Cele mai bune 17 lanțuri de hoteluri prietenoase de câine

Hoteluri care permit câinilor

Cea mai gravă parte a oricărei concedii trebuie să-și lase pupii în urmă. Și nu este doar o tragere pentru tine & # 8212; Fiind separat de mama sau tata este greu pe pooch!

Din fericire, Există câteva lanțuri de hotel prietenoase câinelui care vă vor întâmpina pe tine și de canin cu brațele deschise. Iar acest lucru include moteluri modeste, prietenoase cu bugetul, precum și hoteluri de lux care oferă toate clopotele și fluierele pe care le-ați putea dori.

Vom explica câteva dintre cele mai bune hoteluri de câine de mai jos, dar în primul rând, să vorbim despre elementele de bază ale șederii într-un hotel cu pooch-ul dvs., astfel încât să vă puteți pregăti corect călătoria dvs.

Cele mai bune lanțuri hoteliere și moteluri de câine: Pick-uri rapide

  • Motel 6 [# 1 alegerea bugetului - întotdeauna gratuit] Motelul 6 conduce cu siguranță pachetul atunci când vine vorba de moteluri bugetare prietenoase pentru câini. Nu numai că câinii rămân întotdeauna liberi, dar sunt bineveniți la toate motele 6, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre tine și Fido se întoarce.
  • Red Roof Inn: [Buget]. Red Roof Inn este o opțiune populară pentru animale de companie, deoarece animalele de companie sunt întotdeauna gratuite! Inns roșu de acoperiș variază în calitate - unele sunt destul de frumos, dar altele pot fi destul de rundown. Animalele de companie nu sunt permise la toate hanurile de acoperiș roșu, dar sunt permise la 550 de locații.
  • La Quinta Inn [Mid-tier] Marea majoritate a locațiilor sunt prietenoase cu animalele de companie și lăsați animalele de companie să rămână gratuit sau pentru o rată zilnică scăzută.
  • Courtyard de Marriott [Mid-tier] Courtyard permite animalelor de companie să rămână la peste 1.500 de locații lor, astfel încât șansele să fie capabil să găsească un loc prietenos cu câinele! Taxa PET variază în funcție de locație.
  • Westin [High-end]. La Westin, animalele de companie sunt binevenite la peste 165 de locații și rămân gratuit! Câinii sub 50 de kilograme sunt permise în toate locațiile prietenoase cu animalele de companie, în timp ce numai anumite locuri permit câini mai mari. Poochul tău va primi propriul pat de câine ceresc când stau la Westin!
  • DoubleTree de Hilton [High-end] Câinii sunt bineveniți la 120 de hoteluri duble, iar proprietarii trebuie doar să plătească o taxă fixă ​​(între 50- $ 75) pe ședere, deci este o opțiune excelentă pentru sejururi mai lungi.

Cuprins

  • Costul mai mult pentru a rămâne într-un hotel cu animalul dvs. de companie?
  • De ce politica prietenoasă cu animalele este complicată
  • Cele mai bune 17 lanțuri hoteliere prietenoase cu animalele de companie
  • Moteluri și hoteluri ieftine de companie și hoteluri (opțiuni bugetare)
  • Lanțuri hoteliere prietenoase cu animale de companie
  • Lanțuri hoteliere de înaltă calitate pentru animalele de companie
  • Ar trebui să-mi furi câinele într-un hotel non-petrecut?
  • Alegerea unei camere de hotel specifice pentru dvs. și Pooch
  • Lăsând câinele numai la hotel
  • Motel etiquette: Doggie Dos și Don`ts în timp ce stați într-un hotel
  • Ce hoteluri oferă animale de companie gratuit?
  • Călătorind cu animalul dvs. de companie: elementele de bază
  • Alegerea unui hotel de companie prietenos: Ce fel de facilități sunt importante pentru pooch-ul dvs?
  • Alternative de hotel pentru animale de companie

Costul mai mult pentru a rămâne într-un hotel cu animalul dvs. de companie?

Cea mai mare parte Hoteluri do taxe suplimentare pentru animalele de companie, dar altele permit patru subsoluri să rămână cu oamenii lor gratuit.

Multe dintre cele care percep aceste taxe oferă o experiență mai confortabilă pentru animalele de companie și proprietarii lor. Dar, dacă banii sunt strânși, puteți încerca doar să vă limitați alegerile pentru unitățile fără taxe.

De asemenea, rețineți că Hoteluri care impun taxe de companie fac acest lucru în moduri diferite:

  • Taxă zilnică (cea mai comună). Cele mai multe hoteluri impune o taxă zilnică stabilită pentru animalul dvs. de companie, ceea ce înseamnă că o lungă ședere vă va costa mai mult decât o scurtă ședere. Acestea fiind spuse, cele mai multe hoteluri cu o taxă zilnică au un fel de plafon săptămânal sau lunar, așa că nu trebuie să plătiți acea taxă zilnică în fiecare zi dacă rămâneți pentru mai mult de o mână de zi. De obicei, capacul este în gama de 100 de dolari.
  • Preț global. Unele hoteluri percepe o rată plată cu animale de companie. Cu alte cuvinte, puteți plăti 50 de dolari suplimentari suplimentari, indiferent cât de mult timp sau scurt șederea dvs. este.
  • Taxă multi-animal. Unele hoteluri vor percepe o rată pe pooch, În timp ce alții vă vor face pur și simplu să plătiți o singură taxă standard pentru animalele de companie. Unele hoteluri pot să plătească taxa de companie X 2 pentru doi câini, în timp ce alte hoteluri pot avea o taxă de $ 30 de animale de companie, cu o taxă de + $ 10 pentru un câine suplimentar. Dacă aveți mai mulți câini, păstrați un ochi pentru modul în care hotelurile calculează costul animalului de companie.
câine la hotel

De ce politica prietenoasă cu animalele este complicată

În lista noastră de mai jos a celor mai bune lanțuri de hoteluri prietenoase câinelui, veți observa o mulțime de politici de companie variază în funcție de locație. Acest lucru poate fi destul de frustrant pentru proprietarii de călătorie în mișcare. De ce asta?

Înțelegerea francizelor. Adevărul este că găsirea unui anumit lanț hotelier care este mereu Pet-prietenos este foarte rar. În aproape toate cazurile, politica PET (inclusiv limitele de greutate, taxele sau chiar dacă animalele de companie sunt permise deloc) va varia în funcție de locație. Acest lucru se datorează faptului că hotelurile sunt francize conduse de diferiți proprietari, iar proprietarii de locație sunt, în general, cei care numesc fotografiile privind politicile PET.

Lipsa oricărei politici ample privind animalele de companie pentru aceste lanțuri hoteliere poate fi frustrantă, motiv pentru care Este întotdeauna esențial să sunați la hotelul individual pe care îl vizitați pentru a întreba ce este politica specifică a locației.

De asemenea, vă recomandăm să verificați Firefido & # 8212; Un director pentru proprietarii de câini pe Go & # 8212; Când călătoriți cu animalul dvs. de companie.

AduceFido Are un director actualizat de peste 150.000 de cazare care sunt prietenoase cu animalele de companie. În plus, în căutarea locației hotelului, puteți vedea imediat dacă există o taxă de companie sau nu și dacă sunt sau nu câinii mari.

aducefido

Acest lucru a adăugat un pic de informații care apare chiar în cadrul rezultatelor căutării hotelului este incredibil de util și vă poate salva o mulțime de timp (deoarece cele mai multe site-uri de rezervare a hotelului vă solicită să faceți clic pe pagina Info Info pentru fiecare hotel pentru a vedea detalii privind taxele de companie și limitele de greutate.

Cele mai bune 17 lanțuri hoteliere prietenoase cu animalele de companie

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui motel modest, o stațiune de lux sau ceva între ele, nu trebuie să vă împărțiți cu cel mai bun prieten al omului - am primit o compilație imensă aici pentru dvs!

Pentru a facilita găsirea hotelului potrivit pentru dvs., Puppper-ul dvs. și bugetul dvs, Am desființat aceste opțiuni prietenoase cu buget, lanțuri de la mijlocul hotelurilor și opțiuni high-end pentru o răsfățare suplimentară pentru animale de companie .

Moteluri și hoteluri ieftine de companie și hoteluri (opțiuni bugetare)

Fiți conștienți de faptul că Calitatea poate varia mult Pentru hoteluri și moteluri bugetare. Asigurați-vă că ați bifat Google Reviews și Advisor de călătorie - Evitați orice hotel cu rating de 1-2 stele și povestiri de groază.

1. Motelul 6

Dacă vă spălați un hotel ieftin prietenos cu animalele de companie, nu căutați mai departe! Motelul 6 este de fapt Furnizorul oficial de cazare al Clubului American Kennel. Toate locațiile sunt prietenoase cu animalele de companie și nu există o taxă suplimentară pentru serviciu.

Puteți găzdui două animale de companie pe cameră, atâta timp cât acestea sunt la curent cu vaccinurile. Cerințele vaccinului variază în funcție de stat, deci asigurați-vă că Pooch este bun pentru a merge înainte de a renunța la călătoria dvs.

  • Locații prietenoase cu animalele: Toate
  • Taxa de animale de companie: Gratuit
  • Greutate maximă: N / A
  • # de animale de companie permise: 2

2. Red Roof Inn

Cu 580 de locații din întreaga lume, Red Roof Inn este o vedere familiară către cei mai mulți călători condimentați. Dar, în timp ce acest lanț accesibil poate face apel la toți călătorii bugetari, este o politică de companie fără taxe o face o opțiune deosebit de populară în rândul proprietarilor de animale de companie.

Inn-urile acoperișului roșu încearcă să găzduiască patru subsoluri. De exemplu, camerele lor sunt concepute pentru a oferi o mulțime de spațiu pentru patul animalului dvs. de companie, iar personalul de curățenie va încerca să lucreze în jurul programului dvs., așa că nu trebuie să vă curățească camera în timp ce animalul dvs. este prezent.

Red Roof Inn oferă, de asemenea, o reducere de 15% pentru primii respondenți, deci asigurați-vă că vă cereți reducerea dvs. dacă sunteți ofițer de poliție, EMT sau pompier!

  • Locații prietenoase cu animalele: 550
  • Taxa de animale de companie: Gratuit
  • Greutate maximă: 80 de lire sterline
  • # de animale de companie permise: 1

Notă: Unele locații permit animale de companie mai mari, precum și mai mult de unul. Vedea Roșu acoperiș în Politica PET pentru mai multe detalii.

3. Super 8

Super 8 operează aproape 2.500 de locații din întreaga lume, deci șansele sunt, veți trece unul în timp ce călătoriți cu caninul dvs. Unele locații au politici destul de prietenoase cu animalele, dar altele sunt puțin mai puțin primitoare, deci asigurați-vă că contactați locația specifică în care intenționați să rămâneți pentru a obține detaliile.

În plus față de faptul că este foarte accesibil, hotelurile super 8 oferă câteva freebies, cum ar fi Wi-Fi fără costuri și mic dejun gratuit în fiecare dimineață. De asemenea, asigurați-vă că verificați Site-ul Super 8`s, Înainte de călătoria dvs., deoarece oferă o serie de programe de reducere.

  • Locații prietenoase cu animalele: Necunoscut
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație (de obicei $ 10 - 20 USD pe noapte)
  • Greutate maximă: Necunoscut
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

4. Quality Inn

Calitate Inn Hoteluri sunt concepute pentru a fi accesibile, în timp ce oferă totuși multe dintre creatura de confort călători apreciați. Acestea includ lucruri cum ar fi capete de duș multiple, frigidere în cameră și o mulțime de extras gratuite, cum ar fi WiFi, cafea, ceai și ziare.

Politicile de calitate Inn Pet variază de la o locație la alta, deci asigurați-vă că contactați locația pe care o aveți în minte înainte de a vă rezervați camera dvs.

  • Locații prietenoase cu animalele: 300
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: Necunoscut
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

5. Extensit Stay America

Aveți nevoie de un acoperiș peste cap pentru mai mult de o noapte sau două? Atunci veți dori cu siguranță să vă gândiți la șederea la un Extensit Stay America Locație. Puteți rămâne cu siguranță la acest lanț pentru o singură noapte, dar oferă, de asemenea, opțiuni de stabilire a prețurilor săptămânale și lunare pentru nevoile dvs. de vacanță extinse.

Rețineți că America extinsă de ședere impune restricții de înălțime și lungime, mai degrabă decât restricțiile în greutate. Acest lucru poate fi util pentru proprietarii de caiepți portuari, care sunt relativ mici, dar cântăresc destul de puțin.

  • Locații prietenoase cu animalele: 680
  • Taxa de animale de companie: $ 25 pe zi, per animal de companie (maxim 150 USD pe lună)
  • Greutate maximă: 36 de centimetri lungi și 36 de centimetri înălțime (animale de companie mai mari permise la discreția managerului)
  • # de animale de companie permise: 2 (mai multe animale de companie permise la discreția managerului)

Vedea Extended Stay America Politica PET aici.

6. Econo Lodge

Un membru al familiei de hoteluri de alegere, Econo Lodge & # 8212; După cum implică numele și # 8212; Oferă cazare la prețuri accesibile, dar ospitaliere pentru călătorii de-a lungul U.S.

La fel de Econo Lodge Oaspeții, vă veți bucura de o mulțime de facilități simple, dar utile, cum ar fi despărțiri electrice de la Bedside, Wi-Fi gratuit și canale de film premium. Și dacă stați la una din locațiile lor prietenoase animalelor, veți putea să vă bucurați de toate aceste lucruri în timp ce vă aflați lângă poochia dvs!

  • Locații prietenoase cu animalele: 380
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: Variază în funcție de locație
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

Vedea Politica pentru animale de companie Econo Lodge aici.

7. America`s Best Value Inn

Un lanț care se mândrește cu simplitatea, prietenia și onestitatea, America`s Best Value Inn oferă locuri de cazare destul de accesibile.

Acestea variază semnificativ de la o locație la alta, deci asigurați-vă că verificați recenzii pentru specific Locație la care intenționați să stați înainte de rezervare.

  • Locații prietenoase cu animalele: 600
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație (de obicei $ 10 - 20 $)
  • Greutate maximă: Variază în funcție de locație
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

Lanțuri hoteliere prietenoase cu animale de companie

Căutați un hotel care oferă o combinație frumoasă de valoare, prețul și confortul creaturilor? Verificați aceste opțiuni de nivel mediu!

8. Best Western

Best Western Moteluri și hoteluri oferă numeroase locații prietenoase cu animalele, care vă vor permite să verificați cu până la două animale (au o limită de greutate de 80 de lire). În funcție de locație, pot exista taxe suplimentare de curățare.

Unele site-uri au zone de mers pe jos care pot fi găsite cu ușurință pe Site-ul companiei. Cu peste 1.600 de hoteluri de companie, în America de Nord, este obligat să fie una dintre acestea oriunde te duci.

  • Locații prietenoase cu animalele: 1.600
  • Taxa de animale de companie: $ 30 (cu taxa de 150 USD pe săptămână + $ 150 Depunerea de daune rambursabilă)
  • Greutate maximă: 80 de lire sterline
  • # de animale de companie permise: 2

9. Hampton Inn

Există un număr de locații Hampton Inn Hampton, prietenos cu taxe calculate pe bază individuală. Limitele de greutate variază, de asemenea, în funcție de site, deci asigurați-vă că ați apelat înainte pentru a vă asigura că Poooch este binevenit.

Hampton Inn promite un mic dejun fierbinte cu fiecare ședere, deci vei fi suplimentar suplimentar pentru toate aventurile tale impreuna. În general, Hampton este un intermediar frumos între un motel și un hotel, astfel încât tu și animalul tău să stai într-o cameră mai frumoasă fără a sparge banca.

  • Locații prietenoase cu animalele: Necunoscut
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: Necunoscut
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

10. Pensiune

Chiar dacă nu sunteți un călător frecvent, vă familiarizați fără îndoială Holiday Inn Hotels. Una dintre cele mai mari lanțuri din lume există în prezent peste 1.100 de hanuri de vacanță deschise în întreaga lume (deși animalele de companie nu sunt permise în toate locațiile).

Rețineți că există mai multe tipuri de hoteluri în Holiday Inn Lineup, inclusiv Holiday Inn Express, Holiday Inn Resort și multe altele. Facilitățile și politicile diferă de la un tip de han de vacanță la următorul, deci asigurați-vă că cercetați specific Holiday Inn Intenționați să stați în.

  • Locații prietenoase cu animalele: 450
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: Necunoscut
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

11. Courtyard de Marriott

Cele mai multe hoteluri Marriott Courtyard Bine ați venit animale de companie de până la 125LB, dar unele locații impun limite greutăți mai stricte. De cele mai multe ori, curțile impun o taxă forfetară pe durata șederii.

Courges Courges sunt instruiți să fie cunoscuți de toate întâmplările locale de câine, deoarece curtea este singura serie de animale de companie de către Marriott. Puteți lăsa pooch-ul dvs. nesupravegheat la aceste hoteluri, atâta timp cât se limitează la o cutie când ați plecat.

Vedea Courtyard de Politica oficială a lui Marriott și locațiile prietenoase cu animalele de companie.

  • Locații prietenoase cu animalele: 1.500
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: Necunoscut
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

12. Comfort Inn

Comfort Inn se mândrește cu oferirea unui număr de bonusuri minore și # 8221; care vă ajută să vă păstrați șederea confortabil pe cat posibil. Și ei fac acest lucru, în timp ce impune încă o rată foarte rezonabilă.

De exemplu, nu trebuie să vă faceți griji că vă aduceți perna dvs. preferată de călătorie cu dvs., deoarece veți primi automat o pernă fermă și o pernă moale atunci când verificați. Vei avea, de asemenea, șansa de a vă bucura de un mic dejun gratuit când te trezești dimineața.

  • Locații prietenoase cu animalele: 550
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: Variază în funcție de locație
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

Vedea Comfort Inn`s Politica PET aici.

13. La Quinta

Cele mai multe locații la Quinta sunt prietenoase cu animalele și Permiteți până la două animale de companie pe cameră.

Multe sucursale La Quinta permit animalelor de companie să rămână gratuit, dar începând din 2019, unele locații au început să plătească 20 de dolari pe noapte (cu o taxă maximă de 40 de dolari pe ședere). Numărul de camere pe care le au la dispoziție sunt uriașe și doar patru locații din întregul lanț nu permit animalelor de companie.

La Quinta oferă, de asemenea, un mic dejun gratuit de semnătură, deci nu ezitați să luați o brioșă pe drumul dvs. de dimineață devreme. Animalele de companie nu au voie să fie lăsate nesupravegheate la unele hoteluri la Quinta, caz în care veți avea nevoie să planificați păstrarea animalelor de companie cu dvs. în orice moment.

  • Locații prietenoase cu animalele: (Aproape toate
  • Taxa de animale de companie: Gratuit - $ 20 pe noapte (variază în funcție de locație)
  • Greutate maximă: Unele locații au limită de greutate PET
  • # de animale de companie permise: 2

Vedea La Quinta` Politica oficială PET & Locații prietenoase cu animalele de companie AICI.

Lanțuri hoteliere de înaltă calitate pentru animalele de companie

Căutați cazare de patru stele și o mulțime de facilități? Check out aceste locuri swanky pentru a rămâne cu pooch-ul tău!

Motelurile care permit câinilor

14. Patru anotimpuri

Dacă sunteți în căutarea unui ceva mai luxos, patru sezoane hoteluri și stațiuni oferă animale de companie. De fapt, Ei chiar beneficiază de animale de companie, lăsând apa personalizată și bolurile alimentare. Cu toate acestea, se pot aplica restricții în greutate și variază în funcție de locație, astfel încât aceasta nu poate fi cea mai bună alegere dacă puiul dvs. este un gigant.

Animalele de companie nu sunt permise în cele mai comune zone ale celor patru sezoane hoteluri din considerație pentru oaspeți cu alergii.

  • Locații prietenoase cu animalele: Necunoscut
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație (am văzut totul de la o taxă gratuită la 75 USD)
  • Greutate maximă: Variază în funcție de locație (cel mai mult par să aibă o limită de greutate maximă de 25 până la 30 de lire)
  • # de animale de companie permise: 2

15. Westin

Acest lanț friendly Furball salută animalele de companie sub 50 de kilograme în toate locațiile și chiar permit animalelor mai mari să rămână în câteva dintre locațiile lor. Puii pot chiar să-și ia propriul pad de câine din Westin!

Seria "Element" de Westin este o opțiune extinsă-ședere, care vă permite să verificați cu unul sau două animale de companie.

Pungile de curățare sunt disponibile la cerere și nu există o taxă suplimentară pentru aducerea de-a lungul Pooch. Elementul face un punct pentru a include caracteristicile și practicile de design ecologice "verde", ca parte a mărcii lor, deci este posibil să găsiți o mulțime de copaci pe proprietate pentru Schnauzer dvs. pentru a sniff.

  • Locații prietenoase cu animalele: 165
  • Taxa de animale de companie: Gratuit
  • Greutate maximă: 50 de lire sterline (unele locații selectate permit mai mari)
  • # de animale de companie permise: 2

16. Doubletree de Hilton

DoubleTree este cunoscut pentru cookie-urile complementare de ciocolată caldă, dar nu este tot binele lor pentru & # 8212; Lanțul hotelului salută animale de companie de până la 75 de lire sterline, și percepe o rată forfetară de 50 USD pe ședere. Unele locații au o zonă de salvare a animalelor de companie.

Animalele de companie nu au voie să fie lăsate nesupravegheate, dar anumite locații ca Santa Barbara BeachFront Resort au o mulțime de zone de lounge în iarbă, unde tu și animalul tău pot relaxa împreună.

  • Locații prietenoase cu animalele: 120
  • Taxa de animale de companie: $ 50 - 75 USD (am primit rapoarte conflictuale)
  • Greutate maximă: 75 de lire sterline
  • # de animale de companie permise: (Nu este raportat)

Vedea Politica oficială oficială Doubletree aici

17. Ritz-Carlton

Tu și puii tai ai nevoie de niște răsfăț? Toate locațiile Ritz-Carlton Bine ați venit animalele de companie 60LB și sub o taxă suplimentară. Poochul dvs. va fi tratat pentru a brand noi alimente și boluri de apă, tratează și un pat de câine cu fiecare rezervare. Atâta timp cât pooch-ul dvs. are maniere bune (și nu va petrece toată ziua lătrat), sunteți bineveniți să îl lăsați nesupravegheați.

Facilitățile variază în funcție de locație, dar Ritz-Carlton de Aruba este un exemplu excelent al lanțului care merge în plus de mile pentru a vă răsfăța pupul. Spot vă poate alătura la restaurantul acestei locații pentru o masă fină de ficat de rață organică și cuburi de gheață pepene verde.

Pe plajă, tu și puii ta poți obliga prin participarea la sporturile de apă, cum ar fi caiac, îmbarcare și înot - toate ajustate pentru a fi în siguranță de către personalul stațiunii.

  • Locații prietenoase cu animalele: Necunoscut
  • Taxa de animale de companie: Variază în funcție de locație
  • Greutate maximă: 60 de lire sterline
  • # de animale de companie permise: Necunoscut

Ar trebui să-mi furi câinele într-un hotel non-petrecut?

Având în vedere unele dintre taxele costisitoare de animale de companie, poate fi tentant să vă strecură puiul într-un hotel fără câini (mai ales dacă puiul dvs. este suficient de mic pentru a se ascunde într-un Purse de purtător de câine).

Cu toate acestea, acest lucru nu este în general în valoare de risc.

Vă puteți confrunta cu amenzi semnificative de sute de dolari, dacă vă aflați că încercați să evitați politicile hotelului!

Plătiți doar taxa de companie și lipiți la pete prietenoase cu animalele de companie.

Alegerea unei camere de hotel specifice pentru dvs. și Pooch

Când alegeți o cameră pentru șederea dvs., asigurați-vă că vă întrebați despre toate politicile PET a facilității.

Regulile și reglementările variază de la hotel la hotel, deci este imperativ să verificați aceste lucruri în avans.

  • Cereți să aveți o cameră la parter, dacă este posibil. Vă permite să accesați ușor animalele de companie la în aer liber și minimizează probabilitatea ca el să vă deranjeze vecinii. Acest lucru este și mai important dacă locuiți într-o clădire cu o singură etapă, iar câinele dvs. nu avea prea multă experiență cu scările!
  • Luați în considerare cererea unei încăperi departe de lobby, lift și alte zone comune. Acest lucru este deosebit de important dacă pooch-ul dvs. este ușor de surprins. În plus, unele hoteluri interzic animale de companie de mers pe jos prin aceste zone comune de hotel, astfel încât veți dori să selectați o cameră care oferă acces ușor la în aer liber sau la alte locuri pe animalele de companie este a permis să meargă.
  • Asigurați-vă că puii dvs. este lăsat și rămâne lângă dvs. atunci când roaming prin hol. Amintiți-vă - Câinii fac unii oameni extrem de incomode, iar proprietarii de câini buni fac tot posibilul pentru a evita determinarea stresului altora. Unele hoteluri au o intrare separată și ieșire pentru animale de companie, ceea ce veți fi înțelept să utilizați când este posibil.
  • Asigurați-vă că recepția dvs. are informații de contact actualizate și # 8212; Mai ales dacă intenționați să vă lăsați câinele la hotel numai. Unele lanțuri hoteliere interzic această practică în întregime, astfel încât să aveți posibilitatea să angajați un profesionist de îngrijire a animalelor de companie atunci când intenționați să părăsiți camera de hotel. Concierge ar putea avea chiar și câteva recomandări pentru ședinții locali să rămână cu puștiul în timp ce sunteți afară.

Lăsând câinele numai la hotel

Politicile hotelului variază destul de puțin când vine vorba de faptul că puteți sau nu să vă lăsați câinele în camera de hotel.

În timp ce unele hoteluri nu vă permit să lăsați câinele dvs. numai în camera vreodată (cel puțin nu oficial), majoritatea nu sunt atât de stricte. Cele mai multe hoteluri prietenoase cu animalele sunt bine cu tine, lăsându-ți câinele în camera ta, atâta timp cât el este liniștit, bine comportat și nu face o rachetă. Unii vor permite ca pooch-ul să fie lăsat singur - dar numai atâta timp cât este bătut.

Hotel Dog

Rețineți că unele hoteluri au politici care afirmă că, dacă câinele dvs. deranjează alți clienți cu lătratul excesiv, vi se va cere să plecați. Am văzut cel puțin un hotel care a declarat că proprietarul ar fi responsabil pentru taxele de cameră ale vecinilor dacă s-au plâns de lătrat.

Luați în considerare comportamentul trecut al câinelui când ați lăsat singur și pregătiți înainte de timp pentru a face lucrurile să meargă fără probleme. Unele lucruri pe care le puteți face pentru a face ca câinele dvs. singura timp (dacă este permis) în hotel se includ fără probleme:

  • Dați câinii dvs. o cămașă sau o bucată de îmbrăcăminte care miroase ca tine.
  • Configurați cutia câinelui (dacă, în general, le place să stea în ea acasă).
  • Oferiți chews și jucării de puzzle pentru a rămâne ocupat.
  • Lăsați televizorul sau radioul (cu volum redus). Acest lucru poate, de asemenea, să înece zgomotele din afara care pot declanșa poochia.
  • Ia în considerare dăruirea CBD Dog tratează Pentru a vă menține calmul canin dacă pare nervos (verificați mai întâi cu veterinarul dvs.).

Motel etiquette: Doggie Dos și Don`ts în timp ce stați într-un hotel

Mai jos, discutăm despre unele dintre cele mai importante DOS și Don`ts de a rămâne într-un hotel sau motel cu pooch-ul tău. În timp ce regulile exacte pot varia între unități, multe facilități au similare "Don`ts", deci asigurați-vă că acordați o atenție deosebită acestei părți a listei.

Dos

  • Încercați să vă asigurați că Fido este pe cel mai bun comportament. Limitarea limitată și un deformator prietenos va asigura că animalele de companie sunt binevenite să se întoarcă la hotel. Amintiți-vă că un câine slab comportat ar putea distruge privilegiul prietenos cu animalele de companie pentru toată lumea! Dacă vă îngrijiți de lătratul câinelui dvs. în timp ce vă aflați, luați în considerare înființarea unui a Dog Camera Pentru a vă monitoriza pupul în timp ce sunteți departe și oferiți-vă O mulțime de mestecați și tratați jucăriile de acordare care îi va ocupa atenția.
  • Curățați-vă după poochia ta. Transporta pungi de deșeuri suplimentare în caz de accidente. Este o idee bună să vă asigurați că ați sfatuiesc bine gospodăriile, deoarece probabil vor avea o mulțime de blană suplimentară pentru a aspira.
  • Păstrați animalul pe o lecție ori de câte ori ieșiți din cameră. Acest lucru este doar bun simț, dar, din păcate, mulți oameni nu reușesc să facă acest lucru. Chiar dacă aveți un pupper mic, prietenos, el trebuie să fie pe o leșie pentru siguranța sa și confortul altor oaspeți.
  • Aflați politicile hotelului înainte de timp. Regulile PET variază de la hotel la hotel, deci asigurați-vă că sunteți educați și aveți așteptări clare despre ceea ce se așteaptă de la dvs. și de la poochia dvs.

Don`ts

  • Nu aduceți animalul dvs. fără vaccinări și etichete adecvate. Pentru ca animalele de companie să intre în majoritatea lanțurilor, ei trebuie să fie la curent cu vaccinurile lor și fără purici.
  • Nu lăsați animalul de companie nesupravegheat în timpul orelor de menaj fără a notifica personalul, și nu vă lăsați puiul singur pentru mai mult de câteva ore la un moment dat. Luați-vă pupa cu dvs. și alertațiați recepția că camera este gata să fie curățată. Când câinele dvs. va fi lăsat nesupravegheat în cameră, puneți întotdeauna "nu deranjați" # 8221; Conectați-vă pe ușă, astfel încât casa de menaj să știe să nu intre. Dacă animalul dvs. de companie pare deosebit de anxios în mediul hotelier, este mai bine să rămâi cu ei în orice moment.
  • Nu încercați să ascundeți orice daune. În cazul în care pooch-ul dvs. mestecă o pernă sau are un accident, fiți în avans cu personalul hotelului. Este probabil ca acesta să fie ceva pe care l-au văzut înainte, și vor aprecia transparența.

Nu vă poate lăsa câinele singur la hotel? Dacă nu aveți încredere că câinele dvs. se va comporta când este lăsat singur la hotel, luați în considerare căutarea Restaurante prietenoase pentru câini (Personalul hotelului poate da probabil câteva sugestii) sau - dacă vremea este potrivită - lăsați-vă câinele în mașină pentru câteva ore la un moment dat, dacă este confortabil în mașină. Doar asigurați-vă că verificați înapoi la fiecare două ore și luați Fido pentru plimbări.

Câine motel

Ce hoteluri oferă animale de companie gratuit?

Datorită politicilor PET care variază adesea în funcție de locație, Există foarte puține hoteluri care întotdeauna permit animalelor de companie să rămână gratuit în toate locațiile din întreaga bord. Cu toate acestea, există un cuplu!

Hoteluri în care animalele de companie stau gratuit (întotdeauna):

  • Red Roof Inn
  • Motelul 6

Călătorind cu animalul dvs. de companie: elementele de bază

Există multe lucruri care intră în planificarea unei călătorii reușite, iar călătoria cu un animal de companie va crește doar numărul de lucruri pe care trebuie să le faceți. Deci, fiți proactivi și încercați să utilizați sfaturile oferite mai jos pentru a vă asigura că vă bucurați de o vacanță relaxantă cu plutonul dvs.

Aduceți toate livrările necesare pentru călătoria cu mașina

Înainte de a vă îngrijora să verificați într-un hotel prietenos cu câinele cu pooch-ul dvs., trebuie să ajungeți mai întâi acolo!

Acest lucru va implica, de obicei, o mulțime de echitatie într-o mașină, așa că asigurați-vă că tu și puii dvs. sunteți pregătiți pentru plimbarea cu mașina (chiar dacă zburați, va trebui să faceți o mașină de la aeroport la hotel).

  • Pentru început, Asigurați-vă că Fido va rămâne confortabil și bucurați-vă de temperaturi în mod corespunzător de mașini răcoroase În timpul călătoriei, # 8212; Mai ales dacă călătoriți în vară (avem un întreg ghid despre cum să Păstrați câinele răcoros în timpul verii în mașină). Vei dori, de asemenea, să aduceți un bun Sticlă de apă de călătorie pentru pooch-ul tău, Deci nu va fi parche dacă călătoria este lungă. 
  • Asigurați-vă că Adu-ți câteva jucării preferate în timpul realului Călătoria rutieră, sau să pregătiți unele distrageri atrăgătoare pentru a ajuta experiența mai plăcută pentru animalul dvs. de companie.
  • Vei dori, de asemenea, să Adu-ți patul de companie de-a lungul, așa că poate dormi bine în timpul vacanței. Dacă ambalarea patului de câine voluminoase este prea mult dintr-un hassle, sunt câteva pat de călătorie & Cratează mașina Opțiuni pe piață. Doar asigurați-vă că animalul dvs. devine să-și testeze noile lor săpături la domiciliu înainte de a ieși pe drum. 
câine în mașină
  • Ta Pooch Packing List ar trebui să includă, de asemenea, orice medicamente, alimente, leashes și alte dispoziții necesare pentru a-și menține rutina cât mai normală posibil. Este, de asemenea, o idee bună de a împacheta consumabile suplimentare de curățare, deoarece puii sunt mai susceptibili de a avea accidente atunci când sunt plasate în medii nefamiliare.

Mai presus de toate, Asigurați-vă că câinele dvs. are etichete de identificare actualizate, În cazul în care cei doi devin separați. Este destul de greu să urmăriți o rundă în orașul dvs. natal & # 8212; Va fi mult mai greu de făcut într-un loc nefamiliar și aveți nevoie de orice lucru posibil care lucrați în favoarea voastră.

De fapt, Ar fi chiar mai înțelept să aveți microcipul dvs. de companie și să-l potriviți cu a GPS de urmărire GPS, așa că îl puteți urmări în mod activ. Golierele GPS sunt o idee deosebit de bună dacă călătoria dvs. va implica drumeții și va explora pustia în care câinele dvs. ar putea fi pierdut cu ușurință.

Introduceți câinele dvs. pentru a călători treptat

Călătoria cu mașina (sau orice alt tip de călătorie, într-adevăr) poate fi înspăimântătoare sau suprasolicită pentru câțiva câini. Deci, încercați să lăsați deoparte ceva timp să-l pregătiți pentru călătorie. În mod ideal, veți dori să-l lăsați să se bucure de ceva timp pe drumul deschis, înainte de a vă îndrepta spre aventura dvs. încrucișată.

De exemplu, dacă nu a mai fost pe o călătorie lungă, încercați să vizitați un parc mai departe decât cel pe care de obicei îl petreceți.

Acest lucru va oferi, de asemenea, o oportunitate perfectă pentru ca câinele dvs. să se obișnuiască cu el Scaun de mașină pentru câini sau hamul de mașină, care va contribui la asigurarea unei experiențe fără probleme mai târziu.

Același lucru este valabil și pentru orice altă formă de călătorie, inclusiv plimbări cu avionul, trenul sau cu autobuzul "# 8212; doar Încercați să faceți o scurtă "călătorie de testare", dacă este posibil, astfel încât Puppper-ul dvs. va simți un pic mai confortabil după începerea vacanței dvs. reale.

Călătorind cu un câine

Vizitați medicul veterinar înainte de călătorie

Este întotdeauna o idee bună capul în veterinarul dvs. pentru o verificare rapidă înainte de a merge într-o vacanță. Nu doriți ca Pooch să se îmbolnăvească în timpul călătoriei dvs. și veți dori, de asemenea, să vă asigurați că veterinarul dvs. crede că câinele dvs. este suficient de sănătos pentru a călători.

Pentru aceasta, unele hoteluri (și companii aeriene, dacă intenționați să zburați) solicitați să furnizați Documentația din veterinarul dvs. care confirmă faptul că animalul dvs. de companie este în stare bună de sănătate și are toate vaccinările necesare.

Alegerea unui hotel de companie prietenos: Ce fel de facilități sunt importante pentru pooch-ul dvs?

Având în vedere numărul de lanțuri de hoteluri prietenoase de câine, aveți puțină pârghie atunci când luați un loc unde puteți rămâne. Dacă nu vă deranjează să vă bucurați de dolari mari, puteți avea acces la unele facilități de canine destul de incredibile.

Verificați unele dintre aceste facilități centrate pe animalele de companie pentru a vedea ce ar putea face Furbaby-ul dvs. să se simtă puțin mai mult acasă:

Coșuri de întâmpinare

Multe hoteluri de companie mai bine prietenoase cu animalele vă urează bun venit pe tine și câinele dvs. prin desemnați alimente și boluri de apă înființate în camera dvs. înainte de a ajunge - Oh La LA!

Fancier locurile oferă chiar și lucruri cum ar fi jucăriile și paturile de câine, dar animalul dvs. de companie poate prefera să-și folosească lucrurile proprii, așa cum îi va aminti de acasă.

Dog Friendly Opțiuni alimentare

Săpăți cu BFF-ul tău! Unele stațiuni de companie includ alimente proaspăt pregătite pentru câini în meniul de room service. Și unii, ca și Liberty Hotel din Boston Luați mai multe lucruri: găzduiesc o oră fericită săptămânală, unde vă puteți aduce pooch-ul, complet cu cocktail-uri de pui de pui!

Zona de mers pe jos desemnată

Unele hoteluri oferă un spațiu comun de câine desemnat, echipat cu pungi de deșeuri. Unii angajează, de asemenea, un câine de câine și au servicii de concierge special concepute pentru a oferi proprietarilor cu scoopul actualizat pe toate evenimentele locale de câine în zonă.

Acestea sunt, desigur, caracteristici de ultimă oră, dar chiar și hotelurile și motele de bază vor avea, de obicei, un spațiu verde în care vă puteți strecura la câinele dvs.

Răsfățați-vă

Câinii merit și o vacanță, dreapta? Multe lanțuri și-au înălțat jocul pentru a include facilități de lux Furlall, inclusiv masaje, photoshoot, piscine și chiar psihic de animale de companie!

Dog Hotel Facilities

Alternative de hotel pentru animale de companie

Nu pot găsi un hotel prietenos cu animalele de companie? Alte opțiuni includ:

  • RV-ing. În timp ce trebuie să planificați înainte de timp pentru această opțiune, un RV înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la politicile PET și să economisiți bani prin eludarea hotelului rămâne toate împreună.
  • Camping. Multe campinguri sunt prietenoase cu animalele, astfel încât acestea pot oferi o mai bună cale ferată pentru șederi prietenoase de câine, atâta timp cât aveți unele unelte de camping pe mână.
  • Airbnb. În timp ce nu există tone de Airbnbs care sunt prietenoase cu animalele, din când în când, veți găsi câteva, așa că merită să aruncați o privire dacă vă simțiți disperați.
  • Dormi în mașină. Acest lucru nu este cu siguranță un plan ideal, dar într-un scenariu cel mai rău caz, tu și caninul tău ar putea să te lupți în mașină. Puteți chiar să vă gândiți să aduceți o saltea de aer gonflabilă sau o geantă de dormit în cazul în care aveți nevoie pentru a amâna în scaunul din spate pentru noapte.

***

Indiferent unde te duci, Călătoria dvs. este obligată să fie mai bună dacă aveți pooch-ul dvs. de partea dvs. Călătoria vă poate aduce atât mai aproape, cât și pentru a vă oferi animalului dvs. o schimbare plăcută a ritmului. În plus, cu atât de multe opțiuni prietenoase de câine și facilități însoțitoare, pooch-ul tău se va simți ca redevența.

Ați încercat oricare dintre motele sau hoteluri enumerate mai sus? Care este cel mai bun hotel prietenos cu câinele pentru tine și familia ta? Ne-ar plăcea să auzim experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune 17 lanțuri de hoteluri prietenoase de câine