15 Cele mai influente animale de companie pe internet

Nu știu despre tine, Dar nu am mulți adepți pe Instagram sau pe orice altă rețea socială pentru asta. Cu toate acestea, există animale de companie atât de faimoase încât au propriile lor branduri și urmări masive. Unele dintre aceste animale de companie au chiar mai mulți adepți decât anumite celebrități!

Cele mai influente animale de companie pe internetM-am dus într-o căutare pentru a găsi unele dintre cele mai influente animale de companie de pe Internet și ceea ce am găsit a fost absolut adorabil! De la canini drăguți cu prietenii lor hilar de animale la animale de companie inspirate care pot transforma ziua proastă a nimănui, am găsit cincisprezece dintre cele mai inspirate animale de companie pe care internetul le oferă.

Indiferent dacă preferați să vă petreceți timpul de navigare a timpului Instagram, Facebook, Twitter sau doar să vă certați prin fiecare canal social media, există un animal de companie pe această listă pe care veți dori să îl urmăriți. Cine știe, poate că unul dintre animalele de companie vă va inspira Promovați-vă online online!

15 cele mai influente animale de companie pe internet

1. Manny The Frenchie

Manny Bulldogul francez este cel mai faimos bully pe Instagram. Oferind mai mult de 1 milion de adepți, acest puști este o forță care trebuie luată în considerare. El donează în mod regulat caritate și este atât de faimos încât a fost rugat să apară în filme!

Manny a fost de fapt cumpărat la un preț de reducere de la un crescător, pentru că era runt. Ei bine, puțin a știut crescătorul că Manny ar prelua lumea buldogului francez!

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de Manny The Frenchie (@manny_the_Frenchie)

2. Domnul. Bagel Chinchilla sau Chinnybuddy

Un chinchilla ar putea fi un animal ciudat la unii, dar de fapt fac animale de companie uimitoare - nu că am condamnat deținerea oricărui animal sălbatic. A fost adoptat de proprietarul său, Steve și devenind de atunci Instagram, faimos, cu mai mult de 112.000 de adepți.

Domnul. Bagel este un activist împotriva comerțului și adoptarea în loc de cumpărare. El poate fi văzut purtând tot felul de accesorii mici și bucurându-se de viața chinchillan cu modul în care proprietarul.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de dl. Bagel Chinchilla (@chinnybuddy)

https: // Instagram.COM / P / BRWAX-QGF7Q /?luate de = chinnybuddy & # 038; hl = ro

3. Boo Pomeranian

Boo Teddybear Pomeranian a devenit faimos pe Facebook în 2010, când cântăreața Ke $ ha a tweeted că a avut un nou prieten (boo). Cu 5 milioane de adepți pe Facebook, Boo a fost abordat de un reprezentant de carte care întreabă dacă proprietarul său ar putea scrie o carte de imagine a faimosului său Pomeranian.

BOO: Viața celui mai drăguț câine A lovit rafturile în 2011. În cele din urmă a fost publicată în 10 limbi. După succesul primei cărți a fost lansată o secundă: Boo: câine mic în orașul mare. Boo este cu siguranță o forță care trebuie luată în considerare în lumea animalelor de companie. Nu mulți pot spune că au deja două cărți!

4. Pisica morocanoasa

Toată lumea știe Pisica Grumpy până acum, pisica cu fața care arată că întotdeauna judecă pe toți. Știați că numele ei este sos tartar și că ea suferă de forma felină de dwarfism? Ea are picioare ușor mai scurte și este altfel complet normal.

Fața lui Tardar Sosul a luat lumea prin furtună ca o meme și ea a câștigat de atunci 8 milioane îi plac pe Facebook. În 2013, a fost aleasă ca fața friskies. A apărut pe un spectacol de joc pe YouTube pentru brand și a zburat de prima clasă și a rămas în Top Notch Hotels.

Această pisică este dovada că este diferită vă poate face faimos, deși ea încă pare nemulțumită de tot ce sa întâmplat.

LEGATE DE: 12 câini care sunt cele mai mari stele sociale media

5. Câine pentru bărbați

Cunoscut ca cel mai elegant câine din lume, el arată mai bine într-un costum decât cele mai multe celebrități. Cu aspectul său frumos și fler pentru modă, această canină a transformat lumea modei cu susul în jos.

Acest Shiba Inu numit Bodhi a făcut destui bani pentru proprietarii săi că și-au părăsit slujbele de zi și au luat-o la îmbrăcarea cu normă întreagă. Cu mai mult de 296.000 de adepți pe Instagram, el pune o mulțime de scriitori de modă la rușine. Este ușor să vezi de ce - face ceva să arate foarte, foarte bun.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de câinele de bărbați (@mensweardog)

6. Esther porcul de mirare

Cine ar fi crezut că un porc ar face lista? Cu siguranță nu am făcut-o, dar după ce am avut o privire la Instagram și pe site-ul ei, a fost important să adaug acest animal de inspirat pe listă.

Esther a intrat în viața proprietarului ei după ce un vechi prieten la contactat pentru că își amintea că era foarte îndrăgit de animale. Ea a spus că au avut un mic porc, dar provoca haos în casa lor. Ce cu a avea deja gemeni și alte animale de companie deja, avea nevoie pentru a găsi porcul o casă bună înainte ca totul să se desfasoara.

Omul a luat în porumb și în câteva zile el a avut un nou animal de companie în jurul casei. Ce trebuia să fie un porc de burtă mini, sa dovedit a fi un porc de fermă de dimensiuni comerciale. Esther a crescut de atunci pentru a fi un sfert de tonă. Prezența ei a influențat proprietarii să devină vegani și avocați ai bunăstării animalelor.

Esther Pig Pig Facebook are rețete vegane și videoclipuri, și de atunci a ajuns peste peste 140.000 de adepți. Instagramul ei are peste 294.000 de adepți, și este clar că Esther este cu siguranță unul dintre cele mai influente animale de companie de pe Internet.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de Esther porcul de mirare (@Estherthewondepig)

7. Sir Charles Barkley

Să nu fi confundat cu jucătorul NBA, Sir Charles Barkley este un buldog francez superb din Seattle, Washington. Părinții lui au început contul său Instagram ca o modalitate de a arăta prietenii și familia animalelor lor de companie, dar în curând a câștigat mult mai mulți adepți decât au anticipat vreodată.

Cu mai mult de 481.000 de adepți, Sir Charles este o celebritate în sine. Instagramul său este absolut adorabil! El are propria linie de îmbrăcăminte pentru oameni care sunt și fanii avid.

LEGATE DE: 20 cele mai bune panouri Pinterest pentru proprietarii de câini

8. Ton câinele

S-ar putea să-l recunoașteți ca câine în "Phteven & # 8221; MEMES, dar sunt mult mai multe despre povestea lui decât doar asta! Tuna Câinele are peste 1.8 milioane de adepți pe Instagram astăzi.

El este o cruce de Chihuahua / Dachshund care a fost abandonată pe o margine lângă San Diego, California. El a fost preluat de un grup de salvare și, în cele din urmă, dus la piața unui fermier unde a fost adoptat de Courtney Dasher. Tonul a ajuns să fie un eșec și trăiește cea mai bună viață posibilă.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de ton {rasă: chiweweweneie} (@tunameltsmyheart)

9. Hamilton Pug

Acest pug la modă a fost salvat de la un adăpost din Ohio și a adus în New York City să trăiască ca un rege. El are mai mult de 843.000 de adepți pe Instagram. Cred că are ceva de-a face cu alegerile sale de îmbrăcăminte, pentru că băiatul arată Dapper Cele mai multe zile.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post comun de Hamilton + Rufus (@hamiltonpug)

10. Nala Cat

Dacă nu l-ați mai văzut pe Nala, sunteți pentru un tratament. Această pisică este superbă! Nala este un alt cârpe la povestea bogățiilor, de asemenea. Ea a fost abandonată de proprietarii ei, dar a fost găsită în curând și sa mutat într-o casă mare.

Proprietarul ei a început un cont Instagram pentru a-și urma povestea, iar de atunci Nala a devenit cea mai faimoasă pisică de pe fotografia de postare social media socială. Ea are de la mai mult de 3 ani.2 milioane de adepți.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de Nala Cat ™ (@nala_cat)

11. Cat de cafea albă

Fondurile sunt în prezent adunate pentru pisica de cafea albă după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an. Această frumoasă felină are una dintre cele mai frumoase conturi Instagram pe care le-am văzut. Cu mai mult de 1.4 milioane de adepți, înțeleg de ce este atât de faimos.

Aici speră că are o recuperare rapidă.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de cafea AKA MR. Alb (@white_coffee_cat)

12. Maru Taro

Maru Taro este un alt faimos Shiba Inu care locuiește în Japonia. Instagramul său urmărește viața în est și este frumoasă. Aspectul cultural al contului său îl face să privească ceva.

Maru Taro este întotdeauna până la ceva. În prezent are mai mult de 2 ani.5 milioane de adepți și vine în al doilea rând numai la pisica Nala.

Articol similar: 20 de cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini

13. Toastul câinelui

Acest cavalier regele Charles Spaniel a fost salvat de la o moară de catelus în 2011 și a fost de atunci un purtător de cuvânt al comerțului ilegal. După ce noii ei proprietari au găsit-o, ei spun că dinții ei erau putredă și că toți trebuiau să fie îndepărtați. Acest lucru a dat drumul spre limba ei semnătură care atârnă tot timpul.

Toastul are mai mult de 371.000 de adepți pe Instagram. Viața ei este acum o cale lungă de la viața oribilă de a fi crescută într-o moară de catelus. Dacă decideți să urmați pagina ei, veți vedea rapid de ce adoptarea este mult mai bună decât cumpărarea!

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărtășit de câine întâlnește lumea (@dogmeetsworld)

14. Marnie câinele

Marnie a fost salvată de pe străzi când a fost de aproximativ 10 ani. Ea a fost pusă într-un adăpost și a adoptat în cele din urmă printr-un post despre petfinder. După ce a luat o casă de tren, Marnie a fost dusă la VET și dinții ei putrezi au fost extrași.

Dinții decăzuți sunt ceea ce ea se prăbușește atât de rău, iar după procedura avea un nou contract de leasing pe viață. Spre deosebire de toast, Marnie are doar o limbă foarte lungă, care să stea chiar înainte ca mașinile să fie îndepărtate. De la salvarea, Marnie se mândrește cu mai mult de 2 milioane de adepți pe Instagram.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de Marnie câinele / sora Phyllis (@mariethedog)

15. Quasie cel Mare

Am un punct slab pentru păstorii germani și chiar mai mult pentru cazuri speciale. Aici se întâmplă Quasie cel Mare. Sa născut cu sindromul coloanei vertebrale și este unul dintre cei doar 15 câini din lume care suferă de această condiție.

Deși nu este amenințarea vieții, artrita poate intra în când devine mai în vârstă. El a fost găsit la un adăpost din Minnesota doar anul trecut. Povestea lui Quasie a fost împărtășită ca focul sălbatic, și, în cele din urmă, a fost adoptat de o familie minunată.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de cvasi cel mare (@quasithegreat)

Contul său instagram este uimitor. Cvasi are o voință de a trăi ca nici un altul, și el nu permite starea lui să se ia de la el având cel mai bun moment vreodată. Quasie are 149.000 de adepți pe Instagram. Cred că are multe de-a face cu aspectul său amuzant și cu spiritul său neîngrădit.

Citiți următorul: 15 motive pentru care ar trebui să începeți un blog de câine chiar acum

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai influente animale de companie pe internet