Sunt câini & foxes legat?

Sunt câinii și vulpile legate?

Dacă câinele dvs. este suficient de norocos pentru a arăta ca vulpea elegantă, vă puteți întreba, "# 8220;sunt câini și vulpi legați?& # 8221; În timp ce câinii și vulpile pot arăta la fel în unele moduri, ele sunt de fapt destul de diferite unul de celălalt.

Câinii și vulpile s-au divertisment de la ceilalți milioane de ani în urmă, lăsându-i incapabili să se reproducă și să nu se înțeleagă. Nu numai că trăiesc diferit, dar mănâncă, rasează și au învățat și în mod diferit. Asa de, sunt câini legați de vulpi? Și cât de îndeaproape sunt ei, dacă da? Citiți mai multe pentru a afla mai multe.

Sunt vulpi și câini legați?

Câinii și vulpile sunt amândouă Membrii familiei Canidae. Familia Canidae include câini domestici, vulpi, lupi, șacuri și coioți. Câinii și vulpile sunt membri ai subfamiliei Caninei, una dintre cele trei subfamilies din familia Canidae. De aici, câinii și vulpile încep să se diferențieze taxonomic fie la Canini, Vulpini, fie la Urocyon. Această divergență a început acum 7 până la 10 milioane de ani în urmă.

În timp ce câinii și lupii se deosebesc de la Canini la Canina sau Canini de lupi, cele mai multe vulpi se deosebesc de cedocyonina sau canini de vulpe. Vulpile din acest subtibe de cedocyonina sunt mai strâns legată de câini și lupi decât vulpile din alte subteari. În cedocyonina sunt vulpea de crab, vulpea găurilor, vulpea lui Darwin, Pampas Fox, vulpea cenușie americană și vulpea And.

Acest lucru pune vulpile rămase în tribul Vulpini, tribul sorei din Canini. În tribul Vulpini se află vulpea cu urechi, Fennec Fox, vulpea lui Blanford, vulpea de nisip tibetan, setul de vulpe și vulpea arctică. Aceste vulpi sunt mai puțin legat de câini decât vulpile din subtirea cedocyoninei. Doar două vulpi rămân; vulpea insulei și vulpea gri, membrii genului de urocyon. Aceste vulpi sunt cele mai puțin legate de câinii casnici.

Cum sunt câinii diferiți de vulpi?

Dacă câinii și vulpile nu sunt legate, ceea ce le face diferit unul de celălalt? Unele dintre cele mai mari diferențe includ o durată de viață mai scurtă, un comportament mai secret, incapacitatea de a gunoi și o dietă foarte diferită. Datorită acestor diferențe vastă, Foxele nu pot fi animale de companie în același mod în care pooch-ul tău poate.

Durată de viață

Spre deosebire de câini, durata de viață a vulpilor variază considerabil. De exemplu, o sălbăticie vulpe rosie se poate aștepta să trăiască timp de 2 până la 5 ani. În mod similar, Vulpii arctici trăiesc timp de 3 până la 4 ani în sălbăticie. Cu toate acestea, alte specii de vulpe trăiesc mult mai mult, cu durată de viață care sunt mai asemănătoare câinilor domestici. Foxes Fennec poate trăi timp de 10 ani în sălbăticie și 13 în captivitate. Nisipul de nisip tibetan trăiesc timp de 8 până la 10 ani în sălbăticie. În comparație, câinele mediu mediu are o durată de viață de 10 până la 13 ani! Deci, în timp ce unele vulpi au o durată de viață similară prietenului tău blând, alții au considerabil mai scurți. Toate depinde de speciile specifice de vulpe.

Comportament

Cele mai multe vulpi sălbatici sunt timid și secret în jurul oamenilor. Ei vor evita oamenii și animalele mai mari la toate costurile, deoarece văd oamenii ca o amenințare. Cu toate acestea, unele vulpi urbane devin mai îndrăznețe pe măsură ce se apropie de oameni. Acest comportament îndrăzneț este neobișnuit și ar trebui să fie descurajat. În cazuri excepțional de rare, vulpile urbane mușcă pisicile în aer liber și câini mici sau cățeluși în afară noaptea. În schimb, majoritatea câinilor domestici sunt plecați și iubesc compania oamenilor.

Instruire

Spre deosebire de câini, Foxele nu pot fi complet Housetrained. Acest lucru se datorează faptului că vulpii își marchează instinctiv posesiunile cu urină. Cu toate acestea, unele specii de vulpe sunt mai ușor de ocupat de tren decât altele. De exemplu, vulpile roșii sunt mai ușor de găzduit decât vulpile Fennec. De asemenea, vulpi nu răspund la pedeapsă în același mod în care câinii fac. Deși câinii ar trebui nu fi pedepsit Ori, o vulpe nu va înțelege niciodată că pedeapsa se datorează acțiunilor lor. Orice pedeapsă sau altă consecință negativă provoacă doar frică în vulpile domestice, deoarece nu înțeleg antrenamentul în același mod în care câinii fac.

Diete

Spre deosebire de câinii domestici, vulpi au nevoie de o dietă care imită prada lor din sălbăticie. O vulpe captivă trebuie să fie hrănită șoareci sau șobolani pre-ucis, ouă și insecte. În timp ce alimentele cu fox cu adăugare Taurină este disponibilă pentru a cumpăra, singurul kibble nu este suficient pentru a stimula mintal o vulpe de companie. De asemenea, în sălbăticie, o vulpe va cache mâncarea lor prin îngroparea acestuia pentru consum ulterior. Unele vulpi au, de asemenea, diete specializate, cum ar fi Fox de crab-mănâncă De exemplu, care se hrănește oportunist pe ouăle și șopârlele de broască țestoasă, precum și crabi. În schimb, câinele dvs. poate câștiga toate nutrienți au nevoie de un castron de calitate de kible cu o sursă bună de proteine.

De ce câțiva câini arată ca niște vulpi?

Există mai multe rase de câini care seamănă cu vulpi. În timp ce nici o rasă nu arată complet asemănătoare cu o vulpe, unele au caracteristici care ar putea fi descrise ca fox. Membrii lui Spitz familie sunt printre cele mai multe rase de vulpe. Spitzes sunt ajustate pentru a trăi în climatele nordice dure. Cu straturile duble izolatoare și urechile mici, de sus, pentru a reduce riscul de feroce, rasele Spitz se pot asemăna cu vulpi. Pe lângă aceasta, rasele Spitz sunt cunoscute pentru independența și suspiciunea față de străini, oglindiând o natură secretă a vulpei sălbatice.

De exemplu, American Eskimo Câinele se poate asemăna cu vulpea arctică. Cu haina de pluș albă și natura vocală, această rasă face un tovarăș frumos și activ. În mod similar, curiosul și agilei Schipperke seamănă cu o vulpe negru. Cu urechile sale ridicate și dimensiunea mică, această rasă face ca o alternativă de vulpe recompensitoare. Finlandeză Spitz are o construcție pătrată, o haină roșie și urechi de mare, care îi dau un aspect roșu de vulpe. Puii din această rasă sunt deseori descrise ca fiind similare cu un pui de vulpe roșii. Cu această ființă a spus, Nu trebuie să obțineți un câine pe baza unui aspect singur. Câinele dvs. trebuie să se potrivească stilului tău de viață și acasă înainte de orice altceva!

Poți păstra o vulpe ca animal de companie?

Unii oameni cumpără vulpi cu speranțele pe care le pot păstra când vor păstra un câine. Din păcate, acest lucru duce la abandon și eutanasie a acestor animale. Foxele sunt foarte întreținute și necesită o mulțime de spațiu pentru a săpa, de a alerga, juca și furaje, făcându-și proprietatea Hobby specializat care necesită abilități de specialitate. Un proprietar responsabil de vulpe trebuie să aibă interese specifice în managementul și comportamentul animalelor exotice și ar trebui să înțeleagă că comportamentul de vulpe este separat de comportamentul câinilor.

De exemplu, o vulpe de companie nu poate fi pregătită în același mod în care un câine poate, deoarece trebuie să-și marcheze teritoriile și posesiunile. Deși vulpii sunt rareori agresivi față de oameni, ei pot mușca când sunt încurcați sau panicați. Ele pot fi, de asemenea, foarte distructive în jurul casei, mestecând și ripping obiecte și mobilier fără discriminare. Foxele nu pot fi instruite în același mod în care un câine poate, mai ales că nu înțeleg pedepsele. În timp ce nu ar trebui să vă pedepsiți câinele în primul rând, o vulpe de companie este chiar mai puțin probabil să înțeleagă că acțiunile lor în jurul casei au consecințe. Toți acești factori combinați vulpi de companie necorespunzătoare pentru casa medie de familie.

Poți păstra o vulpe ca animal de companie
Foxele nu ar trebui să fie ținute ca animale de companie.

Sunt câini și vulpi legați? - Întrebări frecvente

Asa de, sunt câini și vulpi legați? Dacă aveți mai multe întrebări despre acest subiect, nu ezitați să vă referiți la secțiunea noastră de întrebări frecvente pentru mai multe detalii!

Sunt vulpi mai strâns legați de pisici sau câini?

Foxes sunt mai strâns legată de câini decât pisicile. De fapt, vulpile sunt doar foarte îndepărtate legate de pisici. Ambele vulpi și pisici sunt membri ai Carnivora, care se împart în două grupe: caniformia sau carnivorele asemănătoare câinelui și feliformii sau carnivorele asemănătoare pisicii. Această împărțire sa întâmplat cu aproximativ 52 de milioane de ani în urmă, punând o distanță semnificativă între vulpe și pisică.

Din această diviziune a venit familia Canidae, care cuprinde câini, vulpi, șacalii și lupi printre alții. Există încă trei împărțite de aici: Canini, Vulpini și Urocyon. În timp ce câinii s-au despărțit de tribul Canini, majoritatea vulpilor se îndreaptă spre tribul Vulpini. Această divergență între câini și vulpi sa întâmplat aproximativ 7 până la 10 milioane de ani în urmă. Cele două vulpi rămase aparțin genului de urocyon.

Poate o copie de vulpe cu un câine?

Câini și vulpi nu poate fi întrebat. Acest lucru se datorează faptului că câinii și vulpile au divergențat cu 7 până la 10 milioane de ani în urmă. Dimpotrivă, câinii sunt mai strâns legați de lupi, coioți și dingos. Aceste specii au divergentat doar cu 3 până la 4 milioane de ani în urmă, comparativ cu diferența de 7 până la 10 milioane de ani dintre câine și vulpea. Împreună cu această divergență au venit mai multe schimbări care opresc vulpi de la reproducere cu câini. Cea mai importantă diferență este în cromozomii lor.

În timp ce un câine are un total de 78 de cromozomi, A vulpe rosie are 35 până la 39 de cromozomi. În mod similar, vulpea Fennec are 64 de cromozomi, așezându-l departe de câinele casnic. Un câine casnic poate rasa doar cu un alt canid care are, de asemenea, 78 de cromozomi. Deci, în teorie, un câine domestic ar putea interberbed cu lupul gri, Dingo și Coyote, toate au 78 de cromozomi.


Foxele și câinii se înțeleg bine?

Majoritatea câinilor și vulpilor nu se înțeleg bine și nu ar trebui să fie păstrate împreună. Câinii și vulpile sunt atât animale teritoriale, cât și vulpi au nevoie instinctiv să-și marcheze Teritoriile și posesiuni. De asemenea, cei doi învață foarte diferit. În timp ce câinele dvs. poate înțelege cererile dvs., poate să nu fie o vulpe de companie. O vulpe de companie nu va pipăi exclusiv într-o cutie de gunoi sau în afara, dar câinele dvs. este de așteptat să pipi în afara de fiecare dată. Acest lucru poate provoca confuzie și conflict între cele două dacă sunt păstrate în aceeași casă.

În cele din urmă, deși excepțional rare, Foxele sălbatice sunt cunoscute pentru a mușca sau ataca câini mici când este lăsat nesupravegheat. Acesta este un risc de a lua în considerare la ieșirea câinilor mici în afara numai. În plus, multe rase de câine cu o doză mare de pradă vor urmări instinctiv sau vor răni vulpi. Acest lucru pune atât animalele la un risc deosebit de rău.

Câinii au evoluat de la vulpi sau viceversa?

Câinii nu au făcut-o evolua de la vulpi, nici Foxes nu a evoluat de la câini. Conform cercetare, Ca canini de lupi și canini asemănătoare vulturului pot avea divergente de la un strămoș la aproximativ același timp, între 7 și 10 milioane de ani în urmă. Canidul mic de vulpe, Leptocyon, a devenit strămoșul comun al animalelor din familia Caninae, familia câinilor, lupilor și vulpilor. Leptocyon a fost un gen care a cuprins 11 specii cunoscute. Spre sfârșitul anului Leptocyon`s Existența, unele dintre speciile sale asemănătoare cu vulpile de astăzi. Descendentul imediat al Leptocyon gen, Eupyon, populațiile formate care au devenit în cele din urmă primii membri ai Canis gen. Eupyon a fost un taxon tranzitoriu al caninilor de coioote sau de cocoașă, cu cel puțin două specii. Acest taxon tranzitoriu este diferențiat de Leptocyon Prin diferența sa de dimensiune și structură osoasă.

Foxes mizerie cu câini?

Foxes pot fi periculos la animale de companie, inclusiv câini. in orice caz, Majoritatea câinilor nu sunt în pericol de la vulpi cu excepția cazului în care sunt foarte mici sau foarte tineri. Acest risc crește dacă câinele dvs. este afară pentru perioade lungi de timp. Din fericire, câinii sunt mai predispuși să urmărească vulpi sălbatici decât să fie atacați de ei.

Cel mai mare risc pentru câinele dvs. de la o vulpe este Transmisia bolii. Foxes sălbatice au o gamă de paraziți, inclusiv căpușe, purici, Flukes, viermi, și acarieni. Problema cea mai devastatoare cu vulpi sălbatici este rabie, o boală pentru care vulpi sunt un transportator major în unele țări. Acest virus este transferabil prin mușcături și poate fi fatal la oameni și câini deopotrivă. Pentru a vă proteja câinele, asigurați-vă că păstrați-le vaccinuri la zi!

Sunt câini și vulpi legați? Deși aceste două animale au fost odată aproape de taxonom, evoluția a pus milioane de ani între ele de atunci. Ei nu mai pot să mai întrebe și să se lupte să coexiste fără conflicte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt câini & foxes legat?