Cum să păstrați câinele departe de pomul de crăciun

Cum să păstrați câinele departe de pomul de Crăciun

Crăciunul este cunoscut ca fiind cel mai fericit moment al anului pentru oamenii din întreaga lume. Își aduce o dispoziție festivă pentru toată lumea și atmosfera este întotdeauna umplută cu oameni de înaltă calitate, așteaptă cu nerăbdare un nou început. Unul dintre elementele principale care fac Crăciunul special este copacii decorativi de Crăciun. Familiile se întâlnesc pentru a-și decora copacii cu o mulțime de lumini strălucitoare, ornamente, sclipici și tinsels.

În timp ce toate acestea îmi aduce o mulțime de emoție și veselie, este important să găsiți ceva timp pentru a vă dovedi câine copac dacă aveți un câine de companie în familie. Câinii tind să fie mai încântați în această perioadă a anului datorită tuturor luminilor orbitoare și a oamenilor din casă. Ei iubesc micile tratamente atârnate de copaci și nu sunt în măsură să-și dea o curiozitate și emoție. Acest lucru duce adesea la mestecarea ornamentelor și aducerea întregului copac jos. Imaginați-vă de efortul, banii și timpul pe care ar trebui să-l oferiți pentru a cumpăra și decora un nou pom de Crăciun.

Deci, căutând un copac de Crăciun de câine? Iată câteva hack-uri pe care le puteți utiliza pentru a dova câine pomul tău de Crăciun.

Cum de copac de Crăciun pentru câini:

  • Punând un copac goale

Începeți prin a pune un copac goale cu cel puțin 15-20 de zile înainte de Crăciun. Acest lucru va permite ca puștii să se obișnuiască cu prezența pomului de Crăciun. Odată ce curiozitatea și entuziasmul se termină, puteți începe să vă decorați copacul cu lumini și ornamente înainte ca merlul să înceapă.

  • Trezirea la cadouri

O mulțime de oameni se găsesc adesea într-o situație în care câinele se termină mestecând pe cadourile de Crăciun. Nu-i poți da vina cu adevărat. Toate acele panglici și cadouri strălucitoare înfășurate în ziare colorate pot prinde atenția cuiva. Prin urmare, pentru a salva darurile dvs. de la a fi mestecat, așteptați până dimineața de Crăciun. Treziți-vă la cadouri noi și deschideți-le imediat!

  • Plante toxice

Proprietații decorative precum vâscul, Holly Poinsettias, crini, narcise și cireșul Ierusalimului sunt toxice pentru puii dvs. mici. Unele dintre ele includ:

  • Holly Berries și Ivy: poate fi cauza convulsilor și a diareei.
  • Ierusalim Cherry: poate provoca probleme intestinale dureroase.
  • Vâsc: mănâncă această plantă poate provoca o scădere bruscă a tensiunii arteriale care ar putea fi letală.
  • Poinsettia: vărsături și raze de greață.
  • Crini și narcise: pot provoca convulsii.

Cu toate acestea, dacă tot doriți, păstrați-le în locuri care sunt în afara lor. De asemenea, puteți încerca să utilizați opțiuni alternative precum plantele artificiale care sunt 100% prietenoase cu animalele de companie.

În afară de plantele de casă toxice, acele de pin pot fi, de asemenea, o amenințare periculoasă pentru câinele dvs. Chiar dacă acele de pin nu sunt toxice, ele sunt încă ascuțite și mici. Curățați-le imediat când cad de pe copac ca mestecând, își pot răni intestinele și gura.

Citiți mai multe despre Plante care pot otrăvi câinele.

  • Obiecte și heirloomi spart

În timp ce decorați copacul cu decoruri colorate și strălucitoare, încercați să puneți obiectele destrămante și luminile scăzute în sus în partea de sus. De asemenea, puteți utiliza ornamente rezistente la Shatter. În acest fel, pupul tău nu se va răni din cauza unei bucăți de sticlă spartă. Protejați-vă moștenitorul ținându-le la îndemâna poochelului și a copiilor.

Câine de ciobanesc german pentru Crăciun

  • Copaci artificiale

Este mai bine dacă cumpărați un pom artificial de Crăciun în loc de un original. Copaci originali aruncați ace de pin care ar putea să vă rănească pooch-ul. Arborii artificiali, pe de altă parte, sunt mai ușor de manevrat datorită greutății lor ușoare și nu prezintă nici o amenințare pentru animalul dvs. de companie.

Cu toate acestea, în timp ce cumpărați copaci artificiali, evitați cele care sunt decorate cu ornamente strălucitoare și cu tăieturi. Acest lucru va intensifica numai curiozitatea lor. Deci, du-te pentru cei mai ecologici cu bijuterii mai puțin strălucite pe ea.

  • Lumini strălucitoare

Este evident că oamenii iubesc decorarea copacilor lor cu lumini strălucitoare și strălucitoare. Dar v-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă câinele dvs. a mestecat vreodată firele? El / ea ar fi în pericol de a fi electrocutat. Prin urmare, nu puneți luminile decorative pe ramurile din partea de jos.

Împiedică-i să se încurce în fire utilizând cabluri scurte de extensie. Puneți o bandă pe fire, dacă este posibil, astfel încât câinele să nu cadă și să tragă întregul copac împreună cu el. Ascundeți prizele prin plasarea cadourilor în fața lui.

  • Excluzând decorurile alimentare

Anulați decorurile de alimente din lista dvs. pentru a preveni câinele dvs. să-și smulgă pe copac și să facă o mizerie. Restricționați-vă de a face ornamente făcute cu cookie-uri, bomboane de bomboane, bomboane și ghirlande de popcorn pentru a pune pe copac. Păstrați aceste elemente pe masă, în loc pentru ca toată lumea să mănânce și să se bucure. Cumpăra ghirlande făcute din hârtie sau perle dacă vrei să faci copacul tău să arate mai decorativ.

  • Lumini luminoase

La fel de mult cum ne place să punem lumânarea luminilor în fiecare colț al casei, ar trebui, de asemenea, să ne asigurăm la o distanță de siguranță de copac. Inutil să spun că copacul tău va fi centrul de atracție în orice moment și vei ajunge să găsești majoritatea copiilor și animalelor de companie din jurul ei.

Chiar dacă luminile lumânare dau o vibrație foarte festivă datorită luminii sale galbene, așezându-le în apropierea copacului de Crăciun vă poate pune cu ușurință copacul pe foc. Puneți-le pe partea de sus a rafturilor și a meselor. În ceea ce privește pomul de Crăciun, utilizați lumânări LED pentru a ilumina întreaga casă.

  • Asigurarea copacului

Puteți ancora partea superioară a copacului cu un cârlig pe tavan pentru a împiedica căderea copacului pe pământ. Punând o frânghie în jurul trunchiului și legându-l cu un cârlig din spatele copacului, de asemenea, să funcționeze. Nu puteți fi niciodată sigur când câinele dvs. ar putea ajunge să tragă frunzele și ramurile. Prin urmare, asigurați arborele ca o precauție de siguranță.

  • Copac de dimensiuni medii

Cumpărarea unui copac de dimensiuni medii, mai degrabă decât un gigant este o idee sigură, deoarece există mai puține șanse de a cădea și bate pe cineva afară.

  • Găsirea locului potrivit

Plasarea copacului într-o poziție perfectă vă va împiedica câinii să folosească alte bucăți de mobilier pentru a sări pe copac și se rănește. Puneți copacul într-un colț și păstrați o distanță sigură între copac și orice alt mobilier. Puteți, de asemenea, să îl plasați lângă o priză electrică, astfel încât să nu existe nici o problemă de iluminat copac. Va împiedica, de asemenea, caninul să se prăbușească în găurile din soclu.

Nu puneți vreodată copacul dvs. pe o masă. Copiii, precum și animalele de companie, pot trage de fata de masă și pot rupe toate ornamentele și luminile.

  • Rezervor de apa

Nu permiteți niciodată animalelor de companie să bea apă din recipientul copacului. Băutura apă stagnantă poate fi fatală pentru puii tăi. Ascundeți recipientul cu fusta copacului sau plasați decorațiuni sau cadouri pentru ao ascunde. În acest fel, containerul de apă va fi în afara vederii lor. De asemenea, păstrați bolurile de apă umed în orice moment, astfel încât acestea să nu ajungă la băut apă de copac.

  • Verificarea luminilor

Faceți-o un obicei pentru a verifica luminile de pe copac din când în când, pentru a vă asigura că nu există capete libere sau fire expuse. Orice problemă cu cablajul poate provoca electrocutare care va fi mortală atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie. Arborele ar putea, de asemenea, să prindă focul în acest proces.

  • Extensie automată de oprire

Dacă un fir este deteriorat sau expus, având un cablu electric cu o oprire automată, va evita riscurile de electrocutare.

  • Oprirea puterii

Închideți comutatorul de alimentare în timp ce mergeți în afara sau a dormi. Aceasta va împiedica arderea firelor și va păstra decorurile în siguranță.

  • Fencing

Cu toate acestea, dacă trucurile enumerate mai sus nu funcționează pentru dvs., puteți încerca să gardați în jurul copacului. Pentru a face ca gardurile să arate ca o decorare suplimentară, creați zăpada artificială din lână și un om de zăpadă pentru a-i da un aspect diferit. De asemenea, puteți crea un gard de cadou care vă va da copacului un aspect elegant. Păstrați cutiile de cadouri suficient de lungi pentru a lucra ca o barieră pentru câini. Aceasta ar fi cea mai bună opțiune de când câinele dvs. nu va putea să se apropie de copac și să facă o mizerie în jurul ei.

În afară de toate aceste hacks, puteți încerca să le păstrați ocupați în timp ce decorați-le sau scoateți-le pentru o plimbare lungă. O plimbare lungă sau un exercițiu îi va face prea obosit pentru a merge în jurul copacului.

Păstrați-vă pooch-ul departe de ornamente:

Majoritatea copacilor de Crăciun sunt decorați cu ornamente strălucitoare și strălucitoare, sclipici, tăieturi etc. Dar aceste decoruri colorate creează o curiozitate și emoție nedorită în rândul animalelor de companie. Sunteți conștienți de faptul că nu vă puteți învinovăți cu adevărat, deoarece decorurile de Crăciun sunt întotdeauna atrăgătoare. Prin urmare, aici sunt câteva idei care vă pot ajuta să împiedicați cainele să distrugă decorurile.

  1. Spray de apă: Luați o cutie de pulverizare și umpleți-o cu apă curată. Utilizați acest lucru pentru a pulveriza un pic de apă pe pooch-ul dvs. ori de câte ori încearcă să mestece sau să zgârie pe ornamente. Acesta va fi un act de a le arăta că nu aprobați acest tip de comportament și le veți păstra efectiv de la copac.
  2. Amar Spray Apple: Pulverizarea acestei soluții de măr amar pe ramuri și trunchiul vă va ține pupa departe de copac. Sprayul de mere este inofensiv și nu conține substanțe chimice toxice. Când este pulverizat, acesta dă un miros care este inodor pentru oameni. Cu toate acestea, câinii nu sunt un fan al acelui miros și, prin urmare, le ține departe de copac.
  3. Citrus Spray: Acest spray special va da un parfum de citrice proaspăt și fructat atunci când este utilizat. Câinii nu sunt iubiți de fructele citrice. Prin urmare, mirosul îi va ține departe și va umple camera cu un miros răcoritor.

Vacanțele sunt despre petrecerea timpului cu familia, prietenii și prietenul tău mic. Chiar dacă lucrurile nu merg drumul cu decorurile și mâncarea, nu vă lăsați să vă pierdeți temperamentul. Ar trebui să știți că accidentele sunt inevitabile în timpul unei întâlniri de vacanță și prietenii tăi blană pot ajunge la o mizerie. Dar asta nu va lua distracția și fericirea Crăciunului.

Din moment ce câinii și copacii de Crăciun solicită probleme la fiecare Crăciun, păstrați-vă prietenii tăi fericiți și nu uitați să cumpărați o jucărie de mestecat, un guler nou, o cutie de tratamente speciale pentru a-și păstra atenția și un pulover blană pentru a le menține cald vremea rece. Acestea sunt unele dintre cele mai bune cadouri de Crăciun pentru câinii cu care vă puteți gândi. La urma urmei, ei merită o împărtășire echitabilă pe care și Crăciunul!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați câinele departe de pomul de crăciun