Cele mai bune colegi de rezervor pentru goldfish

Goldfish într-un rezervor

Goldfish sunt unul dintre cei mai buni pești începători. Ele sunt personalizate, interactive și suficiente pentru a se ridica cu o mulțime de greșeli începător. Cu toate acestea, odată ce ați stăpânit îngrijirea, poate că aurul dvs. ar putea ca un prieten potrivit. Cel mai mare obstacol este alegerea peștilor care nu necesită temperaturi tropicale, au personalități ușoare și pot ține propriile lor în timpul hrănirii.

Goldfish sunt, în general, bine de ei înșiși

Unele de aur pur și simplu nu-i place să aibă orice companie. Mai ales pentru pești care au fost pe cont propriu de peste un an, adăugând un nou partener de rezervor poate fi o încercare înfricoșătoare și intimidantă, rezultând un comportament agresiv sau agresiv. Acest comportament poate să arate ca nipping, înot agresiv și restricționând accesul la alimente la timpul de hrănire.

Goldfish sunt doar amenzi fiind singuri. Ei se bucură de interacțiunea cu îngrijitorii lor și nu suferă de lipsa de companie. "Numai copilul" Goldfish poate beneficia de o interacțiune suplimentară cu mai mulți membri ai familiei sau variază decorul de rezervoare. Poți chiar să-i antrenezi să facă trucuri!

Cu toate acestea, Goldfish funcționează bine cu câteva alte specii de pești și pot beneficia de companie. Iată câteva dintre cele mai bune opțiuni pentru prietenii rezervorului de aur:

01 din 04

Un alt aur (Carassus auratus)

Goldfish ca înot cu alte aur (fără profil). Goldfish standard de cometă ar trebui păstrat cu alte comete cu goldfish fantezie (fără profil) păstrate cu alte fantezii. Fancy Goldfish nu dispune de mobilitate și manevre care poate fi o problemă în timpul hrănirii. Comet, Sarasa și Shubunkin soiurile au tipuri de corp similare, dar diferite colorare dacă sunteți interesat de variație.

Comet Goldfish, chiar dacă ei încep drăguț și mic, pot crește până la dimensiunea unei plăci de cină (12 ") dacă sunt păstrate în condițiile potrivite. Încercând să limiteze dimensiunea peștelui dvs. prin păstrarea lor într-un rezervor mic sau restricționând dieta lor, le va împiedica atât din punct de vedere structural, cât și imunologic. Aurul sănătos prosperă prin a avea o mulțime de spațiu pentru a înota. Deci, indiferent de tipul de aur, veți avea nevoie de minimum 20 de galoane per pește.

Toate aurul ar trebui să fie pe o dietă peletă specifică de aur. Pentru a combate supra-consumarea la suprafață, rezultând o tulburare pozitivă de flotabilitate, este mai bine să păstrați cele mai multe soiuri de fantezie pe pelete scufundate. Dacă aveți pește prea competitiv în același rezervor, încercați să răspândiți dieta peste întreaga suprafață a rezervorului sau amestecați pelete plutitoare și scufundate.

  • 02 din 04

    Zebrafish sunt un pește liniștit, mic, care îi place să înoate în grupuri. Ei pot începe la aproximativ un centimetru în lungime și maximă aproape de doi centimetri, făcându-i semnificativ mai mici decât majoritatea tipurilor de aur. Datorită dimensiunii corporale diferite, ele pot fi combinate atât cu soiurile de cometare, cât și cu soiurile de aur de aur.

    Ele vin într-o varietate de culori și lungimi de fin. Asigurați-vă că ați început cu o dimensiune mai mare decât gura gurii de aur! Deși nu le pot mânca în mod intenționat, dacă un pește devine accidental în timpul hrănirii, acestea vor fi înghițite.

    Zebrafish sunt de obicei prea mici pentru a mânca pelete de aur standard. Deși puteți fi tentați să utilizați fulgi, peletele tropicale mai mici sunt cele mai bune. Fulgiul pierde prea mult nutriție prea repede, datorită unui raport ridicat de suprafață la masă. Prin modificarea dietei din rezervorul dvs., veți limita cantitatea de concurență între specii.

  • 03 din 04

    Există multe soiuri de minnows care sunt potrivite pentru tancurile ornamentale. Fiind veri de zebrafish, au un gust similar în mâncare și îngrijire. La fel ca zebrafish, le place să înoate în grupuri, astfel încât să trebuiască să începeți cu trei sau mai multe. Ele sunt similare în dimensiuni ale zebrafishului când cresc la dimensiunea maximă.

    Avertizare

    Pește ar trebui nu să fie luate din sălbăticie și păstrate în sisteme artificiale, mai ales dacă le adăugați într-un rezervor cu pește deja în ea! Peștele sălbatice tind să aibă o mulțime de bacterii și paraziți care pot sări rapid la alte pești.

    Unele soiuri comune includ norul roșu și alb roșu. Diferite soiuri au culori standard proprii, dar îngrijirea este identică.

  • 04 din 04

    Neritul Snail (Neritina SP.)

    Din păcate, speciile ornamentale de apă dulce non-tropicale sunt limitate, dar puteți lua în considerare și nevertebrate, cum ar fi melcul nervos. Acești scufundări fastidios vă pot ajuta să vă mențineți rezervorul curat prin nibbling pe detritus și alge.

    Aceste melci pot crește până la un centimetru și pot veni într-o varietate de culori de coajă. Majoritatea peștilor îi vor lăsa de obicei în pace, cu excepția cazului în care melcul se întâmplă pe un gust gustos de aur. Cel mai rău caz, melcul este lansat și trebuie să găsească o altă gustare.

    Principala preocupare cu privire la melcii în rezervorul dvs. este suprapopularea. Happy, melcii sănătoși se vor replica foarte repede. Fiind hermafrodiți, nu au nevoie de ajutor! Limitarea surselor de alimentare cu melci, cum ar fi excesul de alimente și alge, vă va ajuta să vă limitați populația.

  • Ține minte că Orice adăugări noi de rezervoare ar trebui să fie în carantină timp de patru până la șase săptămâni într-un rezervor separat cu echipament separat. Acest lucru va păstra orice bacterie nouă și parazitul de a intra în rezervorul dvs.

    Asigurați-vă că vă uitați la noile dvs. adăugări după ce sunt adăugate la noul rezervor pentru a vă asigura că toată lumea se înțelege. Nu toate goldfish ca având prieteni. Dacă goldfish-ul dvs. se supune sau urmărește noile adăugări, încercați să adăugați mai multe locuri de ascundere, astfel încât toată lumea să poată avea propriul spațiu.

    Evaluați întotdeauna dimensiunea rezervorului înainte de a adăuga mai multe pești. Goldfish nevoie minim de 20 de galoane! Stuntându-le într-un rezervor mai mic, va răni numai funcția lor imună. Dacă vă luptați pentru a vă adapta peștelui dvs. actual, nu trebuie să adăugați alții.

    Boluri de aur
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune colegi de rezervor pentru goldfish