Geawaywaway: hotely waggin "dog organic de casă tratează

Hrănirea câinelui dvs. o dietă sigură și sănătoasă ar trebui să fie o prioritate de top pentru fiecare părinte de companie. Dacă bugetul dvs. permite, ar trebui să vă concentrați asupra hrănirea alimentelor câinilor și tratează că sunt făcute cu ingrediente naturale sănătoase. Căutați produse realizate cu fructe, legume și surse de proteine ​​care vă vor oferi FIDO nutrienții că corpul său are nevoie.

Unii proprietari de câini nu le place să încerce noi tratamente, pentru că sunt îngrijorați de a pierde bani pe tratate câinele lor nu va mânca. Cu Bine ați venit Waggin ` Homemadedog tratează că nu este nevoie să vă faceți griji, iar acum aveți șansa de a câștiga 8 dintre aceste hrănitoare tratamente GRATUIT!

* Derulați în jos pentru a citi mai multe despre Bine ați venit WAGGIN `DOG tratează și vizualizați toate informațiile despre cum să introduceți Giveaway.

Bine ați venit Homemade câine de casă tratează Giveaway

Bine ați venit WAGGIN

Despre produsele pe care le veți primi

Bazat în Newburgh, Indiana, Welcome Waggin "Specializată în a face o mare varietate de câini organici, tot naturale. Aceste tratamente de câine sunt de casă și compania utilizează ingrediente locale. Din acest motiv, există elemente diferite în meniu pe tot parcursul anului.

Traterele sunt destul de mari, astfel încât să le puteți rupe în mai multe bucăți pentru a vă trata câinele timp de câteva zile, în loc să le hrănească imediat. Deoarece tratamentele sunt de casă, acestea necesită refrigerare și nu au atât de mult timp de valabilitate ca Câinele tradițional tratează că găsiți pe rafturile magazinului de animale de companie.

Aceasta este o ofensă ideală pentru orice proprietar de câini, pentru că veți ajunge la mână alegeți 8 câini tratați pe care îl primiți. Dacă doriți să obțineți 8 dintre aceleași tratamente, cu siguranță puteți sau puteți eșua 8 tratamente diferite. Cu o astfel de mare varietate, veți putea alege să tratați că câinele dvs. se va bucura și dacă are probleme de sănătate, puteți găsi un tratament care va ajuta în bunăstarea sa.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Din Fighters Flea la Ben`s Buffers Buffers, Există o serie de tratamente oferite de Well Waggin "care au formulat în mod specific pentru a vă ajuta câinele să se ocupe de anumite probleme de sănătate. Există tratamente făcute cu ingrediente cum ar fi dovleci, afine și afine, pentru a ajuta la sănătatea și bunăstarea câinelui dvs.

Verificați-mi în profunzime Revizuirea produsului a Home WaGgin `Homemade Dog tratează Pentru câini pentru mai multe informații.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu, cum ar fi sau partajați

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 17 iunie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Geawaywaway: hotely waggin "dog organic de casă tratează