soluție lavabilă care funcționează cel mai bine pentru rasele mici.

În primul rând, vrei să taie o gaură despre un centimetru de la vârful picioarelor pentru coada câțiva dvs. în partea de sus și cea de jos a șosetei. Apoi tăiați porțiunea gleznei aproape la călcâi. Buclele deasupra coada de pui și trageți fiecare parte a porțiunii gleznei divizate sub și în jurul fiecărui picior din spate.

Odată ajustată în poziție confortabilă, legați fiecare parte în siguranță, dar suficient de slăbită încât să puteți aluneca două degete sub confortabil. TADA! Un scutec! Un tampon sanitar poate fi utilizat în interior pentru absorbție.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • 1 șosete adulte
  • Pad sanitar (opțional)
DIY DIEL DIAPER

6. Tricou de tricou fără coase

Acest model de scutec de dog DIY de către Pop Pupa ta Face un scutece de câine dintr-un tricou. Nu este nevoie de coasere necesare, deși va trebui să practicați niște cămașă pliabilă Finesse. Bumbacul este destul de absorbant, dar probabil că doriți să adăugați un tampon sanitar la design.

După ce a pus tricoul plat, pliați o parte și liniați cusătura cu mânecă cu centrul gulerului sau aproximativ o treime din cale. Împingeți cealaltă parte, imită prima pliere, apoi pliați porțiunea de sus în jos pentru a crea A & # 8220; T & # 8221; formă.

Apoi doriți să pliați fundul cămășii în sus pentru a îndeplini fundul manșoanelor pentru a scurta lungimea corectă a scutecului. Îl puneți pe câine prin punerea cămășii cu susul în jos pe partea inferioară a acestuia și apoi fixați-o prin buclă cu mânecile în sus și fie legând sau fixați în poziție.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • O cămașă de dimensiune adecvată pentru pooch (un laborator sau Pittie MIX ar necesita probabil un mediu sau mare, în timp ce o jucărie Pudele sau Chihuahua ar avea nevoie de un mic)
  • Pad sanitar opțional

Din păcate, pop pupul nu oferă fotografii ale scutecului tricoului, dar puteți obține o idee despre ceea ce ar trebui să arate prin intermediul fotografiei de mai jos de la Mspca.Org.

Tricou scutece de câine
Fotografie de la Mspca.Org

7. Diaper pentru copii

Cuibul Are o recoltă sănătoasă de opțiuni de scutece de câine reutilizabile, cu o poziție limitată pentru cartofi prăjiți care sunt bebelușii. Snaps păstrează-l în timp ce fit este în general mai confortabil decât un scutec de bebeluși.

Nu mai este mai ușoară și # 8212; Doar tăiați o gaură pentru coada Doggoului și puneți-o. De asemenea, puteți tăia bradele pentru o cameră mai mică de wiggle, dacă este necesar.

În mod similar, puteți utiliza și pijamale cu fermoar dintr-o singură bucată și puteți tăia picioarele și brațele. Fermoarul este mai sigur și mai repede pentru a lucra cu snaps. Pentru cele mai bune rezultate, nu utilizați o fleece grea. Această opțiune este cea mai bună pentru câinii mici.

Nivel de dificultate: Easy

Instrumentele necesare:

  • Foarfece

Consumabile necesare:

  • Baby Onesie
  • Pad sanitar opțional

Cuibul nu oferă o imagine a scutecului câinelui Onesie, dar WikiHow are o fotografie a unui concept similar pe care îl puteți vedea mai jos.

Imagine de la WikiHow.COM

Alte opțiuni de luat în considerare

Datorită designului lor relativ direct, scutecele de câine DIY pot fi făcute dintr-un număr de articole de uz casnic. Cel mai bun dintre toate, cele mai multe dintre aceste elemente sunt lavabile, economisind bani pe termen lung.

Opțiunile suplimentare DIY DOGGIE includ:

  • Bikini de fundS & # 8212; Au un fund de baie de baie în plus? Pentru câinii mai mari, soiul de legare a șirului face un excelent DIY DIY DIEL DIEL. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o gaură pentru coada câinelui tău.
  • Un scutec de prosop & # 8212; Imaginându-se cum să faci un scutec dintr-un prosop nu este atât de greu & # 8212; Doar tăiat într-o dimensiune adecvată a clepsiunii, faceți o gaură pentru coada puilor și asigurați-vă cu pini sau fiți un șir prin secțiunile de sus și de jos și legați la talie.
  • Țesături de resturi & # 8212; Pentru o învelire rapidă a scutecului de câine, cravată o țesătură suplimentară în jurul buricului, asigurându-se că sprinklerul său este ascuns pentru a preveni piddling necorespunzător.
  • Briefs pentru bărbați ("Teatry Whitey") & # 8212; Din cauza zborului încorporat, care va permite coada câinelui să treacă imediat, pantalonii pentru bărbați poate face un scutec de mare într-un vârf. Doar puneți-le pe spate și treceți coada câinelui prin zbor.
DIEL DIY DIAPER
Fotografie de la Flickr.

DIY DIEL DIEL FAQS

Dacă sunteți nou să scufundați un pui, ați putea avea câteva întrebări din modul de a pune un scutece de copil pe un câine la cum să facă scutecele de câine rămâne.

Din fericire, mulți paternii au trecut acest obstacol înainte, deci nu vă temeți niciodată, răspunsurile sunt aici:

Cum scapi Doggo-ul tău?

Orice articol nou de îmbrăcăminte va fi puțin ciudat pentru pooch, așa că introduceți scutecul cu pozitivitate, tratează și o mulțime de entuziasm.

Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită în timp ce alunecați-o în poziție și asigurați-vă că coada și picioarele se pot mișca fără restricții. De asemenea, verificați și asigurați-vă că niciunul dintre marginile scutecului nu se mănâncă sau nu irită pielea câinelui.

Poate fi cel mai bine să aveți un ajutor atunci când puneți un scutec pentru prima dată, astfel încât o persoană poate face fitingul, iar cealaltă poate preveni un caz de wiggles.

Cum vă puteți asigura scutecul caninului?

Dacă utilizați un scutece de bebeluși, se poate folosi o bandă adezivă, deși poate fi, de asemenea, o idee bună să acoperiți scutecul cu un lenjerie pentru copii pentru a împiedica puii dvs. la material.

Alții pot folosi resturi de țesături sau șir, în funcție de design. Doar asigurați-vă că utilizați îngrijirea că câinele dvs. nu începe să mestece sau să tragă pe frică pe care vă folosiți pentru a păstra scutecul în poziție.

Pinii de siguranță și bucăți de Velcro sunt, de asemenea, opțiuni viabile pentru păstrarea scutecului câinelui în poziție.

Cât de des ar trebui să schimbați un scutec de doggie?

Ca un copil, poochul dvs. trebuie să se schimbe destul de frecvent. Deci, asigurați-vă că verificați scutecele câinelui și schimbați-l ori de câte ori devine umed sau murdar. Acest lucru va ajuta la prevenirea iritației pielii pentru animalul dvs. de companie.

De fapt, acest lucru nu numai că va ajuta să împiedicați iritarea (sau chiar infecțiile cutanate), dar va contribui, de asemenea, la prevenirea mirosurilor & # 8212; Nimeni nu vrea un câine murdar.

De asemenea, utilizați o cârpă umedă sau prosoape de hârtie pentru a vă curăța pielea de pui ori de câte ori îl schimbați. Se pot utiliza șervețele hipoalergene pentru copii pot fi de asemenea utilizate.

DIY Siguranță pentru scutece

Ca și în cazul tuturor consumabilelor de câini, ar trebui să practicați câteva sfaturi simple de siguranță pentru a vă asigura că puii dvs. se va simți atât de mare încât se uită în noile sale brite de spiffy, cum ar fi: 

  • Utilizați materiale sigure și sensibile. Utilizați întotdeauna consumabile care sunt non-toxice și prietenoase câinilor. Păstrați pericolele în minte atunci când selectați materialele. 
  • Utilizați îngrijirea cu benzi adezive. Nu atașați banda direct pe pielea sau blana câinelui. Nu numai că este dureros să se elimine, dar poate provoca iritarea pielii.
  • Măsurați cu atenție înainte de a începe tăierea. Vrei ca scutecul câinelui tău să fie sigur, dar nu prea strâns. Prea strâns de o potrivire nu este doar incomod, dar poate provoca probleme cu pielea. Pupa dvs. ar trebui să fie capabili să se miște confortabil și să aibă suficient spațiu între corpul său și suprafața scutecului pentru a se potrivi cu acele mese, totuși împiedică pielea.
  • Supravegheați câinele dvs. primele câteva ori pe care îl poartă. Monitorizarea puilor atunci când scutecul este uzat este înțelept, mai ales dacă câinele dvs. este predispus la mărunțire sau comportament distructiv. 

***

Ați folosit oricare dintre aceste scutece de câine de casă? Ați folosit un alt design care nu este listat? Spuneți-ne în comentarii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci scutece diy câine