Câinele dvs. Este în siguranță în timp ce se află în curte?

Este câinele dvs. în siguranță în timp ce titlul =

Îți legați animalul în curte când este în aer liber? Cand vremea este potrivită, Aceasta este cu siguranță o opțiune viabilă pentru animalele care trebuie legate în orice moment. Vă economisește de la a fi în afara curții cu câinele dvs. în timp ce își face afacerea, și el va avea și mai mult exercițiu dacă este liber să se mute într-o zonă mai mare.

Proprietarul câinilor ar trebui NU legat câinele lor pentru perioade lungi de timp - este o modalitate simplă de a vă păstra câinele în curte pentru perioade scurte de timp în timp ce își face afacerea.

Este câinele dvs. în siguranță în timp ce el

LEGATE DE: Duminica Recap: Pregătirea meteorologică rece pentru câini

Problema cu cravatele tradiționale este că acestea se vor slăbi și vor ieși din pământ uneori, mai ales dacă câinele dvs. este unic. IntelliLash Products, Inc. și-a dat seama de o modalitate de a corecta această problemă. Dacă animalul dvs. de companie se pierde în timp ce este legat în curte, el conduce riscul de a fi rănit, pierdut sau lovit de o mașină. Intelliyash a vrut să găsească o modalitate de a împiedica acest lucru de la orice proprietar de câini - de aceea au introdus Intelli-Stayke luna trecuta.

Compania a fost încorporată în Delaware înapoi în 2011 și proiectează produse inovatoare, de înaltă calitate, unice pentru animale de companie. Produse similare se pot îndoi, sparge sau scoate din pământ, dar nu și Intelli-Stayke. Este design creativ are caracteristici care sunt de neegalat de orice altceva de pe piață. Oferă o stabilitate îmbunătățită în pământ, o rezistență incredibilă pentru cei mai mari câini și rezistența la încurcătură.

Cea mai bună caracteristică a sistemului Intelli-Stayke este blocarea suprafeței sale. Se pare că o ceașcă mică inversată care este apăsată în pământ în timp ce răsuciați miza în jos. Această blocare apucă o masă mare de pământ (10.5 centimetri cubi) și dă mai multă stabilitate sistemului decât arborele subțire de oțel care cuprinde majoritatea mizelor de legare. Mizele tradiționale de legătură sunt realizate din oțel groasă de 6 mm, dar Intelli-Stayke este fabricat din oțel de carbon placat cromat, care este o grosime de 10 mm.

Există un guler turnat pe miza de oțel care se așeză ferm în partea de sus a paharului. Se blochează cu fermitate miza de oțel în centrul paharului. Această combinație oferă o platformă ridicată pentru Lesa Pentru a "pluti", care elimină necesitatea unui inel care se rotește. Pe multe alte produse similare, inelul de rotire este cea mai slabă parte a sistemului, astfel încât IntelLelILASH a vrut să facă departe.

Este câinele dvs. în siguranță în timp ce el

Oțelul pe care îl are această cravată este mai gros decât majoritatea, ceea ce permite ca aceasta să fie mai puternică, iar locația de conectare a lesa este, de asemenea, mai mică la sol decât multe alte produse similare. Acest lucru face mult mai greu să îndoiți miza. Combinația dintre aceste caracteristici unice vă oferă o alternativă mult mai durabilă și mai sigură la tradițional Sisteme de legare.

Adresați-vă unui proprietar de câini care folosește un sistem de cravată și probabil că vă vor spune că au urmărit pooch-ul în jurul curții o dată sau de două ori. Șansele sunt câinele desfășurată cu o lesă atașată la gulerul lor și miza de legătură atașată la capătul leșiei. Doar vorbind despre asta mă face să-mi imaginez un desen animat Marmaduke în capul meu.

Legate de: Top 10 cele mai bune case de câine pentru în aer liber și în interior

Crede-mă că nu vrei să fii părintele de companie. Dacă Intelli-Stayke este la fel de puternic ca ei spun că este, merită investiția. Puteți comanda dispozitivul chiar acum pentru 19 $.99, care este comparativ la alte produse similare. Singura mea preocupare este piesa cupei inversate. Se pare că este făcută din plastic și sunt curioși cât de durabil este.

Îmi place foarte mult caracteristica rezistentă la tangle - nu mai veni acasă la câinele tău încurcat cu doar 3 metri de lesa lăsat să se deplaseze. Dacă ați încercat sistemul Intelli-Stayke, vă rugăm să ne lăsați un comentariu de mai jos și să ne anunțați ce credeți. Cum sa comparat cu legăturile similare pe care le-ați încercat? Este ceea ce vă așteptați? Cum se menține paharul de plastic? Ne-ar plăcea să auzim feedbackul dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele dvs. Este în siguranță în timp ce se află în curte?