Tehnologia nouă ne ajută să înțelegem ce câinii încearcă să ne spună

Tehnologia nouă ne ajută să înțelegem ce câinii încearcă să ne spună

Au fost o mulțime de companii sărind în grupul de comunicare PET în ultima vreme, dar Voyce este cu siguranță stau în picioare. Ei au creat o bandă portabilă care nu numai că monitorizează sănătatea și sănătatea animalului dvs., dar ajută la comunicarea nevoilor câinelui la proprietarul lor. Dispozitivul acționează ca un ghid pentru o lume interioară a câinilor.

Banda simplă și elegantă continuă ca un guler regulat. Dispozitivul este impermeabil și monitorizează indicatorii de wellness al câinelui și semnele esențiale cheie în jurul ceasului. Banda Voyce utilizează senzori neinvazivi pentru a monitoriza și a înregistra ritmul cardiac de odihnă al câinelui, nivelul de respirație, modelele de somn, nivelul de activitate și caloriile pe care le-au ars.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile de câine Fiecare proprietar ar trebui să aibă

Se colectează aceste date în timp real și îl sincronizează la platforma de cloud Voyce fără fir. Informațiile sunt apoi sortate și organizate în diagrame ușor de înțeles, care pot fi vizualizate în câteva moduri diferite. Datele pot fi preluate de la orice dispozitiv cu acces la Internet, inclusiv smartphone-uri, computere și tablete.

Datele nu sunt pur și simplu colectate și partajate; Totul este explicat, astfel încât proprietarii de câini pot profita la maximum de această tehnologie inovatoare. Dacă există vreo cauză de îngrijorare în comportamentul recent al câinelui, sistemul poate solicita o vizită VET pentru îngrijirea preventivă înainte ca problema să devină o problemă majoră.

Tehnologia nouă ne ajută să înțelegem ce câinii încearcă să ne spună

Informațiile pot fi și mai eficiente Când este împărtășită cu un veterinar. Părinții câinilor pot împărtăși fie informațiile la momentul numirii, fie medicul veterinar să-i acceseze prin cloud-ul Voyce. Acest lucru poate fi extrem de benefic dacă proprietarii de animale de companie nu știu exact când a început o problemă, iar tehnologia poate fi de asemenea utilă în urmărirea recuperării câinelui.

LEGATE DE: Înțelegerea limbii corpului câinelui

I4C Innovations, Inc., este compania responsabilă pentru această tehnologie inovatoare. Jeff Noce, președintele companiei, spune că Voyce nu este doar o trupă de sănătate, ci un serviciu care va oferi de-a lungul vieții beneficiază de câine și proprietarul lor.

Utilizatorii de Voyce se pot conecta la pagina lor individuală și înregistrează note despre istoricul medical al câinelui, inclusiv vaccinările pe care le-au primit. Ei pot primi, de asemenea, sfaturi de la experți în domeniile comportamentului, sănătății și instruirii caninei.

Sistemul furnizează, de asemenea, informații actualizate privind rechemările produsului PET, precum și notificările privind medicamentele. Proprietarii de animale de companie pot folosi sistemul pentru a stabili obiective pentru ei înșiși și pentru puii lor, de asemenea. De exemplu, un utilizator ar putea stabili un obiectiv pentru a petrece mai mult timp jucând cu câinele lor, iar sistemul Voyce le-ar avertiza atunci când câinele nu a participat la nici o activitate pentru o vreme.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tehnologia nouă ne ajută să înțelegem ce câinii încearcă să ne spună