Rețetă: câinele de iaurt de iaurt brânză tratează

Știu că unii oameni sunt sensibili la ea, dar eu doar iubesc produsele lactate. Brânză, iaurt și înghețată sunt câteva dintre favoritele mele! Credeam că câinii mei ar putea să-mi placă și nu am fost surprins. Ei drool peste aceste câine de iaurt brânză tratează.

De cele mai multe ori puteți înlocui ingredientele în Câine de casă tratează rețetele. Dacă câinele dvs. nu este un fan al puiului, trebuie doar să înlocuiți carnea de vită. Dacă nu poate avea ouă, le puteți lăsa afară și adăugați o mică apă.

Din păcate, dacă câinele dvs. este intolerant la produse lactate, aceste tratamente nu vor lucra pentru el.

Dacă pooch-ul dvs. se bucură de un delicios de tratament de lapte, el este sigur de a le iubi! Ele sunt un biscuit crocant care poate fi făcut în orice formă sau dimensiune dorită. Fac câteva tratamente mai mici pentru micul nostru Beagle și câteva tratamente mai mari pentru Labrador și Boxer. Ați putea chiar să le tăiați în forme distractive și să le dați ca un cadou!

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Cheesy Yogurt Dog tratează rețeta

Cheesy Yogurt Dog tratează rețeta

Ingrediente

  • 1 cană de ovăz rapidă
  • 3/4 ceasca de porumb
  • 2 cuburi de carne de vită zdrobită
  • 1/2 cană de apă caldă
  • 1 ouă
  • 1/2 cană de iaurt simplu
  • 1/2 ceasca de brânză cheddar tocată
  • 2 cani de făină de grâu întregi
  • 1/2 cană de apă

Directii

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Într-un castron mare de amestecare, combinați ovăzul, cuburile de porumb și cuburile de vită zdrobite. Adăugați apa caldă și amestecați până când amestecul este complet umed. Este posibil să aveți nevoie să lăsați stocul de carne de vită să absoarbă o apă și apoi să zdrobească orice bucăți mari.

Lăsați acest amestec să stea timp de 10 minute. Apoi, bateți oul și adăugați asta la amestec. Adăugați și iaurtul și brânza mărunțită, și apoi amestecați până se amestecă bine.

Se amestecă încet făina. Veți observa că aluatul începe să devină ferm. Poate fi un pic cam prăjit odată ce ați adăugat toată făina. Dacă da, adăugați un pic de apă. Adăugați doar cât mai multă apă după cum este necesar. Nu vrei ca aluatul să fie prea lipicios. Nu vă faceți griji dacă devine lipicioasă, adăugați doar un vârf de făină.

Cheesy Yogurt Dog tratează

Rulați aluatul pe o suprafață ușor flourată. Vrei să fie de aproximativ 1/4-inch grosime. Puteți tăia biscuiți cu tăietori cookie sau utilizați un tăietor de pizza sau un cuțit de unt pentru a tăia aluatul în bucăți mici.

Acum, linia o foaie de copt cu hârtie de pergament și pune câinele de iaurt brânză tratează pe foaie. Coaceți în cuptorul de 350 ° timp de 30-35 de minute. Opriți cuptorul, dar lăsați biscuiții înăuntru până când cuptorul este rece. Acest lucru le va usca puțin mai mult, ceea ce le va face să dureze mai mult.

Câinele de casă tratează nu au conservanții care sunt conținuți în tratarea câinilor comerciali. Puteți stoca aceste tratamente într-un container etanș pentru 7-10 zile. De asemenea, puteți îngheța aluatul înainte de coacere și depozitați-l într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Dogurile de alimente nu ar trebui să mănânce - 10 alimente umane care sunt periculoase pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: câinele de iaurt de iaurt brânză tratează