Gulerul buddy vă păstrează câinele în siguranță și conectat

Gulerul Buddy vă păstrează câinele în siguranță și conectat

Dacă tehnologia PET continuă să avanseze, în curând animalele noastre vor fi la fel de conectate ca și noi. Un nou guler de câine avansat din punct de vedere tehnologic caută finanțare prin kickstarter. Gulerul de amici prin scuturare este conceput pentru a vă menține câinele în siguranță, activ și sănătos - este și destul de elegant!

Buddy Guler are un monitor de activitate încorporat pentru a vă menține pooch-ul de a dezvolta o pauză. Datele colectate de Buddy sunt afișate pe aplicația iOS conectată sau Android. Acesta include cât de departe a mers câinele dvs., câți pași pe care l-a luat și numărul de scări pe care la urcat într-o zi. Dacă începe câinele dvs câștigând greutatea, Sau are deja unii să-și piardă, puteți să vă dați seama cât de multă activitate suplimentară are nevoie și să stabilească anumite obiective de exerciții.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Aplicația permite utilizatorilor să introducă tipul de alimente pe care le hrănesc și câinele lor și calculează aportul caloric al caninului. Buddy vă va putea să vă spună dacă sunteți peste sau subvenționați câinele. În afară de monitorizarea activității animalului de companie, Buddy vă permite, de asemenea, să creați o geofence.

Gulerul Buddy vă păstrează câinele în siguranță și conectat

Puteți desemna o zonă pe care câinele dvs. o poate rula și de a juca și dacă lasă acea zonă, veți primi o alertă de text. Buddy trimite, de asemenea, informații de urmărire GPS la conectarea Aplicația smartphone, Deci, dacă câinele dvs. scapă gardul său virtual, puteți vedea cu ușurință unde se îndreaptă.

Buddy nu se conectează nici cu smartphone-urile; Se poate conecta cu multe dispozitive inteligente, inclusiv termostatul de cuiburi. Dacă aveți un termostat de cuib în casa dvs., Buddy poate să vă conecteze și să vă alerteze dacă casa dvs. este prea caldă. Nu numai că vă va avertiza, dar va lovi cu piciorul și aerul condiționat, așa că Fido are un mediu mai confortabil.

LEGATE DE: 2015 Top 5 cele mai bune coliere GPS de câine

Buddy chiar are proprietarii de animale de companie acoperite în departamentul de stil. Echipat cu un inel încorporat de lumini cu LED-uri colorate, gulerul poate deveni, practic, mingea cu disco-ul dvs. de câine. Puteți personaliza culorile lui gulerul prin aplicație. Nu numai că animalul dvs. de companie va arăta ascuțit, dar luminile LED-uri îl vor păstra, de asemenea, vizibile pe timp de noapte sau în lumină slabă.

În prezent, campania este doar aproximativ un sfert din calea spre scopul de 385.000 de dolari, dar încă mai au mai mult de două săptămâni pentru a obține finanțarea de care au nevoie. Dacă totul merge conform planului, gulerele vor lovi rafturile magazinului de animale de companie în viitorul apropiat și vor exista trei modele și trei dimensiuni de ales.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gulerul buddy vă păstrează câinele în siguranță și conectat