13 Lucruri câinii pot simți despre tine

În timp ce știința nu a demonstrat încă dacă câinii au fost cu adevărat înzestrați cu un al șaselea simț, nu sunt negri că sunt creaturi observate.

Plașii noștri cu patru picioare sunt intuitivi, suficient de sensibili și suficient de inteligenți pentru a observa anumite lucruri subtile, mai ales atunci când vine vorba de legăturile lor cu proprietarii lor. Iată 13 lucruri pe care le au observat că câinii pot simți despre oamenii lor:

Câinii simț când nu

1. Dacă nu-i place pe cineva

Câinii pot simți sentimentele dvs. negative pentru o persoană prin intermediul modelelor de respirație, sunetul și tonul vocii dvs. când vorbiți și mișcările corpului tău rigid. De asemenea, emite un miros subtil care le spune că nu-i plac pe cineva. Acest lucru explică, probabil, de ce câinele dvs. scapă agresiv la legile dvs. ori de câte ori vin să viziteze, deoarece pot simți disconfortul vostru în jurul lor.

Câinii simț când tu

2. Dacă nu vă acordați atenție

Câinele tău a luat vreodată un sandwich de pe mâna ta în timp ce erai pe telefonul tău și când ar trebui să-l mănânci? Ele sunt astfel de creaturi inteligente pe care le cunosc cum să profite de faptul că nu vă acordați atenție la ceea ce ați făcut.

Câinii simț când aveți o boală

3. Dacă aveți o boală

Datorită simțului lor ascuțit de miros, câinii au capacitatea de a detecta bolile precum cancerul, migrenele, convulsii sau epilepsii, scăderea zahărului din sânge (diabet) și narcolepsia. Când este instruit corespunzător și de-a lungul acestei abilități, câinii au o precizie aproape perfectă (99%) în detectarea cancerului pulmonar, potrivit jurnalului Terapiile integrative de cancer.

Câinii simț când tu

4. Dacă vă temeți sau sub stres

Oamenii transpiră foarte mult în timpul unei situații stresante sau înfricoșătoare, iar câinii pot mirosi răspunsul corpului dvs. la aceste situații, chiar dacă nu îl arătați pe față. Câinii acordă o atenție mai mică la indicii vizuale, dar Simțurile olfactive sunt întotdeauna atât de ascuțite. Ei pot chiar să spună dacă cineva, care este probabil o persoană de câine, este frică de ei, deoarece transpirația acestei persoane eliberează molecule în aer, care nasul câinelui pot detecta cu exactitate.

Câinii simț când tu

5. Dacă sunteți pe cale să le dați o baie

Observați vreodată că câinele se ascunde sub pat când nici măcar nu i-ați început să vă bateți? Câinii îți pot simți intențiile și ar putea chiar să înțeleagă că o faci pentru binele lor. Deci, chiar dacă ei urăsc în cea mai mare parte băile sau cu unghii și alte ritualuri îngrijirea, unii câini vor supune în cele din urmă proprietarilor lor după câteva încurajări. Câinii se uită la privirea dvs. pentru a vă citi intențiile. Același lucru este valabil și atunci când le aduceți la veterinar pentru verificarea lor.

Câinii simț când tu

6. Dacă sunteți supărat pe ei

Ați văzut că videoclipurile câinilor fiind mustrați de proprietarii lor și mulți dintre ei vor răspunde, de obicei, căutând departe? Experți de la Universitatea din Helsinki a aflat că câinii încearcă să limiteze contactul vizual dacă le detectează temperamentul rău al proprietarului lor. Și căutând departe, ei speră că va face o furie proprietarului lor. Ar putea fi intensitatea în ochii tăi sau expresii faciale din jurul zonei gurii, dar câinii pot fi cu siguranță împreună că ești supărat pe ei, doar prin privirea la fața ta.

Câinii simț dacă tu

7. Dacă sunteți un Pushover

Canines Urmați ierarhiile și ei recunosc cine este alfa în familie. Dacă sunteți un Pushover sau dacă refuzați să vă stabiliți statutul de conducere, fiind incompatibil cu formarea și formarea comportamentului lor, atunci câinii dvs. vor acționa probabil când sunteți în jur, știind că pot scăpa de ea. Amintiți-vă, câinii iubesc să testeze limite indiferent de cât de bine s-au comportat ei. Un lider, totuși, va ști cum să le reintre.

Câinii simț când tu

8. Dacă părăsiți acasă sau mergeți într-o călătorie fără ei

De-a lungul anilor de legare cu dvs., câinele dvs. a învățat să ridice indicii dacă părăsiți casa sau să mergeți într-o călătorie fără ei. Uneori, ei își arată anxietatea de agitație și de separare. Potrivit Societății Americane de Prevenire a cruzimilor față de animale, nu este clar de ce câinii prezintă acest comportament, dar poate că întreruperea în rutinele și programul lor este un declanșator, deoarece câinii sunt creaturi de obicei.

Câinii simț dacă tu

9. Dacă sunteți generos sau egoist

Câinii pot spune dacă sunteți generos sau egoist pe baza modului în care interacționați cu ei. Experți într-un studiu publicat în jurnal Plus unu stabilit că câinii ar putea discrimina de fapt între o persoană care este generoasă sau egoistă și apoi folosește informațiile pe care le-au păstrat de la interacțiunile lor pentru a ști cine să se apropie, având în vedere o situație. Experimentul a arătat că câinii sunt mai atrași de oameni care le-au manifestat cu resurse valoroase în timpul întâlnirilor lor și le-au evitat pe cei care nu le-ar împărtăși sau i-au spus să plece.

Câinii simț dacă tu

10. Dacă nu sunteți demn de încredere

Câinii vor înceta să răspundă comenzilor dvs. dacă simt că nu sunteți de încredere. Experții japonezi care au făcut un experiment printre 34 de câini au aflat că câinii sunt capabili să evalueze dacă un om poate fi fiabil, conform Cunoașterea animalelor jurnal. O mare parte a fiabilității constă în consistența proprietarilor câinilor cu programele și formarea. Dacă ceva devine neregulat, câinii aparent devin stresați astfel încât să dezvolte tulburări comportamentale.

Câinii simț când tu

11. Dacă vă favorizați un animal de companie peste celălalt

În ciuda capacității lor de a vă iubi necondiționat, câinii pot deveni gelos și dezvoltă o rivalitate, mai ales dacă aveți mai mult de un animal de companie în casă. Ei pot simți când favorizați un câine peste celălalt, potrivit unui studiu de la psihologii de la UC San Diego. Ei își vor face gelozia cunoscută proprietarului lor prin împingerea sau atingerea omului lor care se joacă cu un alt câine și vor să-și mirăm în mod constant capătul din spate al rivalului lor.

Câinii simț când tu

12. Dacă sunteți însărcinată

Companionul tău cu patru picioare ar putea ști că ești însărcinată chiar înainte de a face pentru că poate mirosi anumite schimbări în chimia corpului. Dar câinele dvs. ar putea obține, de asemenea, indici de la starea de spirit și comportamentul tău. S-ar putea observa chiar și cum sunteți și # 8221; Chiar înainte ca burta copilului să devină evidentă.

Câinii simț când copilul dvs. este vulnerabil

13. Dacă copilul dvs. este vulnerabil

Deoarece câinii sunt instinctivi și extrem de protejați de familia lor, ei știu când cel mai tânăr membru este vulnerabil. Ele sunt destul de vigilente în jurul copilului și ar reacționa la cea mai mică detectare a unei potențiale amenințări. Când un vizitator se apropie emoționat, patul de a-ți purta copilul, nu fi surprins dacă auzi câinele tău lătrat cu voce tare.

Legătura dintre un om și un câine crește mai adânc când împărtășesc o casă împreună. Dar câțiva câini manifestă o înțelegere mai inteligentă a legăturilor și atașării oamenilor săi, în timp ce alții ar putea arăta mai multe emoții decât inteligența. Cu toate acestea, atunci când un câine se strecoară pe canapea dacă vă simțiți puțin albastru, este modul lui de a spune cât de mult vă aduce cu adevărat.

Citiți următorul: 18 semne că sunteți cu siguranță obsedați de câinele dvs

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

13 lucruri câinii pot simți despre tine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Lucruri câinii pot simți despre tine