Top # 62: ce este incinerarea câinilor și cât costă

Va fi foarte emoțională și poate chiar dificilă Pentru a planifica pentru trecerea animalelor de companie, dar fiind pregătită și pregătită când vine timpul trist înseamnă mai puțin stres. Una dintre opțiunile pe care le aveți este incinerarea câinilor, dar unii proprietari sunt încă foarte confuzi cu privire la modul în care funcționează procesul.

Pentru unul dintre cele mai lungi episoade de podcast, am intervievat Mark Lux de Paris Pet Crematory În Wisconsin pentru a explica tot ceea ce proprietarii ar trebui să știe despre câinii de încălcare, fiind pregătiți pentru procesul și utilizarea serviciilor de incinerare a animalelor de companie. Am intrat în detaliu și am acoperit orice aspect posibil al acestuia, inclusiv costurile de incinerare a câinelui, toate opțiunile disponibile, cum să alegeți cel mai bun serviciu și ce să căutați și multe altele.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Ceea ce este incinerarea câinilor și cât costă
(transcrierea podcast)

Ce este incinerarea câinilor și cât costă

Cu câțiva ani în urmă, soțul meu și cu mine am intrat într-o problemă pe care nu am experimentat-o ​​niciodată înainte. Am pierdut un animal de companie, un boxer pe care l-am avut în mod neașteptat și trăim în Maine, care devine foarte rece și o mulțime de zăpadă în timpul iernii. Acest lucru sa întâmplat în februarie și terenul a fost înghețat. A fost, la câțiva metri de zăpadă deasupra solului. Nu a existat nici o modalitate de a îngropa animalul nostru de companie. Trăim într-o zonă foarte rurală. Avem un teren mare pe care îl întâmpină casa noastră. Întotdeauna am îngropat câinii noștri și nu suntem cu adevărat siguri ce să facem. Din păcate, nu ne-am gândit în prealabil și nici unul dintre noi nu știa nimic despre incinerarea animalelor de companie și am ajuns să discutăm despre opțiunile noastre cu medicul veterinar.

Avem un veterinar minunat, care avem încredere foarte mult, foarte mult. Ea a fost întotdeauna foarte minunată. Ea a tratat mulți câini de pe a noastră. Am cunoscut-o acum de zeci de ani și așa că am avut încredere în judecată asupra acestui fapt, dar, în același timp, medicul veterinar a lucrat cu o singură unitate de cremare a animalelor de companie, astfel încât a fost un fel de singura noastră opțiune dacă nu am vrut să ne uităm la lucrurile pe noi înșine. Ne-am luptat cu asta pentru că este un moment în care treceți deja atât de mult, iar emoțiile sunt copleșitoare de a-ți pierde animalul. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să adăugați mai mult la plăcuța dvs. pentru a trebui să faceți niște cercetări și să aflați despre incinerare. Ce incinerare este? Ce locuri? Ce crematoare sunt disponibile în zona dvs? Vroiam să iau timpul astăzi, chiar dacă știu că acest lucru este un fel de subiect teribil pe care nimeni nu dorește într-adevăr să discute în avans.

Chiar mi-am dorit să iau timpul astăzi pentru a străluci o lumină pe acest subiect și pentru a reaminti tuturor că ascultă că este foarte important să vă faceți timp să vă pregătiți planurile în avans. La fel ca noi noi și pentru familiile noastre umane. Este foarte important să faceți niște planuri înainte de timp. Dacă planul dvs. A este să vă îngropați animalul de companie, pe care a fost întotdeauna a fost întotdeauna, asigurați-vă că aveți un plan de backup. Ce se întâmplă dacă nu vă puteți îngropa animalul? Ce se întâmplă dacă vine ceva? Este un moment inadecvat al anului sau poate că vă deplasați undeva sau asociația casei care nu permite acest lucru sau vă mutați undeva unde este împotriva ordonanțelor orașului. Există o mulțime de motive pentru care nu puteți să vă îngropați animalul de companie și incinerarea este o altă opțiune pentru proprietarii de animale de companie. Este ceva ce simt ca o mulțime de comunitate părinte de companie nu este educat.

Există opțiuni când vine vorba de incinerare și știu așa cum am menționat, acesta este un subiect mai mult că nimeni nu vrea să discute, dar am luat astăzi timpul să vorbesc cu Mark Lux. Mark este proprietarul Cremației Pet de la Paris și sunt situate în Wisconsin. A luat astăzi timpul să vorbească cu mine despre incinerare. Spuneți-ne ce este, procesul pe care corpul dvs. de companie va trece prin. Cred că pentru mine, a fost una dintre cele mai mari întrebări, nu am avut niciodată nici o experiență cu oamenii sau animalele de companie. Nu știam nici măcar ceea ce a fost și ce opțiuni sunt disponibile pentru proprietarii de animale de companie. Mark mi-a vorbit astăzi despre asta și l-am rugat să înceapă doar vorbind puțin despre el și cum sa implicat de fapt în această afacere.

Interviu cu Mark Lux

Marcă: Numele meu este Mark Lux și am început Paris Pet Cremator în 2002. Am fost în această afacere timp de peste 15 ani. Am fost căsătorit cu un medic veterinar timp de 23 de ani. Ceea ce mi-a făcut în acest fapt a fost de fapt atunci când unul dintre primele mele animale de companie, primul meu câine, ca un adult, a murit și cu soția mea fiind un medic veterinar, bineînțeles că mi-am luat câinele, numele lui era Bubu, era la facilitatea ei sau facilitatea VET și am întrebat, bine, care sunt alegerile noastre? Ce vom face acum? Cred că a fost și în lunile de iarnă. Avem destul de puțin acreage și am avut o o singură nucă deja îngropată acolo, dar asta nu era o opțiune, așa că ma prezentat la incinerare. Ea a spus: "Ei bine, avem o companie cu care lucrăm și ei vin o dată pe săptămână și vor ridica animalele decedate și apoi sunt în câteva săptămâni, vor întoarce cremații.

Asta am ales să facem pentru câinele nostru, iar două săptămâni mai târziu am primit cremains înapoi, dar asta ma adus într-adevăr să mă gândesc la asta. Am fost acolo o dată, eram la spitalul ei veterinar o dată când a venit facilitatea de incinerare și am văzut că au avut un camion mare și spatele a fost Ted, toate aceste pungi negre care, evident, au avut animale de companie în ele. Era destul de plin și nu părea un lucru plăcut pentru un proprietar de animale de companie. M-am gândit că proprietarii de animale de companie știau cu adevărat că acest lucru a fost transportat, că nu vor opta pentru acea alegere. Apoi, și apoi instalația, facilitatea de incinerare, camionul ia lăsat pe drumul de acces și apoi se îndrepta spre oraș în Kenosha în loc să meargă de unde au venit, unde sunt situate la.

M-am gândit că, apoi am început să le conectez și să spun: "Ei bine, am înțeles acum că conduc toți veterinarii care iau toate aceste animale de companie și apoi la sfârșitul zilei s-au întors de unde au venit și începeți incinerarea. Asta am intrat în ea. M-am gândit, trebuie să fie ceva. Acest lucru trebuie să poată fi făcut mai bine. Asta am făcut-o. Am decis că nu vom veni în jur de o singură dată pe săptămână și am venit de două ori pe săptămână, așa că am putea folosi o preluare a animalelor de companie și am revenit mai repede. În patru zile avem cremenții s-au întors și am livrat manual. Îmi amintesc când câinele meu a fost incinerat de o altă facilitate, aceștia expediază cremații înapoi la spital prin Ups și îmi amintesc deschizând cutia și au existat aceste arahide genetice de ambalaj și apoi acest știft în interior care avea cremains.

Nu am vrut să fac asta. Am crezut că rămășițele de transport maritim nu a fost într-adevăr o opțiune bună. M-am gândit că era puțin lipsită de respect. Am implementat că ne-am ocupat de ficat și nu s-ar fi într-o cutie de expediere. Au fost într-o pungă de panou de rând. Sunt doar lucruri de genul că am decis că am face acest lucru ar fi mai mult decât un proprietar de animale de companie ar dori, ca mine, unde nu aștepți atât de mult pentru a obține animalele de companie cremains înapoi. Se poate întâmpla mult mai repede și, prin urmare, ați putea să vă închideți mai repede decât două săptămâni mai târziu după ce vă gândiți, vă gândiți la câinele dvs. un pic, dar veți începe să treceți peste durere și apoi dintr-o dată dintr-o dată Aici vine la acest pachet și că rămâne animalele de companie, și apoi începeți totul din nou.

De ce am început-o. Afacerea de incinerare a animalelor de companie și am vrut să facem lucruri diferite și nu am vrut să fiu o unitate industrializată care avea mai multe unități de incinerare cu o grămadă de angajați și o grămadă de camioane care rulează peste tot, ceea ce pare a fi cât de mult de facilități de incinerare funcționează în zona mea. Asta am făcut-o și am fost în cei 15 ani, aș spune că ceea ce am observat este la început când am început să părea că veterinarii erau mai interesați de aspectul de serviciu al acestuia. Cum am ajuns la spital de două ori pe săptămână și cum am avut un personal uniform. Am condus un vehicul frumos. N-am avut un camion cu cutie mare. M-am gândit că nu părea corect.

Se părea că ar trebui să fie un tip de transport dacă pentru animalele de companie care ar putea fi puțin mai demn decât atât. Am cumpărat un Van Mercedes Sprinter, pe care m-am gândit că a avut clasa la ea, poate ca o casă funerară ar avea pentru o rudă care a trecut. Am făcut asta și apoi aș spune probabil, poate în ultimii 10 ani am observat că veterinarii încep să scape de la ei înșiși cu acest serviciu al instalației de incinerare, dar mai mult cu costul ei și costul fiind scăzut. Am avea unii clienți care ar putea fi, ar fi la 30 de minute de noi și apoi ar trece la o unitate de incinerare care ar fi de două ore și jumătate de departe de ei doar pentru că prețul a fost jumătate din preț.

Lucrurile pe care le-am gândit că au fost uimitoare că cineva ar putea face de fapt incinerarea pentru acel scăzut al unui preț, dar totuși face un profit și să rămână în afaceri. Acesta este un lucru pe care l-aș gândi că este important pentru proprietarii de animale de companie este că trebuie să acorde atenție acestora. Am observat cu medicul veterinar, obișnuiau să fie condusă de medicul veterinar ar fi dețin practica și poate au un alt ceilalți veterinari care sunt parteneri cu ei cu practica și este într-adevăr a luat abur acum, dar o mulțime de ei în ultimii 10 ani aș spune că începe să fie achiziționate de corporații care dețin multe spitale din întreaga țară sau în America de Nord. În relații cu faptul că caută o incinerare cu costuri reduse, este faptul că vor să-și vândă afacerea și vor să-și maximizeze vânzarea. Suma pe care o primesc pentru a-și vinde practica, așa că doresc cărțile lor să arate bine și căutând o incinerație mai puțin costisitoare.

Samantha: da. Tu și cu mine am vorbit pe scurt înainte de interviu și ți-am spus că am avut o experiență cu cremația lui Pet și cred că ai dreptate. Pentru mine și cu mine am fi spus asta, am lucrat cu un veterinar, la fel ca mulți ani, de câțiva ani, acum câteva decenii și o femeie minunată și ea este o mică clinică veterinică, ea singurul veterinar acolo. Ea angajează o taxă minunată care să aibă grijă de animalele dvs. Am avut animalele pe care le-am dormit acolo, iar medicul veterinar și personalul ei sunt în lacrimi pentru că au văzut aceste animale de mai mulți ani și le iubesc și ei. Suntem foarte conectați cu ea și am avut încredere în ea când vă recomandă ca noi să avem animalul nostru de animale de companie și așa că am avut încredere că va alege un loc care să aibă grijă de animale pe care le pasă de ei și de practica ei veterinică.

Am avut o experiență minunată și minunată. Evident, niciodată nu vrei să o faci, dar când este timpul să o faci, s-ar putea să vrei să te asiguri, așa cum ai spus, că nu doar iau câinele tău și aruncându-i într-un camion și trimitere prin poștă Rămâne înapoi la tine în câteva săptămâni. Asta e foarte impersonal. Cred că ați avut un punct minunat când ați menționat că ați avut aceste două săptămâni și ați avut ceva timp să vă înfășurați mintea în jurul acestuia și să o procesați puțin și începeți să vă simțiți puțin mai bine și apoi dintr-o dată , omul UPS apare cu pachetul dvs. și doar face totul atât de mult mai greu din nou. Cred că ai avut niște puncte bune.

Acum, în mod evident, lucrez în industria animalelor de companie și am învățat mai multe despre asta. Cred că nu este doar industria animalelor de companie, totul în societatea noastră acum, dar o mulțime de oameni caută un cost doar prețul. Trebuie să fie cât mai puțin posibil pentru a face cât mai mult un profit posibil. Cred că atunci când vine vorba de ceva asemănător, în mod evident, îngrijirea veterinară cu siguranță și incinerarea, poate că cheltuiți un pic mai mult, dar obțineți o experiență mai bună, vă face să vă simțiți mai bine într-un timp pe care îl simțiți într-adevăr în jos și devastat dacă știți că puteți avea pe cineva care pare că îi pasă cu adevărat de animalul dvs. de companie și de pierderea dvs., ceea ce face o lume de diferență.

Marcă: Da, face o diferență. Ne place să ne colaborăm cu spitalele veterinare care sunt bine, care arată frumos, sunt curate, care au un personal bun care are recenzii Google Google și acel lucru. Am vrea să colaborăm cu acele tipuri de oameni. Întotdeauna știm un spital veterinar bun atunci când vor să vină și să viziteze facilitatea noastră pentru că, atâta timp cât am făcut acei foarte puțini veterinari doresc să vină și chiar să vadă unde trimit animalele de companie, ce tip de facilitate? Are suficiente echipamente pentru a funcționa? Acel fel de lucru doar pentru a obține un sentiment pentru setare. Ai crede că ar fi mai important unii pe care veterinarii, dar nu este. Permiteți-mi să vă spun acest lucru, veterinarii când merg la, nu știu care sunt programele lor de astăzi, în școală, dar când soția mea a mers la școală, ei nu i-au învățat nimic despre incinerare.

Nu știau nimic despre incinerare și nu știa nimic despre incinerare. Știa că a venit această facilitate. Au fost trei opțiuni pentru dvs. Au avut o carte de urnă în care ai putea alege un urn și știau că animalul de companie ar fi expediat înapoi la ei în două zile. Care a fost într-adevăr standardul pentru zonă de mulți ani. Acum vedeți că industria de incinerare a animalelor de companie este în creștere la fel ca și incinerarea umană este în creștere. Există informații despre informațiile pe care le-am uitat în sus, am aflat că există crematoare de 800 de animale de companie din America de Nord. Este crescând pe ambele părți, dar când am început să intru în afaceri și să-l înțeleg și apoi să o spun ca și cum ai fi văzut, ați întrebat, ați spus despre a treia opțiune sau a doua opțiune. Nu știați ce a fost? Voi ghici că probabil că ați vorbit despre ceea ce noi la Paris, chemați o incinerare partiționată.

În toată țara sunt numite lucruri diferite și chiar în aceeași stare, le numesc lucruri diferite. Ar putea numi o incinerație individuală, o incinerație separată. Avem chiar un concurent nu departe de noi care o numește la o incinerare privată atunci când există mai mult de un animal de companie în camera de incinerare. Ei iau în considerare cuvântul privat sens în timp ce vă întoarceți cremains înapoi, asta nu, ei spun că nu are, trebuie să fie doar animalul tău în camera de incinerare. Când începeți să vă uitați în și dacă ați făcut cercetări, chiar și în întreaga țară pe crema de animale de companie și ați analizat definițiile lor, ați vedea că nu există un standard și că sunt peste tot terminologia sunt ceea ce le numesc ei.

Unii dintre ei chiar ar putea evita să-i cheme ceva și să le numească un pachet, pachetul de soare sau pachetul de pod de curcubeu sau ceva în acest sens. Un lucru pe care cred că este important ca toți ascultătorii tăi să înțeleagă este că este terminologia și vagă. Ea a fost foarte frustrant pentru noi în această afacere când ne uităm în jur și vedem o mulțime de concurenți care nu explică ceea ce fac sau pe formele lor de incinerare că clientul în sine vor citi și semna, adaugă un moment emoțional partea de sus a acesteia sunt vagi. Ei ar putea folosi cuvinte ca plasate în mod privat într-un compartiment din camera de incinerare, și cu adevărat ceea ce înseamnă asta? Plasate privat în compartiment și camera de incinerare. Aceste camere de incremători nu au compartimente în ele și majoritatea informațiilor pe care le au întreprinderile de incinerare, am folosit aceeași retordă, care este o unitate de incinerare a pârâului.

Folosim aceeasi retorti ca o casa funerara ar folosi pentru incinerarea umana. Aceeași dimensiune și dacă doriți să imaginați interiorul ei, este într-adevăr puțin mai mare decât un sicriu. Singurul lucru diferit cu, în industria animalelor de companie, în loc să aibă un arzător în retragerea că oamenii pe care îi folosesc pentru oameni care ar coborî pe cavitatea pieptului unui om, în animale de companie folosim arzătoare tubului în camera de incinerare tavanul. Motivul pentru că este în incinerarea noastră de animale de companie în industrie, vor face lucruri precum partiția sau separarea sau segregată sau indiferent de termenul pe care doresc să îl folosească, dar atunci când există mai mult de un animal de companie în camera de incinerare în timpul camerei de incinerare incinerarea, care, desigur, este mai eficientă deoarece vă faceți mai mult în aceeași perioadă și se poate face acolo unde puteți plasa bariere metalice sau foc sau doar spațiu în sine dacă păstrați animalele de companie distanțate suficient de departe de unde vă aflați pot face mai multe cremuri în camera de incinerare și încă recuperează fiecare cenușă sau cremini de companie, în industrie sunt numiți cremini. Puteți recupera în continuare fiecare animal de companie și le puteți întoarce la proprietar.

Poate ar trebui să ating un pic de incinerare. Aceste retorti pentru incinerare sunt foarte asemanatoare ca oamenii si temperaturile atinse este la fel. Aici, în Wisconsin, trebuie să ne conducem la 1600 de grade Fahrenheit și incinerare, în unele state puteți seta temperaturile mai mici sau că acestea necesită mai mari, dar nu fi confuzi dacă temperatura este mai mare, să spunem că temperatura este mai mare 1700 de grade, care nu înseamnă neapărat că incinerarea se întâmplă mai repede, deoarece atunci când sunteți un crem - la fel ca cu orice afacere, dacă sunteți un brutar, de exemplu, cu atât mai multe prăjituri pe care le puteți face într-o zi și să vindeți, cu atât mai mult Profitul pe care l-ai avea.

Desigur, suntem toate facilitățile de incinerare ar dori să se miște cât de repede ar putea. Vom dori întotdeauna să ne transformăm temperatura cea mai mare, dacă aceasta a ajutat-o ​​de fapt să facă incinerarea mai rapidă, dar asta nu face de fapt. Apoi, atunci când vine vorba de incinerare, este temperaturile ridicate care îndepărtează toată umiditatea din corp și reducându-l până la scheletul său. Chiar și măduva osoasă a dispărut, astfel încât oasele sunt goale și sunt foarte fragile și sunt, de asemenea, un ochi foarte ascuțit, în timp ce ei sparg piesele sunt ascuțite, așa că vom scoate rămășițele unui animal de companie și apoi prin măturator ei, avem o lungă, o perie, un instrument care ajunge acolo, ca să vă puteți ține departe de căldură și apoi să vă îndepărtați și spre față și în fața din față. Pe măsură ce le mișcați peste marginea podelei de incinerare, există un film care duce la o tavă în partea de jos a unității și toți cremații intră în această tigaie.

Apoi luați panoul afară. Desigur, ar trebui să existe o anumită identificare cu incinerarea. Vom atenua identificarea cu o formă de incinerare. Am atârnat asta pe partea exterioară a incinerării retortului în timpul incinerării. De asemenea, avem multe lucruri pe care le avem, bine? Ce facem? Ce animal de companie este? Cât de mult a cântărit? Temperatura timpului în care am început incinerarea. Momentul în care se termină incinerarea. Păstrăm un jurnal foarte detaliat al tot ceea ce facem acest lucru și nu trebuie, nu există nicio reglementare pentru a face acest lucru. Nu există niciun regulament. Apoi luăm cremains, luăm eticheta cu ea și urmează asta la stația de procesare. Încă o dată, este la fel ca pentru oameni, oasele sunt ascuțite și jacheta lor și vor fi prea mari pentru a intra într-o urnă. Va trebui să aveți o urnă ciudată, ciudată. Le puneți-le și este, de fapt, ca un blender comercial care descompune fragmentele osoase într-o piesă mai mică, asemănătoare cu o consistență de nisip a nisipului.

O mulțime de oameni cred că este cenușă și se referă la ele: "Îmi iau cenușarul de animale de companie înapoi", dar dacă ați fi fost, lăsați-vă, deschideți sacul de cremini și încercați să le suflați, nu ar fi "să sufli în aer ca cenușă, deoarece este într-adevăr fragment osos, nu cenușă. Căldura și procesul doar îndepărtează cenușa și arde-o într-un fel și din partea de sus a stivei, iar cele mai multe retorte bune nu ar trebui să aibă fum să iasă din vârf, deoarece asta ar însemna că fumul ar fi particule și în adevărata incinerare , nu doriți nici o particulă, așa că doriți să vă asigurați că la temperatura este suficient de mare și totul este ars, deci nu ar trebui să existe nici un fum care iese din partea de sus.

Știu că saruiesc acolo, dar asta funcționează procesul și că temperatura la care se află și lasă-mă să mă întorc în partea în care am spus că nu sunt reglementări. Nu există reglementări, deci ceea ce ți-am spus, ce facem să nu fim ceea ce face tipul de pe stradă sau cineva din Maine, sau cineva din Arizona și există, de la ceea ce am găsit, acolo trei state care au un anumit tip de reglementare sau lege, dar nu au nimeni să o supravegheze. Nu sunt ca un tip de autoritate de reglementare, pentru o fermă, deoarece aveți de-a face cu alimentele pe care oamenii le vor consuma.

Aveți, nu știu dacă este Aftaa sau cine se implică. Știu aici în cazul în care trăim acolo, ei au acești inspectori provinci, pentru că câteva ferme nu erau în formă foarte bună și au fost raportate și au ajuns să fie în știri, dar nimeni nu vine și verifică pe tine pentru a vedea dacă faci lucrurile în mod corect. Credința mea este chiar aceste state, New York și Arizona, probabil că nu au guvernele nu vor cheltui bani pentru a avea pe cineva să conducă la crematoare și să se asigure că se uită la buștenii lor și să se asigure că sunt a face totul corect. Asta probabil că este cel mai mare lucru și ceva pe care l-aș pune accent pe ascultătorii dvs. este de a acorda atenție acestui fapt că, de exemplu, de exemplu, Maine, nu aveți reguli sau reguli sau acest lucru și chiar dacă Ați făcut-o, de exemplu, nu știu dacă vă puteți aminti, dar a existat cineva, cred că a fost în Georgia pentru cremadări umane, nici măcar nu erau inspectate. Când faci cremații umane, există o mai mare reguli implicate în mai multe documente. Acea persoană acolo, echipamentul lui sa despărțit și, așa că tocmai a ascuns trupurile de pe proprietatea sa până când el în cele din urmă, până când cineva a dat seama că și le-a prins. Asta e ceva ce întotdeauna aș fi ținut în minte este că orice ai citi sau tot ce vezi.

Cred că cel mai bun lucru pentru proprietarii de animale de companie când vine vorba de incinerarea animalelor de companie, dacă și-au iubit cu adevărat animalul de companie și o parte a familiei. La fel ca majoritatea animalelor de companie sunt în zilele noastre cu familii, ele sunt una dintre familii, dar recomandarea mea ar fi să-ți faci propriile cercetări despre acest lucru și să vizitezi facilitatea de incinerare. O mulțime de oameni nu fac asta. Ei nu privesc în ea și ei o fac. Ei au dezvoltat această relație cu medicul veterinar și apoi au încredere în medicul veterinar pentru a se ocupa de incinerarea pentru ei. Nu spun că nu puteți avea încredere în medicul veterinar să faceți acest lucru, dar spun că nu aveți încredere în toți veterinarii voștri să faceți asta pentru că nu este lucrul lor. Nu sunt asta îngrijorați. Atâta timp cât corpurile sunt îndepărtate din spital și cremații sunt returnați la spital și că într-adevăr este cel mai important lucru pentru ei. După ce au plecat, și cum sunt tratate sau ce s-au făcut atâta timp cât nu există plângeri, ca un client a văzut un animal de companie care a fost aruncat în spatele camionului sau ceva de genul asta.

Atâta timp cât nu au nici un motiv să treacă de la instalație, atunci nu vor face asta. Aș fi cu siguranță, așa cum am spus, aș cerceta, aspect și încerc să merg la facilitate. Am avut un client aici care a venit aici la locul nostru că era la 30 de minute distanță. Acest spital a fost la 30 de minute și au folosit o cremație care a fost la două ore și jumătate de la spital și a aflat cine au folosit și apoi ei - el a întrebat-o, de ce folosesc pe cineva la două ore și jumătate distanță, Și mi-a spus că atunci când a venit aici, nu știu de ce folosesc un loc de două ore și jumătate distanță când ești la doar 30 de minute distanță. Unii oameni își găsesc pe cont propriu, deoarece opinia mea ar fi pentru veterinari să încerce să folosească o unitate de incinerare care să fie mai aproape, un local pentru ei, similar cu oamenii.

De exemplu, dacă ați avea o rudă care a murit și am avut unul care a murit și a fost la spital și este de până la tine pentru a face aranjamentele pentru ce acasă înmormântare doriți să vă ocupați de serviciul pentru dvs. Apoi numiți acasă înmormântare și apoi se duc la spital și ridicați corpul, luați-o în casa înmormântată, faceți îmbălsirea sau orice ați solicitat. Ei se ocupă de întregul serviciu pentru dvs. și chiar după serviciu, ei transportă corpul la cimitir și dacă ați ales cremația și au o retortie pe site, vor face incinerarea acolo pentru tine. Sau vă vor spune ce ar trebui să vă spun, unde vă iau rudă pentru incinerare, dar am făcut o înmormântare și au manipulat totul. Ei au luat corpul de la spital, apoi l-au adus la crematoriu, l-au adus la casa înmormântară și apoi la dus la cimitir.

Când vine vorba de animalele de companie și o mulțime de locuri în toate statele, nu-i așa cum se manipulează. Veterinarul nu vă transmite un card de recomandare a trei crematoare în zonă aici. De ce nu sunați, faceți aranjamentele? Ei nu fac asta. Ei într-adevăr sunt intermediari și adesea adaugă taxe acolo pentru a fi omul de mijloc și ei aleg facilitatea de incinerare pentru tine. Pe care o consider că pentru a fi cam ciudat în zilele noastre 2018 și aș fi crezut că, până acum, că ar fi trebuit să facă o întoarcere în cazul în care ar fi mai mult un serviciu de trimitere în care oamenii ar lua fie animalul Crematorii înșiși sau au avut cremația să vină la spitalul lor și să facă un pickup.

Un lucru știu că pariez o mulțime de ascultători, ei cad în această categorie este că ei nu vor să se gândească la incinerare. Ei nu vor să se gândească la asta și nu au. Ei evită-o. Atunci când animalul trece, nu sunt cu siguranță sigur. Întrebările pe care le-ați întrebat. Și că distrugerea tehnologiei Vet sau a medicului veterinar se implică și spune: "Oh, știi că avem un loc care să le iau și să facă incinerarea" și ei vin în felul acesta și apoi ești bine. Am fost la expoziția de companie aici la târgurile de stat din Wisconsin. Avem un fundal frumos de un câine mare afgan acolo. Este superba, iar apoi avem logo-ul nostru acolo care citește, logo-ul meu are cuvântul Paris în scrisori mari și apoi în scrisori mai mici sub ea spune că Pet Crematory.

Pe măsură ce oamenii merg pe masă, am avea broșuri și pixuri și lucruri de genul asta pentru ca ei să se ridice, iar unii oameni ar citi logo-ul și vor începe să ajungă la broșură sau stilou sau ceva și vor vedea că văd ei doar Cu privire la crematorii animalelor de companie mai mici și fețele lor cu riduri în sus, ei fac aceste fețe și apoi se întorc și pleacă, acum sunteți la o expoziție de animale de companie, care va avea totul pentru animalele de casă din alimentele câinilor și tratează lale și totul sub soare, dar nu vrei să te gândești la cremația de animale de companie. Vrei să o eviți.

Aici este ocazia de a învăța, de a întreba pe cineva câteva întrebări care sunt în industrie și mulți dintre acești oameni doresc doar să meargă chiar și să lovească că poate să coboare drumul pentru că ei nu se pot descurca sau nu doresc să se gândească la asta și să facă într-adevăr o discuție atunci când așteptați până la capăt și atunci nici măcar nu faceți apel la dvs. Îi las pe medicul veterinar să facă această decizie și încă o dată, unii veterinari pot face o decizie bună pentru ei, dar nu sunt educați în incinerare și cum ar trebui să fie sau despre cum ar trebui să fie să fie tratată. Unii dintre ei primesc un tip de rabat de la facilitatea de incinerare sau de un fel de rechemă.

O mulțime de facilități de incinerare vor face angajații spitalului, animale de companie gratuite și daways și un fel de lucru pentru a păstra relația care merge cu un medic veterinar. Asta e ceva în seara asta pe care nu l-am avut niciodată un credincios. Cu ocazia, dacă avem o relație bună cu cineva sau dacă am o relație specială cu medicul sau ceva de genul asta, am face asta, dar în cea mai mare parte când dai ceva departe gratuit, atunci altcineva trebuie să plătească Pentru aceasta, deci, în mod normal, nu facem asta.

Samantha: Sunt de acord și cred că atunci când ați menționat acea mulțime de proprietari de animale de companie, nu cred că este neapărat că nu vor să învețe și să știe suficient pentru a face cea mai bună alegere pentru animalele de companie, dar cred, tu doar Nu vreau să vă gândiți să vă pierdeți animalul și cum veți face față acestui lucru. Este la fel, așa cum ați spus, cu cei dragi, nu vrem să ne gândim la asta, ci o dată ajungem la un anumit punct în viața noastră, începem să ne gândim la ceea ce se va întâmpla noi și încercăm să facem aranjamente pentru noi înșine sau familia noastră nu trebuie să se ocupe de ea. Evident, animalele noastre de companie nu pot face asta. Am căzut în categoria persoanei care, am îngropat mereu câini. Trăim în țară.

Nu avem o asociație a proprietarului casei. Avem o mulțime de pământ. N-am crezut niciodată că nu vom putea îngropa un animal de companie până când nu am pierdut un câine în timpul iernii și pământul a fost înghețat și nu am putut să îngropăm. Cu siguranță am fost unul dintre acei oameni pe care nu i-am dat seama. Întotdeauna am știut că incinerarea a fost o opțiune. Nu știam că au fost atât de multe opțiuni, atât de multe alegeri. Nu prea știam ce a fost. Evident, știam despre incinerare pentru oameni, dar nu am avut multe informații. Când ajungeți la acel punct și animalul dvs. de companie a dispărut, nu aveți câteva săptămâni pentru a face niște cercetări, puneți întrebări, apelați la diferite facilități, luați o decizie. Trebuie să luați o decizie foarte repede. Cred că, după cum ați arătat, este foarte mare pentru proprietarii de animale de companie.

Este un lucru trist de gândit, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă pregăti și pentru a face lucrurile la fel de ușor pentru dvs. cât mai ușor este să faceți timp, să faceți cercetarea în avans. Fă-o atunci când câinele sau pisica ta este tânăr, nu credeți când sunt mai în vârstă, trebuie să vă gândiți la asta și, și să-l prindă, și doar deprimarea dual când obțineți catelul sau pisica. Nu trebuie să te gândești la tristețe. Este doar ceva pe care îl aveți informații despre el și cunoștințele și când vine timpul, veți fi pregătiți. Cu siguranță am căzut în această categorie. Am învățat foarte repede foarte repede. Dar, în același timp, tocmai ne-am pierdut câinele pe care l-am avut timp de 13 ani, am fost devastate.

A fost atât de greu. Acum, pe măsură ce trecem prin toate emoțiile dure și toate vremurile grele care înconjoară moartea animalului nostru de companie, trebuie să facem toate aceste cercetări și să încercăm să luăm cea mai bună decizie și să găsim aceste lucruri. Ar fi făcut-o de fapt mai ușor pentru mine și soțul meu dacă am fi știut toate astea în avans. Nu pot să subliniez cât de important este și cred că, pentru a vorbi despre a merge la expoziția de companie și lucruri de genul asta, oamenii nu își dau seama că informațiile, resursele, sunt acolo, sunt doar luând timpul și nimeni nu dorește să o facă, dar va fi mai bine pe termen lung dacă luați timp pentru a face acest lucru când vă faceți asta, înainte de a avea nevoie de ea.

Marcă: Absolut. Un alt lucru cu asta spunând înainte de timp, gândindu-se la aceste lucruri înainte, când oamenii primesc animalele de companie, poate că primul lor animal de companie nu poate merge în jos în acest fel, dar în mod normal atunci când obțineți animale de companie, am avut destule ghivece acum în viața mea adultă și, deja știm cât timp vor trăi rasele. Avem o idee, bine, avem un câine pe nume Scot, Bine, Scot este un pic un Jack Russell Terrier și știm despre cât de veche va trăi, și astfel începeți să planificați pentru asta. Avem un alt câine, știm cum vor trăi și așa în opinia mea, oamenii știu că atunci când animalul lor va muri.

O pisică este puțin mai dificilă, deși pot trăi destul de mult timp sau pot trăi pentru o perioadă scurtă de timp, dar există un pic mai dificil. Da, oamenii nu fac nimic, iar atunci când vin aici la, animalul lor de companie a murit și acum vin aici și sunt puțin amestecați de ceea ce vor să facă și apoi vom avea oameni care va dori o imprimare labe sau o podcasting a patului lor si poate ei doresc un cliping sau ceva de genul asta. Vom face asta pentru clienți, dar tocmai ma uimit mereu ca: "De ce nu ați face doar tipul pop în timp ce sunteți în viață?"Va fi mult mai ușor în cazul în care se află chiar acolo. Puteți să o faceți cu ei și să mergeți: "Hei, o să am asta", chiar și atunci când sunt puțin sau mijlocii de vârstă sau de îmbătrânire, dar nu sunt. Aici este momentul în care o puteți face atunci când câinele dvs. este încă în viață și puteți să vă distrați să o faceți împreună și să aveți acest lucru. Nu se face, dar din orice motiv, după moartea animalului dvs. de companie, acum oamenii doresc imprimanta Paul.

Ei doresc ca aceștia să-și amintească animalul lor de companie, chiar dacă pot avea poze în viața animalului de companie, dar da, o mulțime de oameni nu fac asta, nu te gândi la asta. În cele din urmă cred că unii oameni s-ar putea să fie frustrați sau să fie puțin dezamăgiți pentru că nu au obținut ceea ce vor sau nu știau, nici măcar nu știu ce voiau. Veți vedea unii oameni care vor lăsa recenzii sărace pe diferite companii și, uneori, voi citi recenziile și cred că este foarte nedrept. Asta e cu adevărat pe tine. Nu știați ce să întrebați sau ce să căutați, ceea ce doriți și oamenii nu, dar Samantha înainte de a ajunge prea departe aici, cred că trebuie să răspundem la întrebarea pe care o are toată lumea și asta Cum știu că îmi iau cremains? Aceasta este o întrebare uriașă.

Samantha: Absolut.

Marcă: Este probabil numărul unu în industrie și este o întrebare minunată și puteți fi bambală foarte ușor prin formulări diferite sau sugestii diferite și astfel de lucruri. Vă voi da câteva exemple pentru ca ascultătorii dvs. să vă acorde atenție. De exemplu, au acest disc de identificare pe care îl folosesc la biroul de deal inoxidabil. S-ar putea să aibă numele crematorii pe ea, ar putea avea un număr pe el, număr de identificare, care ar putea avea-o în biroul său, iar după eutanasia, ei pot lua acest birou și pot lua poate o legătură cu fermoar și se atașează la zgura de animale de companie sau poate la sacul de cadavru al animalului de companie, și veți vedea că și acum toată lumea are smartphone-urile lor.

S-ar putea să ia o imagine a lui și "Oh, câinele meu este numărul doi, unul trei," și atunci când vor primi cremații înapoi, își vor lua cremații și vor avea discul acolo care arată ca și cum ar fi fost printr-un incendiu și se simt foarte confortabil. "Boom. Știi, am făcut-o. Mi-am luat animalele de companie cremains înapoi ", dar vreau doar să vă spun că, asta nu este o determinare că ați făcut-o înapoi. Este o procedură pe care nu o folosim pentru că cred că poate fi ușor păcălit. Poți să ia toate, și nu vreau să vorbesc bolnav al industriei, vreau doar ca toată lumea să acorde atenție și să înțeleagă ce se întâmplă și ce se poate întâmpla pentru că suntem atât de nereglementați pe care l-ați lăcomiat cu siguranță că ajunge în mod sigur în calea unor operatorii și este vorba despre bani și nu cu adevărat despre a face lucrurile etic.

Cu acel menționat, înapoi la ID, discurile de identitate pot fi îndepărtate la instalația de incinerare și plasate în fața camerei de incinerare și se deplasează prin foc și arătați Bert și să vă întoarceți și să nu mai fiți din oțel inoxidabil strălucitor, Dar fiți de o culoare mai închisă și apoi puteți merge mai departe și puneți două, unul, trei cu câinele pe care l-ați luat de la acel spital. Mergeți și puneți-l cu niște cremini și trimiteți-l înapoi la spital.

Puteți fi lăsat ușor de păcălit de disc, deci nu credeți în asta. Există probabil doar două moduri în care puteți fi siguri că obțineți cremains în spate. Care merge, de asemenea, ca, veterinarul dvs., de exemplu, că aveți încredere și ați știut pentru o lungă perioadă de timp. Asta e minunat.Aveți veterinari care au încredere în noi, care au fost aici, facem animalele de companie pentru orice, dar pentru a fi sincer cu dvs., singurul mod posibil în care ați ști că vă faceți spatele sunt două lucruri. Unul, ați fost acolo și ați asistat la incinerare sau două, ați avut o înregistrare video a incinerării.

Cred că ar putea fi trei. Ai putea avea o primire web a procedurii atunci când nu ești acolo, dar ești în altă parte în lume și tu te uiți. Cred că acestea sunt cele mai bune modalități pe care le puteți fi cu adevărat siguri că aveți cremains să vă întoarceți pentru că totul poate fi păcălit. S-ar putea să fie implicați și "Hei, arată", oamenii fac greșeli. Ei ar putea avea un nou operator care nu a fost instruit corect sau nu are pe cineva care urmărește acea persoană sau a acorda atenție, asigurați-vă că lucrurile nu sunt comutate. Un lucru pe care îl încercăm să facem aici pentru a evita acest fel de lucru este că avem camere video și a pentru a viziona unitățile noastre, avem unul pe fiecare dintre unitățile noastre și apoi camera de cameră pe fiecare, așa că suntem capabili să vedem exact ceea ce facem și dacă ar fi fost orice întrebare cum ar fi: "Whoa, de această parte? Ei au fost prea mulți cremini pentru acest câine mic sau ceva de genul ăsta."Nu se întâmplă.

Nu-mi amintesc de ultima dată când se întâmplă asta, dar oricum, avem acest videoclip pe care să-l putem întoarce și să privim și să mergem: "Bine, hei aici, aici a făcut comutatorul, a pus acest lucru înapoi și totul este bine."Acestea sunt lucruri bune pentru a le menține să se întâmple. Cred că poate un alt lucru care ar fi important pentru proprietarii de animale de companie ca și cum ar fi fost conștienți de ceea ce arată crematiile lor și poate cât de mult cremini ar trebui să se întoarcă pentru animalele de companie, deoarece nimeni nu știe că, bine.

Samantha: Dreapta. Cu siguranță nu știu.

Marcă: Nimeni nu știe câți cremini ar trebui să se întoarcă pentru greutatea animalelor de companie. Există o mulțime de factori diferiți asupra asta. Desigur, rasa și dimensiunea osului și vom obține oameni care vor avea asta. Va trebui să aducem un câine mic, dar nu înseamnă că nu trebuie să fie un câine mare, dar este o greutate supraponderală. Să spunem că câinele ar trebui să fie de 70 de kilograme, dar este de 110 de lire sterline, și apoi vor pune întrebat ca: "Hei, avea 110 de lire sterline. Pur și simplu nu pare a fi destul de cremini."Ei bine, grăsimea nu se transformă în cremini sau cenușă sau așa ceva. Nu intrați în grăsimea înapoi. Dacă animalul dvs. de companie este supraponderal, asta nu înseamnă că, dacă aveți un laborator de 70 de lire sterline și în un laborator de 110 de lire, care nu înseamnă în mod necesar 110 de lire sterline, cremații vor cântări mult mai mult decât cele 70 de ani kilograme.

Am câteva informații aici pe care le-am crezut că ar putea fi interesant și voi trece prin ea reală rapid și vă va da o idee despre cât de mult rămâneți ar trebui să cântărească după incinerare. Avem un animal de companie aici că este 17 de lire sterline și greutatea cremains este .43 de lire sterline. Avem un altul aici, să spunem că 26 de lire sterline este .81 de lire sterline de cremains, amestec de beagle de 43 de lire, 1.049 de kilograme de cremains, avem un câine de 55 de lire, avem 2.55 de kilograme de cremains, 57 de lire sterline, obțineți 2.63 de kilograme de cremini. Aici este o habitate de 83 de kilograme este o Greyhound și 83 de lire sterline. Avem 3.33 de kilograme de cremini rămase. Avem o mare Dane de 103 de lire și ajungem 4.36 de kilograme de cremains înapoi.
Apoi, aici avem un boxer de 107 de lire și avem 2.8 kilograme de cremini pe asta. Asta e interesant acolo. Te uiți la boxer și vei spune că boxerul sau să spunem dacă te uiți la Marele Dane știu că are o structură osoasă mai mare.

Au oase mai mari, mai groase, așa că a cântărit mai puțin decât boxerul, dar a avut mai multe, mai multe cremini se întorc înapoi. Acestea sunt câteva numere interesante pentru că găsesc o mulțime de ori când avem oameni care vor aduce animalul lor aici și uneori vom avea oameni care au venit din diferite state. S-au mutat în zonă, astfel încât ar putea fi oameni din zonă sau oameni din alte state. Ei îmi vor aduce animalul de companie și că vor avea o mulțime de momente au primit un container de utilitate de acolo pe care au trecut-o acolo care prezice incinerarea și au primit un recipient utilitar care ar putea fi o cutie de 10 sau o plastic sau ceva de genul ăsta și apoi pentru a-și pune animalele de companie, au pus-o într-un urn și, așa că vom cere rasa sau greutatea sau ceva de genul asta la un animal de companie, astfel încât să putem obține o idee despre ce dimensiune urna va avea nevoie și găsită adesea este că oamenii sunt mai mulți cremini înapoi decât mine, în opinia mea, cred că ar trebui să se întoarcă și nu vom spune nimic pentru că nu vrem să deranjăm pe nimeni, dar vom veni oamenii și spun că va fi fi un cocker spaniel sau un câine mai mic, chiar și asta, și nu știm cum se întâmplă în mai mici și putem intra mereu în urna noastră de lemn din țara mică și apoi încercăm să facem asta și nu putem Fă-o. Trebuie să mergem la următoarea dimensiune. Consider că este foarte interesant faptul că unii dintre acești proprietari de animale de companie cu animalele lor de companie devin mai cremenți înapoi decât ar trebui. Asta e ceva ce ar trebui să-l căutați.

Un alt lucru cu cremains, cremains ar trebui să fie albicioasă, culoare bej în majoritatea cazurilor. Desigur, depinde de ceea ce animalul se mănâncă. N-am deținut niciodată un pic cam, dar am observat de la cremarea ferret că acolo trebuie să aibă o dietă de conținut ridicat de conținut, nu sunt sigur, dar știu că oasele lor sunt mai mult de o culoare ruginită, așa că nu variază puțin, dar în cea mai mare parte, pentru pisici și câini, cremații lor ar trebui să fie un fel de fildeș sau o culoare bej, și asta ar fi în concordanță cu o incinerare completă față de orice lucru negru sau gri. Când începeți să vedeți cremini negri sau gri, atunci vă vedeți o incinerare care nu a fost finalizată. S-ar putea să fie, nu știu că ai spus că ești o persoană în aer liber, așa că probabil ai avut o tabără înainte.

Cu un foc de tabără, dacă tu, să spunem că vei face un foc de tabără și apoi vei ploua sau poate că lemnul tău nu a fost uscat sau orice, și focul se va opri și că te vei opri pentru a vedea o mulțime de negru și gri și în grămada de lemn, dar să spunem că ai un foc foarte bun ars, și apoi o numiți pe toți o noapte și întoarce-te a doua zi și vei vedea că este ca albul alb. Totul se întoarse spre cenușă și este într-adevăr lumină, nu este întunecată. Este foarte asemănătoare cu incinerarea unui corp este că o incinerare completă va, dacă aveți gri sau negru, aceștia sunt încă particule care nu au fost complet arse, așa că ați vrea să aveți, ați vrea să căutați Culoarea bej în majoritatea cazurilor.

Singura dată că poate că ceva de genul asta nu se întâmplă este dacă ați alege una dintre aceste cremuri în care este mai mult de un animal de companie în camera de incinerare. Unii, pe măsură ce am vorbit despre el mai devreme, ei ar putea să o numească separat sau individual sau partiționați sau unele locuri chiar dau acest lucru denumitor al unei zone private în care credeți că ar fi doar animalul dvs. de companie, dar poate că nu este doar dvs. animal de companie. Motivul pentru care este ar putea fi un animal de companie care ar putea fi în colțul din spate al camerei de incinerare și arzătorul și flacăra nu ajunge foarte bine la ea. Care ar putea fi o cauză pentru unde nu a completat incinerarea. Când avem acele tipuri de cremații, am vrea să luăm acea creminări specifice de companie acolo și pe măsură ce le scoatem afară, le vom pune înapoi în camera de incinerare sub burger și terminăm incinerarea.

Un alt motiv pentru care ați putea obține o anumită decolorare este dacă cineva a avut loc - au fost momente în care am avut oameni de zoom și ne-au adus la noi pentru incinerare, deoarece poate că se mișcă și au vrut să-și ia animalul cu ei, și apoi am avut o instanță aici în Wisconsin chiar în afara Milwaukee. A existat un cimitir de companie care a fost închis și de fapt, de fapt, au fost îngropați câinele Jayne Mansfield. Aceasta este o tidiu interesantă de informații, dar au închis și oamenii căutau opțiuni. Ce fac ei cu corpul lor? Aceste animale de companie, le-au exuflat și le-au adus la noi pentru incinerare. În acel exemplu, am făcut asta înainte. Da, este, wow, și nu ne place să facem asta, nu este plăcut la sfârșitul nostru, dar;

Pentru că și vorbesc despre animalele de companie din acest cimitir, deoarece, de obicei, într-un container care este din fibră de sticlă sau plastic sau ceva de genul ăsta și a luat o apă în timp și nu este plăcută. Alți oameni, proprietarii de case care și-au îngropat animalul de companie, de multe ori care funcționează bine, dar întotdeauna le spunem oamenilor că atunci când facem asta, cred că ar putea fi chiar pe site-ul nostru că atunci când obțineți acei cremaini înapoi, sunt de multe ori va fi o culoare mai închisă. Ei vor fi poate de a spune un cuvânt, o culoare maro mai întunecată, nu chiar bej, ci mai întunecată decât asta. Nu știu, dar cu siguranță nu sunt educați în acea zonă, așa că nu știu ce este cauza asta. Este de la a fi în pământ pentru o vreme? Nu știu. Îi vom spune adesea adevărate că puteți obține mai mulți cremini înapoi decât în ​​mod normal, am putea să vă oferim containere mai mari înapoi, deoarece unele dintre ele vor fi pământești care se află și cu corpul și când ardeți teren, cel puțin Wisconsin Brown , este o culoare brună când ați terminat și elimină toată umiditatea de la ea, așa că este mai mult de cenușă, dar vom avea acea amestecare cu cremații și este prea mult timp consumator să încercăm împachetați fiecare oase mic, așa că vom folosi doar câteva containere, poate în loc de un singur urnat pentru acel animal de companie. Acestea sunt lucruri pe care le-ați făcut bine și că pot fi făcute, deci dacă ascultătorii care au îngropat animalul lor, ei ar putea să facă acest lucru, dar aș verifica mai întâi cu cremația, ne-ar plăcea oamenilor să sune și Dă-ne un heads în sus pentru că vrem să fie capabil să facă această incinerare de îndată ce ajung aici. Funcționează mai bine pentru noi dacă asta se întâmplă. Așa că este o posibilitate.

Samantha: Da absolut. Asta este ușor de înțeles. Aș vrea cu siguranță să încurajez oamenii să cheme mai întâi și să se asigure că vă pot face dreptate. Doar ca o întrebare de curiozitate, știu că ați menționat că unitățile pe care le utilizați sunt cam mai mari decât un sicriu, acestea sunt aceleași pe care le folosesc pentru oameni. Deci, oamenii care, ați menționat farmacii și animalele de companie mai mici și, bineînțeles, știm pisicile și câinii, puteți avea animale de companie mai mari crematizate ca un cal, de exemplu?

Marcă: Unitatea noastră nu va fi mai mare pentru un cal. S-ar putea să existe unii oameni care ar dori să se dezmembreze calul pentru a face acest lucru, dar cu siguranță nu aș face asta niciodată. Nu suntem înființați pentru un cal. Am reușit să ajutăm localnicii cu unele dintre animalele lor. O dată am reușit să facem un leu pentru ei. Da, a fost foarte cool. Am avut labe uriașe, doar minunate.

Samantha: Wow. Da.

Marcă: Apoi am făcut-o, am avut un client care a avut un cal care a dat naștere gemenilor sau doi copii la un moment dat și doar unul din 10.000 dintre cei care o fac și ei nu au făcut-o. Am făcut acești câini cai și am făcut și cai miniaturali. Noi facem, am reușit să facem niște capre și acum câțiva ani în urmă, acolo era o nebunie mare aici în America cu acești porci pobelly.

Samantha: da.

Marcă: da. Toată lumea, toți au ajuns să obțină un porc pobelly și bine, au fost păcăliți și nu erau puțini din miniatura. Ei au transformat într-adevăr mari porci. Am trebuit să facem niște dintre cei unde ar fi peste 200 de lire sterline. Cred că limita noastră ar fi probabil aproximativ 300 de lire sterline pentru un animal. Tu, de asemenea, Samantha, te-ai întrebat și despre costuri. Apoi, cu siguranță, acest lucru va varia în funcție de tipul de serviciu pe care îl obțineți sau poate zona, în ce regiune a țării sunteți, acest lucru, dar pentru noi, noi și, de obicei, atunci când vine vorba de incinerarea animalelor de companie, Spre deosebire de oameni, nu ar trebui să spun acest lucru pentru că mă gândesc la oameni, cred că există costuri stabilite, dar știu că avem o mare problemă de obezitate în țară și aceste crematoare umane au o dificultate reală să creeze acești cadavre obezi pentru că ei " rest.

Trebuie să vă amintiți într-adevăr ca un combustibil. Este o grăsime alimentată care provoacă, ceea ce face este că provoacă situația în care nu puteți controla focul și cu incinerarea, controlați în mod practic acel incendiu din interiorul acelei retorți. Este important ca tu să-l controlezi, pentru că odată ce nu-l controlați și combustibilul din interiorul controlului, asta ești în dificultate. Știu că sunt crematoarele umane, asigurările lor se ridică, deoarece tot mai mulți dintre ei se aprind în jurul țării din cauza acestei probleme., așa că cred că adaugă taxe pentru odată ce atingeți o anumită greutate față de faptul că se încarcă mai mult, dar, în general, în industria animalelor de companie, este în greutate, greutatea animalului de companie și că sunt mai mult așteptați cu cât durează incinerarea. da.

Toată lumea o sparge în mod diferit; Unii oameni vor merge zero la 20 de kilograme și în diferite categorii. Nu-mi place să am o grămadă de mici categorii. Am separat-o. Mergem la 35 de kilograme și apoi 75 de lire sterline, 100 de kilograme în 150 și așa mai departe. Începem prețurile aici pentru o incinerare comună, care ar fi acolo unde nu ați primi nici un cremină înapoi. Acestea ar fi răspândite pe site. Avem o grădină memorială de trei acri aici pe care am răspândit rămășițele animalelor de companie care nu se întorc, sunt taxe de pornire pentru aceasta este de 103 dolari, iar apoi o incinerație privată în care ar fi doar animalul dvs. de companie numai în camera de incinerare și asta ar fi Până la 35 de lire sterline este de 183 de dolari. Apoi, oferim, de asemenea, despre participarea la probă în care sunteți aici pentru incinerare și taxa pentru că este destul de mult mai mult, este de 333 de dolari. Permiteți-mi să explic câteva lucruri pe asta.

În primul rând, incinerarea comunală, o mulțime de oameni care aleg această incinerare, dacă sunt, să recunoaștem, nu suntem la fel. Noi toți avem aceleași sentimente față de animalul nostru de companie. Unii oameni pot avea animalul lor de companie ca o lucrare, parte a fermei sau a unui câine de lucru sau un câine de ceas sau orice altceva. Legătura lor este doar diferită de poate și legătura mea ar putea fi cu animalele noastre, dar la sfârșitul vieții au căutat doar o eliminare ușoară a patului lor, și astfel pot alege comunitatea. Apoi, de asemenea, alte persoane care ar putea să nu știe ce vor face cu cremații că, dacă le-ar fi întors și poate că sunt o persoană mai în vârstă și nu vor să potrivească membrii familiei de a încerca să-și dea seama ce de a face cu aceste rămășițe, deși mulți oameni solicită să le pună în sicriul lor cu ei atunci când sunt, când sunt îngropați.

Oricum, unii oameni aleg acel comună și unii oameni nu-i pasă cu adevărat ce se întâmplă cu cremains după o incinerare comunală. Ar trebui să explic pentru ascultătorii dvs. că incinerarea comunală ar fi mai multe animale de companie în camera de incinerare deasupra. Nu există nici o formă de diviziune a corpului și toți sunt incinerați împreună. Acest proces durează de obicei aproximativ cinci ore de incinerare. Unii oameni nu-și pasă, și într-adevăr nu-i pasă dacă cremații de animale de companie erau plini de teren și alți oameni fac să aibă grijă ce se întâmplă după crematiile comunale după aceea. Atâta timp cât am fost în afaceri, nu am aruncat niciodată cremini în gunoi. Întotdeauna le-am pus și le-am răspândit pe Pământ, ca locul lor final de odihnă. Am făcut întotdeauna asta.

Acesta este un lucru pe care doriți să îl cunoașteți pentru oamenii care doresc să facă comunalul, dar cu adevărat plăcut ideea grădinii memoriale este că va trebui să vă întrebați crematorii, unde se împrăștie sau cum au dispus de cenușă pentru că este un alt lucru de căutat pentru asta foarte vag, cu multe crematoare, vor spune că au cuvinte diferite pe care le place să le folosească. Ei vor spune o bucată de pământ desemnată numai pentru răspândirea cremărilor de animale de companie, dar nu vă vor da o adresă sau un alt truc bun este rămășițele incinerate sunt răspândite într-un câmp de fermă privată și Wisconsin de Sud, dar nu există nici o adresă aceste locuri și asta te face să te întrebi, este că într-adevăr adevărul și de ce pot obține o adresă sau pentru că personal nu știu nici un fermier care ar vrea să ia o grămadă de rămășițe, pentru că nu sunt bune pentru pământ dacă continuați să le răspândiți pe același complot în timp, deoarece au un conținut ridicat de sodiu și conținut de calciu. Uneori, în timpul incinerării și veți vedea un adevărat strălucitor, un fel de verde fluorescent, nu verde fluorescent, cum ar fi lucrătorii din construcții, dar ca un verde chimic și că calciu după incinerare.

Da, deci ceea ce facem este să le răspândim, luăm cremains și le-am amestecat cu un produs care neutralizează contactul ridicat de sodiu și calciul și îl face mai sigur pentru mediul înconjurător și mai sigur pentru Pământ. Care nu este super necesar pentru proprietarii de case. Le iau acasă pentru a răspândi cremains, dacă nu le împrăștie într-un lac sau prin cabină sau ceva de genul asta. Nu este ca și cum ar fi lovit pământul și totul în jurul ei moare. Nu este deloc cazul, dar dacă ați fi continuați să o faceți în aceeași zonă de-a lungul timpului, veți vedea că lucrurile s-ar schimba. Viața plantelor ar fi diferită. și ar ajunge la un punct în care nu ar arăta bine. Aceasta este ceva ce facem și știu că există produse acolo pentru persoanele care chiar au avut animalul lor crematizat sau un prieten sau relativ incinerat că pot să-l amestece cu acest material și apoi să-l pună într-o plantă sau apoi să planteze un copac sau un tip de plante pe care doresc să le amintească iubitul lor. Asta e cu incinerarea comunală.

Cu incinerare privată, o numim privat, nu sunt sigur. Uite, mă voi referi adesea la el ca o cremă de animale de companie din cauza faptului că unii oameni folosesc privat, dar nu este într-adevăr doar animalul dvs. de companie și care devine confuz. Îmi doresc personal că a existat o anumită reglementare sau o metodologie pe care toată lumea o putea ajunge pe aceeași pagină, deci nu este atât de confuzie față de proprietarii de animale de companie, dar în același timp, cred că este intenționat că este confuz pentru proprietarii de animale de companie. De asemenea, m-ai auzit că a menționat prețul de participare. Probabil că ați pus la îndoială ca, Wow, Wow, este destul de un salt în cost. Ei bine, și am avut această întrebare de la proprietarii de animale de companie diferiți că atunci când le dăm prețurile noastre ca ei, "Wow, cum vine atât de mult?"Apoi pot începe să creadă că trebuie să fi înșelat și acum dacă vrem să vedem că suntem siguri că ne-am luat pe animalele de companie, chiar mă încărcați pentru asta, dar asta nu este deloc cazul.

Motivul real este atunci când vine vorba de o incinerare la care trebuie să luăm retortul și să nu îl folosim pentru probabil două ore înainte de incinerare. Uneori mai mult, pentru că trebuie să-l lăsăm să se răcească. De exemplu, când îmi cresc propriul animal de companie, voi avea unitatea foarte cool, unde pot să-i pun corpul acolo, și apoi voi închide ușa și apoi voi întoarce timpul pentru puțin mai mult decât într-adevăr trebuie să fie și asta pentru că este timpul meu și nu vreau să-l deschid. Nu mă uit, tocmai am lăsat incinerarea să meargă și apoi mă întorc mai târziu și apoi deschid ușa și apoi am măturat cremains și asta pentru că am o legătură cu animalul de companie și și amintirile atașate la asta Pet, și cu siguranță nu vreau ca amintirea câinelui meu pe foc.

Samantha: Desigur.

Marcă: Dreapta. Desigur, are sens, dar dacă ați fi să-mi aduceți animalul dvs. și acest lucru este, bineînțeles, animalul dvs. pe care nu îl știu pentru că am prieteni care îmi aduc animalul pe care îl știu și voi plânge și eu Sunt ca: "Omule, asta e atât de trist. Îmi place și câinele."Dacă știu animalul de companie, dacă am vreo relație cu animalul de companie, să-l punem așa, o voi crea adesea ca și cum mi-aș fi creat propriul animal de companie, dar nu știu calea. Apoi îl pot crema ca un operator de incinerație ar trebui, în cazul în care cremarea animalului de companie și când ați făcut-o pe un alt animal de companie în camera de incinerare. Atunci când a făcut asta, știi, doar că te duci așa. Nu fac asta. Când vine participarea, cu siguranță nu pot să-ți împing pachetul acolo și să-l iau, boom-ul, sufla în flăcări și în timp ce stai acolo, asta nu este cu siguranță ceea ce te-ai aștepta și te-ar putea sperie vă dau o amintire proastă, astfel încât unitatea pentru a participa la incinerare care va sta și va funcționa.

Nu se așează, va alerga, are o suflantă pe ea care suge aerul prin ea, dar nu arzătoare care sunt aprinse, așa că încercăm să răcească acea unitate în jos. Cineva care vrea să facă participarea, motivul pentru care costul este mai mare este că unitatea noastră stă acolo nu este folosită timp de două ore înainte de incinerarea voastră și apoi în funcție de lungimea incinerării, să spunem că ați avut a pisica, poate incrematoarea ascendenta va dura aproximativ o ora si apoi vom incerca sa se răcească cremains la fel de repede ca putem sa le putem scoate din proces si apoi sa le punem intr-un poliebag. Nu vrem ca sacul să se topească, așa că nu putem avea cremații prea fierbinte și apoi le vom plasa într-o pungă de catifea și apoi în arena alegerii dvs. și apoi sunteți gata să mergeți acasă la acelasi timp. Acest lucru este cu adevărat motivul pentru care această incinerare, incinerarea însoțitoare costă mai mult este că avem această pierdere de producție și încă mai conducem unitatea în timp ce încercăm să-l răcmânzi jos.

Cred că un alt lucru pe care vreau să-l menționez, un lucru pe care l-aș spune ascultătorilor și nimănui care, într-adevăr, ei consideră că animalul lor de companie este un membru al familiei și vor să facă cele mai bune lucruri pe care le pot face pentru ei este de a face cu siguranță cercetarea ta pe cont propriu, vizita la o incredere, nu trebuie, ai putea sa creezi o anumita numire sau poate că ești în zonă sau ești în acest fel în cazul în care cremația este, le dai un apel și spune: "Hei, pot să mă opresc?"Cred că este o idee bună pentru oameni pentru că trebuie să. Ar trebui să vă întâlniți cu oamenii care vor fi pregătiți pentru dvs. și să vă simțiți pentru ei. Puteți avea încredere în ei? Sunt un fel de înfiorător? Sau se usoară în mod constant?

Acele lucruri pe care cred că ar trebui să le căutați și ar trebui, de asemenea, să căutați - unele dintre lucrurile pe care le-am numi Steaguri Roșii ar fi vagă intenționată pe site-uri web, referitoare la procedura de incinerare a animalelor de companie. Nu cred că și el ar trebui să fie ascuns. Există câteva lucruri care nu sunt plăcute și nu toată lumea se poate descurca. Poate ca acele avertismente atunci când sunteți, dacă obțineți muzică ca logo-ul ilics explicit pe el sau dacă ascultați radioul, veți începe să vorbim despre ceva care ar putea fi o pauză mică și pentru toată lumea să se avertizeze Tu și vă dați un heads în sus, astfel încât să puteți, să vă îndepărtați copiii din cameră sau la orice altceva. În cea mai mare parte, nu cred că ar trebui să ascundem nimic. Orice unitate de incinerare cu care vorbiți ar trebui să fie foarte transparentă și să fiți dispuși să vă spuneți ceva despre pasul și să nu încercați să vă ascundeți nimic sau să vă discutați despre o întrebare pe care o întrebi.

Cred că un alt lucru important este dacă medicul veterinar, a ales o unitate de incinerare pentru tine, m-aș întâlni mereu cu distanța din care este de la spitalul VET. Suntem într-o zonă foarte populată aici între Chicago și Milwaukee. Nu știu, nu știu, poate că cinci sau șase crematoare aici și eu cred că întotdeauna suspectează, când medicul veterinar vă trimite animalul de companie, unde trebuie să conduci de trei crematories pentru a ajunge la cea pe care o " re către ei. Trebuie să fie un motiv pentru acea distanță și asta aș încerca să aflu.

Un alt lucru pe care l-am vorbit despre cremajii comunali încearcă să obțină o locație exactă pentru asta, dacă asta ești îngrijorat. Cred că pe site-ul nostru, avem coordonatele GPS de unde sunt grădina noastră. Ați putea crea Google în Google Maps și puteți vedea exact unde este și am vorbit deja despre primirea prea multor cremini. De aceea am trecut prin acele animale de companie pe care tocmai am crematizat recent și v-am dat un exemplu de câte rămășițe ar trebui să vă întoarceți. Mi-aș imagina că există probabil niște crematoare care ar face ceva de genul comunal și apoi dau tuturor cremains înapoi.

De fapt, fiind în afacere timp de 15 ani, am avut oamenii să mă întrebe, "Poți să faci un comunal și o să iau câteva dintre rămășițele înapoi?"Și am spus:" Ei bine, nu, nu facem asta și nu pot face asta pentru tine pentru că ceilalți oameni, ce crezi că vor face? Crematienii lor merg la Grădina Memorial și nu mă pot simți bine să vă lăsăm să luați unele dintre rămășițele lor acasă, deoarece toți sunt amestecați și nu aș putea să descifrez cine este sau cine este?"Sunt probabil câteva operațiuni care fac asta și sunt sigur că există unele în această țară cu siguranță. Sunt sigur că există facilități de incinerare acea cremare, fac o incinerare comunală pe tot și apoi le dau afară și le-a vinde ca privaturi sau partiții sau orice, pentru că în cazul în care obțineți unele dintre aceste prețuri super-minge reduse pe care le " revăzută. N-am știut cum ați auzit aceeași scenă în care prețurile merg întotdeauna în sus și la fel ca impozitele, ei nu coboară niciodată și aceasta este o industrie de fapt, unde, concurența devine atât de lacomă încât prețul este de fapt scăzut, și N-am mai văzut așa ceva înainte.

Ultimul steag roșu pe care aș vrea să-l ating este, ceea ce este într-adevăr destul de important, cred că este atunci când verificați un loc pentru a căuta o mulțime de logo-uri pe site-ul lor. Au primit BBB, Biroul de afaceri mai bun sau pentru APE pentru Agenția pentru Protecția Mediului sau Asociații din industrie diferite. Pe site-ul lor, poate că vor avea logo-urile pe fund sau orice altceva. Cred că este cea mai mare bamboozle de acolo. Oamenii se păcălesc de asta. Aceste logo-uri nu înseamnă nimic. Asta nu înseamnă că acestea sunt o operațiune neetică, rezistentă la natură. Nu este cazul deloc.

Biroul de afaceri mai bun ne-a sunat dacă vrem să le oferim 40 de dolari pe lună, putem pune logo-ul pe site-ul nostru. De fapt, am glumit cu ei și am spus: "Ei bine, ar trebui să mă plătești să-ți pun logo-ul pe site-ul meu acum să-ți plătesc."Există asta și apoi sunt acest lucru, la fel ca și cu orice afacere acolo, toată lumea are asociațiile lor din industrie că aparțin, fie că faci mecanic sau dacă ești medic veterinar. De exemplu, soția mea aparține unor asociații veterinare. Ei au acele asociații acolo, dar nu garantează că cremația care este membră a acestora face ceva corect sau etic, eu doar spun, pur și simplu nu fi păcălit de acele logouri. Nu luați confort. Ca și tot, în timp ce au primit acest logo, logo-ul, trebuie să fie într-adevăr pe sus și în sus. Știu că nu este cazul. Cele mai multe dintre aceste locuri sunt plătite pentru a juca sau vă plătiți taxele în fiecare an și apoi vă permite să utilizați logo-ul lor și veți primi revista sau orice altceva și sunteți invitați la întâlnirile lor de asociere, așa ceva. Nu vă lăsați păcăliți de asta.

Samantha: Trebuie să vă mulțumesc foarte mult pentru a marca pentru a veni astăzi. Cu siguranță, doresc să fi avut aceste informații înainte de a mă ocupa de câinele meu crematizat. Aș vrea să știu despre opțiunile mele și despre lucrurile diferite de acolo. După cum am menționat, am vorbit cu medicul veterinar pe care-l avem încredere și am lucrat acum de zeci de ani și, din fericire, am avut o experiență foarte plăcută și foarte minunată și de fapt recomandăm cremația pe care am folosit-o, acum când sunt solicitat pentru recomandări pentru Prietenii și familia noastră din zona mea locală. Din fericire, a funcționat bine pentru mine, dar cu siguranță am fost nevăzută și, chiar apreciez Mark venind și vorbind cu noi.

Podcast - Ce este incinerarea câinilor și cât costăDacă aveți întrebări, sari pe site-ul nostru. Este teoryofpets.COM. Poți să-mi trimiți aceste întrebări. Voi încerca să le răspund. Dacă nu pot sau dacă aveți întrebări specifice pentru Mark, vă rugăm să le trimiteți și ei. Îi voi lua pe cei pentru el și vă poate da un răspuns la aceste întrebări și în timp ce sunteți pe site-ul nostru, există o legătură pe partea dreaptă. Veți vedea să sară și să ne lăsați o recenzie despre iTunes.

Este nevoie doar de un minut, iar aceste revizuiri ajută într-adevăr atunci când mă apropii de experți ca Mark, doar pentru a le arăta că sunteți acolo și vă bucurați de podcast și chiar doriți să auziți mai multe, așa că dacă ați putea Luați doar un minut pentru a sări și a lăsa o recenzie rapidă, ar fi grozavă. Apreciez că sunteți ascultați și voi reveni cu un alt subiect fierbinte săptămâna viitoare.

Podcast anterior: Câini la locul de muncă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 62: ce este incinerarea câinilor și cât costă