Câinii pot mânca popcorn?

câine care se uită la popcorn

Popcorn este o formă de porumb pe care mulți oameni le place să gustări, dar nu tot ceea ce se bucură de oameni este sigur pentru caini să consume. Știind dacă Popcorn este un tratament sigur pentru câini și, dacă da, cât de mult poate ajuta la prevenirea problemelor inutile cu pooch-ul dvs.

Forme de popcorn

Popcornul, desigur, provine din cereale numite porumb, dar există de fapt două tipuri diferite de popcorn.

  • Fluture: Butterfly Popcorn este clasic, împrăștiat, kernelul de zăpadă care este utilizat în cinematografele și soiurile cu microunde de popcorn. În cadrul tipului de fluture există, de asemenea, mai multe soiuri de kerneluri care produc culori și dimensiuni ușor diferite de popcorn.
  • Ciupercă: Popcornul de ciuperci este un kernel rounder, asemănător baseball sau creierului, care este adesea folosit pentru popcornul acoperit datorită suprafeței mai uniforme.

În plus față de cele două tipuri diferite de popcorn, există și mai multe moduri diferite în care popcornul este populat.

  • Cuptor cu microunde: Aceasta este o metodă comună pentru poppingul popcorn, deoarece este rapid și există atât de multe opțiuni de aromă. Microundele folosesc particule mici numite microunde, care sunt similare cu undele radio, pentru a încălzi umiditatea în popcorn pentru ao face pop. Uleiul și diversele substanțe chimice sunt de obicei utilizate în Popcorn cu microunde.
  • Aer: Pot fi achiziționate popoarele speciale de aer. Ei folosesc aer cald și abur pentru a face popcorn pop. Nu sunt necesare uleiuri adăugate sau substanțe chimice în această metodă, făcându-l cel mai sănătos mod de popcorn pop.
  • Plită: Popcornii sunt plasați într-o tigaie, o tigaie sau wok și încălzite folosind ulei pentru a face popcorn pe aragaz.
  • Electric: Similar cu modul în care este popcorn-ul de top, popcornul electric de popcorn utilizează ulei și căldură, dar au, de asemenea, un agitator automat pentru a menține popcornul în mișcare, astfel încât kernel-urile nu ard.
  • Foc direct: Focurile de tabără și grătarele produc focul care încălzește kernel-urile de popcorn, determinându-le să apară cu utilizarea uleiului din folie de aluminiu.

Beneficiile de sănătate ale popcornului pentru câini

Popcorn poate fi o gustare sănătoasă pentru câini din cauza varietății de vitamine si minerale Conține împreună cu unele fibre. Calciu, cupru, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, zinc, vitamine B6, A, E și K, Folat (B9), Niacină (B3), Riboflavină (B2), Tiamină (B1) și acid pantotenic (B5) sunt toate în mod natural în popcorn simplu. În timp ce aceste vitamine și minerale nu pot face un procent mare de nevoi dietetice ale unui câine, este bine să știi că popcornul este o gustare sănătoasă în loc să lipsească în totalitate. Este important să vă amintiți că, totuși, că pregătirea popcornului și a oricăror aditivi sau a aromelor poate neglija beneficiile pentru sănătate Popcorn poate oferi unui câine.

Potențiale preocupări de sănătate cu popcorn pentru câini

Popcorn, în timp ce este sănătos dacă este simplu și aeropotat, nu este sănătos dacă are sare, unt și alte arome adăugate la ea. Popcornul cu microunde este unul dintre cele mai puțin sănătoși tipuri de popcorn și nu trebuie administrat câinilor din cauza substanțelor chimice și a grăsimilor care sunt adăugate la aceasta. Ca o regulă de bază, orice popcorn care a adăugat uleiuri și lucruri ar trebui să fie ținut departe de un câine, deoarece aceste ingrediente pot provoca probleme pentru câinele dvs.

Problemele potențiale cu hrănirea câinelui dvs. Butter sau Flavored Popcorn includ diaree, vărsături, deshidratarea de la sare excesivă, deteriorarea rinichilor din consumul excesiv și prelungit de sare și creștere în greutate. Diaree și vărsături temporare și auto-limitatoare, care nu sunt neobișnuite cu orice schimbare bruscă dietetică, sunt cele mai frecvent observate simptome într-un câine care sa bucurat de un popcorn butted, mai ales dacă era mai mult de câteva piese.

Altele decât aditivii din popcorn, toate kernelurile pot reprezenta și o problemă pentru câini. Asigurați-vă că ați ales orice kerneluri neprofilate înainte de a vă oferi câinele popcorn. Acestea pot provoca un dinte pentru a sparge sau chiar a fi un pericol de sufocare pentru câinele dvs.

Opțiuni de aromă de popcorn pentru câini

Dacă Popcornul simplu, Popcorpul de aer pare prea plictisitor pentru dvs. și câinele dvs., există câteva lucruri sigure pe care le puteți adăuga la Spice Up Pupcorn Pup`s. O cantitate mică de brânză cheddar topită, biți de bacon sau chiar unt de arahide poate adăuga o mulțime de aromă la popcorn. Aceste elemente nu sunt, desigur, la fel de sănătoase ca și popcornul simplu, astfel încât acestea ar trebui să fie oferite doar ocazional și cu moderatie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca popcorn?