Acest videoclip amuzant dovedește că există întotdeauna o minge ciudată în grup

15 câini așteaptă cu răbdare mâncarea lor și cineva are o minte proprie. Acest videoclip este destul de uimitor, deoarece această femeie a reușit să-și antreneze câinii mari pentru a ajunge în jurul celor mai interesante și Articol teritorial în viața lor - mâncarea lor. Câinii au fost cunoscuți să se omoare reciproc asupra alimentelor și era suficient de inteligentă pentru a le antrena pentru a aștepta să fie chemată.

Este uimitor cât de pacient sunt. Pe măsură ce fiecare câine merge peste cu grijă pentru a-și lua cina, cineva are un cip pe umăr. Pare nebun sau poate că se uită la o pasăre pe care vrea să o aibă la cină. Poate că el este întotdeauna numit ultimul și sa bolnav de ea. Nici unul dintre noi nu ar fi luat ultimul și poate că sentimentele lui sunt rănite.

LEGATE DE: Sfaturi de formare pentru câini de la dr. Roger Mugford

Pe măsură ce femeia îi numește numele unul câte unul, este incredibil cât de bine toți răspund. Acești câini nu se rătăcesc nici măcar când sunt celelalte nume. Această femeie are niște abilități foarte bune de pregătire, dacă mă întrebi!

Oricine deține mai mulți câini știe că timpul de hrănire poate fi agit, mai ales dacă sunt câini cu fălci de blocare sau care au o diferență de dimensiune gravă. Mulți câini trebuie să fie separați pentru a mânca pașnic fără luptă.

Acești câini pot mânca una lângă alta cu demnitate, deoarece proprietarul lor a petrecut timpul să lucreze cu ei, astfel încât să se poată înțelege toți.

Există întotdeauna o minge ciudată în grup, urmăriți acest videoclip amuzant

Nu puteam să nu mai râd la un câine la sfârșitul videoclipului care nu a mers cu programul. Există întotdeauna unul în fiecare grup care are o dungă de independență și poate că o făcea pentru o atenție deosebită. Câinele poate fi destul de inteligent, mai ales când concurează pentru atenție.

Crezi că câinele știa ce se întâmplă tot timpul? Ce antics amuzant fac câinii tăi în jurul valorii de timp de hrănire?

Dacă aveți probleme cu instruirea câinelui, ia în considerare luați-l la școală de comportament Sau angajați pe cineva să vină la tine acasă și să lucreze cu tine. Antrenorii de câini înțeleg tipul de câini de armare pozitivă necesită pentru a le face ca fiind la fel de ascultător ca câinii pe care îi vedeți în acest videoclip. Asigurați-vă că vă dați pacea minții prin pregătirea câinilor dvs. până la viteză!

Îmi plac aceste videoclipuri de încălzire a inimii cu iubitorii de câini ca această femeie care este o mamă la atât de mulți câini fericiți. Dacă ea poate ridica atât de multe, cât de greu ar putea fi unul? Putem fi inspirat de diligența ei și de angajamentul de a petrece timpul de lucru cu animalele ei. Pun pariu că o ajută să-i păstreze și fericită.

Imaginați-vă că 15 câini zâmbind și învârtindu-i cozile pentru a vă saluta când ați venit acasă? Ar fi ca și cum ai avea propriul grup de fan! Acum este o idee distractivă! Cunoașteți oameni care au o mulțime de animale de companie sau câini? Ați fost impresionați de formarea acestei femei? Și în serios, cât de amuzant este acel câine?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest videoclip amuzant dovedește că există întotdeauna o minge ciudată în grup