22 Rețete de alimente pentru câini victor comparativ

Victor Pet Food a fost în jurul valorii de o companie din 2007, iar marca lor are o înregistrare fără pată atunci când vine vorba de reamintește. În ciuda acestui fapt, Victor este încă un nume mai puțin cunoscut în industria alimentară pentru animale de companie. Astăzi, vrem să refacem acest brand bazat pe Texas în noi Victor Dog Review Food și să vă spun tot ce trebuie să știți dacă vă gândiți să faceți un comutator.

Victor Pet Food a început ca MID America Pet Food Company în 2007. Mid America este cunoscută în prezent ca producător de produse alimentare logice ale naturii.

O companie de familie, Mid America de animale de companie alimente sa axat pe sprijinirea afacerilor locale prin aprovizionarea a aproximativ 80% din ingredientele pe care le-au folosit în Victor de la o rază de 200 de mile a facilității lor de Est Texas. În 2014, Mid America Pet Foods au fost achiziționate de către Trinity Hunt Partners firmă de capital. Cu toate acestea, acest lucru nu a avut niciun efect asupra producției alimentelor lor.

100% din alimentele cu câini Victor sunt fabricate în Mid America Pet Food Food din Muntele Pleasant, Texas. În ultimii ani, instalația de producție sa extins pentru a găzdui oa doua linie de producție pentru a ține pasul cu creșterea cererii.

Victor Dog Food oferă o nutriție de înaltă calitate fără multe dintre materialele comerciale tipice folosite de companiile cu numele mare. Ceea ce este cel mai surprinzător de Victor, totuși, este că, chiar și fără ingrediente de umplutură, reușesc să-și păstreze prețurile cu mult sub media. Așa cum veți învăța în această revizuire a alimentelor pentru câini Victor, liniile lor sunt toate porumb, grâu, gluten și soia liberă și majoritatea sunt de asemenea făcute fără GMO.

Similar: Cum să citiți recenzii de mâncare online pentru a alege cele mai bune alimente pentru câini

Victor Dog Review Food

PRO-urile și conferințele lui Victor Dog

Pro-

Unele dintre beneficiile pe care vrem să le menționăm în această revizuire a alimentelor Victor Dog includ:

  • Victor Dog Liniile alimentare sunt extrem de accesibile, dar au un nivel ridicat de nutriție de calitate.
  • Nu există culori artificiale, arome sau conservanți.
  • Formulele alimentare bogate în proteine.
  • Niveluri ridicate de acizi grași omega.
  • Prebiotics face Victor Foods mai sănătos pentru sistemul digestiv.
  • Mineralele chelate în alimentele Victor sunt mai ușor de procesat decât mineralele care nu sunt chelate.
  • Principala sursă de proteine ​​din alimentele Victor este din surse de animale.
  • Alimentele sunt porumb, grâu, soia și fără gluten.
  • Cele mai multe formule sunt GMO-Free.
  • Victor are ambele opțiuni alimentare uscate și umede.
  • Victor Foods nu a trebuit niciodată să-și amintească produsele lor.

Con-

Unele dintre dezavantajele care ar trebui să fie incluse și în această revizuire a alimentelor Victor Dog sunt:

  • Disponibilitatea nu este la fel de răspândită ca și unele dintre cele mai multe mărci comerciale comerciale de companie comerciale.
  • Pomacele de roșii în unele dintre alimentele lor uscate este privită ca umplutură de mulți critici.
  • Mazărea și masa de alfalfa în plus față de produsele din carne de animale contribuie la nivelul proteinelor din unele dintre alimentele uscate. Acestea sunt surse de proteine ​​mai puțin dezirabile.
  • Începând cu anul 2017, Victor nu oferă alimente crude deshidratate, uscate sau parțiale.

După cum sa menționat anterior, Câine de mâncare reamintește sunt importante pentru a acorda atenție și Victor Brand Dog Alimentar nu a avut nici un rechemare a mâncării lor. De asemenea, trebuie remarcat faptul că logica naturii (un alt brand fabricat de Mid America Pet Foods) nu a avut niciodată o rechemare.

Victor Brand Dog Food este vândut prin intermediul comercianților cu amănuntul independenți și nu poate fi găsit pe rafturile celor mai mari Superstores PET PET. Victor poate fi găsit în magazinele de furaje mai mari, cu toate acestea, precum și magazine de produse alimentare de specialitate, precum și prin intermediul comercianților cu amănuntul online.

LEGATE DE: 15 Branduri de top pentru câini (2018)

Victor Dog Review FoodVictor Brand Dog Alimentele sunt alimente de înaltă calitate care oferă un nivel de proteină peste medie, un procent mare din care vine direct din carne decât de proteine ​​alternative. Am enumerat ingredientele la toate formulele observate int victorie de câine de revizuire a alimentelor, astfel încât să puteți vedea exact ceea ce este în fiecare formulă.

Deși liniile de proteine ​​multi-cereale și de selectare ale alimentelor Victor sunt ușor inferioare liniilor alimentare fără cereale și umede, toate opțiunile de alimente ale câinelui Victor oferă niveluri ridicate de nutriție și au depășit cele mai multe alimente comerciale mai mari. În timp ce am acoperit foarte mult în această revizuire a alimentelor victorilor, ar trebui să faceți cercetări pe cont propriu dacă aveți întrebări. Asigurați-vă că aveți o conversație cu medicul veterinar înainte de a schimba dieta câinelui.

Victor Dog Review Food
comparând 22 de rețete și formule

Linia alimentară a câinilor Victor Drum oferă trei variații ale alimentelor lor - o linie fără cereale, o linie cu mai multe cereale și o linie de proteine ​​selectată. O vom acoperi pe toți în această revizuire a alimentelor câine Victor de mai jos și aruncați o privire la ingredientele și analiza garantată.

Victor Free Dog Dog Dog Review

1. Câine și catelus activ

  • Conținutul de calorii: 397 KCAL / CUPVictor Active Câine și Puppy Formula
  • Proteina totală: 33%
  • Total grăsime: 16%
  • Proteina Sursa: 75% carne de 25%

Acest kibble fără cereale este recomandat pentru câinii și căpușii activi. Sursele de proteine ​​includ carnea de vită, pui, carne de porc și pește și toate sunt surse din SUA. Carbohidrații sunt în primul rând de cartofi dulci și de mazăre, de asemenea proveniți în U.S.

Ingrediente: Mâncare de carne de vită, cartofi dulci, masa de pui, mazăre, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixte), masă de porc, masă de pește menhan (sursă de acid DHA-DOCOSahexaenoic), făină de alfalfa deshidratată, produs de ouă uscată, semințe de in (sursă de omega 3 Acid gras), cultură de drojdie, aromă naturală de pui, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, vitamină E supliment, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamină B-12, supliment de niacină, p pantotenat de niacină, d-calciu , Mononitratul de tiamină, biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboflavină, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, extract de drojdie, produs enterococcus uscat de fermentație faeciu, lactobacilus uscat Acidophilus produs de fermentație, produs uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Bacillus uscat, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

2. Hero canin

  • Victor Hero canineConținutul de calorii: 397 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 33%
  • Total grăsime: 16%
  • Proteina Sursa: 75% carne de 25%

Acest Kibble fără granule este recomandat câinilor cu alergii de cereale care necesită un suport suplimentar articulat, câini foarte activi și câini de rasă mare. Sursele de proteine ​​includ mâncăruri de carne de vită, pui, carne de porc și pește, iar carbohidrații sunt din cartofi dulci și mazăre provenind în u.S. Aditivii din acest produs alimentar susțin, de asemenea, sănătatea sistemului digestiv și imunitar.

Ingrediente: Mâncare de carne de vită, cartofi dulci, masa de pui, mazăre, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați), masă de pește Menhaden (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), masă de carne de porc, masă de alfalfa deshidratată, produs de ouă uscată, semințe de in (sursă de omega 3 Acid gras și DHA), cultură de drojdie, aromă naturală de pui, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată , Supliment de vitamina E, complexul de aminoacid de fier, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, cloritină L-carnitină, clorhidrat de glucozamină, sulfat de vitamina A, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de cupru, vitamina B-12 , Supliment de niacină, pantotenat D-calciu, mononit de tiamină, biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, extract de drojdie, enteroc uscat Produs de fermentație din Ocuci Facuium, produs de fermentație Lactobacillus Acidophilus, uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Bacillus uscat, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

3. Ultra Pro

  • Victor Ultra Pro Dog AlimenteConținut calorii: 479 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 42%
  • Grăsime totală: 22%
  • Proteina Sursa: 81% carne de 19% plantă

Această proteină mare și carbohidrați scăzută este recomandată pentru câinii cu sensibilități de cereale care au crescut cerințele calorii. Sursele de proteine ​​includ carnea de vită, păsările de curte, carne și pește care au fost provenite în U.S.

Conținutul de carbohidrați scăzut vine de la cartof dulce și mazăre care sunt provenite în u.S și ​​este conceput pentru a reproduce dieta mai naturală a câinelui sălbatic. Acesta este un alt produs din revizuirea alimentară a câinilor Victor, care este recomandată pentru toate etapele de viață. Acest produs alimentar încorporează, de asemenea, aditivi concepuți pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv și imunitar.

Ingrediente: Masă de pui, masă de carne de vită, grăsime de pui (conservat cu tocoferol mixte), mazăre, masă de sânge, cartofi dulci, masă de pește menhan, masă de carne de porc, masa deshidratată alfalfa, produs de ouă uscată, semințe de in (sursă de acid gras Omega 3), drojdie Cultură, aromă naturală de pui, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, vitamina E supliment, Acid complex, aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, mononit, biotină, magneziu Chelat de aminoacizi, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructooligozaharidă, acid folic, extract de drojdie, produs de fermentație de fermentație a enterococcului uscat, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat Produsul de fermentație SPERGILLUS NIGER, produs de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

4. Countryside Canina Casă de mâncare și cartofi dulci

  • Victor Countryside Canine Casă de mâncare și cartofi dulciConținutul calorii: 410 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 33%
  • Total grăsime: 16%
  • Proteina Sursa: 76% Carne de 24%

Acest Kibble pe bază de pui este recomandat câinilor cu sensibilități de cereale și care sunt, de asemenea, sensibile la alte proteine. Fabricat din carne de pui la nivel local, aceasta este formula Anothr în revizuirea alimentară a câinilor Victor, care este aprobată pentru toate etapele de viață. Ca și celelalte formule gratuite de la acest brand, acest kibble își obține conținutul de carbohidrați din cartofi dulci și mazăre care sunt proveniți în U.S.

Ingrediente: Pui, mâncare de pui, mazăre, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixt), cartofi dulci, masă de pește menhan, făină de alfalfa deshidratată, produs de ouă uscată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3), cultură de drojdie, aromă de pui natural, Clorură, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid zinc, drojdie hidrolizată, supliment de vitamina E, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid de mangan , Sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, chelat de magneziu de aminoacizi, riboflavină Supliment, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, extract de drojdie, produs enterococcus uscat Facution produs, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat aspergillu S produsul de fermentație Niger, produsul de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

5. Prairie Land Canine Miel Miel & Cartofi dulci

  • Prairie Land Canine Miel Miel & Cartofi dulciConținutul calorii: 434 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 30%
  • Total grăsime: 16%
  • Proteina Sursa: 76% Carne de 24%

Fabricat cu masă de miel provenită în Noua Zeelandă, acest kibble inclus în revizuirea alimentelor victorilor victorilor este aprobată pentru toate etapele de viață, inclusiv câini și cățeluși activi. Conținutul de carbohidrați din cartofi dulci și mazăre sunt u.S. proveniți și aditivi susțin sănătatea digestivă și imună.

Ingrediente: Miela de miez, cartofi dulci, grăsimi de pui (conservate cu tocoferoli mixt), masă de sânge, masă de pește Menhaden (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), masa de alfalfa deshidratată, produs de ouă uscată, semințe de in (sursă de acid gras Omega 3) , Cultură de drojdie, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursa de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier de vitamină , Un complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamină B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, biotină, magneziu Chelat de aminoacid, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructooligozaharidă, acid folic, extract de drojdie, produs enterococcus uscat Facuium Produs de fermentație, lactobacillus acidophilus produs de fermentație, DRI ED Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

6. Yukon River Canine

  • Victor Yukon River CanineCONȚINUTUL CALORIE: 398 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 33%
  • Grăsime totală: 15%
  • Proteina Sursa: 76% Carne de 24%

Acest copil este realizat cu o singură sursă de proteine ​​sursă - și este recomandată pentru câinii cu alergii de proteine ​​și cereale. Această formulă hipoalergenică încorporează u.S. Mazăre de mazăre și cartofi dulci în loc de cereale tradiționale și sunt aprobate pentru toate etapele de viață.

Ingrediente: Salmon, Menhaden de pește (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), cartofi dulci, mazăre, ulei de canola, masă de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3), cultură de drojdie, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, Pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier de vitamina E, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu , L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, supliment de cupru, supliment de vitamină B-12, supliment de niacină, pantotenat de tiamină, mononit de tiamină, chelat de aminoacid de magneziu, supliment de riboflavină, clorhidrat de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină , Fructooligozaharidă, acid folic, extract de drojdie, produs enterococcus uscat Facuium Produs de fermentație, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație Aspergillus Niger Produs de fermentație, uscat Bacillus subtilis fer Produsul de menire, extract YUCCA Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

RECOMANDAT: Câine de evaluare a alimentelor - ceea ce trebuie să știți

Victor multi-cereale câine revizuire alimentară

1. Hi-pro plus

  • Victor Hi-Pro PlusCONȚINUTUL CALORIE: 450 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 30%
  • Grăsime totală: 20%
  • Proteina Sursa: 83% carne 7% plantă 10% cereale

Recomandat pentru câinii activi, femelele și puii care alăptează, acest kibble încorporează carnea de vită, carnea de porc, pui și pește ca surse de proteine. Sorgul, mei și făina de ovăz contribuie la conținutul de carbohidrați și aditivii suplimentari promovează sănătatea digestivă.

Ingrediente: Masa de carne de vită, sorg de carne, masă de pui, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixici), masă de porc, masă de pește Menhaden (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), mei integrale de cereale, masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3 ), Hrănirea făinii de ovăz, cultura de drojdie, aromă de pui naturală, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată , Complex de vitamina E, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, vitamina un supliment, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, Pantotenat de calciu, mononit de tiamină, biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, produs uscat enterococcus faeciu produs, lactobacilus uscat Produs de fermentație cidofilus, produs uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Subtilis uscat, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

2. Performanţă

  • Victor Performance Dog alimenteCONȚINUTUL CALORIE: 440 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 26%
  • Grăsime totală: 18%
  • Proteina Sursa: 78% carne 7% plantă 15% cereale

O Kibble de mare energie, această formulă în revizuirea alimentelor victorilor victorilor este ideală pentru câinii activi și în creștere, precum și pentru rasele mari. Fabricat cu carne de vită, carne de pui și proteine ​​de porc, această rețetă este fortificată cu glucozamină chondroitină pentru sănătatea și aditivii în comun pentru a susține sănătatea digestivă. Sorgul, mei și făina de ovăz contribuie la conținutul de carbohidrați.

Ingrediente: Masă de vită, sorg de carne, masă de pui, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte), mei de cereale integrale, masă de carne de porc, masă de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3), hrănire de masă de ovăz, cultură de drojdie, aromă de pui natural , Clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier de vitamină, Acid complex, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, clorhidrat de glucozamină, sulfat de condroitină, supliment de vitamină A, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamină B-12, supliment de niacină, mononit de tiamină, Biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboflavină, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faeciu, uscat lactobacillus acidofilu S produs de fermentație, produs uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație subtilis uscată Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

3. Profesional

  • Victor Professional Dog AlimenteCONȚINUTUL CALORIE: 440 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 26%
  • Grăsime totală: 18%
  • Proteina Sursa: 78% carne 7% plantă 15% cereale

Recomandat pentru femele însărcinate și care alăptează, câini activi și cățeluși este o formulă de pui, carne de porc și pe bază de carne de vită. Milletul, sorgul și mâncarea de ovăz oferă carbohidrați ușor digerabili și aditivi suplimentari beneficiază de sănătate digestivă și imună.

Ingrediente: Masă de vită, sorg de carne, masă de pui, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte), mei de cereale integrale, masă de carne de porc, masă de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3), hrănire de masă de ovăz, cultură de drojdie, aromă de pui natural , Clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier de vitamină, Acid complex, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamină B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, chelat de biotină, aminoacid de magneziu , Supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitoxină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faeciu, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat aspergillus niger Produs de fermentație, Produs de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

4. Energie înaltă

  • Victor High Energy Dog AlimenteConținut calorii: 455 kcal / Cupa
  • Proteina totală: 24%
  • Grăsime totală: 20%
  • Proteina Sursa: 79% carne 5% plantă 16% cereale

O formulă de înaltă energie, acest kibble în revizuirea alimentelor victorilor victorilor este recomandată pentru câinii sportivi și de lucru cu nevoi calorice ridicate. Sursele de proteine ​​includ carnea de vită, carnea de porc, iar sursele de pui și cereale includ sorg, mei și masă de ovăz. Nutrienți adăugați, de asemenea, promovează sănătatea digestivă și imună.

Ingrediente: Masă de carne de vită, sorg de cereale, grăsime de pui (conservat cu tocoferolii mixte), mei de cereale integrale, masă de pui, masă de porc, masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras Omega 3), hrănire făină de ovăz, cultură de drojdie, aromă de pui natural , Clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier de vitamină, Acid complex, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamină B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, chelat de biotină, aminoacid de magneziu , Supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitoxină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faeciu, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat aspergillus niger Produs de fermentație, Produs de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

5. Multi-pro

  • Victor Multi-Pro Dog AlimenteConținutul calorii: 368 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 22%
  • Grăsime totală: 10%
  • Proteina Sursa: 68% carne 7% plantă 25% cereale

Proiectat pentru câini cu niveluri normale de activitate Această formulă este recomandată ca o formulă de întreținere sau pentru toate etapele de viață atunci când este necesară o formulă de calorii mai mici. Formulate cu carne de vită, carne de porc și proteine ​​de pui, și masa de sorg și ovăz ca surse de carbohidrați, această mâncare inclusă în recenzia noastră de mâncare pentru câini victor este o masă ușor digerabilă. Adăugat substanțele nutritive oferă suport digestiv și imunitar.

Ingrediente: Sorg de cereale, masă de carne de vită, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixt), masă de carne de porc, masă de pui, masă de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3), hrănire masă de ovăz, cultură de drojdie, aromă de pui natural, clorură de potasiu, Kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid zinc, drojdie hidrolizată, supliment de vitamina E, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid, ferose Sulfat, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, chelat de magneziu aminoacid, supliment riboflavină, Iod de calciu, clorhidrat de calciu, clorhidrat de piridoxină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat enterococcus faecium produs, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat aspergillus niger produs de fermentație , Produs de fermentație Bacillus uscat, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

LEGATE DE: Prețurile la alimente pentru câini - 30 de mărci de mâncare de câine de top și valorile lor comparate

Victor Selectați Review-ul Protein Dog

1. Ocean pește cu somon

  • Victor Ocean pește cu somonConținutul calorii: 405 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 25%
  • Grăsime totală: 12%
  • Proteina Sursa: 73% carne 12% plantă 15% cereale

Formulate pentru câini cu un nivel mediu de activitate, acest pește și formula bazată pe somon este ridicată în Omega 3 și este aprobată pentru toate etapele de viață. Ideal pentru câinii cu alergii de păsări de curte sau de carne, această rețetă inclusă în recenzia noastră de mâncare pentru câini Victor utilizează orez brun, sorg și masă de ovăz ca surse de carbohidrați.

Ingrediente: Menhaden de pește (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), orez brun din cereale, sorg de cereale, somon, mazăre, grăsimi de pui (conservate cu tocoferoli amestecați), masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras Omega 3), ovăz Mâncare, cultură de drojdie, aromă de pui naturală, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid zinc, drojdie hidrolizat, vitamina E supliment , Complex de aminoacizi de fier, complex de aminoacizi de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, tiamină pantotenatul, tiamina Mononit, biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faeciu, uscat lactobacillus acidophilus fermentat produsul ATION, uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

2. Miel de masă și orez brun

  • Victor Miel Miel & Formula de orez brunConținutul calorii: 434 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 26%
  • Total grăsime: 16%
  • Proteina Sursa: 77% carne 7% plantă 17% cereale

Formulate pentru câini cu niveluri normale de activitate, acest cuible se bazează pe Mielul Noua Zeelandă ca sursă principală de proteine. Aprobat pentru toate etapele de viață, acest soi inclus în recenzia noastră de mâncare pentru câini victorilor utilizează orez brun de cereale integrale și mei de cereale integrale ca surse de carbohidrați. Acest produs alimentar nu este aprobat pentru câinii cu alergii de păsări de curte, deoarece încorporează grăsime de pui.

Ingrediente: Miela de miel, orez brun de cereale integrale, mei de granulație integrală, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixte), făină de sânge, masă de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras Omega 3), hrănirea făinii de ovăz, sorgul de cereale, cultura de drojdie, naturală Aromă de pui, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursa de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier, Complexul de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, biotină, magneziu amino Arcul chelat, supliment de riboflavină, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, produs enterococcus fecioian uscat, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat aspergi Produsul de fermentare a lui Llus Niger, produsul de fermentație Subtilis uscat, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

3. Făină de pui și orez brun

  • Victor Pui de mâncare și orez brunCONȚINUTUL CALORIE: 391 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 24%
  • Grăsime totală: 12%
  • Proteina Sursa: 70% carne 12% plantă 18% cereale

Formulate pentru câini cu niveluri normale de activitate, această rețetă în revizuirea alimentelor noastre Victor Dog este aprobată pentru toate etapele de viață. Mâncarea de pui și masa de miel oferă o proteină de înaltă calitate, în timp ce mei și sorg oferă conținut de carbohidrați.

Ingrediente: Pui, mâncare de pui, orez brun din cereale integrale, milă de cereale integrale, masă de miel, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați), sorg de cereale, masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursa de acid gras Omega 3), hrănirea făinii de ovăz, cultura de drojdie , Aromă naturală de pui, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid zinc, drojdie hidrolizată, supliment de vitamina E, aminoacid de fier Complex, sulfat de aminoacide, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, biotină, Chelat de aminoacid de magneziu, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faecium, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, dr IED ASPERGILLUS NIGER Produs de fermentație, produs de fermentație subtilis uscată Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

4. Carne de vită și orez brun

  • Victor Carne de vită și Formula de orez brunConținutul calorii: 390 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 23%
  • Grăsime totală: 11%
  • Proteina Sursa: 68% carne 10% plantă 22% cereale

Recomandat pentru câini cu niveluri normale de activitate în toate etapele de viață, această formulă Victor utilizează masa de vită ca sursă principală de proteine. Această formulă din revizuirea alimentelor victorilor victorilor include grăsimea de pui și făina de porc, totuși, deci nu este ideală pentru câinii cu sensibilități de proteine. Sursele de carbohidrați pentru această mâncare includ orez brun, mei și sorg.

Ingrediente: Mâncare de carne de vită, orez brun de cereale, mei de cereale integrale, sorg de cereale, masă de carne de porc, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte), masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursă de acid gras omega 3), hrănirea făinii de ovăz, cultura de drojdie, Aromă de pui, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursa de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată, complex de aminoacid de fier, Complexul de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, supliment de vitamină, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, pantotenit de calciu, mononit de tiamină, biotină, magneziu amino Chelat acid, supliment de riboflavină, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faedium, uscat lactobacillus acidophilus produs, uscat aspergil Produsul de fermentație Lus Niger, produsul de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

5. Senior greutate sanatoasa

  • Victor Senior Health Greutate Hrană pentru câiniConținutul calorii: 370 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 27%
  • Grăsime totală: 11%
  • Proteina Sursa: 72% carne 13% plantă 15% cereale

Recomandat pentru câini de rang înalt și întreținerea adulților, această formulă este bogată în antioxidanți și ingrediente de îngrijire articulată. Carne de vită, pește, pui și carne de porc oferă nivele de proteine ​​ridicate și orez brun, mei și sorghum oferă carbohidrați ușor digerabile. Nutrienții adăugați oferă, de asemenea, suport de sistem digestiv și imunitar, în timp ce L-carnitină ajută la arderea grăsimilor în această rețetă inclusă în revizuirea alimentelor noastre Victor Dog.

Ingrediente: Mâncare de carne de vită, orez brun marin, mei de cereale integrale, masă de pește menhan (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), masă de pui, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixt), masă de carne de porc, mazăre, masa deshidratată de alfalfa, semințe de in Acid gras Omega 3), hrănire de masă de ovăz, cultură de drojdie, aromă de pui naturală, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, aminoacid de zinc Tehnică complexă, hidrolizată, complexă de vitamina E, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, clorhidrat de glucozamină, sulfat de condroitină, supliment vitamina A, sulfat de cupru, sulfat de cupru, Supliment B-12, supliment de niacină, pantotenat de calciu, mononit de tiamină, chelat de biotină, magneziu, supliment de riboflavină, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, uscat Produsul de fermentare a faeciului NTEROCOCCUS, produs de fermentare a acidofilului uscat Lactobacillus acidophilus, produs uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație Bacillus Subtilis, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

6. Nutra Pro

  • Victor Nutra ProConținut calorii: 475 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 38%
  • Total grăsime: 18%
  • Proteina Sursa: 90% carne 5% plantă 5% cereale

Pentru câinii și puii activi, această formulă de înaltă calorii este ridicată în proteina din carne și în carbohidrații scăzut în carbohidrați. Prebioticele și probioticele oferă suport digestiv pentru această rețetă inclusă în revizuirea alimentelor noastre pentru câini victor, în timp ce puiul, carnea de vită, carnea de porc și peștele oferă o proteină de carne de înaltă calitate. Millet și făină de ovăz ambele oferă conținut de carbohidrați de înaltă calitate, dar cu un nivel scăzut de carbohidrați în această scenă aprobată de alimente uscate.

Ingrediente: Făină de pui, masă de carne de vită, mei de cereale integrale, masă de sânge, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați), masă de pește Menhaden (sursă de acid DHA-Docosahexaenoic), masă de carne de porc, masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursa de acid gras omega 3 ), Hrănirea făinii de ovăz, cultura de drojdie, aromă de pui naturală, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, drojdie hidrolizată , Complex de vitamina E, complex de aminoacid de fier, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, vitamina un supliment, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacină, Pantotenat de calciu, mononit de tiamină, biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboavin, iodură de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus uscat produs de fermentație faeciu, lactobacillus uscat Produs de fermentare a Hilus, uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Subtilis uscat Bacillus, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin

MAI MULT: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Victor Free Food Review Food

1. Turcia și cartoful dulce

  • Victor Turcia și alimente dulci de cartofi dulciCONȚINUTUL CALORIE: 331 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 5%

O opțiune alimentară umedă fără cereale, inclusă în revizuirea noastră de mâncare pentru câini Victor, această tocană nu are arome, culori sau conservanți artificiali și se bazează pe curcan și pui ca sursă principală de proteine. Mazărea și cartoful dulce oferă carbohidrați fără cereale pentru o energie de lungă durată. Aceasta este o formulă aprobată pentru întreținere.

Ingrediente: Turcia bulion, Turcia, ficat de pui, albi de ou uscat, cartofi dulci, amidon de cartofi, produs de ouă uscată, gumă de guar, sare, mazăre, postază de sodiu, masă de in, fosfat tricalcic, clorură de potasiu, minerale (chelat de aminoacid de zinc, chelat acid, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoacid de mangan, selenită de sodiu, chelat de aminoacizi de cobalt, iodură de potasiu), vitamine (supliment de vitamina E, mononitratul de tiamină, panotenatul de niacină, vitamina un supliment, supliment de riboflavină, biotină , supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic), clorură de colină, gumă xantan

2. Carne de vită și legume

  • Victor carne de vită și legume alimente de câine umedConținutul calorii: 378 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 5%

Această tocană fără cereale incluse în revizuirea alimentelor victorilor victorilor este aprobată pentru creșterea și întreținerea câinilor care vor fi sub 70 de kilograme. ca adulți. Fără arome artificiale, culori sau conservanți, oferă proteine ​​sub formă de pui și carne de vită. Conținutul de carbohidrați provine din cartofi, precum și de mazăre.

Ingrediente: pui, bulion de carne de vită, bulion de pui, ficat de pui, carne de vită, de carne uscată, produs de ou uscat, cartofi, amidon de cartofi, morcovi, mazăre, aromă naturală, gumă de guar, pulpă de sfeclă uscată, fulged, sare, fosfat de sodiu, carbonat de calciu, clorură de potasiu, fosfat tricalcic, carbonat de sodiu, vitamine (supliment de vitamina E, suplimentul de tiamină, panotenatul de niacină, suplimentul de vitamina A, suplimentul de riboflavină, biotină, supliment de vitamină B12, clorhidrat de piridoxină, acid folic, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, proteine ​​de cupru, selenit de sodiu, sulfat de mangan, iodură de potasiu), clorură de colină, oxid de magneziu

3. Pui și legume

  • Victor carne de pui și legume alimente pentru câiniCONȚINUTUL CALORIE: 374 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 5%

O tocană fără cereale, această rețetă inclusă în revizuirea alimentelor victorilor victorilor este aprobată pentru creșterea și întreținerea câinilor care vor fi sub 70 de kilograme. ca adulți. Fără arome artificiale, culori sau conservanți, acest aliment umed se bazează pe pui și carne de vită, deoarece sursele principale de proteine. Conținutul de carbohidrați este furnizat prin amidon de mazăre și cartofi.

Ingrediente: Pui, bulion de pui, bulion de carne de vită, ficat de pui, albi de ou uscat, produs de ou uscat, amidon de cartofi, morcovi, mazare, aroma naturala, guma guar, pulpa de sfecla uscata, fulged, sare, fosfat de sodiu, carbonat de calciu, clorura de potasiu , Carbonat de sodiu, vitamine (supliment de vitamina E, mononitratul de tiamină, supliment de niacină, pantotenat de calciu, vitamina A suplimentament, supliment de biotină, vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamină D3, minerale (sulfat feros, Oxid de zinc, proteine ​​de cupru, selenit de sodiu, sulfat de mangan, iodură de potasiu), clorură de colină, oxid de magneziu

Victor Pate Style Conserve Dog Food Review

1. Formula de pui si orez

  • Victor Chicken și orez Pate FormulaCONȚINUTUL CALORIE: 493 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 9%
  • Grăsime totală: 6%

Acest tip de mâncare de pui și orez alimentar umed este recomandat pentru creșterea și întreținerea câinilor care vor fi sub 70 de kilograme. ca un adult. Fără arome sau conservanți artificiali, această rețetă se bazează pe pui ca singura sursă de proteină din carne. Conținutul de carbohidrați este asigurat de orz și orez brun în această rețetă inclusă în revizuirea alimentelor noastre Victor Dog.

Ingrediente: Pui, bulion de pui, ficat de pui, orez brun, ouă uscată, orz, gumă de guar, clorură de potasiu, fosfat de dicalcium, guma de cassia, caragenan, sare, masă de ovăz, masă de ovăz, ulei de floarea-soarelui, clorură de colină, clorură de colină, oxid de colină , Supliment de vitamina E, proteine ​​de cupru, sulit de sodiu, sulfat de mangan, mononit de tiamină, supliment de niacină, pantotenat D-calciu, supliment de vitamina A, supliment de biotină, vitamină B12, iodură de potasiu, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic

2. Lamb și orez Formula

  • Victor Miel și orez Pate FormulaConținut calorii: 575 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 9%
  • Grăsime totală: 8%

Acest produs alimentar umed de pate este recomandat creșterii și întreținerii tuturor câinilor și este liber de arome, culori și conservanți artificiali. Mielul și produsul de ouă uscat oferă proteine ​​pentru această masă inclusă în recenzia noastră de mâncare pentru câini Victor, în timp ce orzul și orezul brun alcătuiesc nivelele de carbohidrați.

Ingrediente: Miel, buliu de legume, ficat de miel, orez brun, produs de ou uscat, orz, fosfat dicalcic, ulei de floarea-soarelui, guma de guar, clorură de potasiu, sare, tripolilfosfat de sodiu, guma de cassia, caragenan, fulgi de ovăz, masă de sulfat feros, clorură de colină, Oxid de zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de cupru, selenit de sodiu, sulfat de mangan, mononit de tiamină, supliment de niacină, p pantotenat de calciu, vitamina un supliment, supliment de biotină, vitamină B12, iodură de potasiu, hidroclord de piridoxină, supliment de vitamina D3, Acid folic

Citiți următorul: 5 cele mai sănătoase branduri de alimente pentru câini (USDA certificat organic)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 22 Rețete de alimente pentru câini victor comparativ