Cum să remedieți problemele comune tehnice și calculatoare cauzate de pisici

Cum se fixează problemele comune de tehnologie cauzate de pisici

Problemele de calculator și tehnologie cauzate de pisici merg în mână într-o măsură încât au devenit o victimă comună și de zi cu zi. Dacă dețineți un animal de companie, atunci pot paria că ați confruntat cu o problemă de calculator cauzată de animalul dvs. de companie cel puțin o dată în viața dvs. - mai ales dacă aveți pisici! Pisicile pot fi foarte răi uneori și pot provoca un Ruckus, aterizându-vă într-o catastrofă. În afară de problemele de zi cu zi, cum ar fi vărsarea ceaiului sau ruperii și Aruncarea hârtiei igienice În jurul casei, pisicile au găsit acum o modalitate de a provoca probleme mai avansate și geeky, inclusiv probleme de tehnologie pe desktop sau laptop.

Dar problema aici este că rezolvarea problemelor tehnice nu este ceașcă de ceai a tuturor. S-ar putea să fiți în orice problemă posibilă, pornind de la tastatura dvs. înfloritoare într-o vizualizare verticală a ecranului la tastarea misterios incontrolabilă, problemele pot fi unice și multe. Dar nu pierdeți somnul asupra acestuia, deoarece acest articol vă va oferi soluții rapide și ușoare privind modul de fixare a problemelor comune ale calculatorului și a problemelor tehnice cauzate de pisici.

Probleme de calculator cauzate de o pisică

Problemă: Tastarea necontrolată

Aceasta este o situație în care computerul începe să introducă propria dvs. fără a face nimic sau tot ceea ce scrieți în toate literele majuscule și, uneori, chiar și textele sunt evidențiate sau subliniate împotriva voinței dvs. Acest lucru vă poate pune într-o funcție mai ales când faceți o muncă importantă de birou sau o școală în timp ce se apropie de termenul de depunere. Cu toate acestea, nu transpirați - există o soluție ușoară și rapidă la ea!

Soluție: Apăsați tasta Shift de cinci ori

Practic, acest lucru se întâmplă atunci când din anumite motive, tasta Shift de pe tastatură a fost apăsată de cinci ori - în acest caz probabil că pisica ta a scos-o sau a stat peste el. Această problemă particulară este cunoscută sub numele de "tastele lipicioase". Soluția simplă este de a face exact ceea ce a cauzat această problemă în primul rând: apăsați din nou tasta Shift de cinci ori. Aceasta va dezactiva funcția cheie lipicioasă și ar trebui să auziți patru bipuri clare și tastatura dvs. va ieși din această nebunie. Cu toate acestea, ar trebui să luați act de faptul că această problemă poate fi găsită numai pe sistemul de operare Windows. În Mac, trebuie să fie posibilă în mod manual, astfel încât nu există nici o șansă de a vă învinui pisica pe această problemă dacă sunteți un utilizator Mac!

Problemă: ecran vertical sau cu susul în jos

Chiar dacă nu dețineți o pisică, ați fi întâmpinat oricum această situație. Această problemă apare în mod obișnuit, în timp ce instalarea unui nou program, dar dacă pisica dvs. a făcut acest lucru, trebuie să fie o iad de un vrăjitor tehnic! În afară de instalarea unui nou program sau realizarea unei prezentări PowerPoint, aceasta poate fi cauzată de apăsarea a trei taste de pe tastatură în același timp, care sunt: ​​Ctrl, ALT și una dintre tastele săgeată. În ce direcție se întoarse ecranul depinde numai de cheia săgeată care a fost apăsată. Deci, dacă cheia care a fost apăsată în mod eronat a fost cheia săgeată dreapta sau stânga, vă veți uita la un ecran vertical. În caz contrar, dacă a fost tasta săgeată sus, ecranul dvs. este acum cu susul în jos. Dar nu vă faceți griji! Există o soluție simplă și la aceasta!

Soluție: Apăsați din nou cele 3 taste magice

În primul rând, există două soluții posibile la această situație. Și în al doilea rând, ambele sunt extrem de ușor! Deci, primul este cum am rezolvat problema anterioară - pentru a face ceea ce a provocat problema în primul rând pentru a inversa situația. În această circumstanță, apăsați din nou tastele Shift, Alt și Sus. Trebuie să țineți cont de faptul că toate cele trei taste trebuie apăsate în același timp și numai atunci ecranul va reveni la starea normală.

pisica atingând o tabletă cu laba

Cea de-a doua soluție posibilă este să schimbați setările de afișare. Acesta este un remediu mai lent, astfel încât să puteți încerca acest lucru dacă din anumite motive, primul menționat nu funcționează pentru dvs. În primul rând, accesați pagina de pornire a computerului și apoi faceți clic dreapta pe orice spațiu gol de pe ecran. Apoi, alegeți opțiunea "Personalizați" și apoi faceți clic pe "Afișare". Urmând acest lucru, faceți clic pe opțiunea Schimbați setările afișajului și apoi alegeți săgeata în jos. În cele din urmă, faceți clic pe "Portret" și apoi opțiunea "Aplicați". Monitorul dvs. va fi setat pentru a schimba ecranul înapoi la vizualizarea orizontală. Pentru a păstra acest lucru, bifați caseta de dialog care urmează care vă va întreba dacă doriți să păstrați modificările făcute.

Problemă: ecranul de ecran

Văzând un fundal complet negru pe ecran va cauza ca cineva să se panică. Pentru o clipă suntem obligați să credem că computerul este mort. Ei bine, această problemă poate apărea, chiar dacă nu ați închis sau opriți computerul, ci mai degrabă pisica dvs. derulată pe tastatură. Inutil să spun că pisicile vin cu idei inovatoare pentru a-și tulbura proprietarii! Deși văzând un ecran negru complet pe fața calculatorului dvs. vă poate da frisoane, poate fi rezolvată fără efort.

Soluție: Aflați ce a cauzat-o

Cheia pentru a rezolva orice problemă este de a afla întotdeauna rădăcina problemei. Dacă pisica voastră sa întins pe tastatură sau se așeză pe ea, s-ar putea să fi refuzat luminozitatea computerului la atât de jos încât acum totul arată negru. Încercați să întoarceți luminozitatea de la tastatură (pe sistemul de operare Windows este, în general, butonul F12). Cu toate acestea, dacă acest lucru nu reușește să livreze o soluție, nu este nevoie să vă faceți griji deoarece există și alte opțiuni disponibile, de asemenea.

pisica așezată pe o tastatură de calculator

O altă metodă pe care o puteți încerca este să apăsați patru taste de pe tastatură: tasta Windows, tasta Ctrl, butonul Shift și litera B. Acest lucru vă va trezi afișajul în cazul în care Windows nu este capabil să detecteze afișajul deloc. Un al treilea remediu este să deconectați toate conexiunile de pe dispozitiv și să încercați să vedeți dacă acest lucru face diferența pe ecran. Puteți deconecta obiectele inutile care sunt conectate cum ar fi difuzoarele și unitatea de stilou și apoi încercați să le reconectați din nou. Oricum, rămâneți liniștiți că problema dvs. va fi fixată într-un jiffy.

Deci, dacă pisica ta a alergat peste tastatură, sau a luat un pui de somn când erai departe, știi burghiul. Astfel, luați-o ușor pe pisica dvs. și nu vă panică! Te-am acoperit pentru o gamă largă de probleme pe care le-ați confruntat în acest moment sau se poate confrunta undeva în viitorul apropiat. Pentru că putem garanta că în timp ce este un proprietar de animale de companie, acesta este sigur!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să remedieți problemele comune tehnice și calculatoare cauzate de pisici