Rețetă: biscuiți de câine de ovăz bran bran

Adăugarea fibrei la dieta animalului dvs este necesar pentru digestia sănătoasă, stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și gestionarea greutății. Branul de ovăz este un ingredient ridicat de fibre care include fibre solubile și insolubile. Aceste Ovăz Bran Biscuit câine Faceți-o ușor să adăugați acest ingredient benefic pentru dieta puilor.

Fibrele solubile determină fermentarea în colon. Se dizolvă în fluidele gastrointestinale și se transformă într-o substanță asemănătoare gelului. Gelul se întinde și blochează o parte din grăsimea care ar fi în mod normal digerată și absorbită. De asemenea, împiedică digerarea unor tipuri de colesterol dietetice.

Fibrele insolubile rămân practic neschimbate în timp ce călătorește prin tractul digestiv. Absoarbe lichidul și se lipestează de unele dintre produsele secundare ale digestiei care sunt transformate în scaun de către organism. Acest accelerează procesarea de deșeuri corporale și ajută la prevenirea configurației și blocajelor gastrointestinale.

Alimentele cu fibre bogate, de asemenea, vă mențin ca câinele să se simtă complet mai mult. Nu vrei să hrănești prea multă fibră, dar adăugând unul dintre acești biscuiți de câine de ovăz la dieta zilnică a puilor nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea canininelor. Asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar dacă sunteți preocupat de aportul fibrelor dvs. de companie.

OAT BRAN BISCUTE BISCUTE RECIPE

Ovăz Bran Biscuit câine

Ingrediente

  • 1 cupă de ovăz
  • 1 CUP BRAN OAT
  • 3 cești de făină fără gluten (am folosit făină de ovăz)
  • 1 cană de apă
  • 1 cană de pui de pui
  • 1 cană de unt de arahide
  • 1/3 cană de miere

Directii

Preîncălziți cuptorul dvs. la 350 °F.

Combinați ovăzul, tărâmul de ovăz și făină într-un castron mare de amestecare. Adăugați apa, bulionul de pui, untul de arahide și Miere. Se amestecă bine până când o formează un aluat. Dacă aluatul este lipicios, adăugați o făină mai mică.

Câinele de casă trateazăSpargeți aluatul în bile mici care sunt dimensionate corespunzător pentru câinele dvs. Plasați bilele de aluat pe o foaie de cookie bine lubrifiant. Folosind o furculiță, apăsați bilele în jos în Flat & # 8220; # 8221;.

Coaceți cookie-urile timp de 15-20 de minute. Veți ști când vor fi terminate pentru că vor începe să marcheze. Dacă ați dori biscuiți mai moi, nu le coaceți destul de mult timp. De asemenea, dacă doriți un biscuit crocant, doar coaceți-le pentru câteva minute suplimentare.

Aș recomanda doar adăugarea unui biscuit pe zi la dieta câinelui tău. Dacă îl hrăniți mai multe biscuiți în fiecare zi, va trebui să compensezi caloriile adăugate prin reducerea cantității de alimente pe care le hrăniți în fiecare zi.

Citiți următorul: HIGH FIBER HOME HOME HOME HOME HOME cu Turcia la sol

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Rețeta de biscuiți de câine de ovăz

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: biscuiți de câine de ovăz bran bran