Cum de a alege circumferința corectă engleză pentru calul tău

Un englez circumferinţă vine în multe forme, materiale și lungimi diferite diferite. Dacă stați în fața unui afișaj mare, puteți fi ușor lăsați să vă zgâriați capul încercând să alegeți cel care este potrivit pentru dvs. și pentru dvs cal. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Există două stiluri fundamentale de circumferință de limba engleză pentru a alege, iar acestea sunt concepute pentru a găzdui lungimea Curele de billet pe dumneavoastră şa. Dacă aveți a Șadă de dresaj, va avea probabil curele de billet foarte lungi care se extind dincolo de partea inferioară a clapelor. Aceasta este, astfel încât cataramele de circumferință nu se sfârșesc sub picior și interferează cu ajutoarele de picior. Câmpia de care aveți nevoie pentru acest tip de șa este foarte scurtă.

Dacă aveți un scaun înainte, tot scopul, contactați-vă sau aproape orice altă variantă a unei șa engleze, curelele de billet sunt mult mai scurte și probabil nu se extind dincolo de partea inferioară a clapelor. Pentru aceste tipuri de șa, probabil că veți avea nevoie de o circumferință mult mai lungă. Acest lucru va permite circumferinței să ajungă la curelele de billet scurt pe aceste tipuri de șa.

Ambele tipuri de circumferințe vor avea inele sau d-inele poziționate pe ele și dacă aveți nevoie de acestea sau nu depind de cealaltă legătură pe care ați pus-o pe cal - cum ar fi martingalelele sau supra-circumferințele.

Indiferent dacă aveți nevoie de o dresaj sau o circumferință de lungime regulată pentru șaua dvs., veți găsi că acestea vin și într-o varietate de materiale. Decizia asupra materialului pe care este făcut circumferința dvs. este o chestiune de preferință. Calcarea de piele funcțională sunt cele mai scumpe și, cu o îngrijire adecvată, poate dura o perioadă foarte lungă de timp. Veți găsi, de asemenea, circumferințe din bumbac sau șir sintetic, neopren, webbing și simțite și alte materiale de înaltă tehnologie. Acestea au avantajele și contra.

Ciriștile engleze pot avea, de asemenea, elastic puternic care atașează cataramele la circumferință pe una sau ambele capete. Acest elastică tinde să se uzeze în timp (este înlocuibil pe circumferințe de bună calitate), dar poate fi mai confortabil pentru cal.

Din păcate, nu există nici o modalitate de a afla dacă aveți circumferința potrivită pentru calul dvs. până când încercați. S-ar putea să găsiți o funcție de circumferință sintetică flutli. Unii pot deține căldură sau irită pielea unui cal, dar majoritatea sunt confortabile și ușor de curățat. Sau ați putea găsi circumferințe din piele nu este corect, iar o circumferință de șir funcționează cel mai bine. Sau, s-ar putea să descoperiți exact opusul. Este nevoie de un pic de încercare și de eroare pentru a găsi cea potrivită.

01 din 05

Ciriștile sintetice

Circumferințele sintetice pot veni în materiale care sunt construite similar cu circumferințele din piele, dar tind să fie mai puțin costisitoare și ușor de îngrijit. Ei nu pot dura atâta timp cât o circumferință de piele de bună calitate, dar dacă aveți nevoie de mai multe circumferințe diferite pentru a găzdui caii diferiți, o selecție de circumferință sintetică în camera dvs. de siguranță poate fi calea de a merge. De asemenea, puteți găsi circumferințe sintetice căptușite cu fleece sintetică, gel sau cu oaie de oaie.

  • 02 din 05

    Atherstone Firură

    De asemenea, numit "chaffless", aceste circumferințe sunt modelate astfel încât lățimea din spatele cotului calului este mai îngustă. Balding-ul este o bucată de piele care a fost tăiată în trei fire, cu cele două fire exterioare scrisscrossed aproape ca o panglică. Atena este o circumferință de piele care este în formă similară, dar este o singură bucată sau poate avea o singură curea la care este cusută o lungime mai groasă, în formă și căptușită. Ciriștile în formă pot avea capete elastice.

  • 03 din 05

    Ciriștile din piele

    Ciriștile din piele sunt adesea o lățime de piele pliată de trei ori, astfel încât marginea tăiată a pielii nu este împotriva pielii calului. Marginea tăiată expusă este partea exterioară a circumferinței. Este posibil să existe o inserție elastică sau plină de deplasare în interiorul circumferinței sau circumferința poate fi în întregime din piele grea. Afișat este o circumferință de dresaj din piele.

  • 04 din 05

    Jumping Firură

    Jumping circumferințele au panouri ovale mari în centru care împiedică calul să-și atingă burta cu preferințele sale atunci când sărind. Ele sunt, de asemenea, numite bucate de gardă de burtă. Există călătorii de traseu care folosesc aceste circumferințe deoarece simt că distribuie presiunea asupra unei zone mai largi decât o circumferință obișnuită. Unii le consideră overkill și cred că ar putea să dețină căldură. Ele sunt, de asemenea, cele mai pricepere circumferințe, pur și simplu din cauza materialelor și a construcției.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Cirișările de la șir

    Cirișările de la șir sunt făcute din lungimi de mai multe corzi și poate bumbac, mohair, lână sau nailon. Ele sunt cool, deoarece se usucă rapid și permit fluxului de aer. În timp ce ei pot fi confortabili pentru unii cai, alții pot fi ciupiți și tăiați de strigătele care părăsesc ghearele dureroase. Cu toate acestea, aceste circumferințe nu alunecă la fel de ușor ca alte tipuri de circumferințe și pentru unii cai, pot fi doar chestia. Toate pot fi spălate cu ușurință, deși numai circumferințele sintetice de la șir pot fi spălate într-o mașină de spălat. Doar nu înălbiți o circumferință de nailon - va fi îngăduită permanent. Cirișările de la Nylon Tind să devină un sentiment destul de "fragil" cu utilizarea. Circumferința ilustrată aici este o circumferință maro mohair.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum de a alege circumferința corectă engleză pentru calul tău