Cele mai bune site-uri de ședere câine pentru călătoriile părinților de blană!

Cele mai bune site-uri web de ședere câineChiar și cei mai buni părinți de blană trebuie să scape de la ea din când în când în timp - ridicarea câinilor adorabili este o muncă grea!

Dar ce faci cu iubitul tău Pooches în timp ce ai plecat?

Există o serie de servicii diferite de vizionare și de locuințe la dispoziția dumneavoastră.

Vom lista argumentele pro și contra de servicii diferite, precum și evidențiarea unor puncte de top!

Diferite opțiuni de servicii de îngrijire a câinelui

Opțiunea # 1: Kennel tradițional de câini

Kennels sunt metoda tradițională de urmărire a câinelui - cel mai vechi truc din carte! Cu canise, trimiteți puii dvs. într-un spațiu special conceput pentru îngrijirea câinilor. Câinele dvs. va avea, de obicei, propriul canisa sau cutia, și apoi împărtășită spațiu pentru Romp și se joacă cu alți câini.

Cannelurile pot varia în preț și calitate, cu unele servicii de capăt superior care acționează ca mini canin stațiuni! Întotdeauna sugerăm să luați un tur al oricărei canale pe care le aveți în vedere înainte de a vă plasa puiul.

PROS

Pro: Majoritatea caniselor de câine sunt conduse de experți obișnuiți pentru câini - unele sunt chiar organizate de birourile VET. Cu canale de câine, de obicei, puteți fi siguri că câinele dvs. este în mâini sigure, iar orice aspecte de asigurare sau răspundere sunt tratate de canisa. Cel puțin, proprietarii de câini își fac o viață de îngrijire pentru canini, așa că au tendința să-și cunoască lucrurile.

Contra

Contra: În timp ce câțiva câini nu minte mediul de canisaj, alții îl urăsc absolut. Câini care nu se adaptează bine pentru a schimba sau a lua timp pentru a se adapta la noi împrejurimi, ar putea să nu fie bine la o canisa de câine.

Opțiunea # 2: Servicii private de îmbarcare pentru câini

Pensiunea privată a câinelui este un aranjament în care vă duceți câinele la o altă casă.

Aceste servicii sunt foarte asemănătoare cu caniculele de câini, prin faptul că vă plasați de multe ori puii în mâinile unui expert profesionist sau de îngrijire a câinilor cu experiență. Cu toate acestea, în loc de o unitate separată, aceste servicii sunt operate din casa proprietarului de afaceri.

Acest lucru permite ca câinele dvs. să fie într-un mediu real de acasă care, în timp ce încă nu ta acasă, poate fi mai reconfortant decât o instituție de kennel.

Din nou, veți dori întotdeauna să vizitați casa pe care câinele dvs. va rămâne înainte de a comite.

PROS

Pro: Câinele dvs. devine îngrijire de calitate într-un cadru de acasă, relaxând o parte din anxietate asociată în mod regulat cu caniculele de câine.

Contra

Contra: Încălzire privată implică încă un nou cadru pentru pooch-ul dvs. și există adesea (dar nu întotdeauna) alți câini să se lupte, așa că dacă câinele dvs. nu joacă frumos cu ceilalți, s-ar putea să nu fie o opțiune ideală.

Opțiunea # 3: Servicii de închiriat & Petsitting

Serviciile PETSITTING au PET Pro provenind în casa dvs. pentru a vă urmări câinele. Aceasta înseamnă că câinele dvs. ajunge să se relaxeze într-un cadru familiar, cu o valoare similară (dacă nu chiar aceeași) rutină Pupul tău este obișnuit.

Costul poate varia în funcție de experiența lui Sitter și de mers Rata pentru ședința de companie peste noapte în zona ta.

PROS

Pro: Permite câinelui dvs. să rămână confortabil în propria casă și un mediu familiar. Există, de asemenea, multe rețele de petsitting, atât la nivel local, cât și la nivel global - în unele cazuri puteți obține chiar și Pesitting gratuit, în schimbul furnizării de cazare.

Contra

Contra: Nu toată lumea este confortabilă cu un străin care stă în casa lor.

Plătite vs. Locuiesc gratuit: Cum funcționează serviciile de petsitting gratuite

Servicii de case (Aka Petsitting - Suntem folosind cele două interschimbabil aici) sunt adesea favoritul proprietarilor cu Pouches problematice, deoarece oferă câine experiența fără stres de a rămâne în zona sa de confort la domiciliu.

Servicii de case variază destul de puțin - există câteva opțiuni diferite.

Casele profesionale prin intermediul unui serviciu înseamnă că veți avea loc cu indivizi certificați care urmăresc animalele de vedere pentru o viață. Multe dintre aceste servicii specializate se ocupă de orice licențiere și Probleme de asigurare care pot apărea cu ședința de companie. Acești sitters percepe, de obicei, o taxă medie între 40 - $ 100 zile (prețurile variază foarte mult în funcție de locul în care locuiți și concurența).

Prețuri profesionale de ședere pentru animalele de companie

Ședința de voluntariat de companie este un pic diferit - obțineți Accesul la Pesitting gratuit în schimbul cazului de cazare pe care îl furnizați.

În economia de partajare de astăzi, oamenii angajează alți indivizi să facă totul de la a le oferi o plimbare în jurul orașului (prin uber) pentru a-și alege alimentele sau stau în linie pentru bilete la un nou film (prin iepure de sarcină).

Același lucru este valabil și pentru a vă urmări Canina iubită!

Multe site-uri web permit proprietarilor să angajeze Sitters pentru animale de companie în schimbul unui loc de accident! Cele mai multe site-uri sunt configurate în jurul unui design similar - Proprietarii care au nevoie de Pet / Casa Sitter Postați listarea lor, Detalindu-se Animalele care trebuie să fie urmărite, datele când vor fi departe și informații despre casa și locația lor.

Free Pet Sitting Gigs

Sitters pentru animale de companie completează un profil care să explice experiența lor cu animalele, preferințele personale de animale și - în multe cazuri - orice verificări de fond sau mărturiile necesare din partea clienților din trecut.

Proprietarii de animale de companie primesc un iubitor de animale de companie pentru a-și viziona gratuit prietenii cu patru picioare, în timp ce Sitters Pet primesc gratuit cazare - este o victorie, câștiga!

Deschiderea locuinței dvs. unui străin nu vă va păstra bine pentru toată lumea, dar pentru cei care sunt joc pentru a încerca, puteți salva grămezi de bani atunci când compară schimburile de locuri de ședere gratuite împotriva serviciilor de canisare profesională.

CINE PET SITS GRATUIT? Oameni care doresc să călătorească!

S-ar putea să vă întrebați - Ce fel de oameni voluntari să fie liberi case / animale de companie? Ei bine, oamenii ca mine, pentru unul! Scrisul meu cu K9 de a mea înseamnă că pot lucra de la distanță de la orice locație.

Îmi place să călătoresc, așa că îmi place întotdeauna să profit de capacitatea mea de a lucra de oriunde. Pentru mine, ocazia de a rămâne într-un oraș nou în timp ce cuddling cu o bug de dragoste blană este un vis devenit realitate! De ce să plătiți pentru Air BNB când pot să-l petreci sau să găsesc în schimb?

câine de bowserAm avut o mare experiență în acest an pesitting pentru o familie din Montreal. În timp ce au petrecut săptămâna în Islanda, trebuie să stau cu Bowser - un adorabil Shepherd german / amestec husky M-am îndrăgostit instantaneu!

Aranjamentul mi-a permis să explorez Montreal și mi-a permis Bowser să-i păstreze rutina obișnuită și să rămână fericită și fără stres În timp ce proprietarii ei erau departe.

Proprietarii ei mi-au explicat că Bowser a fost mult mai fericit care stă acasă - au încercat să o pună într-o canisa pentru o călătorie anterioară și ea sa întors la ei nervoși și oprit, având accidente în interiorul casei. Bowser a fost în mod clar mult mai confortabil în mediul ei familiar și am devenit prieteni rapizi.

Câștigul câinelui este un minunat concert pentru oameni care iubesc câinii dar nu pot avea propriile lor, din orice motiv.

În ciuda ședinței mele de experiență pozitivă, când folosim aceste servicii, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți.

Citiți ghidul nostru mai jos despre cum să găsiți un Sitter Pet și procesul general pe care doriți să îl urmați. Continuați să citiți după primele noastre alegeri pe cele mai bune site-uri de service pentru animale de companie!

Ghid de 5 pași pentru găsirea unui Sitter Pet

Pasul 1: Ce să căutați într-un sitter

Atunci când vă exprimați sitterul de companie, iată câteva lucruri pe care să le căutați:

  • Mărturii / recomandări. Cele mai multe site-uri de petsitting permit membrilor să părăsească recenzii, ceea ce permite proprietarilor să vadă ce membri au cele mai mari ratinguri. Nu trebuie în mod necesar nevoie Pentru a evita utilizatorii fără recenzii (nu am avut mărturii inițial pentru primul meu jucător de case), dar văzând pe cineva cu un rating ridicat poate adăuga cu siguranță o pace a minții.
  • Profil & Bio. Vrei să cauți pettsitters decât să ai o bio complet completă, completă cu imagini de profil și o descriere personală. Citirea prin profilul unui utilizator vă va oferi un sens mai bun al personalității lor și de ce sunt pe site. În plus, oricine nu poate fi deranjat să-și umple profilul sau să adauge o fotografie nu ar trebui să vă uitați să vă urmăriți bobina!
  • Alte rețele sociale. De asemenea, sugerez să-ți dau seama de sitters, căutându-le pe alte rețele sociale. Pentru primul meu gigiting, nu am avut nici o recomandare oficiale prin intermediul site-ului de caysaiting - în schimb am recomandat ca proprietarii să vizualizeze profilul meu LinkedIn, ceea ce oferă o privire detaliată la experiența și calificările mele trecute. Acest lucru îi ajută pe proprietari să valideze identitatea și să se asigure că petsitterul lor este un cetățean în sus.
Siturile de companie recomandate

Pasul 2: Făcând concertul dvs. de dorit

Acum știi cum să găsești cele mai bune ședters de companie, dar cum te asigura că îți aleg ocazia de caysiting asupra altor concerte?

Există o serie de moduri pe care le puteți face postul de petsitting atrăgător solicitanților.

  • Oferiți o mulțime de detalii despre animalele de companie. Petsitters doresc să știe despre animalele pe care le îngrijește. Don`t Skimp pe detalii când vine vorba de puii voștri - vorbiți despre placerile și indivizii lor, Quirks de personalitate și de ce le iubești. Nu uitați să includeți și un pic al animalului dvs. de companie (sau mai multe)!
  • Detalii de locuitFi clar despre așteptări. O bună comunicare este esențială pentru orice relație și asta merge și pentru animale! Dacă știți că câinele dvs. trebuie să fie parcurs de 3 ori pe zi, faceți acest lucru clar în lista dvs. de locuri de muncă.

Totul de la medicamentele PET, la colectarea de udare și de poștă electronică ar trebui să fie cel puțin atins în listarea dvs. Puteți salva detaliile extreme pentru mesageria unu la unu, dar cu atât mai mult clarificări puteți oferi în față cu privire la îndatoririle așteptate de la animalul dvs., cu atât mai bine.

  • Listează atracțiile din apropiere. Siturile de companie care vin din Out-of-Town nu cunosc bine zona, deci este locul de muncă pentru a juca rolul agentului de turism (cel puțin puțin). Dacă există o crepă preferată sau un bloc de Starbucks, asigurați-vă că menționați-o! Vrei ca locația dvs. să fie atrăgătoare pentru Sititorii PET potențiali, deci asigurați-vă că ați vorbit la fața locului (fără a fi înșelătoare, desigur, nu doriți ca Sitter să aștepte o evadare a unei țări și întâlnirea unui apartament în centrul orașului).
  • Postați fotografii ale casei dvs. Sitters vor să știe unde vor rămâne. Amintiți-vă că oferă serviciile lor gratuit în schimbul locuințelor, astfel încât aspectul locuințelor este imens! Vorbiți facilitățile dvs. și luați o mulțime de fotografii pentru a vă prezenta casa.
  • Oferiți opțiuni de transport. Mulți situri de companie ar putea să nu aibă o mașină disponibilă, deci asigurați-vă că detaliați cele mai apropiate linii de tren, autobuz sau metrou din jurul casei dvs.

Dacă aveți nevoie de exemplu din lumea reală, verificați doar aerul BNB! În timp ce Air BNB are vizitatori să plătească localnicii pentru închirierea camerei de rezervă sau Futon, în multe privințe, un aranjament foarte asemănător cu ședința de companie - doar în loc de bani, sunteți de către serviciile de ședere pentru animale de companie. Luați act de modul în care gazdele de avion foarte evaluate au vorbit despre casa lor și ce informații includ.

Pasul 3: Mesaje potențialul dvs. Sitter

Majoritatea sistemelor de ședere pentru animale de companie au proprietari postați solicitarea de listare / ședință, iar apoi potențialul Sitters Pet se aplică pentru slujbă. Odată ce aveți o mână de solicitanți, răsfoiți prin profilurile lor și vedeți care dintre ele se remarcă.

Odată ce ați selectat câțiva candidați calificați pentru a avea grijă de prietenul dvs. pufos, în timp ce sunteți departe, este timpul să le trimiteți! Vă sugerăm să vă prezentăm favoritele de la # 1 alegeți la a treia alegere, doar în cazul în care candidații dvs. foarte favoriți se termină să fie indisponibili.

Trimiteți un mesaj la potențialul dvs. preferat Sitter. Puneți-le câteva întrebări pentru a obține un sentiment mai bun al dispoziției și experienței lor. Unele întrebări ar putea fi:

  • Aveți o experiență trecută cu animalele de companie sau în casă?
  • De ce doriți să vizitați [Locație]?
  • Ce te face să vrei să fii un Sitter Pet?

Dacă un sitter nu mă deranjează chiar să răspundă la întrebările dvs., știi că sunt afară! Dacă vă place răspunsurile lor, ar putea fi o potrivire bună!

Pasul 4: Skype Sitter

Vă recomandăm să sari pe un apel telefonic sau la sesiune Skype cu potențialul dvs. Sitter. Video Chatting vă va oferi un sens mult mai bun, mai autentic al personalității Sitterului de companie. În plus, ajută la dovedi că sunt cei care spun că sunt!

Pasul 5: Rămâneți în contact

În unele cazuri, puteți crea un aranjament cu un Sitter PET de câteva săptămâni (sau chiar luni) înainte de data efectivă a călătoriei dvs. Între primul dvs. contact și data de declanșare setată, rămâneți în contact cu Sitter pentru a vă asigura că acestea sunt încă angajate să vină.

Este deosebit de important să verificați cu sitterul cu o săptămână înainte de călătoria dvs. Sperăm că dacă ceva a venit în ultimul minut, sitter-ul tău va face atât de clar, iar dacă orice Hiccup este detectat cu o săptămână înainte, puteți chiar să aveți suficient timp pentru a găsi un alt sitter.

Vă recomandăm să aveți întotdeauna un fel de plan de rezervă în cazul în care sitterul dvs. se potrivește (poate un serviciu de ședință plătit sau o canisa pentru un scenariu cel mai rău caz).

Ca cuvânt rapid de prudență - nu schimbă niciodată banii înainte de întâlnirea în persoană (dacă este efectuată în afara site-ului web al Serviciului de Caysiting), și dacă cineva solicită acest lucru, fiți în căutarea unei înșelătorii. Majoritatea aranjamentelor de ședere se stinge fără nici un cârlig, dar există escroci online pe tot parcursul web, așa că nu uitați să fiți inteligenți și deosebit de precauți dacă cineva vă întreabă o ordine de plată privată sau un alt schimb financiar ciudat.

Pasul 6: Lăsând animalul de companie

În cele din urmă, este timpul pentru călătoria dvs! Asigurați-vă că câinele dvs. are tot ceea ce trebuie să fie confortabil în timp ce sunteți departe - de exemplu, dacă are o jucărie sau tricou preferat cu mirosul dvs., puteți să vă asigurați că aceste elemente sunt lăsate afară.

Ar trebui să fii mereu aranja să aibă cel puțin o anumită cantitate de timp de suprapunere cu sitterul tău - Chiar dacă este doar una peste noapte sau după-amiaza înainte de plecare.

Asigurați-vă că vă plimbați petitterul prin rutina obișnuită a câinelui, inclusiv:

  • Localizarea gulerelor și a lui Leashes
  • Unde alimentele sunt stocate, cantitatea pe masă, numărul de mese
  • Orice medicamente sau tratamente care trebuie aplicate
  • Căile preferate de mers pe jos (dacă timpul permite)

Cu siguranță, durează ceva timp înainte ca Sitter să ajungă să se așeze și să se gândească la orice și tot ce vrea cineva sau trebuie să știe despre câinele tău. Scrieți o listă sau o notă utilă care va fi utilă pentru ca Sitterul dvs. de companie să aibă la îndemână.

Pet Sitting Notă

Furnizați, de asemenea, o listă tipărită sau scrisă de informații de urgență, cum ar fi:

  • Numărul și adresa dvs. de telefon a medicului veterinar
  • Clinica de urgență locală de urgență
  • Numere generale de urgență
  • Informatiile de contact ale prietenului sau rudelor

5 site-uri populare de locuitori și animale de companie

Interesați de a încerca o încercare? Iată câteva site-uri care oferă servicii de ședință pentru animale de companie și servicii de ședere! Am inclus un amestec de cele mai bune site-uri de ședere gratuite, precum și site-uri de ședință plătite de pe Web.

1. Sitters de încredere

TRUSTERITOR TRUSTERIATOR SITTING PET

Sitters de încredere este Una dintre cele mai populare site-uri de ședință case, cu mii de liste active în orice zi. De asemenea, sitters de încredere Include verificarea ID-ului și verificările de fond criminal pe Sitters ca parte a procesului de înregistrare, adăugând un alt strat de securitate.

Site-ul însuși se mândrește cu un design impresionant de site și un UI curat. Este ușor să navigați și este foarte modern (mai ales atunci când se compară împotriva altor site-uri de caysaiting).

În timp ce alte site-uri de caysaiting lasă-o la domiciliu și proprietarii de case pentru a decide între ele dacă concertul va implica un schimb monetar sau nu, Sitters de încredere au nevoie de toate aranjamentele de ședere să fie gratuite, ceea ce simplifică cu siguranță procesul.

Ședters de încredere a fost prezentat în Boston Globe, SUA astăzi, Huffington Post și MSN Travel, printre alte puncte de vânzare. Hei, de asemenea, a câștigat premiul pentru alegerea oamenilor și site-ul social / comunitar al premiului anului de la Bun Ghid Ghid de premii în 2013.

Regiunile acoperite: Peste tot

Prețul de membru: $ 10 / lună (pentru proprietari, precum și sitters) *

Costul serviciilor: Toate aranjamentele de case sunt gratuite!

*Notă: Puteți configura un profil gratuit și puteți verifica diverse sitteri, dar configurarea unei rezervări necesită utilizatorilor să se înregistreze ca membri plătiți.

2. Minte casa mea

mintea mea revizuirea casei mele

Minte casa mea este un site destul de simplu de caysaiting - nu are uxul curat și clar al ședârilor de încredere, dar este încă un site minunat, ambalat cu situri calificate și sute de concerte de case curente. De fapt, mintea mea casa mea a fost primul site de ședință de companie pe care l-am înscris.

Regiuni: Peste tot - cea mai mare parte America de Nord și Europa

Prețul de membru: Gratuit pentru proprietari, $ 20 / an pentru sitters

Costul serviciilor: Marea majoritate sunt aranjamente gratuite, dar mintea mea casa îi permite proprietarilor și ședinților să decidă dacă banii ar trebui schimbați.

3. Rover

Rover Pet Sitting

Rover este o aplicație online și un site web care oferă acces la o mare rețea de conferiți de îngrijire a animalelor de companie în zona dvs.

Cu Rover, poți Selectați un număr de servicii diferite, de la câine ocazional de mers pe jos la ședința de companie pe termen lung, și căutați utilizatori locali care îndeplinesc criteriile dvs.

Cu Rover, vă plătiți siturile, bazate pe orice rată este stabilită de furnizorul de îngrijire. Toată plata este aranjată prin Rover, păstrând schimbul de bani curat și fără hassle.

Proprietarii de animale, Sitters și Walkers au o acoperire de asigurare sub Rover, deși merită remarcat faptul că în timp ce Acest lucru ar putea acoperi urgențe neașteptate VET, Nu implică niciun fel de acoperire în cazul deteriorării casei dvs.

Principalul beneficiu al lui Rover este că într-adevăr vă puteți personaliza pentru îngrijirea de care aveți nevoie - de exemplu, dacă aveți un vecin care vă poate hrăni câinele, dar trebuie doar să vă lăsați pe cineva să renunțe sau să se joace cu câinele în timpul zilei, puteți aranja această configurare Rover.

O mare diferență este că Rover se ocupă de dăruitorii locali de îngrijire a animalelor de companie - nu există aspect de călătorie sau turism. Proprietarii ar putea ca idealul de a avea cineva de îngrijire locală pentru animalul lor de companie, deși din perspectiva mea de petrecere a animalelor de companie, prefer să folosesc casa ședinței ca o oportunitate de a călători și de a vedea noi orașe!

Regiuni: Zona dvs. locală (rețele în mai mult de 10.000 de orașe)

Prețul de membru: Gratuit. Rover ia 20% din banii schimbați (de obicei acest cost cade pe furnizorul de servicii).

Costul serviciilor: Interval de servicii în prețuri. Rover este o piață comunitară, cu prețurile variind în funcție de locație, dimensiunea PET și serviciile necesare.

4. Dogvacay

câine de vacanță

Dogvacay este un alt site de rețea de îngrijire a câinelui, aproape identic în design la rover. Căutați furnizori de îmbarcare canine, servicii de îngrijire de zi, locuințe sau servicii de mers pe jos în zona dvs, și obțineți acces la o rețea mare de persoane # 8220; # 8221;.

Dogvacay personală veghează oamenii din rețeaua lor, care este destul de rece și adaugă încredere. Acestea oferă, de asemenea, suport pentru clienți 24/7 și asigurare de animale de companie (verificați întotdeauna detaliile, deși, cum ar fi asigurarea mașinilor de închiriere, aceste politici acoperă rar tot ce trebuie să vă faceți griji).

Dogvacay are câteva caracteristici suplimentare suplimentare - cum ar fi actualizările de fotografii zilnice și # 8221; politică, care oferă proprietarilor acces la o nouă fotografie a puilor lor în fiecare zi, astfel încât ei pot vedea cum bebelușul lor este de-a lungul lor fără ei!

Ei chiar oferă un serviciu de concierge frumos, care vă poate ajuta să rezervați un nou sitter rapid dacă aranjamentul original cade prin sau dacă aveți nevoie de un ultim moment.

Toate plățile sunt tratate prin aplicația online, făcând întregul proces destul de ușor și convizant.

Regiuni: Zona dvs. locală

Prețul de membru: Gratuit. Dogvacay ia un 20% din bani care este schimbat (scos din taxa de îngrijire a îngrijirii).

Costul serviciilor: Piața comunitară, cu prețurile variind în funcție de locație, serviciu și ce gazdă stabilește ca rată.

5. Îngrijire

Îngrijirea câinelui

Îngrijire este un site bazat pe servicii cu un design este similar cu Rover și Dogvaday - este o rețea de site-uri web de donatori locali de îngrijire, cu animale de companie, ca una dintre numeroasele opțiuni (inclusiv babysitting, îngrijire vârstnică și multe altele).

Regiuni: Zona dvs. locală

Prețul de membru: Începe la 40 $ / lună, poate fi la fel de scăzut ca $ 13 / lună cu un angajament de 1 an.

Costul serviciilor: Piața comunitară, cu prețurile variind în funcție de misiune și ce solicită cererea de îngrijire.

Îngrijire.com are o rețea uriașă de îngrijitori, și este destul de uimitor că puteți găsi totul de la serviciile de îngrijire a vârstnicilor la animalele de companie ședinței unui singur site!

Uită-te la profilurile diferitelor sittri, verificați evaluările și alegeți cea mai bună potrivire. În plus față de rata orară și vârsta de sitter, îngrijirea subliniază, de asemenea, anii de experiență a sitters, care poate fi utilă pentru proprietarii care știu că au nevoie de un sitter de companie mai experimentat.

Îngrijirea oferă, de asemenea, un anumit context prin notarea ratei medii pe oră a ședinților în zona dvs., care poate fi utilă pentru a măsura costul.

Rețeaua imensă a îngrijirii este probabil avantajul lor cel mai mare. Pentru sitters, ar putea fi demn de remarcat faptul că aderarea la îngrijire poate aduce unele costuri suplimentare în afara taxei lunare prin caracteristici premium. În timp ce sugerează taxe suplimentare, unele dintre aceste extras pot fi în valoare de investiția financiară (de exemplu, plata pentru o verificare de fond prin îngrijire vă va îmbunătăți cu siguranță șansele de a fi selectate și vă va pune în afară de pachet).

Cum funcționează asigurarea cu casele?

Asigurarea este manipulată diferit în funcție de serviciul site-ului web.

Pentru site-urile web de ședere în cazul în care nu se schimbă niciun ban, site-ul vă lasă de obicei despre cum să se ocupe și de probleme juridice sau de asigurare.

Ambele se îndreaptă spre casă și mintea mea casa mea au un acord de sitter formează șabloane pe care le puteți folosi pentru a schița ceva, dacă simțiți că este necesar (deși majoritatea aranjamentelor nu par să implice aceste acorduri).

Merită să vă uitați la Proprietarii de case / Polița de asigurare a chiriașului și polița de asigurare a animalelor de companie (Dacă aveți unul), orice multe incidente pot fi deja acoperite de asigurarea dvs. existentă.

Alte site-uri precum Rover și Dogvaday, care implică un schimb monetar, oferă o acoperire de asigurare de bază ca parte a pachetului.

Asigurați-vă că ați citit imprimarea fină pe ofertele de asigurare ale oricăror site-uri, Atât cel mai mult implică o deductibilă nu nesemnificativă și, în timp ce acoperă unele aspecte ale acordului dvs. de îngrijire a animalelor de companie, cu siguranță nu vor acoperi tot ceea ce vă puteți aștepta sau sperați.

Dog Sitting Asigurări

Dacă închiriați, verificați-vă de leasingul și asigurați-vă că nu există restricții la locul de ședere sau ocupanții temporari. În marea majoritate a situațiilor, nu ar trebui să existe niciun motiv pentru care nu puteți avea un ședter de casă acolo, dar întotdeauna mai bine sigur decât îmi pare rău! Dacă simțiți că este necesar, executați situația de către proprietarul dvs. (ar trebui să fie fericiți, deoarece este mult mai bine să aveți pe cineva care ocupă o casă decât să fie goală pentru o perioadă lungă de timp).

Ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine?

Călătoria dvs. ar trebui să plece fără nici un cârlig, și sperăm că toate lucrurile se întâmplă bine la domiciliu, de asemenea!

in orice caz, În șansa de oprire, ceva nu merge bine, ar trebui să aveți un plan de urgență.

De exemplu, Ce se va întâmpla în zborul dvs. este întârziat? Sitterul dvs. de companie poate fi capabil să rămână un pic mai mare, dar dacă nu, asigurați-vă că aveți un număr de canisa sau un prieten de familie local la îndemână, care ar putea fi nevoie să intre pentru a oferi suprapuneri.

Există, de asemenea, posibilitatea subțire ca ceva să se întâmple cu sitterul sau puștiul.

Dezvăluirea completă - am avut un incident în timp ce mă uitam la Bowser în Montreal! Bowser a intrat într-o ciocolată în rucsacul meu și am ajuns să o duc la clinica Vet de urgență. Bowser a fost un câine foarte mare (85lbs) și știam cantitatea de ciocolată pe care o mânca era prea mică pentru a face cu adevărat orice, dar nu am putut să iau orice fel de risc cu câinele altcuiva.

A fost o după-amiază foarte stresantă atât pentru Bowser, cât și pentru mine. Din fericire, proprietarii ei au fost foarte înțelegătoare și chiar mi-au rambursat factura de 160 USD. În timp ce clinica de urgență mi-a spus la telefon ca să o aducă, au fost de acord când am ajuns acolo că era bine și nu trebuie să-și pompeze stomacul - dar mă lovesc cu taxa de consultare! Aceasta este o poveste întreagă pentru încă o zi.

Proprietarii lui Bowser Didn`t nevoie să plătească acel proiect de lege - este unul dintre acele zone gri în care nu există niciun regulă stabilită cu privire la modul de gestionare a situației. Este cu siguranță merită să luați în considerare modul în care vă veți ocupa de o situație de genul asta, unde se întâmplă în ceasul dvs.

Ați angajat vreodată o casă de casă printr-unul dintre aceste site-uri (sau un serviciu similar) pentru a vă urmări puiul? Cum a mers și ai face din nou? Distribuiți-vă gândurile în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune site-uri de ședere câine pentru călătoriile părinților de blană!