Puppod review: uită-te la o jucărie de câine unic!

Puppod-toy

Cu câteva săptămâni în urmă, veterinarul meu mi-a dat instrucțiuni stricte pentru a păstra remiul pe arestarea casei. Avea un picior din spate care nu se îmbunătățește și că va avea nevoie de raze X de genunchi în viitor.

Ideea de a nu permite ca câinele meu să meargă pentru plimbări zilnice îngrozit pe mine. Remy mi-a venit la mine cu o mulțime de probleme de comportament și mi-a fost preocupat de faptul că el fiind prins în interior, fără ca plimbări să-l facă să revină la vechile sale căi băieți răi.

Deci, vă puteți imagina ușurarea mea când mi sa cerut să testez Puppod - un nou Jucărie de câine interactivă care recompensează câinele dvs. pentru a finaliza anumite sarcini bazate pe acțiune!

Puppod

Remy iubește jucăriile puzzle, așa că am știut că un jucărie ca puppod ar putea fi doar lucru care să-și păstreze mintea stimulată și angajată fără safari de sniff el în mod normal devine din plimbările noastre.

În această recenzie, voi discuta ce este Puppod, care este conceput și reflectând asupra experienței mele personale cu această nouă jucărie remarcabilă de logodnă!

Ceea ce este puppod?

Puppod este un adevărat unic câini gadget Proiectat pentru a menține câinii activi și angajați printr-o jucărie pozitivă pe bază de armare, oferind pupului dvs. tratează pentru îndeplinirea sarcinilor specifice.

Puppod este compus din:

  • Un alimentator care aruncă tratează
  • O jucărie rocker care poate fi pawed sau noss
  • O aplicație care controlează celelalte dispozitive și comunică între cele două
Puppod Rocker
Puppod

Cum funcționează Puppod?

Când începeți mai întâi la nivelul 1 al Puppod, aici este modul în care se află o sesiune de joc:

  1. Rockerul va face un sunet pentru a genera interesul animalului dvs. de companie
  2. Câinele dvs. va atinge rockerul (poate avea nevoie de o încurajare la început)
  3. Alimentatorul va face un sunet care face clic ca confirmare că câinele a efectuat comportamentul dorit
  4. Alimentatorul scuipă o recompensă alimentară
  5. Clătiți și repetați!
Puppod Design

Puppod oferă, de asemenea, elemente de gamă pentru a face o utilizare incredibil Distracție și angajare.

Fiecare joc pe care îl jucați va înscrie câinele dvs. pe baza de câte ori au finalizat acțiunea dorită, prezentând date pentru fiecare sesiune de redare, inclusiv timpul jucat, rata de succes, tratate câștigate etc.

Puteți chiar să deblocați insigne pentru a îndeplini anumite criterii și provocări, adăugând la distracție (un fraier total pentru insigne de realizare)!

Puppod Realizări

Ce face Puppod Special

În timp ce chiar jocul standard de nivel 1 de Puppod este tone de distracție, ceea ce este cu adevărat uimitor despre această jucărie este că aveți tot felul de personalizare pentru a ajusta jocul de puzzle joc.

Obțineți controlul complet asupra:

  • Timp între sunetele rocker
  • Diferențe timpuri randomizate pentru o provocare și mai mare
  • Alegeți dintr-o varietate de sunete de rocker, de la o ușă de la o ușă (pentru a ajuta la desensibilizarea câinilor care în mod normal la scaloara la soneria de la R2D2!
  • Cantitatea de alimente distribuite ca o recompensă
  • Selectați suprafața Rockerul este aprins, astfel încât rockerul să-și auto-regleze sensibilitatea

De asemenea, puteți alege din mai multe niveluri de dificultate. De exemplu, cu nivelul 2, câinele dvs. va primi doar o recompensă dacă bateau rocker imediat după ce rockerul emite un sunet - nu doar oricând au lovit rocker, așa cum este cazul pentru nivelul 1.

Puppod a pus o tonă de efort în proiectarea acestei jucării incredibile, făcându-l destul de dogproof. Rockerul prezintă suprafețe netede concepute pentru a minimiza mestecarea, iar echipa de programare a reușit să aibă mare rocker cu cât mai puține pozitive false (aka, ori când câinele dvs. ar putea lovi rockerul și nu a primit o recompensă).

Alte caracteristici foarte cool includ:

  • Alimentatorul poate conține două cești de kible, permițându-vă să o utilizați ca un alimentator de masă dacă doriți
  • Poate fi montat pe perete pentru ao opri de la Counter Surfers

Care este cel mai bun puppod pentru?

Puppod este o jucărie incredibilă de îmbogățire a caninului, încât aproape orice câine va iubi, dar este deosebit de mare pentru:

  • Câinii nervoși care au nevoie de ajutor pentru construirea încrederii
  • Câini inteligenți care au nevoie de o provocare suplimentară
  • Câini surzi - Puppod are un mod de lumină, care este minunat pentru câinii care nu pot auzi sunete!
  • Câini care au nevoie să lucreze Controlarea impulsurilor
  • Vremea de iarnă Dogos care are nevoie de o stimulare în timp ce sunt blocați înăuntru
  • Câinii care se recuperează de la intervenția chirurgicală care nu pot merge pe plimbări și au nevoie de altceva de făcut
  • Proprietarii care lucrează de acasă și au nevoie de câinii lor să se amuze

Experiența mea cu puppod

Remy este un câine inteligent, dar voi recunoaște că am fost nervos prima zi despre faptul că ar fi sau nu atârnă de puppod.

La început, el ar sta doar acolo și privi la mine, încercând să-mi dau seama ce trebuia să facă.

- Ce vrei mama?& # 8221;

Pentru primele două zile, trebuia să pun o mică bucată de kible sub rocker pentru a încuraja Remy să bată la ea (de fapt, ceea ce Puppod recomandă oficial ca o primă acțiune pentru a începe câinele dvs.).

Remați-vă un ajutor mic de la mine

Pentru primele 3-4 zile am folosit Puppodul, Remy avea nevoie într-adevăr de îndrumarea mea. Trebuia să pun mâncarea sub rocker pentru a-l încuraja să-l nascăm - altfel el ar privi doar la feeder întreaga sesiune.

Eram puțin nervos că, după patru zile, Remy se lupta încă cu conceptul. Cu toate acestea, în ziua a cinci, totul părea că faceți clic cu adevărat pentru Remy.

Remy în cele din urmă a început să bată rockerul în mod independent când am ieșit afară, fără să-mi adaug mâncare sau să-l determinăm. După ce l-am bătut, el va alerga repede la distribuitorul de mâncare pentru a-și obține premiul!

Remy în cele din urmă devine atârnă de ea!

Îmi place foarte mult că puppod a găsit o modalitate de a motiva și proprietarii. sunt un total fraier pentru gamificare, și Elementele de gamificare din Puppod mă fac să fiu încântat să batăm jucăria în fiecare zi și să văd dacă Remy și eu ne pot bate scorul mare sau să atingă un nou nivel de dificultate!

Puppodul este o jucărie electronică cu adevărat uimitoare făcută cu stimularea câinilor și angajamentul în minte. Așa cum devine mai rece, pot vedea cu siguranță acest lucru devenind activitatea noastră principală de îmbogățire pentru arderea excesului de energie, mai ales că Remy poate fi recuperată în curând de la un fel de intervenție chirurgicală a piciorului.

Dacă sunteți un fan al jucăriilor puzzle, apoi dați cu siguranță Puppod o încercare (mai ales dacă aveți un câine de pantaloni inteligenți care a bătut orice puzzle pe care l-ați aruncat la ei)!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppod review: uită-te la o jucărie de câine unic!