Reteta: câinele de carne de beție tratează biscuiți

Făcând propriul dvs. câine tratează este Cea mai bună modalitate de a evita substanțele chimice dăunătoare, materialele de umplutură și ingrediente artificiale găsite în multe produse comerciale pentru animale de companie comerciale. Indiferent dacă câinele dvs. are probleme cu pielea, probleme cu șoldul și sănătatea comună, luptele cu obezitate sau orice problemă sănătoasă, puteți face tratamentele de casă care vor satisface nevoile sale.

Este adevărat că este nevoie de timp să pregătiți și să gătească tratarea câinilor de casă, dar beneficiile depășesc acest dezavantaj. Nu numai că vă puteți satisface tratamentele la nevoile dvs. de companie, aveți, de asemenea, control complet asupra ingrediente utilizate pentru a le face. Faceți tot posibilul pentru a achiziționa cele mai sănătoase ingrediente - Căutați produse naturale, ecologice pentru a include rețetele dvs.

Acești câini de oaie se tratează cu Boulon, astfel încât să le puteți face de pui aromatizați, de asemenea. De asemenea, puteți schimba aroma alimentelor pentru copii pe care le utilizați. Unul dintre cele mai bune beneficii de a face câini de casă este că le puteți satisface preferințele dvs. de aromă de animale de companie.

Câinele de câine de biscuiți tratează rețeta biscuiților

Câine de câine beefy tratează

Ingrediente

  • 1 - 1/4-uncie Drojdie uscată activă
  • 1/4 cană de apă caldă
  • 1 lingurita. carne de vită bouillon
  • 2 lingurite. apă fierbinte
  • 2.5 cești de făină universală
  • 1 cană de lapte uscat praf
  • 1 cană de făină de grâu întregi
  • 1 cană gătită orez de cereale lungi
  • 1 plic gelatină nefericită
  • 1 borcane de legume / carne de vită
  • 1 ouă
  • 2 lingurite. ulei de cocos

Directii

În primul rând, dizolvați drojdia în apa caldă. Gatiti aproximativ 1/2 cana de orez uscat de granule lungi conform instructiunilor de pe ambalaj. Acest lucru ar trebui să producă aproximativ 1 ceașcă de orez gătit.

Preîncălziți cuptorul la 300 ° F.

Câine de câine beefy trateazăApoi, combinați făina, laptele uscat, orezul și gelatina într-un castron mare de amestecare. Odată combinat, adăugați mancare de bebeluși, Ouă, ulei și drojdie. Se amestecă până când aluatul începe să se formeze. Frământați amestecul până când o bandă de aluat.

Rulați aluatul pe o suprafață flourat până când este de aproximativ 1/4 și # 8243; gros. Tăiați biscuiții în orice formă pe care o alegeți. Dacă nu aveți tăietori de cookie, tăiați aluatul în pătrate cu un tăietor de pizza sau cuțit de unt.

Așezați biscuiții pe o foaie de cookie bine lubrifiată și coaceți în cuptorul 300˚ timp de 25-30 de minute. Ei vor fi un pic moale, dar dacă le lași să stea timp de 24 de ore, se vor întări frumos. Le-am lăsat pe partea moale, Pentru că câinii noștri îi plac așa.

Amintiți-vă că tratamentele câinilor de casă nu sunt făcute cu conservanți, astfel încât nu vor păstra atâta timp cât câinele comercial tratează. Indiferent dacă le păstrați moale sau lăsați-i să stea să se întărească, trebuie să depozitați aceste tratamente într-un recipient etanș în frigider. Ei vor dura aproximativ 10-14 zile.

Citiți următorul: 12 cele mai frecvente întrebări pe care le-am întrebat despre hrana pentru câini de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețeta câinelui de carne proaspătă tratează biscuiți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: câinele de carne de beție tratează biscuiți