5 Motive pentru care câinele dvs. Poate avea nevoie de o dietă terapeutică

motive pentru care câinele dvs. poate avea nevoie de o dietă terapeutică

Ce este o dietă terapeutică?

O dietă terapeutică este un plan de masă controlat care poate ajuta la prevenirea și deteriorarea în continuare a anumitor condiții pe care câinii le pot suferi de la cursul vieții lor. Ei lucrează prin limitarea aportului unor alimente și creșterea numărului altora - adesea nivelul nutrienților pe care îl iau.

La om, dietele terapeutice sunt mult mai frecvente și uneori angajate fără cunoștințele lor proactive. De exemplu, mulți oameni au tăiat zahărul în aceste zile sau elimină grâul pe măsură ce își încleșta stomacurile. Dar pot fi folosite la câini la un succes similar? Și este potrivit pentru noi să folosim această tactică?

Dieta terapeutică pentru câine

5 motive pentru care câinele dvs. poate avea nevoie de o dietă terapeutică

Câinele dvs. este supraponderal

Câinele dvs. fiind supraponderal este un motiv bun pentru a le începe pe o dietă terapeutică - deși aveți grijă dacă pur și simplu cântăresc un pic mai mult decât ar trebui să facă, deoarece acest lucru ar putea însemna că trebuie să vă reduceți dimensiunile porții sau să le luați pe plimbări care sunt doar puțin mai lungi în fiecare zi. Acestea fiind spuse, poate ajuta, pentru o vreme să le pună pe un alt aliment care are mai puține calorii, astfel încât să ardă excesul de energie mai repede, astfel încât să nu fie depozitat și păstrat ca grăsime în jurul mijlocului lor.

Unii câini vor fi ca oamenii, totuși, pot lupta să piardă în greutate în comparație cu colegii lor. Este în cazuri ca aceasta, în cazul în care câinii nu pierd în greutate prin simpla reducere a caloriilor și creșterea nivelului de activitate, că o dietă terapeutică poate fi benefică și o idee bună de angajat. Dacă alegeți să căutați o dietă terapeutică pentru problema greutății câinelui dvs., este prudentă să o executați mai întâi după veterinarul dvs. Nu numai că vor fi capabili să se asigure că, prin noua lor dietă, ei reușesc să ingerați toate vitaminele și mineralele de care au nevoie, dar vor fi, de asemenea, capabile să asigure acest lucru, în ciuda câinii dvs. care mănâncă cantități mai mici de alimente.

În unele cazuri, aceștia pot recomanda mai mult alimente specializate care ar putea ajuta câinele dvs. cu probleme care le cauzează să aibă o problemă de greutate. Un bun exemplu de acest lucru ar fi alimente care ajută Racordurile câinilor fii sănătos. Dacă sunt supraponderali, ei vor fi pusă articulațiile sub presiune crescută, precum și probabil că au câștigat greutatea în primul rând, așa cum a fost dureros pentru ei să se miște. În ceea ce privește îmbunătățirea sănătății comune, o dietă terapeutică va fi mai mare în proteine ​​care ajută câinii să rămână mai plini de mai multă în timp ce promovează masa musculară slabă, care va ajuta în continuare pierderea în greutate.

Verificați revizuirea noastră a Cele mai bune alimente pentru câini pentru pierderea în greutate

Câinele dvs. suferă de boală renală

Atunci când un câine suferă de boală renală, este o condiție ca proprietarii să înțeleagă că este ireversibilă, dar este posibilă pentru a opri oprirea în calea sa sau cel puțin să încetinească progresia. Dieta este una dintre cele mai bune modalități pe care proprietarii le pot face acest lucru. Boala renală este extrem de gravă și poate duce din păcate la o moarte prematură, astfel că proprietarii trebuie să fie dedicată unei diete terapeutice pentru câinii lor, dacă doresc să profite de recompense pe care o poate crea o dietă.

Dietele care vor ajuta la încetinirea progresiei bolii renale cronice trebuie să fie scăzute în fosfor, precum și un nivel moderat de proteine. Această combinație de alimente va ajuta cu speranța că câinele dvs. va conduce o viață mai lungă și mai fericită. Unii câini au fost cunoscuți să trăiască de două ori mai mult decât cei cu boală renală care nu a fost pusă pe o dietă terapeutică formulată pentru problemele lor renale. Acizii grași sunt, de asemenea, cruciali pentru a ajuta la simptomele bolii renale. Ei ajută la inflamație și orice antioxidanți incluși în alimente vor ajuta, de asemenea, cu deteriorarea celulelor.

Ați putea, de asemenea, să vă placă ghidul nostru Cele mai bune alimente pentru câini pentru boala renală

Câinele dvs. este alergic la anumite alimente

Doar pentru că câinii nu sunt oameni, nu înseamnă că ei nu sunt susceptibili la intoleranțele și alergiile alimentare ca noi. După cum fac oamenii, ei pot suferi de probleme de piele, cum ar fi dermatita sau eczema, precum și infecțiile urechilor și sindromul intestinului iritabil care se manifestă vărsături, diaree, și, prin urmare, pierderea în greutate.

Veterinarul dvs. va fi capabil să vă informeze despre ce dieta terapeutică va fi cea mai bună pentru a vă ajuta să vă rezolvați simptomele alergiilor alimentare ale câinelui. Mulți vor susține o dietă hipoalergenică. Aceasta înseamnă că alimentele conțin o proteină care este inclusă în bucăți mult mai mici. Se crede că acest lucru poate ajuta, deoarece este mai ușor să digerați. Alimentele hipoalergene vor fi, de asemenea, ridicate în ingrediente care promovează pielea sănătoasă în plus față de substanțele nutritive care ajută apărarea pielii.

Veterinicii sunt dornici să sublinieze totuși că nu este o idee bună să sari într-o dietă hipoalergenică pentru câinele dvs. pur și simplu prin cumpărarea de alimente de pe raft fără nici o intrare de la un expert instruit din punct de vedere medical. Veterinările vor avea adesea primul avocat încercând să taie anumite alimente sau categorii alimentare care au fost cunoscute pentru a stimula alergiile alimentare astfel încât câinele dvs. să poată fi ajutat în cel mai benefică mod posibil.

Acest lucru este valabil în special dacă câinele dvs. suferă de probleme de piele proastă pur și simplu datorită factorilor de mediu. Dacă câinele dvs. a fost pus pe o dietă hipoalergenă de la Get-Go, este posibil să vă jefuiți corpurile și sistemele imune ale capacității de a lupta împotriva infecțiilor cutanate care au fost cauzate de problemele din zona lor imediată și nu dieta lor deloc.

Verificați ghidul nostru de cumpărare pentru Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii.

Nutriția terapeutică pentru canini

Câinele dvs. are pietre de vezică urinare

Pietrele vezicii urinare sunt incredibil de dureroase pentru câinele dvs. și apar atunci când mineralele din urina câinelui cristalizează. Ele pot fi prinse în vezica lor, dar pot fi găsite și în tractul urinar. Există diferite tipuri de pietre care pot apărea și este ceea ce este tipul că veterinarul dvs. va trebui să se stabilească înainte de a urma o dietă terapeutică. Tipul Pietrele sunt vor afecta ce dietă ar trebui să urmați.

Unele pietre vezice urinare, din păcate, nu răspund la o dietă terapeutică. În aceste cazuri, veterinarul dvs. poate sugera anumite alimente sau, din păcate, veterinarul dvs. poate fi necesar să funcționeze pentru a le elimina pentru a opri determinarea durerii câinelui. VET dvs. va prescrie o anumită dietă care va opri formarea pietrelor care se întoarce. Aceste diete lucrează cu machiajul alcalin și acid al intestinului câinelui pentru a echilibra pH-ul urinei, astfel încât anumite cristale să nu poată reforma. Împuperarea aportului de apă al câinelui este, de asemenea, un pas important în această lucrare pentru prevenirea pietrelor de rinichi.

Cu toate acestea, unele pietre vezice pot fi ușurate cu o dietă terapeutică. Din nou, ei lucrează pentru a schimba pH-ul și aciditatea urină a câinelui tău. O dietă terapeutică care este restricționată în anumiți substanțe nutritive și minerale va ajuta, de asemenea, să oprească pietrele vezicii urinare.

Câinele dvs. suferă de boli de inimă

Folosind o dietă terapeutică pentru câinele dvs. dacă suferă de boli de inimă, a fost văzută a fi una dintre căile pe care dietele terapeutice le pot ajuta caninele noastre, dar nu toate veterinarii le vor recomanda. În timp ce, la oameni, dieta poate fi văzută a fi una dintre cele mai bune modalități de a ajuta la ameliorarea debutului și dezvoltarea bolilor de inimă, nu pare să aibă același nivel de efect la câini.

Cu toate acestea, dietele terapeutice, care sunt formulate pentru a ajuta la boala cardiacă, încearcă să scadă cantitatea de sare sau sodiu în alimentele de câine, precum și la creșterea nivelului anumitor nutrienți. Coborârea aportului de sare se consideră că diminuează cât de tare trebuie să lucreze în timp ce alimentele de câine terapeutice pentru boala cardiacă va conține mult mai mult acizi grași, deoarece pot ajuta la inflamație.

În legătură cu o postare: Mâncare cu câini de sodiu scăzut

Cu toate acestea, beneficiile acestor diete nu par să se întindă pe întregul spectru de boală cardiacă. Veterinarul dvs. va fi capabil să vă recomandă sau să vă adresați unui cardiolog specializat care ar trebui să vă poată spune dacă o dietă terapeutică merită ca câinele dvs. care urmează sau nu.

De asemenea, este important de reținut, așa cum este cazul bolii renale, dietele terapeutice nu vindecă boala cardiacă. În schimb, ei împiedică orice altă deteriorare care poate aduce beneficii câinelui dvs. prin sprijinirea îmbunătățirii calității vieții lor.

Alte puncte de luat în considerare la punerea câinelui dvs. pe o dietă terapeutică

Poate fi foarte tentant să se amestece și să se potrivească alimentelor de dietă terapeutice pentru a încerca să rezolve o multitudine de probleme în câinele dvs. sau chiar să împiedice debutul anumitor probleme discutate mai sus. Cu toate acestea, Veters recomandă să rămână departe de practicarea acestei metode de hrănire. Nu numai că înseamnă că câinii pot deveni deficiți în vitaminele și mineralele necesare, dar poate, de asemenea, pur și simplu un impact material asupra alimentelor pentru a efectua așa cum doriți. Pe scurt, dacă utilizați mai multe alimente de dietă terapeutică simultan sau chiar amestecați în alte alimente pe care le credeți că vă poate ajuta câinele, vă împiedicați în mod serios capacitatea formulării de a reuși.

Unii proprietari vor fi îngrijorați că ei iau de la bucuria de mâncare a câinelui dacă aceștia rămân pur și simplu la o dietă terapeutică - în special cele care sunt mai mici în sare și alte ingrediente care sporesc aroma alimentară. Cu toate acestea, majoritatea câinilor vor mânca orice Kibble care este pus în castronul lor alimentar, mai ales dacă este singura opțiune dată. Acest lucru poate părea aspru, dar în special în cazurile în care încercați să opriți o greutate de câștig de câine sau să împiedicați orice altă deteriorare a funcției renale, este important să nu renunți la ochii lor mari, de natură, să pledezi. Dacă sunteți deosebit de îngrijorat de câinele dvs. Dacă refuză alimentele, ar putea fi un simptom al unei alte probleme de bază, astfel încât să lucrați cu medicul veterinar pentru a vedea dacă acesta este cazul.

Nutriția terapeutică pentru câini

În legătură cu o postare: Câine de câine

Linia de jos

Dietele terapeutice pot fi, prin urmare, folosite pentru a ajuta câinii cu o gamă largă de condiții care variază de la marginală la incredibil de grave.

Cu toate acestea, veterinarii ar trebui să fie întotdeauna primul port de apel înainte de a începe utilizarea unei diete terapeutice din mai multe motive. În primul rând, ele pot fi capabile să ajute în alte moduri care sunt mai rapide sau mai eficiente la aducerea unei îmbunătățiri în orice condiție în care suferă câinele dvs. În al doilea rând, ei vor dori să supravegheze și să se asigure că câinele dvs. are încă cantitatea potrivită de vitamine și substanțe nutritive pe care fiecare câine, indiferent de condiție, are nevoie. În cele din urmă, ei vor putea să confirme dacă câinele dvs. are nevoie de o dietă terapeutică în primul rând.

Uneori, s-ar putea să fim vinovați de a pune un câine pe dieta terapeutică, deoarece este o modă pe tendință în prezent - în special la om. S-ar putea să nu fie necesar deloc necesar. Într-un exemplu foarte important, unii proprietari își pot pune câinii pe o dietă terapeutică la pierderea în greutate, când tot ce au nevoie este un mirele, deoarece este blana lor care îi face să pară mai mari decât ei sunt de fapt!

Cu toate acestea, dacă este pusă în aplicare, la recomandarea veterinarului dvs., ei pot lucra minuni absolute. În cele mai bune circumstanțe, o dietă terapeutică poate beneficia cu adevărat un câine în ceea ce privește sănătatea și calitatea vieții, precum și creșterea duratei lor de viață în general. Dacă ceva, o dietă terapeutică merită să vorbească cu veterinarul dvs. dacă sunteți deloc îngrijorați de orice, care vă tulbură câinele ca dietă și o intestin sănătoasă pot avea un impact enorm asupra bunăstării generale, dacă este utilizată corespunzător.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Motive pentru care câinele dvs. Poate avea nevoie de o dietă terapeutică